Po ustavu Bosnjaci imaju pravo glasati i za Bosnjackog i za Hrvatskog člana Predsjedništva, kao i Hrvati. Ne znam čemu onda kmecanjeHafis wrote:I ne brljavite o ustavu. Pola vas se ovdje tek opismenilo, a sad bi i o ustavnoj materiji pametovalo.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#32826 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
invincible1921
#32827 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@Kolinda kao i u svim raspravama o ratnim temama na ovom formu sa Hrvatima pa do ovih politickih vi pravite gresku u koracima od samog pocetka....VI NE ZIVITE U HRVATSKOJ NEGO U BiH.
- geralt
#32828 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Srbi u Drvaru, Glamocu i Bosanskom Grahovu su u kutije ubacili prazan listic za Predsjednistvo, a glasovi koje je Covic tamo dobio su od Hrvata koje je HDZ naselio da "podeblja kiflu".Kolinda wrote:Srbi to uopće ne traže, zar ne vidiš da su sa 70% podržali Dragana u nemogućnosti da glasaju za srbskog člana predsjedništva...mali_milojica wrote:Pa nista, vrijeme je da HDZ osjeti kako je iako ima vise od 50% hrvatskih glasova ustvari ima samo 33% vlasti koje mora dijeliti sa ostalim hrvatskim strankamaKolinda wrote:Nego deder pojasnite, što to vi slavite ovih dana???
Možda to što u Hrvatskom klubu DN FBIH HDZ neće više imati 13 nego možda narastu na 14 delegata ( kad bi se primjenjivao i ovaj nelegalni prijedlog ), ili što je HDZ u parlamentu FBIH sa 12 otišao na 16...![]()
Kao i bosnjaci.
Prvo riješite konstitutivnost naroda u Hercegovačko-neretvanskom, Livanjskom, Zapadnohercegovačkom i Posavskom kantonu, pa onda kmecite kako vas drugi preglasavaju.
-
hizo ramidovic
#32829 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
hajde, muslici, potegnite malo vina sa podneblja gde se njeguju iskonske europske vrednosti:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-herce ... /181011093
-
Hafis
#32830 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Izo ne vrijeđaj vjernike. Koliko sam ja učio na HDZ tečaju, muslimanima vjera ne dopušta alkohol.hizo ramidovic wrote:hajde, muslici, potegnite malo vina sa podneblja gde se njeguju iskonske europske vrednosti:
- spreca
#32831 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mozda pocnu tociti i vino Jasenovac....za bratski narodhizo ramidovic wrote:hajde, muslici, potegnite malo vina sa podneblja gde se njeguju iskonske europske vrednosti:
- Kolinda
#32832 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Po tvome bosnjaci su govna?....a ne bunite se kad srbi glasaju za Covica[/quote]Kolinda wrote:Zašto sami??? Ta nismo mi govna da biramo Bošnjacima i Srbima političke predstavnike, ako jedni vole Erdogana a drugi Vučića eto ih tamo...pici wrote:Kolinda wrote:Nego deder pojasnite, što to vi slavite ovih dana???
Možda to što u Hrvatskom klubu DN FBIH HDZ neće više imati 13 nego možda narastu na 14 delegata ( kad bi se primjenjivao i ovaj nelegalni prijedlog ), ili što je HDZ u parlamentu FBIH sa 12 otišao na 16...
ma dederaga osnujte sami vlast... mozda bidnete u koaliciji susobom
Da bi riječi rekao na tvoju konstataciju, ako se netko prepoznao što mu ja mogu, po meni samo govna mogu ući u tuđu avliju bez pitanja...a Srbi u FBIH ako će već glasati moraju za nekoga jer za srbskog člana predsjedništva ne mogu, isto kao i Hrvati i Bošnjaci u RS u.
-
hizo ramidovic
#32833 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
napisah 'muslici' a ne 'muslimani'Hafis wrote:Izo ne vrijeđaj vjernike. Koliko sam ja učio na HDZ tečaju, muslimanima vjera ne dopušta alkohol.hizo ramidovic wrote:hajde, muslici, potegnite malo vina sa podneblja gde se njeguju iskonske europske vrednosti:
citaj malo pazljivije....
-
Lug
#32834 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
a to li je..Kolinda wrote:a Srbi u FBIH ako će već glasati moraju za nekoga jer za srbskog člana predsjedništva ne mogu, isto kao i Hrvati i Bošnjaci u RS u.
- BHCluster
#32835 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I naravo pršut Stara Gradiška ili Gradiška Stara, samo za one s dobrim želudcem.spreca wrote:Mozda pocnu tociti i vino Jasenovac....za bratski narodhizo ramidovic wrote:hajde, muslici, potegnite malo vina sa podneblja gde se njeguju iskonske europske vrednosti:
-
RasAlGhul
#32836 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
https://www.klix.ba/biznis/privreda/sin ... /181011091
Ovo se gospodo zove nemati obraza. Oni koji mrze ovu državu, koji ne plaćaju porez, peru pare kladioničarskoj mafiji kroz ovu firmu, hoće da protestvuju u Sarajevu, glavnom gradu države koju mrze. Znači policija pendrecima rasjerati ovu bagru na Bradini. Samo pustiti da propadnu, Novaliću, ne spašavaj ovu nakaradnu firmu, koja će uzeti naše pare za svoje lične interese. Kada oni propadnu, napasti im kladionice, koja god poslovnica ima marku duga, samo pečat stavljati, i dići im porez 90 posto lagano, da se HDZ zlo više ne može finansirati
Ovo se gospodo zove nemati obraza. Oni koji mrze ovu državu, koji ne plaćaju porez, peru pare kladioničarskoj mafiji kroz ovu firmu, hoće da protestvuju u Sarajevu, glavnom gradu države koju mrze. Znači policija pendrecima rasjerati ovu bagru na Bradini. Samo pustiti da propadnu, Novaliću, ne spašavaj ovu nakaradnu firmu, koja će uzeti naše pare za svoje lične interese. Kada oni propadnu, napasti im kladionice, koja god poslovnica ima marku duga, samo pečat stavljati, i dići im porez 90 posto lagano, da se HDZ zlo više ne može finansirati
-
Hafis
#32837 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne vadi se sada. Tako je kako si napisao. Stvarno pogrdan naziv za pripadnike jedne svjetske religije.hizo ramidovic wrote:napisah 'muslici' a ne 'muslimani'Hafis wrote:Izo ne vrijeđaj vjernike. Koliko sam ja učio na HDZ tečaju, muslimanima vjera ne dopušta alkohol.hizo ramidovic wrote:hajde, muslici, potegnite malo vina sa podneblja gde se njeguju iskonske europske vrednosti:
citaj malo pazljivije....
I ti mi nekakav antifašista i patrijot...poklopi se.
Post prijavljen. Dosta je ovdje bilo islamofobije.
- GandalfSivi
#32838 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafise izdajnice, dole ovi tvoji protestuju (eto ti balvan revolucije) a ti po forumu pises!!!
-
Hafis
#32839 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Izričito nam je rečeno da se ne pojavljujemo, da ne bilo rečeno da je prosvjed organizieran od nekog drugog, a ne od studenata.GandalfSivi wrote:Hafise izdajnice, dole ovi tvoji protestuju (eto ti balvan revolucije) a ti po forumu pises!!!
Zna li se kad će Želja doći na taj sastanak sa studentima, da im predloži šta bi radili s onim Choetovim uredom.
Jedva čekaju da ga vide
- tandmand
#32840 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A u čijem je vlasništvu onaj Choov ured, zapravo kome ide kirija?
- spreca
#32841 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
vjerovatno nekog iz ADZatandmand wrote:A u čijem je vlasništvu onaj Choov ured, zapravo kome ide kirija?
-
Hafis
#32842 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nećemo imena ipak.tandmand wrote:A u čijem je vlasništvu onaj Choov ured, zapravo kome ide kirija?
Kuća je bila u vlasništvu jedne osobe koja ju je sagradila kao repliku nekadašnjeg Doma omladine (a kasnije univerzitetske čitaonice), inače austrogarskog zdanja koje je u ruševnom stanju u neposrednoj blizini. Zatim je kuća prodana drugoj osobi, i koja ju je onda iznajmila Choetu.
Sve da se i ured zatvori, ima vrućih mušterija koje jedva čekaju da je iznajme, zbog dobre lokacije i reprezentativnog izgleda.
- GandalfSivi
#32843 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hajmo se malo uciti statistici. Opcina Drvar je po popisu iz 2013. imala 552 Hrvara. Hajmo reci da je od tih 552 nekih 450 imalo pravo glasa. Pa hajmo onda reci s obzirom da je to podrucje sa najvecim brojem stanovnistva koje se iseljava, da je u momentu izbora pet godina poslije popisa tamo nekih 350 Hrvata sa pravom glasa. Pa hajmo onda biti jos jako velikodusni i reci da ih je izaslo 57% na izbore i da su svi glasali za Covica, to je oko 200 glasova.geralt wrote:
Srbi u Drvaru, Glamocu i Bosanskom Grahovu su u kutije ubacili prazan listic za Predsjednistvo, a glasovi koje je Covic tamo dobio su od Hrvata koje je HDZ naselio da "podeblja kiflu".
Draga Covic je za sada u Drvaru dobio 711 glasova, sto je za 355% vise nego sto je Hrvata u Drvaru glasalo uopste...
Ali ko jebe brojeve i statistiku, nastavite vi floskule bacati, to uvijek pali, niko logiku nece da slusa...
-
hizo ramidovic
#32844 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovo je samo djelic prave riznice naziva sa zmijskih foruma i raznoraznih krstarica...Hafis wrote: Ne vadi se sada. Tako je kako si napisao. Stvarno pogrdan naziv za pripadnike jedne svjetske religije.
I ti mi nekakav antifašista i patrijot...poklopi se.
Post prijavljen. Dosta je ovdje bilo islamofobije.
- tandmand
#32845 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Krivo sam se izrazio, nisu me ni zanimala imena, već da li je privatno vlasništvo neke osobe ili neke organizacije ili države. To sam i pretpostavljao ali me u tome poteturao Komšić koji je rekao da bi to on kao dao studentima, pa sam pomislio kako će davati ako je privatno vlasništvo ...Hafis wrote:Nećemo imena ipak.tandmand wrote:A u čijem je vlasništvu onaj Choov ured, zapravo kome ide kirija?
Kuća je bila u vlasništvu jedne osobe koja ju je sagradila kao repliku nekadašnjeg Doma omladine (a kasnije univerzitetske čitaonice), inače austrogarskog zdanja koje je u ruševnom stanju u neposrednoj blizini. Zatim je kuća prodana drugoj osobi, i koja ju je onda iznajmila Choetu.
Sve da se i ured zatvori, ima vrućih mušterija koje jedva čekaju da je iznajme, zbog dobre lokacije i reprezentativnog izgleda.
-
Hafis
#32846 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa šta ona pijana budala zna. On samo mlati jezičinom..ne zna ni gdje goni. Državniktandmand wrote:Krivo sam se izrazio, nisu me ni zanimala imena, već da li je privatno vlasništvo neke osobe ili neke organizacije ili države. To sam i pretpostavljao ali me u tome poteturao Komšić koji je rekao da bi to on kao dao studentima, pa sam pomislio kako će davati ako je privatno vlasništvo ...Hafis wrote:Nećemo imena ipak.tandmand wrote:A u čijem je vlasništvu onaj Choov ured, zapravo kome ide kirija?
- spreca
#32847 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote: Pa šta ona pijana budala zna. On samo mlati jezičinom..ne zna ni gdje goni. Državnik
-
Hafis
#32848 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hebo majku, ono je gore od krpwelja. Gdje god kreni, ono izmigolji odnekud
Pa kukavče sinji, valjda i za tu socijalu što primaš, moraš li barem negdje ćenifu očistiti?
Pa kukavče sinji, valjda i za tu socijalu što primaš, moraš li barem negdje ćenifu očistiti?
-
Hafis
#32849 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sad će i ostali krezići. čudi me nisu još.
Žive od ove teme i socijale.
Žive od ove teme i socijale.
- spreca
#32850 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Djes doture....jel tesko mjesat malter posle sezone....nema vise do ljeta tacne i peskirica priko ruke...sad valja malter ganjat