Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
invincible1921
#32876 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja stvarno ne znam sto im se neko iz Hrvatske vlade ne obrati. Mislim ljudi su glasali za kolindu i HDZ (hr) a vidim nose i zastave koje nemaju veze sa BiH...ne znam samo sto u mostaru protestuju sto nisu u Zagreb otisli.
-
Qoom
#32877 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Što bi rekli, oda HZ HB

- manijak1
- GandalfSivi
#32879 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hvala ti puno sto si izvukao statistiku, ali ti fali zakljucak. O cemu ti pricas ovdje, kakve veze svi ovi brojevi gore imaju sa cinjenicom da je u Drvaru glasalo (po popisu) bilo gdje izmedju 200 i hajmo cak reci i 300 Hrvata?geralt wrote:Kad već insistiraš na brojevima i statistici...GandalfSivi wrote:Hajmo se malo uciti statistici. Opcina Drvar je po popisu iz 2013. imala 552 Hrvara. Hajmo reci da je od tih 552 nekih 450 imalo pravo glasa. Pa hajmo onda reci s obzirom da je to podrucje sa najvecim brojem stanovnistva koje se iseljava, da je u momentu izbora pet godina poslije popisa tamo nekih 350 Hrvata sa pravom glasa. Pa hajmo onda biti jos jako velikodusni i reci da ih je izaslo 57% na izbore i da su svi glasali za Covica, to je oko 200 glasova.geralt wrote:
Srbi u Drvaru, Glamocu i Bosanskom Grahovu su u kutije ubacili prazan listic za Predsjednistvo, a glasovi koje je Covic tamo dobio su od Hrvata koje je HDZ naselio da "podeblja kiflu".
Draga Covic je za sada u Drvaru dobio 711 glasova, sto je za 355% vise nego sto je Hrvata u Drvaru glasalo uopste...
Ali ko jebe brojeve i statistiku, nastavite vi floskule bacati, to uvijek pali, niko logiku nece da slusa...
Broj glasova koje su Čović, Zelenika i Lijanović zajedno dobili u Drvaru = 1097
Broj glasove koje su stranke sa hrvatskim predznakom (+ Lijanovići) dobile na kantonalnom nivou u Drvaru = 691
Broj Srba koji je, na osnovu navedene razlike, glasao za jednog od gornja tri kandidata (većina, ali sigurno ne svi za Čovića) = 1097-691=406
Broj glasova za Željka Komšića u Drvaru = 99
Broj glasova za Borišu Falatara u Drvaru = 30
Broj ukupnih glasova za bošnjačke kandidate za Predsjedništvo (u opštini u kojoj je 2013. popisano 11 Bošnjaka): 157
I konačno, broj nevažećih listića na nivou Predsjedništva u Drvaru: 2152
-
RasAlGhul
- BHCluster
- mayab
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#32883 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bilo bi dobro da neko napravi zajebanciju sa onim videom iz Hitlerovog podruma kao stab HDZ

-
invincible1921
#32884 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Covic: Bice to sve uredu , srbi ce me podrzatmali_milojica wrote:Bilo bi dobro da neko napravi zajebanciju sa onim videom iz Hitlerovog podruma kao stab HDZ![]()
Ljubic: Ali gospodine...
Bevanda: Gospodine Covicu, Komsic je dobio glasova vise nego bosjnacki clanovi ...
- mali_milojica
#32885 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Na pocetku vec vidim kako gleda kartu i.govori:invincible1921 wrote:Covic: Bice to sve uredu , srbi ce me podrzatmali_milojica wrote:Bilo bi dobro da neko napravi zajebanciju sa onim videom iz Hitlerovog podruma kao stab HDZ![]()
Ljubic: Ali gospodine...
Bevanda: Gospodine Covicu, Komsic je dobio glasova vise nego bosjnacki clanovi ...
![]()
Sa Dodikom sam dogovorio, za mene ce glasati Srbi u Drvaru, Grahovu. Uz glasove iz nasih starih uporista pobjeda je zagarantovana.
A onda ide ovo tvoje
A one zene iz hodnika govore jedna drugoj: nemoj plakati, Kolinda ce uloziti zalbu u EU
A Cova sjeda i sjeban:
Vec sam dogovorio sa Dodikom kako da nastupamo u predsjednistvu, da razjebemo ovo sve, ali su mi ga Bosnjaci zabili
-
dert
#32886 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Sreća njihova pa Komšo nije bio tu. Jebo bi him tave držak.
Valjda je gledao u birtiji TV, pa nije kasno ni sutra.
Ne treba on biti tu
Otvorit ce se opet ludara na Domanovicima za vas smradu ustaski
-
dert
#32887 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
dert wrote:Hafis wrote:Sreća njihova pa Komšo nije bio tu. Jebo bi him tave držak.
dupli ....... a vala mog'o je i trodupli
-
dert
#32888 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Morat ce samo prosirit kapacitet , necete moci svi stati UUUUnutradert wrote:Hafis wrote:Sreća njihova pa Komšo nije bio tu. Jebo bi him tave držak.
Ne treba on biti tuJebe on tebe i te tvoje u smrdljive, ustaske, fasisticke zvalje drogerasu kamenjarsi
![]()
Otvorit ce se opet ludara na Domanovicima za vas smradu ustaski
- House
- geralt
#32890 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Prvi zaključak je da ili popis ne odgovara stvarnom stanju na terenu, ili da su se neki nepopisani Hrvati vratili radi izbora, ili da su HDZ-ovci "dopisali" par stotina praznih listića. Nema drugog objašnjenja zašto bi neko ko se izjašnjava kao Srbin glasao za HDZ na kantonalnom nivou, jer se brojevi ne poklapaju.GandalfSivi wrote:Hvala ti puno sto si izvukao statistiku, ali ti fali zakljucak. O cemu ti pricas ovdje, kakve veze svi ovi brojevi gore imaju sa cinjenicom da je u Drvaru glasalo (po popisu) bilo gdje izmedju 200 i hajmo cak reci i 300 Hrvata?geralt wrote:Kad već insistiraš na brojevima i statistici...GandalfSivi wrote: Hajmo se malo uciti statistici. Opcina Drvar je po popisu iz 2013. imala 552 Hrvara. Hajmo reci da je od tih 552 nekih 450 imalo pravo glasa. Pa hajmo onda reci s obzirom da je to podrucje sa najvecim brojem stanovnistva koje se iseljava, da je u momentu izbora pet godina poslije popisa tamo nekih 350 Hrvata sa pravom glasa. Pa hajmo onda biti jos jako velikodusni i reci da ih je izaslo 57% na izbore i da su svi glasali za Covica, to je oko 200 glasova.
Draga Covic je za sada u Drvaru dobio 711 glasova, sto je za 355% vise nego sto je Hrvata u Drvaru glasalo uopste...
Ali ko jebe brojeve i statistiku, nastavite vi floskule bacati, to uvijek pali, niko logiku nece da slusa...
Broj glasova koje su Čović, Zelenika i Lijanović zajedno dobili u Drvaru = 1097
Broj glasove koje su stranke sa hrvatskim predznakom (+ Lijanovići) dobile na kantonalnom nivou u Drvaru = 691
Broj Srba koji je, na osnovu navedene razlike, glasao za jednog od gornja tri kandidata (većina, ali sigurno ne svi za Čovića) = 1097-691=406
Broj glasova za Željka Komšića u Drvaru = 99
Broj glasova za Borišu Falatara u Drvaru = 30
Broj ukupnih glasova za bošnjačke kandidate za Predsjedništvo (u opštini u kojoj je 2013. popisano 11 Bošnjaka): 157
I konačno, broj nevažećih listića na nivou Predsjedništva u Drvaru: 2152
Drugi zakljucak je da Srbi u FBiH ne predstavljaju značajno Čovićevo biračko tijelo kao što se pokušava ovdje predstaviti. Kad se uzmu u obzir veći gradovi kao što su Sarajevo, Mostar i Tuzla, siguran sam da ih je puno, puno više glasalo za Komšića nego za Čovića.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#32891 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Acid25 wrote:
- mO k3
#32892 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To "kme" ima samo ovdje na forumu ... koji je od cijenjenih clanova ovaj na slici .... ja mislim da je @acidpici wrote:Acid25 wrote:nenadjebljivo
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#32893 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čović je za ambasadoricu BiH u Briselu postavio Lidiju Topić koju je ranije Željko Komšić smijenio s pozicije ambasadorice. Ostaje nepoznato i da li će Komšić na mjestu ambasadorice UN-a u Ženevi zadržati trenutnu Luciju Ljubić-Lepine, kćerku predsjednika Glavnog odbora HNS-a i zastupnika u Hrvatskom saboru Bože Ljubića.
sve im losHe... onaj u prvoj domovini u saboru a šČer u drugoj domovini u ženevi ambasador... Čeraj to smuČko pod hitno
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#32894 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dalić: Brutalno lažu i koriste moju popularnost
ZLATKO DALIĆ tvrdi kako je ponovno žrtva fake newsa. Lažne izjave masovno su mu pripisivali tijekom SP-a, kada je izbornik Hrvatske postao
globalna zvijezda, ali ovaj put tema je lokalna - izbori u BiH.
Dalić je za Klix.ba poručio da nikada nije davao izjave o izboru Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, koji je izazvao burne
reakcije jer je izglasan većinski glasovima Bošnjaka pa su Hrvati u BiH postali najveći gubitnici izbora.
"Politika me ne zanima i šokiran sam kako se ljudi služe lažima te izmišljaju izjave kako bi iskoristili moju popularnost i utjecaj" rekao je Dalić.
"Izbore u Bosni i Hercegovini nisam ni pratio i ne razumijem zašto je nekome potrebno da ovako brutalno laže. Ja sam izbornik Hrvatske koju
volim i nemam potrebe dokazivati da sam rođen u BiH, koju također isto tako s ponosom volim i poštujem. Neshvatljivo mi je da se netko
služi ovakvim neistinama o kojima sam i ja vrlo brzo dobio informacije. Mogu samo reći da se uskoro vidimo u Sarajevu",dodao je Dalić.
Pojedini opskurni portali koji su prenosili lažne Dalićeve izjave naknadno su ih izbrisali sa stranica, ali su ostvarili politički cilj jer se laž već
proširila društvenim mrežama.
Izgleda da dno dna ima i podrum.
-
Hafis
- jazzer
- seln
#32897 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
prljavi Hare wrote:Dalić: Brutalno lažu i koriste moju popularnost
ZLATKO DALIĆ tvrdi kako je ponovno žrtva fake newsa. Lažne izjave masovno su mu pripisivali tijekom SP-a, kada je izbornik Hrvatske postao
Dalić je za Klix.ba poručio da nikada nije davao izjave o izboru Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, koji je izazvao burne
reakcije jer je izglasan većinski glasovima Bošnjaka pa su Hrvati u BiH postali najveći gubitnici izbora.
"Politika me ne zanima i šokiran sam kako se ljudi služe lažima te izmišljaju izjave kako bi iskoristili moju popularnost i utjecaj" rekao je Dalić.
"Izbore u Bosni i Hercegovini nisam ni pratio i ne razumijem zašto je nekome potrebno da ovako brutalno laže. Ja sam izbornik Hrvatske koju
volim i nemam potrebe dokazivati da sam rođen u BiH, koju također isto tako s ponosom volim i poštujem. Neshvatljivo mi je da se netko
služi ovakvim neistinama o kojima sam i ja vrlo brzo dobio informacije. Mogu samo reći da se uskoro vidimo u Sarajevu",dodao je Dalić.
Pojedini opskurni portali koji su prenosili lažne Dalićeve izjave naknadno su ih izbrisali sa stranica, ali su ostvarili politički cilj jer se laž već
![]()
![]()
![]()
Ne mogu bilivit
Prvo fratri, sad Dalic... ima li jos neka nacionalna svetinja koju nisu lazno citirali?
- spreca
- mali_milojica
#32899 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
prljavi Hare wrote:Dalić: Brutalno lažu i koriste moju popularnost
![]()
![]()
![]()
Ispod rudara i prosvjetnih radnika su ovi
- Acid25