HB_BHF wrote:Gerard Pique: "Trenutno, ne smatram da sam jedan od najboljih stopera na svijetu. Nekad jesam bio, sad više ne."
izjavi to, a onda nastavi igrati pokera

Moderators: Charuga, Tomahawk11
HB_BHF wrote:Gerard Pique: "Trenutno, ne smatram da sam jedan od najboljih stopera na svijetu. Nekad jesam bio, sad više ne."

el clasico oktobar 2013Tito_i_Partija wrote:Za mene jedna vrsta Glen Johnson-a za Barcelonu. Covjek je spor, glup, i totalno nesposoban da cita igru. A i kad je nekom srecom ocita, nema fizicke sposobnosti da bude efikasan da nesto uradi. Pa majka mu stara, u njemu je skoro dva metra (1.92), sto u prevodu znaci da bi on u ligi dominiranoj od strane kepeca i hobbit-a trebao non-stop da glavom daje golove, i to bez skoka. Ali ne, ne mozes ti balvanu dokazat gdje je njegov gol, a gdje protivnicki.
505sCrtom wrote:Ten rules of Luis Enrique, according to Sport:
1. Players must arrive to training 1 hour before the training session starts.
2. Players aren't allowed to take any alcoholic drinks during lunch.
3. Players have to be home before midnight, 48 hours or less before the game starts.
4. Breaking any of the rules may lead to expulsion from the first team.
5. Players statements must always be respectful towards the opponent and everyone else.
6. Penalty fines from €1000 to €6000, depending of the rule that has been broken.
7. Players have to wear the official club clothes during trips and events.
8. Players have to be responsible for the stuff they say on social networks.
9. Players aren't allowed to do any risky sport activities: climbing, diving, etc...
10. All the money that is taken from players penalties will go to charity.
ah. naljepsa vijest sezone.skenderija04 wrote:FCB Saopstenje
Sergio Busquets ce nositi broj 5 po izricitoj zelji Carlesa Puyola
http://www.fcbarcelona.es/futbol/primer ... o-numero-5
Mangupski!skenderija04 wrote:FCB Saopstenje
Na kraju ce Barsa platiti Alvesu da odeascari wrote:Lucho na zeli Alvesa na pripremama.
Gledam ove treninge po Engleskoj i razmisljam da li prodati Songa? Lucho je stvarno manijak i trebace dosta snage da se izgura sezona.LSD wrote:samo nek ide, ali da ne zaboravi povesti i Songa sa sobom![]()
Alves (nekad najbolji desni bek) je danas izuzetno bezobrazan igrac operisan od defanzivnih zadataka...i još bi htio da mu se lopta šalje drito u noge, ništa u for.... ma goni
pregorit ce.skenderija04 wrote:Izgleda da ih je danas natjerao da trce na prolomu oblaka![]()
![]()
Od kada se to Barcelonini igraci ocjenjuju striktno kroz prizmu zvanu El Clasico?505sCrtom wrote:
el clasico oktobar 2013
el clasico mart 2014
Malo je to. Treba kakav balast do 100kg da im natrpa.skenderija04 wrote:Izgleda da ih je danas natjerao da trce na prolomu oblaka![]()
![]()
Ovo i tvoj gornji post su povezani. Ovakav rad mogu podnijeti samo novi, i gladni uspjeha . Sad svi pozdravljamo ovo razvaljivanje jer znamo da su dvije godine hladili jaja. Problem ce biti ako u toku sezone neko od ovih starijih ne digne glas. To je razlog zasto bi ja volio da Alves ode pa makar i dzaba. Ma koliko me kosta reci , volio bi i da je Xavi otisao. Jednostavno, za ovakav pristup ti trebaju skroz novi ljudi.505sCrtom wrote:pregorit ce.skenderija04 wrote:Izgleda da ih je danas natjerao da trce na prolomu oblaka![]()
![]()
Sutra prijateljska protiv Nice, nece moci hodatiascari wrote:Malo je to. Treba kakav balast do 100kg da im natrpa.skenderija04 wrote:Izgleda da ih je danas natjerao da trce na prolomu oblaka![]()
![]()
A Messi?skenderija04 wrote:Ovo i tvoj gornji post su povezani. Ovakav rad mogu podnijeti samo novi, i gladni uspjeha . Sad svi pozdravljamo ovo razvaljivanje jer znamo da su dvije godine hladili jaja. Problem ce biti ako u toku sezone neko od ovih starijih ne digne glas. To je razlog zasto bi ja volio da Alves ode pa makar i dzaba. Ma koliko me kosta reci , volio bi i da je Xavi otisao. Jednostavno, za ovakav pristup ti trebaju skroz novi ljudi.505sCrtom wrote:pregorit ce.skenderija04 wrote:Izgleda da ih je danas natjerao da trce na prolomu oblaka![]()
![]()
hahahahhahaskenderija04 wrote:Messi ce trcati kao navijen u svom radijusu od 10 metara![]()
![]()
![]()
skenderija04 wrote:
FCB Saopstenje
Fino ja rekohskenderija04 wrote:Na kraju ce Barsa platiti Alvesu da odeascari wrote:Lucho na zeli Alvesa na pripremama.![]()
![]()