Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:Glupa situacija je zato što je FC Barca glupa i pravila ugovore do 2016 (to jest do Alvesovih 33 godine)....to samo budala radi.
I sad covjek nece ide...a i što bi kad ima ugovor kojeg može cijediti do 2016....ne bih ni ja njegovom mjestu...ne bi niko se odrekao miliona, sve po zakonu i ugovoru
to isto su mogli raditi Puyol i Xavi, jer je FC Barca u svom ludili umislila da ti igraci mogu igrati vrhunski fudbal i do 35 godine i tako im pravila ugovore....samo što je Puyol gospodin, koji izgleda više voli interese kluba nego svoje licne...i on je imao ugovor još jednu godinu kojeg je mogao cijediti.
Pa na koliko bi mu ti produzio prije 4 godine?
Neka ostane, ko ga jebe. Ne trazi hljeba, bice inventar na klupi.
skenderija04 wrote:Ja mislim da kontaju da kada vide mizeriju koju im daju za Alvesa, i uporede sa cijenama na trzistu, ostanak i ne izgleda glupost. Ja se jos uvijek nadam da ce ga utopiti u neki deal.
Pomnozi to "ostanak i ne izgleda kao glupost" sa 2 godine (jer ce slijedece leci ban na kupo-prodaje) i 6 miliona i...
Neka plate nekom da ga uzme.
(up: ako uzmete Alvesa damo vam 6 miliona i mi dobri 6 miliona 2016 )
Last edited by suncica24 on 31/07/2014 00:39, edited 2 times in total.
LSD wrote:Glupa situacija je zato što je FC Barca glupa i pravila ugovore do 2016 (to jest do Alvesovih 33 godine)....to samo budala radi.
I sad covjek nece ide...a i što bi kad ima ugovor kojeg može cijediti do 2016....ne bih ni ja njegovom mjestu...ne bi niko se odrekao miliona, sve po zakonu i ugovoru
to isto su mogli raditi Puyol i Xavi, jer je FC Barca u svom ludili umislila da ti igraci mogu igrati vrhunski fudbal i do 35 godine i tako im pravila ugovore....samo što je Puyol gospodin, koji izgleda više voli interese kluba nego svoje licne...i on je imao ugovor još jednu godinu kojeg je mogao cijediti.
na dvije maximalno, kao što to rade razumomn obdarene uprave....jer se znalo i tada da ulazi u godine.
ma jok ba...trebali su mu napraviti ugovor do 40-te godine, kad ih je krenulo....veliki katalonsaki frajeri su to...nek centrira ljudima sa desne strane, zaslužio je to
skenderija04 wrote:Ja mislim da kontaju da kada vide mizeriju koju im daju za Alvesa, i uporede sa cijenama na trzistu, ostanak i ne izgleda glupost. Ja se jos uvijek nadam da ce ga utopiti u neki deal.
Pomnozi to "ostanak i ne izgleda kao glupost" sa 2 godine (jer ce slijedece leci ban na kupo-prodaje) i 6 miliona i...
Neka plate nekom da ga uzme.
Ovo ce trajati do kraja avgusta. Objektivno, niko nije spreman da plati velike pare za njega. Mundijal ga je ukopao. Iskreno,ako ga ne utope neka ga. Nije vise nedodirljiv. Zna da pocinje ispod nule i da Montoya radi vec tri sedmice.
na dvije maximalno, kao što to rade razumomn obdarene uprave....jer se znalo i tada da ulazi u godine.
ma jok ba...trebali su mu napraviti ugovor do 40-te godine, kad ih je krenulo....veliki katalonsaki frajeri su to...nek centrira ljudima sa desne strane, zaslužio je to
ha ja....ima se para, ima se s cim
I sta da je nakon dvije ostao slobodan? To je problem kratkih ugovora
e to bi odlicno bilo...iskopavanje nekog staromodnog sistema tipa 3-5-2, sa dva holdera ispred zadnje linije - je možda riješenje....samo tad valja trcati, a to je nešto najmrže barcinim vedetama koji su vec ogrezli i navikli na šetanje i kojima je svanulo kad je Pep otišao.
Ove pripreme lice na Cruyffove. Prvo kuci, teretana, trcanje,..samo fali planina. Nakon toga hladniji predjeli gdje je lopta nagrada za kvalitetnu fizikaliju. Sada ce i par tekmi pa Gamper gdje se predstavlja ekipa. Pomalo zaboravljen nacin rada.
Za mene jedna vrsta Glen Johnson-a za Barcelonu. Covjek je spor, glup, i totalno nesposoban da cita igru. A i kad je nekom srecom ocita, nema fizicke sposobnosti da bude efikasan da nesto uradi. Pa majka mu stara, u njemu je skoro dva metra (1.92), sto u prevodu znaci da bi on u ligi dominiranoj od strane kepeca i hobbit-a trebao non-stop da glavom daje golove, i to bez skoka. Ali ne, ne mozes ti balvanu dokazat gdje je njegov gol, a gdje protivnicki.
Ove pripreme lice na Cruyffove. Prvo kuci, teretana, trcanje,..samo fali planina. Nakon toga hladniji predjeli gdje je lopta nagrada za kvalitetnu fizikaliju. Sada ce i par tekmi pa Gamper gdje se predstavlja ekipa. Pomalo zaboravljen nacin rada.
Ko prezivi, igrace
(eno nemaju snage ni za partiju bilijara )
PS: Barca TV ne prenosi tekuce utakmice, ali pustaju snimke nekih "zaboravljenih" utakmica, tako da vrijedi.