SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

vjeshalica

#32926 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

Znaci ipak se zna identitet psihopate?
Pa u cemu je finta da se isti ne nadje? Nije Njujork jbt...ili su problem dokazi
Cookie85

#32927 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Cookie85 »

Ocigledno da ga moraju uhvatiti na djelu :lol: :lol:
90minut

#32931 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

vjeshalica wrote:Znaci ipak se zna identitet psihopate?
Pa u cemu je finta da se isti ne nadje? Nije Njujork jbt...ili su problem dokazi

Pa bukvalno kao što kaze forumaš moraš ga uhvatiti na licu mjesta što je prakticno nemoguca misija jer lik pali oko 3 navece to prvo drugo i da ga uhvatiš na licu mjesta sudices mu za to samo a ako bude pametan i da začepi u stanici pa eto danas za ubistvo dobiješ 10 godina znaci eto njega napolju za pola godine.

Ma ludilo je to jedno koliko je štete napravio kroz godine-
skafiskafsnjak

#32932 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by skafiskafsnjak »

90minut wrote:

Pa bukvalno kao što kaze forumaš moraš ga uhvatiti na licu mjesta što je prakticno nemoguca misija jer lik pali oko 3 navece to prvo drugo i da ga uhvatiš na licu mjesta sudices mu za to samo a ako bude pametan i da začepi u stanici pa eto danas za ubistvo dobiješ 10 godina znaci eto njega napolju za pola godine.

Stanari dezurati preko noci...i kad dodje, kosti mu polomiti
..pa da iz bolnice izadje za pola godine :D

Tako su jedne godine na AP . Samo sto su ovdje lopovi bili hahaha
90minut

#32933 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

skafiskafsnjak wrote:
90minut wrote:

Stanari dezurati preko noci...i kad dodje, kosti mu polomiti
..pa da iz bolnice izadje za pola godine :D

Tako su jedne godine na AP . Samo sto su ovdje lopovi bili hahaha
Ovo je ustvari prvi put da su spomenuli vlasnike ( bar da sam ja procitao ) i da kaze novinar da su u pravom šoku jer do sada je raja kao i obicno bježala od problema i naravno samo bezveze trabunjaju i spominju automafiju.

Nebitno da li je auto 2 hiljade i jedva u voznom stanju opet je automafija :lol:
A gori Sarajevo kontantno godinama.
vjeshalica

#32934 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

90minut wrote:

Ma ne znam sta da ti kazem
Ako se zna tacno ko je taj lik onda ne vidim razloga da se isti ne uprati i stavi pod nadzor
Mislim toliki su se ljudi spijunirali i pratili da ne moze neki piroman ludi da se uprati okolo...sta ja znam
90minut

#32935 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

vjeshalica wrote:
90minut wrote:

Ma ne znam sta da ti kazem
Ako se zna tacno ko je taj lik onda ne vidim razloga da se isti ne uprati i stavi pod nadzor
Mislim toliki su se ljudi spijunirali i pratili da ne moze neki piroman ludi da se uprati okolo...sta ja znam
Odakle ti ovo da se zna ko je?
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#32936 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Matijevic_Vlado »

:mrgreen: :mrgreen:
Ovo dvoje ko igra gluhih telefona :mrgreen:
vjeshalica

#32937 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

90minut wrote:
https://faktor.ba/vijest/sarajevo-dva-a ... vili/46315

I ovo isto..

Sta kaze vlasnici u šoku ne mogu vjerovati, piroman ba jedan te isti lik kojeg spominjem i spominjemo lik je totalno nenormalan.

Najgore od svega što sam ja mislio da je dosta manje aktivan, al' lik stvarno ne staje.

Kako ga uhvatiti jebote nemoguca misija. :shock:
90minut wrote:
Odakle ti ovo da se zna ko je?
Ti napiso
90minut

#32938 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

Pa napiso da je jedan te isti piroman koji pali godinama kakav crni identitet i da se zna ko je :D
DON_eARL

#32939 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DON_eARL »

Kažu cuko je prepao i ona izletila na cestu...
Sociolog

#32940 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Sociolog »

https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/50 ... na-zatvora

Ovo stvarno vise nije bormalno,ali fakat, ispod dna,toliko krivicnih djela i 5,5 godina
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#32941 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by konektovan »

Sociolog wrote:https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/50 ... na-zatvora

Ovo stvarno vise nije bormalno,ali fakat, ispod dna,toliko krivicnih djela i 5,5 godina
Bas tako..... :-)
emigrazione

#32942 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by emigrazione »

Šta sad ispade 5,5 godina(vjerovatno) Zenice pičkin dim...ljudi znate li vi uopšte šta je zatvor, na stranu to šta je ko uradio i kako je malo i da ga konjima rastežu, nabijaju na kolac i sl. stvari
90minut

#32943 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

emigrazione wrote:Šta sad ispade 5,5 godina(vjerovatno) Zenice pičkin dim...ljudi znate li vi uopšte šta je zatvor, na stranu to šta je ko uradio i kako je malo i da ga konjima rastežu, nabijaju na kolac i sl. stvari
Brate jesi li vidio koliko krivicnih ima?

Znaci u svakoj iole normalnoj državi bez problema 12 do 15 godina da ne pricamo o tome da su imali automatske puške e u americi momentalno za to dobiješ 20 teska krivicna još ako upotrijebiš auuu. :lol:

Što znaci ako je ovaj dobio 5,5 kao vođa drugovi su dobili do 3 e 3!!! :lol:

Znam ovu grupu likova poznajem jednog što leži za sedmicu su pljačkali po nekoliko puta jednom cak 3 u jednoj noci. :lol:

Al' si apsolutno u pravu 3 godine je pun kurac život prođe pored tebe svi zaborave na tebe.

Evo došao sam da editujem post nakon što sam procitao ovaj intervju s Mirzom Haticem i evo kako je on to rekao

Ja sam kriminal magistrirao, nema šta. Ali niko ne zna kako je ovdje. Neka urade neko malo djelo da malo dođu. Prve godine malo vas se sjete, druge vas počnu zaboravljati, treće vas nema, već četvrte ne postojiš.

Tako ti je to.
Ommadawn

#32944 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Ommadawn »

Mirza Hatić se to profinio?
Hajd’ da vidimo i to čudo kad izađe.
90minut

#32945 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

Ommadawn wrote:Mirza Hatić se to profinio?
Svi se oni profine nakon višegodišnje robije, al' nakon što potrosis sve što si zaradio u kriminalnoj karijeri tad nastaju problemi da li ce raditi za hajmo reci malo bolje od minimalca ili se vratiti starim šemama znam da su u Americi radili istraživanja i oko 80 posto se vrati starim navikama.
JThomas

#32946 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

za ljude koji nikad nisu pokazali želju da se bave ničim drugim je malo. nije on jednom pogriješio, pa koliko god teška ta greška bila. ovo je kriminal u vidu jedinog zanimanja.
tempuser

#32947 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tempuser »

JThomas wrote:za ljude koji nikad nisu pokazali želju da se bave ničim drugim je malo. nije on jednom pogriješio, pa koliko god teška ta greška bila. ovo je kriminal u vidu jedinog zanimanja.
Upravo tako, nije do bilo jedno ili dva djela zbog kojih lezi, svako od njih ima xy djela prije nego sto su ih uhvatili.
Tomahawk11
Globalni moderator

#32948 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

Cirkus je da se daje medijski prostor takvim, eto sad oni nekakve intervjue daju, kome, zašto, ko si, ali očito da je to popularno i zato ide tako.
Nije čudo što su nam mediji teško žutilo.
Ommadawn

#32949 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Ommadawn »

90minut wrote:
Ommadawn wrote:Mirza Hatić se to profinio?
Svi se oni profine nakon višegodišnje robije, al' nakon što potrosis sve što si zaradio u kriminalnoj karijeri tad nastaju problemi da li ce raditi za hajmo reci malo bolje od minimalca ili se vratiti starim šemama znam da su u Americi radili istraživanja i oko 80 posto se vrati starim navikama.
Eh Mirza Hatić nije sigurno jedan od tih 20 % koji se profine.
strucnjakdemagog

#32950 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by strucnjakdemagog »

Tomahawk11 wrote:Cirkus je da se daje medijski prostor takvim, eto sad oni nekakve intervjue daju, kome, zašto, ko si, ali očito da je to popularno i zato ide tako.
Nije čudo što su nam mediji teško žutilo.
Taj portal na kojem je objavljen intervju je više nego smiješan. Zaustavljaju prolaznike i intervjuišu jer nemaju koga.
Post Reply