Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

dobojlija81

#32901 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by dobojlija81 »

857465
Rate Relevancy: Information In The Future 0

857471
Rate Relevancy: Information In The Past 0
hebali im oni staru ispadoh na oba ko bekan,moras tacno pogoditi

dobrojutro :D
crophil

#32902 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by crophil »

dobojlija81 wrote:857465
Rate Relevancy: Information In The Future 0

857471
Rate Relevancy: Information In The Past 0
hebali im oni staru ispadoh na oba ko bekan,moras tacno pogoditi

dobrojutro :D
Jedan prošao na kvizu 80%, druga dva 40%, baš i nisu korektni ovaj put
BackInBlack

#32903 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by BackInBlack »

prvi put mi otvorilo FIFu :-)

imam sad jedno pitanje, .. kad je Ballon d'Or tema, jel idete na other pa upisete Ballon d'Or .. il sta birate ?
crophil

#32904 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by crophil »

BackInBlack wrote:prvi put mi otvorilo FIFu :-)

imam sad jedno pitanje, .. kad je Ballon d'Or tema, jel idete na other pa upisete Ballon d'Or .. il sta birate ?
onaj news, updates, kako se već zove
BackInBlack

#32905 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by BackInBlack »

RIP crowdlower :p
LovaDoKrova

#32906 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by LovaDoKrova »

pitanje za sve ko god zna ako moze neka pomogne..radi se o sestrinom nalogu
pocela je na RF da radi u novembru, nije zavrsila skorz testna pitanja da bi tek u januaru resila ponovo da se oproba..posto je imala skinutu ekztenziju ..aktivirala ju je i dobila prvo testni sa kojim je imala izvesnih problema http://prntscr.com/9ytm2w ali resila ih je jer je posle dobila i uradila testni kako treba...nakon toga sve je bilo u redu dobijala je zadatke da radi preko ekstenzije...resavala ih je pazljivo...
e sad jutros je videla da joj je nalog blokiran...nema obavestenja na notifikacijama poslednji zadatak koji je uradila je od 01.02...na istoriji jedino sumnjivo moze da se vidi ovo http://prntscr.com/9ytmyj ali i dalje je dobijala zadatke da radi...evo ovo joj je poslednji uradjen http://prntscr.com/9ytn93...prvo pitanje da li iko ima ideju sto joj se ovo desilo...a drugo pitanje je sta skuckati u molbi...
kako_kad

#32907 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by kako_kad »

BackInBlack wrote:RIP crowdlower :p
???
natazamlata

#32908 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by natazamlata »

kako_kad wrote:TW 0 bodova danas, jedva sam skupio 10 :run: :zzzz:
Sinoc od 20h sam pocela da vrtim jer nisam imala vremena, do 24h izbacilo 29 komada. Cudno za ceo dan samo 10 da si skupio, ja jos pomislila kako lepo ide. Vrtim stare oopsove (mislim da su od juna prosle godine) na 5 sekundi. Na Operi. Isto izlazi ono aw snap, al samo refreshujem i sve nastavi normalno.

LovaDoKrova wrote:pitanje za sve ko god zna ako moze neka pomogne..radi se o sestrinom nalogu
pocela je na RF da radi u novembru, nije zavrsila skorz testna pitanja da bi tek u januaru resila ponovo da se oproba..posto je imala skinutu ekztenziju ..aktivirala ju je i dobila prvo testni sa kojim je imala izvesnih problema http://prntscr.com/9ytm2w ali resila ih je jer je posle dobila i uradila testni kako treba...nakon toga sve je bilo u redu dobijala je zadatke da radi preko ekstenzije...resavala ih je pazljivo...
e sad jutros je videla da joj je nalog blokiran...nema obavestenja na notifikacijama poslednji zadatak koji je uradila je od 01.02...na istoriji jedino sumnjivo moze da se vidi ovo http://prntscr.com/9ytmyj ali i dalje je dobijala zadatke da radi...evo ovo joj je poslednji uradjen http://prntscr.com/9ytn93...prvo pitanje da li iko ima ideju sto joj se ovo desilo...a drugo pitanje je sta skuckati u molbi...
Neka im pise na [email protected] ,odgovaraju u roku od dan-dva. Ja sam napisala koji mi je ID, preko koje platforme radim, koliko imam odradjenih hit-ova, od kad sam registrovana. Naglasila sam da nisam nista mutila i ako mogu nek pogledaju u cemu je problem. Odblokirali me, evo koji sam dobila mail
Rainforest Support (Rainforest)
Hey Natasa -
We are sorry, but our rejection algorithms flagged you on some jobs wrongly. I reverted that and you should be unblocked now. Let me know if you still have problems.
Rainforest Support
daree

#32909 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by daree »

Ne mogu da se logujem na crowdflower (elite), sta se desava?
kako_kad

#32910 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by kako_kad »

natazamlata wrote:
Sinoc od 20h sam pocela da vrtim jer nisam imala vremena, do 24h izbacilo 29 komada. Cudno za ceo dan samo 10 da si skupio, ja jos pomislila kako lepo ide. Vrtim stare oopsove (mislim da su od juna prosle godine) na 5 sekundi. Na Operi. Isto izlazi ono aw snap, al samo refreshujem i sve nastavi normalno.
ma, nemam pojma sta se desava, ekstenzija je skoro pa mrtva, vrtim i ja vise ove stare ooosove
BackInBlack

#32911 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by BackInBlack »

kako_kad wrote:
BackInBlack wrote:RIP crowdlower :p
???
mah, crko jutros cf :) na 10-15min ...
_turpija_

#32912 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by _turpija_ »

I meni slabo pravo izlazi jucer nekih 15, od jutros od 9 do sad 1 sam uspjela dobiti, vrtim stari ooops i jedan novi sa extenzije... :-x
kako_kad

#32913 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by kako_kad »

_turpija_ wrote:I meni slabo pravo izlazi jucer nekih 15, od jutros od 9 do sad 1 sam uspjela dobiti, vrtim stari ooops i jedan novi sa extenzije... :-x
sad gledam, nije mi ni bonus dosao :-)
LovaDoKrova

#32914 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by LovaDoKrova »

natazamlata wrote:

LovaDoKrova wrote:pitanje za sve ko god zna ako moze neka pomogne..radi se o sestrinom nalogu
Neka im pise na [email protected] ,odgovaraju u roku od dan-dva. Ja sam napisala koji mi je ID, preko koje platforme radim, koliko imam odradjenih hit-ova, od kad sam registrovana. Naglasila sam da nisam nista mutila i ako mogu nek pogledaju u cemu je problem. Odblokirali me, evo koji sam dobila mail
Rainforest Support (Rainforest)
Hey Natasa -
We are sorry, but our rejection algorithms flagged you on some jobs wrongly. I reverted that and you should be unblocked now. Let me know if you still have problems.
Rainforest Support
hvala ti )))
Lilium_bosniacum

#32915 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Lilium_bosniacum »

kad bi pisao rm da li bi mi htjeli promijeniti id sa CS na elite svaki dan gubim nekoliko dolara
_turpija_

#32916 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by _turpija_ »

Joj tw gori nego nedjeljom :zoka:
arnes86

#32917 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by arnes86 »

Lilium_bosniacum wrote:kad bi pisao rm da li bi mi htjeli promijeniti id sa CS na elite svaki dan gubim nekoliko dolara
Nisi jedini .. Zaradimo 100 USD mjesecno -30 % oni uzmu , ostane nam 70 USD i to nije malo... Ako nadjes nacin da se prebacis javni...
LovaDoKrova

#32918 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by LovaDoKrova »

arnes86 wrote:
Lilium_bosniacum wrote:kad bi pisao rm da li bi mi htjeli promijeniti id sa CS na elite svaki dan gubim nekoliko dolara
Nisi jedini .. Zaradimo 100 USD mjesecno -30 % oni uzmu , ostane nam 70 USD i to nije malo... Ako nadjes nacin da se prebacis javni...
i to jos pritom cekamo da nam daju pare ko ozeblo sunce ..treba im bar kod mene od petka kad izdam nalog do cetrvtka uvece da mi prebace
kako_kad

#32919 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by kako_kad »

kakvi su vam ovi classworks, ima li kod vas rezultata u Daily average, kod mene vec 2 dolaze i nista, prazno :?

Image
dobojlija81

#32920 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by dobojlija81 »

ma ne poklapaju se i ovi brojevi,jel to treba prijavljivati science ono traze 78 dole stoji 89%?
kako_kad

#32921 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by kako_kad »

dobojlija81 wrote:ma ne poklapaju se i ovi brojevi,jel to treba prijavljivati science ono traze 78 dole stoji 89%?
ja sam oba prijavio, u ovom iznad mi trazili da kliknem na This Month, naravno, sjecam se ovog zadatka, i rezultati se nakon toga promijene
kako_kad

#32922 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by kako_kad »

-
begsoon1510

#32923 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by begsoon1510 »

Crni dani za klikere :(
Twa zglave nea,isto tako dobri taskova na CF .. još i dolar pao na 1.74
AbelNR

#32924 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by AbelNR »