SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

drug_profi

#32876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Dr. Kuca wrote:Razmazeno je sve to i musko i zensko. Cim to zivi sa roditeljima a ima vise od 20 godina nema hljeba od tog insana nikad.
Dok se školuje i dok ne stekne prihode, to je ok.
muhafuca

#32877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by muhafuca »

vjeshalica wrote:Najgore su matere jer su od kcerki napravile materijal za udaju
sumnjam da ijedna od onih sa kablova zna pitu razvit
Cookie85

#32878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Cookie85 »

drug_profi wrote:
Cookie85 wrote:
Sve je to tacno, ali imas i zena koje postanu stalker, rezu se, prijete da ce se ubiti itd. Nisu samo muskarci takvi.
Ja govorim iskljucivo po okolnostima sa kojima sam se susretao, vezane za moje kceri.
To su bića koje su životni projekat moje supruge i mene. Najvažnija stvorenja na cijeloj planeti za nju i mene.
One ne idu po nargilhanama, ne slusaju turbo folk, skolovane su uz naglasak na opštu kulturu, filmove, muziku, knjige, naucene da su ravnopravne, naucene da rade i sa bušilicom i sa rucnim alatom, da ne bi ovisile od mutavih momaka sa dvije lijeve ruke da im luster, sliku ili ogledalo okace, sijalicu promijene.

Ukratko, bez trunke razmišljanja na tasu vage na jednoj strani cijelo čovječanstvo, na drugoj moje cure.
Moje cure pretežu.
Eto šta bi bilo ako bi moralo.

Tako i treba da bude, da budes uvijek tu za svoju djecu! :thumbup:

Samo sam rekao da nisu samo muskarci takvi, jer sam imao iskustva sa "ludim" zenama.

Jbte, zavrsim sa njom, ona mi dolazi na posao, pravi scenu, ja je fino odvedem kuci i opet objasnim da smo mi zavrsili, pa me pratila, ja sa drustvom (musko i zensko) u pub-u, ona se pojavi i pravi scenu, pa idem kuci navecer, ona me saceka u haustoru itd. Dok je jednom nisam odveo kuci i sjeo je pred njenim roditeljima, i objasio situaciju, roditelji mislili da sam JA taj supak koji nju prati, prijeti , pravi scene i sl. od tog trenutka samo jednom je prijetila da ce se ubiti i ja joj rekao nek se ubije ako to zeli, vise se nismo culi :D

Ali Srecom pa nisam sklon udaranju zena i nekih problema te prirode, pa je nisam udario, ali vjeruj da je vise nego zasluzila da bude bijena!

Nego ako ti kcerka ima slicnih problema, lijepo zovnes njenog dragog i nju na kafu, pa vidi sa kim treba da pricas!

Ima kretena sa dvije lijeve ruke i malim mozgom, ne kazem, ali ne mozes da stavljas sve u isti kos. Obje strane su krive! ne moze biti samo jedna strana da je kriva!
drug_profi

#32879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Vidi, nebitno je ko je kriv. Ako ti se dijete obrati za pomoć, mora da si dobro nesto fulio u vaspitanju ako je to njen manipulatorski potez.
Znači polazimo od pretpostavke da znaš šta si odgojio. Naročito ako je to već zrela osoba.
Drugo, sve i da griješiš, uvijek moraš biti na strani svog djeteta.
tempuser

#32880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tempuser »

On kocka, bicepsi, benge, ona instagramusa sa geverom u tasni, sve je to ista fela. I njen sljedeci i njegova sljedeca ce biti na isti kalup!
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#32881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by konektovan »

drug_profi wrote:Vidi, nebitno je ko je kriv. Ako ti se dijete obrati za pomoć, mora da si dobro nesto fulio u vaspitanju ako je to njen manipulatorski potez.
Znači polazimo od pretpostavke da znaš šta si odgojio. Naročito ako je to već zrela osoba.
Drugo, sve i da griješiš, uvijek moraš biti na strani svog djeteta.
Naravno da je bitno ko je kriv, pusti se emocija... :mrgreen:
skafiskafsnjak

#32882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by skafiskafsnjak »

drug_profi wrote: Drugo, sve i da griješiš, uvijek moraš biti na strani svog djeteta.
Okej pred drugima. Ali kada se dodje kuci, ocitati lekciju.
Nije uredu da dijete vidi da si uvijek na njegovoj strani...
drug_profi

#32883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Nemrem više.
Niko ne čita.
Thorgerson

#32884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Thorgerson »

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /190805065

Mogu znaci sad sjedit pored tog lika.
Ima li neka slika, ili da bacamo grah. :-)
vjeshalica

#32885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

drug_profi wrote:
Cookie85 wrote:
Sve je to tacno, ali imas i zena koje postanu stalker, rezu se, prijete da ce se ubiti itd. Nisu samo muskarci takvi.
Ja govorim iskljucivo po okolnostima sa kojima sam se susretao, vezane za moje kceri.
To su bića koje su životni projekat moje supruge i mene. Najvažnija stvorenja na cijeloj planeti za nju i mene.
One ne idu po nargilhanama, ne slusaju turbo folk, skolovane su uz naglasak na opštu kulturu, filmove, muziku, knjige, naucene da su ravnopravne, naucene da rade i sa bušilicom i sa rucnim alatom, da ne bi ovisile od mutavih momaka sa dvije lijeve ruke da im luster, sliku ili ogledalo okace, sijalicu promijene.

Ukratko, bez trunke razmišljanja na tasu vage na jednoj strani cijelo čovječanstvo, na drugoj moje cure.
Moje cure pretežu.
Eto šta bi bilo ako bi moralo.
Sasvim normalan odgoj zenske djece u zatucanom provincijskom drusttvu
To njima samo koristi i pomaze a ne odmaze,one su sa tim sve dobile
Neka si ih tome naucio,nek si ih naucio da su sposobne i da ne ovise od nekoga,ali takve slabo prolaze kod ovih maconja koji hoce da su neka civija u necijem zivotu
Ne trebas se ti sikirat sto neko smatra to pogresnim
Sako da znas da i zene ne podnose samostalne zene obicne i takve poput tbojih kceri...one vole samostalne kucketine sa instagrama i kuravele,to je njima sposobnost i samostalnost zato vazda sikaniraju normalne zene oko sebe...a muskarci su ppsebna prica
Last edited by vjeshalica on 05/08/2019 16:59, edited 1 time in total.
vjeshalica

#32886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

muhafuca wrote:
vjeshalica wrote:Najgore su matere jer su od kcerki napravile materijal za udaju
Ma snadju se one zato im muzevi kvasaju za 10 godina prave rudonje glavate
Holesterol 5000
Naslovnica

#32887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

vjeshalica wrote:
muhafuca wrote:
Ma snadju se one zato im muzevi kvasaju za 10 godina prave rudonje glavate
Holesterol 5000
Nečemo se sad vrijeđžat gospođžo...
8-)
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#32888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sime_cipol »

Kod mene drug otisao da prosi djevojku. I sjedi sa njenim ocem, drzi ne daj, tu je familija,mlada. Kad otac, pred cerkom. Znas, zene su ti cudne. Bice tu svega, ali nekad moras zagalamiti. Da se zna ko je musko. Pa i udari ako zaradi. :shock:
Sve zavrsilo, krenuo on kuci, kad buduci punac mu nasamo rece. Znas, ono sam ti ja malo pred njom, da je uplasim. Cujem li da joj dlaka fali s glave, ruke cu ti iz ramena iscupati :lol:
uglavnomja

#32889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

jel' uspio pobjec :run:
muha_sa

#32890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by muha_sa »

ništa nas ne smije nit treba iznenadit :-)

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190807135

Nesavjesni vozač parkirao automobil na šinama na Baščaršiji, nisu radili tramvaji
Cookie85

#32891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Cookie85 »

muha_sa wrote:ništa nas ne smije nit treba iznenadit :-)

Nesavjesni vozač parkirao automobil na šinama na Baščaršiji, nisu radili tramvaji

:lol: :lol: :lol: :lol:

Koji gigant :D :D
drug_profi

#32892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Nadam se da ga je makar pauk odnio da ne prođe samo sa cvajom.
Ommadawn

#32894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Ommadawn »

Udarati čarapom napunjenom pijeskom svukuda po tijelu. Ili telefonskim katalogom.
armin071

#32895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by armin071 »

Znaci ja bih to auto paukom odvukao na darivu i roknuo s mosta i nikom nista. Onda kad bi ga nasao jos mu naplatiti kaznu sto prlja korito rijeke. .ebo kosti svoje papanske.
JThomas

#32896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

ta se fraza inače dosta olako koristi, ali ovo je stvarno u sferi "samo kod nas"...
dobar osjecaj

#32897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dobar osjecaj »

Prije bi povjerovala da je neko samo napustio ukradeno vozilo. Kome bi palo na pamet da parkira u već preuskoj i preopterećenoj saobraćajnici?
JThomas

#32898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

parkira se non stop. onako pola na trotoar, tri frtalja na trotoar - pretežno na lijevoj strani jer je na desnoj ograda...ali nisam nikad vidio da je neko blokirao tramvaj.
Hajvan

#32899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Hajvan »

JThomas wrote:ta se fraza inače dosta olako koristi, ali ovo je stvarno u sferi "samo kod nas"...
:thumbup: :lol:

i kod njih, takodje:

Ommadawn

#32900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Ommadawn »

dobar osjecaj wrote:Prije bi povjerovala da je neko samo napustio ukradeno vozilo. Kome bi palo na pamet da parkira u već preuskoj i preopterećenoj saobraćajnici?
Naš narod je inače poznat po tome da se parkira kako treba, da pazi da pri tome ne ugrožava druge u saobraćaju.
Post Reply