Eto da se nije kandidovao Covic bi prestao krasti i prestao bi sa dodikom raditi na rusenju i moje i tvoje drzave...daj ba Novak ja sam mislio da ti razumnije rezonujes osim kad se zajebavas kao i mnogi ovdje na forumu.....evo bio ti je Covic ovaj mandat a HDZ je od 90te na vlasti i sta su to dobrog uradili licno za Hrvate osim sto su ih posvadjali sa "bivsim" saborcima i prijateljima i raselili vise Hrvata nego VRS i ABiH skupa......dodji tobe Starina NovaceNovak20 wrote:spreca wrote: mislis da drugi misle na nasu korist?![]()
![]()
![]()
Ne naravno ali je Ž.K. baš egoistično podivljao jer nije u stanju (ili iz nekog opipljivog razloga neće) da realno sagleda posljedice svoje kandidature. Narušio je mogućnosti predizbornog dogovora između opozicionih stranaka samokandidaturom, a Hrvatima služi kao mobilizirajući faktor kojim se smanjuje trud u izbornoj kampanji.
Demokratska fronta Željko Komšić
- spreca
#32901 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
Hafis
#32902 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo čovjek ovo nije izmislio. siguran sam da je Komšo na kraju razgovora dodao i onu svoju čuvenu državničku ''malo mačku teleća glava''"Dobio sam odgovor da ja to ne razumijem, da je to dobro za DF i građane USK-a te da 'ne treba klati vola zbog jedne šnicle'.
-
Novak20
#32903 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Možeš se smijati ali ja iskreno mislim da moju i tvoju državu ruše svi redom. Ne samo političari koji su najodgovorniji za današnje stanje nego i 90 % stanovništva. Svako na svoj način je čopa i podriva bez obzira na etničku ili vjersku pripadnost. Neki su toga svjesni, ogromna većina nije.spreca wrote: Eto da se nije kandidovao Covic bi prestao krasti i prestao bi sa dodikom raditi na rusenju i moje i tvoje drzave...daj ba Novak ja sam mislio da ti razumnije rezonujes osim kad se zajebavas kao i mnogi ovdje na forumu.....evo bio ti je Covic ovaj mandat a HDZ je od 90te na vlasti i sta su to dobrog uradili licno za Hrvate osim sto su ih posvadjali sa "bivsim" saborcima i prijateljima i raselili vise Hrvata nego VRS i ABiH skupa......dodji tobe Starina Novace
- spreca
#32904 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
naravno da smo mi najveci krivci jer skoro 30godina glasamo za iste shupke.....kod bosnjaka bar ima neka alternativa ali kod vas je mrak.....mi cemo se Trezorasa i SDA rjesiti za par mjeseci ali st cte vi......da smo pametniji imalo mi sad nebi ovdje pisali o ovome nego mozda gdje koja konobarica ima bolje guzove i siseNovak20 wrote:Možeš se smijati ali ja iskreno mislim da moju i tvoju državu ruše svi redom. Ne samo političari koji su najodgovorniji za današnje stanje nego i 90 % stanovništva. Svako na svoj način je čopa i podriva bez obzira na etničku ili vjersku pripadnost. Neki su toga svjesni, ogromna većina nije.spreca wrote: Eto da se nije kandidovao Covic bi prestao krasti i prestao bi sa dodikom raditi na rusenju i moje i tvoje drzave...daj ba Novak ja sam mislio da ti razumnije rezonujes osim kad se zajebavas kao i mnogi ovdje na forumu.....evo bio ti je Covic ovaj mandat a HDZ je od 90te na vlasti i sta su to dobrog uradili licno za Hrvate osim sto su ih posvadjali sa "bivsim" saborcima i prijateljima i raselili vise Hrvata nego VRS i ABiH skupa......dodji tobe Starina Novace
-
Novak20
#32905 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Čuj VAS. Pa ja sa kompletnom familijom glasao za SDP od 1996 - 2012. Više mi ne pada na pamet. Dam glas SDP, a oni sa SDA koja me privatno handri od '91.spreca wrote:
naravno da smo mi najveci krivci jer skoro 30godina glasamo za iste shupke.....kod bosnjaka bar ima neka alternativa ali kod vas je mrak.....mi cemo se Trezorasa i SDA rjesiti za par mjeseci ali st cte vi......da smo pametniji imalo mi sad nebi ovdje pisali o ovome nego mozda gdje koja konobarica ima bolje guzove i sise
I nije u pitanju samo glasanje. Svi kradu, uzimaju mito, otimaju, lažno svjedoče, izbjegavaju obaveze, miješaju se u tuđe stvari, forsiraju podobne i svako svoje, ignoriraju sposobne, sude po babi i stričevima...ni prava ni pravde. Zato omladina ode.
Hvala Bogu pa se u realnom životu još može naći stare raje da se podijeli sve što je dobro u ljudima.
Ž.K. mi nije bio nesimpatičan dok nisam čuo od prijatelja kako poklanja skijaška odijela od preko 1.000 KM kad se oznoji u njima. Hadžija sa našim parama, a zauzvrat ne radi ništa osim razdora. Je*at' ga, nije jedini.
- spreca
#32906 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vecinom si u pravu....ali uvijek treba birati manje zlo....jer nam je uglavnom osatala neka sitna govna......valjda nam se nekad potrefe kruske ili jabukeNovak20 wrote:Čuj VAS. Pa ja sa kompletnom familijom glasao za SDP od 1996 - 2012. Više mi ne pada na pamet. Dam glas SDP, a oni sa SDA koja me privatno handri od '91.spreca wrote:
naravno da smo mi najveci krivci jer skoro 30godina glasamo za iste shupke.....kod bosnjaka bar ima neka alternativa ali kod vas je mrak.....mi cemo se Trezorasa i SDA rjesiti za par mjeseci ali st cte vi......da smo pametniji imalo mi sad nebi ovdje pisali o ovome nego mozda gdje koja konobarica ima bolje guzove i sise
I nije u pitanju samo glasanje. Svi kradu, uzimaju mito, otimaju, lažno svjedoče, izbjegavaju obaveze, miješaju se u tuđe stvari, forsiraju podobne i svako svoje, ignoriraju sposobne, sude po babi i stričevima...ni prava ni pravde. Zato omladina ode.
Hvala Bogu pa se u realnom životu još može naći stare raje da se podijeli sve što je dobro u ljudima.
Ž.K. mi nije bio nesimpatičan dok nisam čuo od prijatelja kako poklanja skijaška odijela od preko 1.000 KM kad se oznoji u njima. Hadžija sa našim parama, a zauzvrat ne radi ništa osim razdora. Je*at' ga, nije jedini.
- Banksy
#32907 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zaista, ta mu je omiljenaHafis wrote:Ovo čovjek ovo nije izmislio. siguran sam da je Komšo na kraju razgovora dodao i onu svoju čuvenu državničku ''malo mačku teleća glava''"Dobio sam odgovor da ja to ne razumijem, da je to dobro za DF i građane USK-a te da 'ne treba klati vola zbog jedne šnicle'.
- Roccohljup
#32908 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ma hajte molim vas.................Banksy wrote:zaista, ta mu je omiljenaHafis wrote:Ovo čovjek ovo nije izmislio. siguran sam da je Komšo na kraju razgovora dodao i onu svoju čuvenu državničku ''malo mačku teleća glava''"Dobio sam odgovor da ja to ne razumijem, da je to dobro za DF i građane USK-a te da 'ne treba klati vola zbog jedne šnicle'.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#32909 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
spreca wrote: Vecinom si u pravu....ali uvijek treba birati manje zlo....jer nam je uglavnom osatala neka sitna govna......valjda nam se nekad potrefe kruske ili jabuke

hajde budi iskren. jesu li ovo ljudi koji ulijevaju povjerenje da im se povjeri glas?
malo sam proguglao ko su i dovoljno mi je bilo da im vidim face, da shvatim o kakvim se spletkarošima radi.
-
putokaz1
#32910 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dobra je ideja Socijaldemokratije,još kad bi znao šta je to
Socijaldemokratija nije majorizacija ili reketarenje
Socijaldemoktarijtija bi treba biti vladivania prava,veće slobode,veće plate,bolja soc zaštita i sl
U pravnoj oscijaldemokratskoj državi ne bi trebalo biti izvršenja zastarjelog duga,rada bez plate,diktature i sl
Nema kod nas ni D od Demokratije a ni SD od socijldemokratije
Socijaldemokratija nije majorizacija ili reketarenje
Socijaldemoktarijtija bi treba biti vladivania prava,veće slobode,veće plate,bolja soc zaštita i sl
U pravnoj oscijaldemokratskoj državi ne bi trebalo biti izvršenja zastarjelog duga,rada bez plate,diktature i sl
Nema kod nas ni D od Demokratije a ni SD od socijldemokratije
- Roccohljup
- vatrogasac
#32912 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Halal Komšić.
“Hrvatima je dosta te velikobošnjačke politike koju je promovirala i međunarodna zajednica. Pogledajte samo oduševljenje njihovog publikuma po portalima na najave kandidatura ovih pojedinih Srba i Hrvata koje ja zovem halal-Hrvatima, njima se sve svodi na to da ga još jednom “metnu” Hrvatima, a ja im poručujem da neće moći.”, rekao je Karamatić.
- dustaban
#32913 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znaci Komsic opet vratio svoje ime u ime stranke.
Ponijelo ga. Nije svjestan kako ce se razbit...
Dakle da skratimo - Falatar (uslov - da se ogradi od onog HVO logornika)
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#32914 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kasno , kasno , prekasno....Roccohljup wrote:https://www.faktor.ba/vijest/detalji-sp ... omi-297116
U Novom Sarajevu od ŠEST vijećnika u oktobru 2016 , ostali su na jednom - jedinom....
- vatrogasac
#32915 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E sad neka se udruže sa SDP-om i opet raja na okupu kao prije deset godina.sabina1 wrote:Kasno , kasno , prekasno....Roccohljup wrote:https://www.faktor.ba/vijest/detalji-sp ... omi-297116
U Novom Sarajevu od ŠEST vijećnika u oktobru 2016 , ostali su na jednom - jedinom....
- sinuhe
#32916 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Konsolidacija patriotskih snaga. Vruce ljeto osamnaeste 
- mO k3
#32917 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Reče „ Gazda”vatrogasac wrote:Halal Komšić.![]()
“Hrvatima je dosta te velikobošnjačke politike koju je promovirala i međunarodna zajednica. Pogledajte samo oduševljenje njihovog publikuma po portalima na najave kandidatura ovih pojedinih Srba i Hrvata koje ja zovem halal-Hrvatima, njima sesve svodi na to da ga još jednom “metnu” Hrvatima, a ja im poručujem da neće moći.”, rekao je Karamatić.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#32918 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ovo je bio plan od samoga početka. lažni sukobi, da bi se na koncu ujedinili.
- malakh
#32919 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kako da se ogradi? na fazon izvinite ja nisam znao ko je on i da bošnjaci popuše tu priču?dustaban wrote:Znaci Komsic opet vratio svoje ime u ime stranke.
dobro je on znao sa kime sjedi, a ako ipak on nije znao ko je vidović, znao je peđa kojović koji je kao reporter ordinirao hercegovinom.
-
kluz franjo
#32920 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mislim da im je plan odlično uspio.malakh wrote:ovo je bio plan od samoga početka. lažni sukobi, da bi se na koncu ujedinili.
I ovi lažni sukobi sa SDP-om su sigurno dio nekog plana.
Bravo, samo naprijed!
-
privremeni
#32921 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Reci da se saliskluz franjo wrote:Mislim da im je plan odlično uspio.malakh wrote:ovo je bio plan od samoga početka. lažni sukobi, da bi se na koncu ujedinili.
Bravo, samo naprijed!
-
kluz franjo
#32922 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja se ne šalim.privremeni wrote:Reci da se saliskluz franjo wrote:Mislim da im je plan odlično uspio.malakh wrote:ovo je bio plan od samoga početka. lažni sukobi, da bi se na koncu ujedinili.
Bravo, samo naprijed!
Referisao sam se na konstataciju kolege - a pretpostavljam da kolega ne piše bezveze.
Dakle, ako je plan bio da se prvo lažno napadaju, a zatim na koncu ujedine, onda im je plan uspio. Zar nije?
Na bazi prethodnog iznosim svoje zapažanje, tezu, pitanje, u vezi aktuelnih (lažnih) napada na SDP.
A svakako pozdravljam odluku da su Željko i Emir opet na jednom mjestu i u istom projektu.
-
Hafis
#32923 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Super plan. Prvo su zajedno, onda se posvađaju, raspadnu se u nekoliko stranaka. Usput glume svađu, lafo se prepucavaju preko medija, čak se jedna od tih kloniranih stranaka ospe do potpunog rasula, druga gotovo i ne zaživi, i onda se pred izbornu kampanju ujedine.kluz franjo wrote:Ja se ne šalim.privremeni wrote:Reci da se saliskluz franjo wrote: Mislim da im je plan odlično uspio.
Bravo, samo naprijed!
Referisao sam se na konstataciju kolege - a pretpostavljam da kolega ne piše bezveze.
Dakle, ako je plan bio da se prvo lažno napadaju, a zatim na koncu ujedine, onda im je plan uspio. Zar nije?
Na bazi prethodnog iznosim svoje zapažanje, tezu, pitanje, u vezi aktuelnih (lažnih) napada na SDP.
A svakako pozdravljam odluku da su Željko i Emir opet na jednom mjestu i u istom projektu.
Normalno, politički protivnici koji gledaju taj cirkus ostanu paf.
Genijalno. Malo bi se tko toga sjetio
-
kiligonzales
#32924 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Samo vi mantrajte, lokalni izbori nisu ogledalo kako ce ko proci na opcim izborima...sabina1 wrote:Kasno , kasno , prekasno....Roccohljup wrote:https://www.faktor.ba/vijest/detalji-sp ... omi-297116
-
putokaz1
#32925 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Samo vi mantrajte, lokalni izbori nisu ogledalo kako ce ko proci na opcim izborima...[/quote]
Nisu ali predstavljaju osnovu za 2018
Od izbora 2016 bitniji su prelasci,popularnast,kampanja,laži,obmane,vrijeđanja,teške riječi,napuštanja,nove partije itd
Nisu ali predstavljaju osnovu za 2018
Od izbora 2016 bitniji su prelasci,popularnast,kampanja,laži,obmane,vrijeđanja,teške riječi,napuštanja,nove partije itd