Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pismonosa wrote:Realno, odigrao je zakurac. Bez trčanja, bez otkrivanja, nonšalanstno primanje lopte i gubljenje iste. Neadekvatno reagovanje na mrtve zicere..Jednostavno, jedan od onih njegovih kloc momenata.
Što ne znači da neće razvaliti u narednoj protiv Barcelone
Teren katastrofa. Ko da su igrali na stadionu Slavije u Lukavici.
Ne znam je li mu to vadiona ali onaj zicer u prvom poluvremenu je fulio samo zbog terena. Lopta odskocila preko nake grbe i promijenila pravac.
Ne vjerujem ni da mu je ahmedija pomogla, vazda je nesto namjestao i skrletio jer mu nije dobro legla na glavu.
Bice to bolje protiv Barce, uce jedna kugla makar zijanili 3-4 razlike.
Nisam baš siguran da je do terena kad nije dao onaj zicer. Činilo mi se da je kasnio na loptu.
Crvena Tifoza wrote:Nisam baš siguran da je do terena kad nije dao onaj zicer. Činilo mi se da je kasnio na loptu.
Meni se ucinilo tako, mozda je i zakasnio na loptu.
Bice bolje protiv Barce, on uvijek odigra dobro protiv jakih, samo ce ga Pique uzjahati i jos jedan udvajati.
Romanista 101% wrote:Dzeko - LAFCINA! Veceras je bio sjajan, radio je ono sto je Garcia od njega trazio. Majstor
definiraj pojam "sjajno" pls
koju si ti tekmu gledao ... jedino sjajno u ovoj Romi je bila golcina ... zahvaljujuci kojoj su ostvarili 1 bod.
Inace relativno losa igra Barce ...
Džeko je igrao centarfora što je u City-ju bio rijedak slučaj. Garsja je znao da će Džeko držati Barsine stopere više nazad te je tako imao dovoljno igrača da zatvore Barsina tri mađioničara. Mislim samo da za Injestu nije imao nikakvo rješenje. Inače, bod ko kuća
Romanista 101% wrote:Dzeko - LAFCINA! Veceras je bio sjajan, radio je ono sto je Garcia od njega trazio. Majstor
definiraj pojam "sjajno" pls
koju si ti tekmu gledao ... jedino sjajno u ovoj Romi je bila golcina ... zahvaljujuci kojoj su ostvarili 1 bod.
Inace relativno losa igra Barce ...
Džeko je igrao centarfora što je u City-ju bio rijedak slučaj. Garsja je znao da će Džeko držati Barsine stopere više nazad te je tako imao dovoljno igrača da zatvore Barsina tri mađioničara. Mislim samo da za Injestu nije imao nikakvo rješenje. Inače, bod ko kuća
To je to, jedino je imao par kiksova u prvom poluvremenu, ali desi se svakom igracu. Onu na pocektu sansu je trebao opaliti na gol ali dobro. Sve u svemu odradio je lavovski posao i prebacivao pritisak na sebe kad god je lopta bila ispucana.
Pogledaj recimo kako bez Dzeke City prosle sezone igra protiv Barcelone. Barca non stop napadala bez predaha, dok je ovdje Dzeko bas to pruzao Rominoj odbrani.