Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#32926 Re: Liverpool FC
Imamo engleskog De Ligta 
- SmokingMan
#32927 Re: Liverpool FC
Kakvi su ovo harami na drugoj slici.AmiĐa_Idriz wrote:Today would have been the late great Bob Paisley's 100th Birthday.
- BHF_Manijak
#32928 Re: Liverpool FC
Koga? Hoevera garant? Premlad jos decko, ovaj vec seniorski fudbal suta uveliko.AmiĐa_Idriz wrote:Imamo engleskog De Ligta
- HarunKovac
#32929 Re: Liverpool FC
Gomeza manijace dragiBHF_Manijak wrote:Koga? Hoevera garant? Premlad jos decko, ovaj vec seniorski fudbal suta uveliko.AmiĐa_Idriz wrote:Imamo engleskog De Ligta![]()
- BHF_Manijak
#32930 Re: Liverpool FC
Ma dobro, mislim da nije to taj nivo, da ce malac De Ligt biti 3 put jaci igrac, zato sam kont'o da Amidja misli na nekog talenta.HarunKovac wrote: Gomeza manijace dragi![]()
- AmiĐa_Idriz
#32931 Re: Liverpool FC
@smoking ledeni čaj 
@bhf pa tu ti je negdje i Ki, godina gore dole
@bhf pa tu ti je negdje i Ki, godina gore dole
Fabinho has eased Liverpool fears of a defensive crisis, by returning to light training.
( David Maddock )
- AmiĐa_Idriz
#32932 Re: Liverpool FC
Gini Wijnaldum will be fit to return vs Leicester, which would allow Fabinho to play right-back.
Trent Alexander-Arnold is expected back for West Ham. Joe Gomez could be ready by then, too.
James Milner will also be back for West Ham, says @MirrorFootball
- AmiĐa_Idriz
#32933 Re: Liverpool FC
Al ih sije žohar...Grabara, Kelleher, Jaros...Been really impressed with young #LFC keeper Vitezslav Jaros every time I've seen him play this season. Great to see his form rewarded with some sessions at Melwood with Alisson Becker (James Pearce)
- zomri
#32934 Re: Liverpool FC
čime ucjenjuje upravu, samo da mi je to znat. pokvari mi dan kad skontam da je ubleha još u klubuAmiĐa_Idriz wrote:Al ih sije žohar...Grabara, Kelleher, Jaros...Been really impressed with young #LFC keeper Vitezslav Jaros every time I've seen him play this season. Great to see his form rewarded with some sessions at Melwood with Alisson Becker (James Pearce)![]()
- AmiĐa_Idriz
#32935 Re: Liverpool FC
Ja ne znam kako je on sa onom fizičkom konstitucijom uopšte bio rekreativni, a kamoli profesionalni sportista 
Nego, Melissa potvrdila te pub priče oko Nabilovog koljena, istina je druže:
All the terms for the £53m transfer of Nabil Fékir were agreed pending a medical, but the physical examination flagged an underlying knee issue - which made it irresponsible for Liverpool to continue with the deal. (@MelissaReddy_)
- zomri
#32936 Re: Liverpool FC
Mala ispravka: ako se dobro sjećam to za koljeno nisu bile pub priče, i Pooper je o tome pričao detaljno u podcastima, ako već nije pisao.
Pub priče su ovo oko Buvača, fakat bi volio da neko objavi šta se stvarno desilo.
Pub priče su ovo oko Buvača, fakat bi volio da neko objavi šta se stvarno desilo.
- Gandalf
#32937 Re: Liverpool FC
vidim da se gospodinu Ahtebergu prigovara što brusi golmanske talente
ništa čudno od klixovaca
no, šalu na stranu, Milan napravio odličan posao dovodeći Piateka u napad
ranije su potpisali Paqueta, oba zajedno koštali 70 miliona eura, za današnje tržište sića
zašto livči nikoga ne dovodi
ništa čudno od klixovaca
no, šalu na stranu, Milan napravio odličan posao dovodeći Piateka u napad
ranije su potpisali Paqueta, oba zajedno koštali 70 miliona eura, za današnje tržište sića
zašto livči nikoga ne dovodi
- AmiĐa_Idriz
#32938 Re: Liverpool FC
Neće nikoga ozbiljnog dovoditi dok ne ispiša krv na pripremama.
- BHF_Manijak
#32939 Re: Liverpool FC
Meni lici na one strebere iz prve klupe sto su sviju cinkarili nastavnicima i nikad nisu htjeli kolektivnu sturanu sa casa, a redom mu svi cvoke palili. Debil basAmiĐa_Idriz wrote:Ja ne znam kako je on sa onom fizičkom konstitucijom uopšte bio rekreativni, a kamoli profesionalni sportista
All the terms for the £53m transfer of Nabil Fékir were agreed pending a medical, but the physical examination flagged an underlying knee issue - which made it irresponsible for Liverpool to continue with the deal. (@MelissaReddy_)
I sta na kraju za Fekira bi, odustalo se 100% zbog koljena ili?
Meni je Keita jos uvijek enigma. Sve kontam hajde treba ovu sezonu osaburit, pa ga u iducoj sacekati, aklimatizacija ha hu, ali da je pokazao ono sto je u Leipzigu - definitivno nije. Tjesim se da jos nije nados'o. Uvijek se prije nego krenem srat sjetim Gomezovog intervjua i koliko je bitan period adaptacije. Doduse on je k'o momcic dosao, Keita je ipak stariji, ali opet...
Fali mu konstantnosti, ali eto sacekat treba iducu sezonu.
- AmiĐa_Idriz
#32940 Re: Liverpool FC
Ma dobro sad, da je tolika karina možda i nije kako ga prikazujemo ali nije se jednom u ozbiljnim krugovima uzimalo u razmatranje njegovo znanje. A nije se jednom desilo da bivši golmani flopaju kod nas a razbrane se negdje drugo, sto puta ispričano 
Elem, Lazar ga zabio za akademce
Interesuju se neki Meksikanci za njega.
- zomri
#32941 Re: Liverpool FC
novi Škoro? prodatoAmiĐa_Idriz wrote:Ma dobro sad, da je tolika karina možda i nije kako ga prikazujemo ali nije se jednom u ozbiljnim krugovima uzimalo u razmatranje njegovo znanje. A nije se jednom desilo da bivši golmani flopaju kod nas a razbrane se negdje drugo, sto puta ispričano
- AmiĐa_Idriz
#32942 Re: Liverpool FC
Ma upucaće ga gore.
Bailey se opet spominje.
Bailey se opet spominje.
- BHF_Manijak
#32943 Re: Liverpool FC
Koji? Iz Bayera? Ne znam vala sta bih ti rek'o ako je taj, prosla sezona mu je realno bolja bila.AmiĐa_Idriz wrote:Ma upucaće ga gore.
Bailey se opet spominje.
- AmiĐa_Idriz
#32944 Re: Liverpool FC
Ma ja, prate ga ima 2 godine. Ni meni ne miriše nešto.
- BHF_Manijak
#32945 Re: Liverpool FC
Ma po meni jedino iz Bayera sta bi vrijedilo dovesti trenutno je mali Havertz, al' eto ti rece Arsenal ga ganja. Mada ko bi trenutno u mrtvi Arsenal nakon svega, jos nemaju prebijene. Tako da bi se malac i mog'o mozda zaganjat.
Moje neke zelje iz Bundesa su on, Sancho, Diallo, Zagadou, Weigl.
Moje neke zelje iz Bundesa su on, Sancho, Diallo, Zagadou, Weigl.
- zomri
#32946 Re: Liverpool FC
Umjesto Wernera prije bi zaganjao Joelintona iz Hoffe, kažu novi Firmino. Demirbay po statistici ubija ove sezone, mogao bi nam i on valjati.
Najbolju statistiku ipak ima mali Hazard, igra iza napadača ili lijevog krilnog, baš ono što nam treba
Najbolju statistiku ipak ima mali Hazard, igra iza napadača ili lijevog krilnog, baš ono što nam treba
- Gandalf
#32947 Re: Liverpool FC
slažem se za sve trojicu, doveo bih sve trojicu, mada bih kao desetku prije doveo F. Andersonazomri wrote:Umjesto Wernera prije bi zaganjao Joelintona iz Hoffe, kažu novi Firmino. Demirbay po statistici ubija ove sezone, mogao bi nam i on valjati.
Joelinton čak i liči na Firmina, k'o da mu je mlađi brat
- AmiĐa_Idriz
#32948 Re: Liverpool FC
Žuti mu zubi 
I moj glas ide Kerimu
I moj glas ide Kerimu
- vicious
#32949 Re: Liverpool FC
Dortmund isto nešto ganja Hazarda. Ne znam, meni nekako previše lopti gubi u pokušajima soliranja. Glumi brata, a nije taj kvalitetzomri wrote:Umjesto Wernera prije bi zaganjao Joelintona iz Hoffe, kažu novi Firmino. Demirbay po statistici ubija ove sezone, mogao bi nam i on valjati.
Nisam nešto puno gledao Hoffenheim ove sezone, ali vidi se odmah da Joelinton zna. Demirbay je već dokazan, mada je imao najesen jedan period nešto slabije forme. Pitanje je samo kako bi se uKloppio (C)
- zomri
#32950 Re: Liverpool FC
vicious wrote:Dortmund isto nešto ganja Hazarda. Ne znam, meni nekako previše lopti gubi u pokušajima soliranja. Glumi brata, a nije taj kvalitetzomri wrote:Umjesto Wernera prije bi zaganjao Joelintona iz Hoffe, kažu novi Firmino. Demirbay po statistici ubija ove sezone, mogao bi nam i on valjati.
Nisam nešto puno gledao Hoffenheim ove sezone, ali vidi se odmah da Joelinton zna. Demirbay je već dokazan, mada je imao najesen jedan period nešto slabije forme. Pitanje je samo kako bi se uKloppio (C)u Jirgenov sistem što se tiče trke.
Da, izgleda da Klopp traži eksplozivnu desetku, power na 100%. Nijedan od ove dvojice nije to.
Joelinton samo 4 gola ove sezone