pa ako ga lucho nece, ne treba uopste o tome raspravljati. mislim da je dobro i zbog neymara da alves ode. za xavija cemo vidjeti, tj. kako ce se rakitic uklopiti i sve to. mada mislim da je upravo to kljucna stvar za lucha. xavi ce polako prepustiti sergiu ulogu lidera. neka laksa tranzicija. mislim da isto vrijedi i za montoyu. ako alves ode, on se gura u vatru i bice veci pritisak. vec imamo bartru koji je preuzeo puyolovo mjesto. veliki pritisak za mladjariju. ali, sve je ovo u teoriji. ko zna kako ce se stvari razviti.skenderija04 wrote: Ovo i tvoj gornji post su povezani. Ovakav rad mogu podnijeti samo novi, i gladni uspjeha . Sad svi pozdravljamo ovo razvaljivanje jer znamo da su dvije godine hladili jaja. Problem ce biti ako u toku sezone neko od ovih starijih ne digne glas. To je razlog zasto bi ja volio da Alves ode pa makar i dzaba. Ma koliko me kosta reci , volio bi i da je Xavi otisao. Jednostavno, za ovakav pristup ti trebaju skroz novi ljudi.
klix and boys, veliki pozdrav. ja se ispisujem do septembra. moj avion polijece za par sati, tj. pocinje mi godisnji odmor. nadam da ce mi zivot biti i previse aktivan iducih mjesec dana da bih imao vremena za tapatalk. sve najbolje. x