Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mora da je od jutros na na ljutoj. Kažu da ga pivuša umrtvi, i onda bi kažu najrađe spav'o.
Nije loš pokušaj, pa ako prođe.. Samo ne znam... onda je upalilo s Koštunicom, k'o kec na desetku je bilo...a sad... Doduše, narod je kratkog pamćenja i tko zna.
Samo ovo nije red: nije mu Kolinda kriva što ga masovno napuštaju članovi stranke pa da se na njoj liječi.
nemampojma0 wrote:Bas su infantilni, kad ocekuju od Hdz da gradi BiH, a ljudi presudjeni za pokusaj odcijepljenja jednog dijela BiH. Da nisu infantilni, popunili bi klub Hrvata u DN oba parlamenta i Hdz i sljedbenike UZP postavili tamo gdje im je mjesto.
Eto vidiš. I ja bih da nisam ovako infantilan momački popunio Kim Kardashian i stavio joj na mjesto.
nemampojma0 wrote:Bas su infantilni, kad ocekuju od Hdz da gradi BiH, a ljudi presudjeni za pokusaj odcijepljenja jednog dijela BiH. Da nisu infantilni, popunili bi klub Hrvata u DN oba parlamenta i Hdz i sljedbenike UZP postavili tamo gdje im je mjesto.
Eto vidiš. I ja bih da nisam ovako infantilan momački popunio Kim Kardashian i stavio joj na mjesto.
Bice trpanja, ima vremena. Vec dugo skidaju gace, al samo jos malo strpljenja.
Bice trpanja, ima vremena. Vec dugo skidaju gace, al samo jos malo strpljenja.
nemampojma0 wrote:Polako moj dobri Hafise, cekamo da se Refko vrati iz USA, on je specijalista za razvaljivanje...UZP-a.
Sjećam se, k'o da je bilo jučer. Pravi specijalistA za razvaljivanje UZP. Šteta, dobi onda nogu u guzicu od Choeta, a taman se dohvatio mukte ministarskog mobitela.
nemampojma0 wrote:Polako moj dobri Hafise, cekamo da se Refko vrati iz USA, on je specijalista za razvaljivanje...UZP-a.
Sjećam se, k'o da je bilo jučer. Pravi specijalistA za razvaljivanje UZP. Šteta, dobi onda nogu u guzicu od Choeta, a taman se dohvatio mukte ministarskog mobitela.
Ma ebo telefon, zasluzio je automobil zbog onog skidanja sahovnica u JU i JP.
Ma ebo telefon, zasluzio je automobil zbog onog skidanja sahovnica u JU i JP.
Super. Ako nekim slučajem ponovo dođe na sličnu poziciju, opet to može ponoviti.
Hafis wrote:
Super. Ako nekim slučajem ponovo dođe na sličnu poziciju, opet to može ponoviti.
pipremaš li apaurine za novih komšićevih 250 hiljada glasova?
Nema više toliko budala. Torabi ih svojedobno još više bio prikupio, pa gdje je sada? Prn'o u šiš.
Želja će laganini u peMziju, a ako se skine s alkohola, možda ga nekad i pozovu na sećiju 99 da opali koju borbenu.
Moje procjene nemojte slušati samo se nasmijte
Ja 2016 rekao SDA će osvojiti Zenicu i Bihać i dobro Fulno
Komšić ima jednu ososbinu koja mu donosi glasove:''Nek ne bude Čović'',ali istu osobinu ima i Falatar
Komšić ima tradiciju i statistiku a Fatara stranku od 20 000 glasova
Hafis wrote:
Nema više toliko budala. Torabi ih svojedobno još više bio prikupio, pa gdje je sada? Prn'o u šiš.
Želja će laganini u peMziju, a ako se skine s alkohola, možda ga nekad i pozovu na sećiju 99 da opali koju borbenu.
sa tvojim argumentima da za njega ne treba glasovati iz razloga što je alkoholičar i tim izljevom frustracija koje imaju sorta ljudi kao što si ti, imat će ponovo i tristo hiljada glasova.
činjenica je i da se na pomen njegovog imena vama diže kosa na glavi, što je dovoljan primjer kolika vam je opsesija. ne bi me čudilo da nekada, kada si sam i baciš jednu drkicu na njega.
Ma ljudi, vise je nego jasno da (G)uznik radi za Komsica.
Svaki njegov post, par glasova vise za Zeljka.
Zivio (G)uznik!
p.s. neka nastavi u istom smjeru.
Hafis wrote:
sa tvojim argumentima da za njega ne treba glasovati iz razloga što je alkoholičar i tim izljevom frustracija koje imaju sorta ljudi kao što si ti, imat će ponovo i tristo hiljada glasova.
činjenica je i da se na pomen njegovog imena vama diže kosa na glavi, što je dovoljan primjer kolika vam je opsesija. ne bi me čudilo da nekada, kada si sam i baciš jednu drkicu na njega.
Koliko vidim stvarno si veliki si fan onog klošara. Nema veze, netko voli Džeku, netko Betmena a kažu i Ekrem Jevrić je imao svojih fanova
Vizavi te drkice. U nas se u mahali uvijek govorilo da ne laje ker zbog drugih, već zbog sebe. Znači, nemoj svoje probleme na druge prebacivati. Hoću reći: samo ti svoj pos'o i tresi meso...šta te briga za druge.
Hafis wrote:
Koliko vidim stvarno si veliki si fan onog klošara. Nema veze, netko voli Džeku, netko Betmena a kažu i Ekrem Jevrić je imao svojih fanova
Vizavi te drkice. U nas se u mahali uvijek govorilo da ne laje ker zbog drugih, već zbog sebe. Znači, nemoj svoje probleme na druge prebacivati. Hoću reći: samo ti svoj pos'o i tresi meso...šta te briga za druge.
eto, opet neka etiketa. alkoholičar, pa klošar. svoje opsesije ne prebacuj na druge, nemoj se kriti od istih i nauči se nositi sa njima.
i ne znam što si uvrijeđen na jednu malu konstataciju. ako ne vjeruješ meni, pitaj ostale šta misle o tvom odnosu spram komšića.
Što je komšić bolji kandidat od Slave Kukića ili Falatara ili Mlae Lane Prlić imamo mnogo boljih novih kandidata ako je neko želio majorizirat Hrvate
Mogli i Gordana Firića iz Vareša stavit ,poznat lik svi bi za njega glasali,reprezentativac
Enes Eminić Pela, nekadašnji kandidat za načelnika Općine Sanski Most u ime koalicije SDP-DF, objavio je danas da istupa iz Demokratske fronte i pristupa Socijaldemokratskoj partiji BiH.
"Na izborima za mene je glasalo 5.236 ili 47,96% građana Sanskog Mosta koji su izašli na izbore. Zbog odgovornosti prema tim građanima morao sam napisati ovo saopštenje. Član DF-a sam postao prije svega vjerujući da je predsjednik DF-a Željko Komšić patriota, demokrata, političar koji govori istinu i ima moralne principe", naveo je u svom pismenom obrazloženju odluke.
Istakao je da je, nakon što mu se ukazala prilika da nakratko razgovara sa predsjednikom DF-a Željkom Komšićem, iznio negativan stav većine članova OO DF-a Sanski Most o učešću DF-a u Vladi USK-a.
"Dobio sam odgovor da ja to ne razumijem, da je to dobro za DF i građane USK-a te da 'ne treba klati vola zbog jedne šnicle'. Nakon takvog odgovora donio sam jedinu moguću odluku i iz moralnih razloga napustio takvu politiku i članstvo u DF-u te se distancirao od 'šnicli i volova'.
spreca wrote:
mislis da drugi misle na nasu korist?
Ne naravno ali je Ž.K. baš egoistično podivljao jer nije u stanju (ili iz nekog opipljivog razloga neće) da realno sagleda posljedice svoje kandidature. Narušio je mogućnosti predizbornog dogovora između opozicionih stranaka samokandidaturom, a Hrvatima služi kao mobilizirajući faktor kojim se smanjuje trud u izbornoj kampanji.