SDA-All about
- Banksy
#32826 Re: SDA-All about
Nije se skidao s medija i FB-a, postao selebriti, ali u poslu puno brljao, nizao afere, a rezultat, i za stranku i za kanton, je jedna velika 0.
U nezavisne ideš kad imaš moć, snagu, pamet, teren. Kifla nema ništa od toga. Bez SDA, on je ništa. 'Koalicijski potencijal', također nula.
U nezavisne ideš kad imaš moć, snagu, pamet, teren. Kifla nema ništa od toga. Bez SDA, on je ništa. 'Koalicijski potencijal', također nula.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#32827 Re: SDA-All about
Ma Konaković se ufuro, konto da će biti glavni u stranci kad se vrati sa Ćabe
- drug_profi
#32828 Re: SDA-All about
Ima Konaković zato Faću za predizborne i postizborne pregovore.
-
daddy-kool
#32830 Re: SDA-All about
Saće ga molit' da se vrati. 
Nemoj Kifla, ...

Nemoj Kifla, ...
- seln
#32831 Re: SDA-All about
Da si ti meni ziv i zdrav, Turska se vec odavno diskreditovala. Ono sto je izgledalo kao pocetak privrednog razvoja i demokratiziranje zemlje, pretvorilo se u zadnjih 5-6 godina u privrednu stagnaciju i diktaturu a la Lukasenko.zippoo87 wrote:ja ti govorim da iza ovog stoji Turska a ne SDA i da ne vjerujem da ce Turska sama sebi nastetiti i diskreditovati seke_ma wrote:Ako vjeruješ u ovo,onda vjeruješ i da je u ovoj vukojebini pokradenih 8 milijardi markica otišlo za izgradnju autoputa, da će ova vukojebina ikadazippoo87 wrote: procitaj,nemoj samo pisati reda radi
https://www.klix.ba/vijesti/bih/rezulta ... /180129094
završiti vc autoput,i započeti izgradnju autoputa prema beogradu..
ali eto,vidjeti cemo sta ce se desiti na kraju
- cadburry
#32832 Re: SDA-All about
Kako nema koalicioni potencijal? Pa s kim će SDA nakon izbora...Banksy wrote:Nije se skidao s medija i FB-a, postao selebriti, ali u poslu puno brljao, nizao afere, a rezultat, i za stranku i za kanton, je jedna velika 0.
-
zippoo87
#32833 Re: SDA-All about
cuj sa kim...pa sa ovim "nezavisnim"...ima ih toliko da sami mogu vecinu navucicadburry wrote:Kako nema koalicioni potencijal? Pa s kim će SDA nakon izbora...Banksy wrote:Nije se skidao s medija i FB-a, postao selebriti, ali u poslu puno brljao, nizao afere, a rezultat, i za stranku i za kanton, je jedna velika 0.
na svakom cosku neki "nezavisni"
- cadburry
#32834 Re: SDA-All about
Mislim da su Sepic tj. Pindzo i Konakovic najizgledniji. Hadzibajricevi bi mislim prije sa ljevicom, ali dobru ponudu SDA nece odbiti. A onda dodju jos BOSS, BPS i druge skupine kriminalaca koje uspiju prebaciti izborni prag.zippoo87 wrote:cuj sa kim...pa sa ovim "nezavisnim"...ima ih toliko da sami mogu vecinu navucicadburry wrote:Kako nema koalicioni potencijal? Pa s kim će SDA nakon izbora...Banksy wrote:Nije se skidao s medija i FB-a, postao selebriti, ali u poslu puno brljao, nizao afere, a rezultat, i za stranku i za kanton, je jedna velika 0.
na svakom cosku neki "nezavisni"
-
zippoo87
#32835 Re: SDA-All about
pa da...upravo tako sada razmisljaju i rade politicari...prvo naprave pobunu unutar stranke,to je ustvari predstava za javnost,oni se kao nesto bune,kolege sa kojima su po 20 godina sjedili odjednom vise ne valjaju i cim malo ojacaju,izadju iz strankecadburry wrote: Mislim da su Sepic tj. Pindzo i Konakovic najizgledniji. Hadzibajricevi bi mislim prije sa ljevicom, ali dobru ponudu SDA nece odbiti. A onda dodju jos BOSS, BPS i druge skupine kriminalaca koje uspiju prebaciti izborni prag.
sve je ovo predstava za javnost i njihovo razmisljanje,da ce ih SDA pokupiti nakon izbora,naravno nezvanicno ...ovo se cak i dogovara u centrali SDA i za sada koncept pali
a potvrdu ovog cemo vidjeti nakon izbora...kome ce se prekloniti raznorazni sepici,pindzici,konakovici i ini drugi
konakovicu je sasvim lijepo u politici...posla malo a para lahka...nece on sa guzovace jos dugo...ali je svjestan da nema podrsku gradjana unutar liste SDA;pa ide ovako...na kampanju anti SDA a onda nakon izbora,ponovo sa SDA
-
putokaz1
#32836 Re: SDA-All about
Konaković dobio 5u ličnu ili potpisao za drugi klub
Možda je on kao Amar osim kako god opet se Želji vraća
Možda je on kao Amar osim kako god opet se Želji vraća
-
Opal_89
#32837 Re: SDA-All about
Da li je logicno da podnese ostavku i na mjesto premijera, s obzirom da je zahvaljujuci SDA i dosao na tu poziciju?
- seln
#32838 Re: SDA-All about
Novi solo kabare program Fadila Novalica:

Novalić s kantonalnim premijerima: Zaposlenost raste u svim kantonima FBi
-
putokaz1
#32839 Re: SDA-All about
Mislio sam da samo SDA može s malo glasova da Pobjedi
Ali Pobjednik izbora je ipak jedan SDP Vijećnik-2016
Gospodin Srećković je u OV ušao sa svega 4 Glasa
Znate li ko?
Znate li ko?
-
Trebam te
#32840 Re: SDA-All about
Reci ko?putokaz1 wrote:Mislio sam da samo SDA može s malo glasova da Pobjedi
Znate li ko?
-
Trebam te
#32841 Re: SDA-All about
Pindzocadburry wrote:Mislim da su Sepic tj. Pindzo i Konakovic najizgledniji. Hadzibajricevi bi mislim prije sa ljevicom, ali dobru ponudu SDA nece odbiti. A onda dodju jos BOSS, BPS i druge skupine kriminalaca koje uspiju prebaciti izborni prag.
-
putokaz1
#32842 Re: SDA-All about
Vijećnik iz nacionalnih manjina općina iz BPK Ustikolina ili Ustiprača tu negdjeTrebam te wrote:Reci ko?putokaz1 wrote:Mislio sam da samo SDA može s malo glasova da Pobjedi
Znate li ko?
- ultima_palabra
#32843 Re: SDA-All about
Pa valjda SDA ima kapacitet da ga smijeni.Opal_89 wrote:Da li je logicno da podnese ostavku i na mjesto premijera, s obzirom da je zahvaljujuci SDA i dosao na tu poziciju?
- Prpa.ba
#32844 Re: SDA-All about
Kifla u skladu sa ocekivanjima, sada ocekujemo pojacanja i koalicionu polivalentnost, samo pratiti koliko je koja interesna grupa u KS zadovoljna budzetom i lako je nazrijeti iducu liberalnu proeuropsku i hadzijsku Vladu KS...

Moram napomenuti da ce mi ovo biti jedina interesantna izborna utrka, velike su sanse da se sarajevske interesne grupe otrgnu od opcinskih, federalnih i drzavnih centara moci po prvi put otkako je moderne demokratije, naravno nije posrijedi prosvjetiteljstvo vec najveca koncentracija moci i novca po izbornoj jedinici, zasto to dijeliti..
Moram napomenuti da ce mi ovo biti jedina interesantna izborna utrka, velike su sanse da se sarajevske interesne grupe otrgnu od opcinskih, federalnih i drzavnih centara moci po prvi put otkako je moderne demokratije, naravno nije posrijedi prosvjetiteljstvo vec najveca koncentracija moci i novca po izbornoj jedinici, zasto to dijeliti..
- drug_profi
#32845 Re: SDA-All about
Pa Pedja je davno pominajo Kiflu zastupnika kao kolegu i prijatelja. Ko da gledam eto ga sa NS u nekoj kombinaciji.
-
putokaz1
#32846 Re: SDA-All about
-Marjanović,3 DF ovca,Bešlagić šta fali i Kifla.....Malo Zezamdrugi profil wrote:Pa Pedja je davno pominajo Kiflu zastupnika kao kolegu i prijatelja. Ko da gledam eto ga sa NS u nekoj kombinaciji.
- Roccohljup
#32847 Re: SDA-All about
Vala bi ih prekrizio za sva vremena. A nije iskljuceno da to bude nakon izboradrugi profil wrote:Pa Pedja je davno pominajo Kiflu zastupnika kao kolegu i prijatelja. Ko da gledam eto ga sa NS u nekoj kombinaciji.
- madner
#32848 Re: SDA-All about
Zapravo su to poceci demokratije u BiH. Kantonalni nivo je prvi nivo gdje vlast moze napraviti promjene bez blokada sa strane.Prpa.ba wrote:Kifla u skladu sa ocekivanjima, sada ocekujemo pojacanja i koalicionu polivalentnost, samo pratiti koliko je koja interesna grupa u KS zadovoljna budzetom i lako je nazrijeti iducu liberalnu proeuropsku i hadzijsku Vladu KS...![]()
-
megaman4
#32849 Re: SDA-All about
Ima. Ali je problem sto je poceo unutarstranacki sukob u pojedinim organizacijama. Na Ilidzi je vec bilo smjena. U Krajini raspad sistema. Evo pomenuti premijer napustio stranku. Ovo podsjeca na 1990 kada se raspao SKBiH?ultima_palabra wrote:Pa valjda SDA ima kapacitet da ga smijeni.Opal_89 wrote:Da li je logicno da podnese ostavku i na mjesto premijera, s obzirom da je zahvaljujuci SDA i dosao na tu poziciju?
- Prpa.ba
#32850 Re: SDA-All about
Prije bih rekao da su to poceci umivanja prvobitne akumulacije kapitala, kifla mi bas onako izgleda kao vijesnik tog perioda. Fokus na turizmu, kulturici, umivanju, finim stvarima, strukturalne probleme cemo napadati preko Facebooka, daj samo EU grantova i finih dogadjaja, ako koji milioncic ode vezanim interesima, to se samo omaklo, hajmo malo o projektima..madner wrote:Zapravo su to poceci demokratije u BiH. Kantonalni nivo je prvi nivo gdje vlast moze napraviti promjene bez blokada sa strane.
Last edited by Prpa.ba on 30/01/2018 21:37, edited 1 time in total.