Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa ni meni nije halid bitan nikako al posto je jel javna licnost naravno da ti dodje u vidno polje na ovaj ili onaj nacin
Eh, kada bi čovjek davao važnost svemu šta mu uđe u vidno polje.
Halid, njegov rad, nije my cup of tea. Floydi, na primjer, jesu. Ali i Floydi me interesuju u smislu da im slušam radove, ne čitam o njima, o njihovim privatnim životima itd. Pa kada me oni čiji rad poštujem ne interesuju van tog rada, može se samo zamisliti koliko me interesuju oni čiji rad me nije prilkačan.
Svi biramo da li će nam neka osoba, koliko god je poznata, biti "idol", koliko će njen sistem vrijednosti uticati na nas.
ma ne dajem vaznost da nije ove teme nikad ne bi komentarisao
al je neizbjezno da stvoris neko misljenje o necemu sto cujes bilo to povrsno ili malo dublje
mislim da je jedini muzicar koji je ispostovao svoje rijeci oliver kad je rekao da nece pjevati u srbiji
naravno u to ne ubrajam one koji zbog svojih stavova ne smiju nastupati negdje tipa tompson u srbiji baja onaj ceca i sl u hrvatskoj i federaciji itd
Hm...
ma ja sam svjestan da bi ceca napunila kosevo 3 noci zaredom samo sto se to nece nikad desiti jer ce patriote se buniti a onda otici na njen koncert u lukavici
dječak sa šibicama wrote: ↑06/02/2022 19:42
Kako kaze u onom vicu, utvrdili smo da si i ti kurva samo da jos vidimo koja ti je cijena.
Inace ne razumijem balkansku naviku da od javnih licnosti ocekuju savrseni moral, principe i totalnu objektivnost, zasto, ne postoje sujetniji i pokvareniji ljudi od estradnih umjetnika recimo. Glumcima je posao da imaju drugo lice, ostale javne licnosti slicna prica.
mislim da je jedini muzicar koji je ispostovao svoje rijeci oliver kad je rekao da nece pjevati u srbiji
naravno u to ne ubrajam one koji zbog svojih stavova ne smiju nastupati negdje tipa tompson u srbiji baja onaj ceca i sl u hrvatskoj i federaciji itd
I bora je rekao da nikad u fbih nece pjevati, i fakat nije
Koja moralna gromada je taj covjek
Bora Corba je nemoralna gromada. Isto tako, niko ne zaziva Boru Corbu da pjeva u Sarajevu dok su Olivera molili desetljecima da ide u Bg.
Buckethead wrote: ↑07/02/2022 09:30
Ne kontam što su dječiji rođendani postali veći od prosječne svadbe.
+1
Mislim da se kredit za to diže, ipak princeza/princ moraju imati najbolju tortu, hranu, zabavljače, top ekipu i naravno prigodne visokokvalitetne slike da se sve to prikaže na društvenim mrežama
Buckethead wrote: ↑07/02/2022 09:30
Ne kontam što su dječiji rođendani postali veći od prosječne svadbe.
+1
Mislim da se kredit za to diže, ipak princeza/princ moraju imati najbolju tortu, hranu, zabavljače, top ekipu i naravno prigodne visokokvalitetne slike da se sve to prikaže na društvenim mrežama
Fakat ono, sjetim se kad smo mi bili djeca sjećam se tih rođendana, ono dođe ti par parova s djecom kući i ono večera, torta i toeto. Ovo sad te muzika, te zabavljači, te 200 zvanica, a ono djetetu 2 - 3 godine. I ono ako i ti tako ne organizuješ nisi u trendu i šta će komšiluk reći. Skroz izvrnute vrijednosti.
+1
Fakat ono, sjetim se kad smo mi bili djeca sjećam se tih rođendana, ono dođe ti par parova s djecom kući i ono večera, torta i toeto. Ovo sad te muzika, te zabavljači, te 200 zvanica, a ono djetetu 2 - 3 godine. I ono ako i ti tako ne organizuješ nisi u trendu i šta će komšiluk reći. Skroz izvrnute vrijednosti.
Pa prije su rođendani bili za dijete, sad je jasno da su neke druge stvari prioritetne...
I mimo tih rođendana sad se kod pojedinih sve mora obilježiti prigodnim photoshootingom - evo mi se zaručili, pa slike, evo mi organizovali iftar, pa slike, evo ja trudna, vidi mi stomaka, evo mi organizovali gender reveal party itd. itd...
bora je cini mi se ponosan cetnik mozda grijesim
cini mi se da je on vojvoda postao ili tako nesto i nikad nije krio da stoji iza toga
i naravno zbog toga ga postujem jer nije kao ostali kao nisam cetnik a onda iza ledja pjevas noz zica i sl
i da bora ide u rang cece tompsona i ostalih koji ne dolaze iz drugih razloga koje sam sad naveo
Glupost, jos samo da pocnu one gender-reveal manifestacije
hahah nisam ni vidjela tvoj komentar kad sam napisala svoj. Nemoj misliti da nije i to počelo
Sreca pa nemam takvih u okruzenju
On topic, i slicno tome (ovih imam u okruzenju), ne kontam kad je nekome rodjendan pa na instagramu sve prijateljice objave stori da tako cestitaju, a onda slavljenica svaki taj stori kod sebe share-uje Ako to ne uradis cestitka se ne pika sve mi se cini, ili je bar manje vrijedna
meni je ionako slavljenje rodjendana samo za djecu do nekih 13-14 godina da mu dodje drustvo torta pokloni i to je to
ne kontam uopste slavljenje rodjendana nekoga ko ima preko 20 al svakom svoje
jbt staris postajes gori nego sto si bio blize grobu i to se slavi
I meni su rodjendani davno postali nezanimljivi, kao i nove godine Ali ok, lijepo je izaci na rucak/veceru/kafu, pocastiti, druziti se malo. Poklone vise ne ocekujem. A za one najblize mi je najdraze da pitam ima li nesto da zelis, ili idemo skupa u soping pa odaberi.
Mariella wrote: ↑07/02/2022 10:04
I meni su rodjendani davno postali nezanimljivi, kao i nove godine Ali ok, lijepo je izaci na rucak/veceru/kafu, pocastiti, druziti se malo. Poklone vise ne ocekujem. A za one najblize mi je najdraze da pitam ima li nesto da zelis, ili idemo skupa u soping pa odaberi.
prvi dio - slazem se.
a za ljude koje volim, znam sta vole i zele i nikad ne kupujem poklon u zadnji cas, vec kad vidim nesto sto znam da im se svidja ili sto bi nekome pasalo, ili mu treba, kupim pa onda poklonim za rodjendan. one koje volim stalno imam na umu
Ne kontam natjecanje u tome ko je gore/bolje prošao od corone. "Gripa", "nije gripa" "nisi ti vidio gripe" "šta ti znaš" "meni je pola familije pomrlo" "prehladica najobičnija" itd.