Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
interesuje me da li ti je dosla poruka o completed, ili samo You have done max...
Mozda ga puste opet sutra navecer, a ako me sjecanje ne vara, prethodni slican ovom je bio 3 ili 4 dana aktivan (ponocno vrijeme)
konahawaii wrote:5...da li moze neko ako je koristio da mi posalje screen postavki za autofiller...nisam nikad koristio, pa bi mi pomoglo da vidim kako sta
ja to nikad nisam koristio, bilo je dosta price o njemu, a mislim da ga necu nikad ni koristiti
glitch wrote:ima li sta tw-a ja kako sam ga otvorio zadnja 2 sata nista samo mi ekstenzija izbacila par oopseva
pa kod mene ekstenzija u zadnje vrijeme nista ne izbacuje, ako mi izbaci 2-3 ooopsa u toku dana
da nemaju kakav uticaj ovi stari ooops-ovi sto ih vrtim
glitch wrote:ima li sta tw-a ja kako sam ga otvorio zadnja 2 sata nista samo mi ekstenzija izbacila par oopseva
pa kod mene ekstenzija u zadnje vrijeme nista ne izbacuje, ako mi izbaci 2-3 ooopsa u toku dana
ma nema otvara oopseve normalno a ekstenzija il i ona naizmjenicno otvori il izbaci oops i njega vrtim il ostavim
sinoc je otvaralo bas pofino a sad evo nista
ma nema otvara oopseve normalno a ekstenzija il i ona naizmjenicno otvori il izbaci oops i njega vrtim il ostavim
sinoc je otvaralo bas pofino a sad evo nista