Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
tcz

#32826 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

BHF_Manijak wrote:Procitaj zadnji pasus mog posta. Kazem da ima takvih na obje strane i nikad nisam takve likove razumio. Nekom forum sluzi za zajebanciju, da ujedaju druge, da podjebaju, da izljevaju mrznju i bijes, meni ne, dodjem da prodiskutujem normalno s nekim, razmjenim misljenje i to je to. Nisam u tom filmu kao pojedinci s obje strane.
:thumbup:

samo sto uvjek glas razuma ide sa kontra strane :D kad plavi pisu o platama cistacica u fks i sl. onda sa nase strane glas razuma a kad bordo pisu o imovini onda sa plave strane glas razuma. :roll:
alberto_tomba

#32827 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

Misketova providna bajkica o sistemu i prosperitetu se lagano priblizava kraju, moli se osoblje hitne pomoci da bude u pripravnosti. Proizvodjaci kokica zadovoljno trljaju ruke, bice posla.
alberto_tomba

#32828 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

Da se iskoristi jos ovo malo raspusta obri moj Larsone
Charuga
Globalni moderator

#32829 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

jeza u ledja wrote:Ko je ovaj jedan sto je kao "mogao pomoci, tj. ima kvalitet, ali se neke druge stvari nisu poklopile?" :?
Eto, konačno se razjasnilo ko je taj što je kao mogao pomoći. Husić.
batara

#32830 Re: Premijer liga BiH

Post by batara »

lendric wrote:joj balavaca kunem ti se, dječurlija se dohvatila foruma
Jedini balavaner na ovom forumu si ti ;)
batara

#32831 Re: Premijer liga BiH

Post by batara »

Oj farbanje reflektora 80milja, lazni hadzija lopatom uzima :run:
Nadzorna_ploca

#32832 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Jebes forumasa ako se bar malo ne podjebava. :mrgreen:
bjelave

#32833 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

BHF_Manijak wrote: Znaci ako napises duzi post, odmah je proljevanje zuci? Nidje veze ti je prica. Nema potrebe da kao mene nesto ujedas, nisam ti ja u tom filmu, imas ovdje dovoljno forumasa koji su raspolozeni za tu pricu jebavanja majki suparniku, pa sa njima u kolo.

Druga stvar, rijesilo bi se to sa SD-om, nista se ti ne sekiraj, kao sto se i sad rijesilo. I ne moras mene ni uvazavati niti ozbiljno shvatiti, prvo i ne znam te ko si, obicni forumas, zasto bi mi bilo bitno tvoje misljenje? S forumasima s kojima se licno znam i mogu na taj nacin diskutovati.

I sta si opet nadrobio u post? Naravno stvari koje si navikao pisati godinama obitvavajuci na forumu, paraziti, grebatori, mitomani... Kazem ti ja, jednostavno vise mrzis drugi klub, nego sto svoj volis, ali nisi jedini. Ima takvih na obje strane na forumu, tako da pici ti svoje. Broj postova na temama o Zeljeznicaru govori u prilog tome. S tobom ne mozes svakako ni objektivno razgovarati o ovim temama, kako pricati s nekim iz kojeg bije mrznja prema drugom? Ne moze nikako.
Sto se FKS tice, vidim kako ih tjerate. Dino se smilova da ode, kad je nasao alternativu, a ostali su tu i nemaju namjeru noge se hvatati.

Ja sa Zeljeznicarom nisam zadovoljan od osvanja posljednjeg trofeja naovamo, logicno.
Ne znam otkud ti te prostacke formulacije gore, to jebavanje majki. Sto ce ti to?

I nekako ti nestade Koldzo iz price kroz 2-3 posta potpuno. Kao glavni dusman, koji je zaostavio projekat da Grbavica postane Camp Nou i potjero Madjare pune ko brod a sioke ruke nevidjeno :D . Hebo tog nacelnika nego to vam je prica patern, ta prokleta vlast koja vas stalno prci :-) od nastanka na ovamo.

Dobro, ovaj zadnji post je cinjenicno pristojan, povratak realnosti. Znaci do vas je, SD i nikog drugog.
I malo zahvalnosti kad vam ljudi udjele za reflektore. Treba to cijeniti..

To su razlozi zbog kojih sam komenirao tvoj prvi post, a gdje ti je prica drasticno drugacija. Sustavno sirite lazi i raspirujete mitomaniju i ova je prica jedna od tih.Treba vas na vrijeme korigovat dok skroz ne odlijepite.

I od tebe, s obzirom, da nisi obicni forumas vec novinar ocekivao sam kvalitetnije spinovanje. Ne na nivou nekih balavanera koji dodijavaju ovdje.

Mozes ti to bolje, samo ako malo potrudis.
Logovan

#32834 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

alberto_tomba

#32835 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-ra ... ima/205434

Raskidi ugovora sa ovom petoricom ce biti oko 100 tisuca BAM-ova.

Prema tome, svaka treca marka koja je uplacena za stolice ce zavrsiti u dzepovima igraca (koji su odigrali u prosjeku po ca 27 minuta) i njihovih menadzera. Ako se tome dodaju cifre koje su uplacene u proteklih godinu dana za raskide ugovora raznim igracima i trenerima, vjerujem da je barem 2/3 love, koju su sakupili navijaci, Miske potrosio na igranje menadzera.

To je taj sistem koji zelimo vidjeti kod susjeda! :thumbup:
avetinja

#32836 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Želju je loša transfer politika mnogo koštala. Ova sezona će biti odlučujuća. Ako ne izborimo Evopu, vjerujem da će nastati haos, odlasci, tjeranja. U suprotnoj okolnosti, Evropa bi bila dobra prilika da se malo oporavimo i primimo finansijsku injekciju. Sada nemaju vremena da čekaju Plavo proljeće, jer bi se trećeg decembra moglo znati ko je u kojoj grupi.
batara

#32837 Re: Premijer liga BiH

Post by batara »

avetinja wrote:Želju je loša transfer politika mnogo koštala. Ova sezona će biti odlučujuća. Ako ne izborimo Evopu, vjerujem da će nastati haos, odlasci, tjeranja. U suprotnoj okolnosti, Evropa bi bila dobra prilika da se malo oporavimo i primimo finansijsku injekciju. Sada nemaju vremena da čekaju Plavo proljeće, jer bi se trećeg decembra moglo znati ko je u kojoj grupi.
+1

konacno neko realan. Za razliku od ovog nedonosceta larsona :lol:
batara

#32838 Re: Premijer liga BiH

Post by batara »

Husić putem svog menadžera zahtjeva isplatu 17 plata, te 3.500 KM naknade za ugovor i 12.990 KM na ime menadžerske provizije.

Husic, tata igrice :pisnuo: :pisnuo:
Samprotivsviju

#32840 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

A sta bi od silne transparentnosti na koju su se zadnjih 10 mjeseci pozivali ? Nije valjda da se sva ta transaprentnost iskljucivo odnosila samo na prihode prodaje karata ?
Charuga
Globalni moderator

#32841 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Banned user for reason “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» lendric
» batara

14 dana

Postove sam izbrisao sa teme, ali su ostali u arhivi ako vam ne bude jasno zašto ste na odmoru. Možete nastaviti komunikaciju negdje drugo, ovde ste pretjerali.
Capajebo

#32842 Re: Premijer liga BiH

Post by Capajebo »

Dzabe sad banovi, nema hvalospjevke!
Charuga
Globalni moderator

#32843 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Capajebo wrote:Dzabe sad banovi, nema hvalospjevke!
Pomirio sam se sa tim.
BHF_Manijak

#32844 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

bjelave wrote:
Ne znam otkud ti te prostacke formulacije gore, to jebavanje majki. Sto ce ti to?

I nekako ti nestade Koldzo iz price kroz 2-3 posta potpuno. Kao glavni dusman, koji je zaostavio projekat da Grbavica postane Camp Nou i potjero Madjare pune ko brod a sioke ruke nevidjeno :D . Hebo tog nacelnika nego to vam je prica patern, ta prokleta vlast koja vas stalno prci :-) od nastanka na ovamo.

Dobro, ovaj zadnji post je cinjenicno pristojan, povratak realnosti. Znaci do vas je, SD i nikog drugog.

To su razlozi zbog kojih sam komenirao tvoj prvi post, a gdje ti je prica drasticno drugacija. Sustavno sirite lazi i raspirujete mitomaniju i ova je prica jedna od tih.Treba vas na vrijeme korigovat dok skroz ne odlijepite.

I od tebe, s obzirom, da nisi obicni forumas vec novinar ocekivao sam kvalitetnije spinovanje. Ne na nivou nekih balavanera koji dodijavaju ovdje.

Ne, Koldzo nije nestao nego nemam namjeru trositi, makar i slova na tastaturi, na tog ublehasa. Ko je kakav i koliki dobrotvor u svoj prici, pokazuju cifre koje su klubovi primali od opstina zadnjih godina. Pogledaj izdvajanja opstine Novo Sarajevo za Zeljeznicar (prije price o rekonustrukciji Grbavice), a pogledaj koliko je Centar davao Sarajevu.
Toliko o toj temi, mitomaniji i slicno...
I na kraju i dalje ostaje, Madjari jesu trebali raditi Grbavicu, a ti to zovi lazima, mitomanijom ili kojim god hoces imenom, to je fakt. Pod kojim uslovima? To nije ni bitno za ovu pricu... Koldzo ostaje zlo u mojim ocima. Prijatno.

Vezano za prostacke formulacije, nista drugo nije pisanje par forumasa vec upravo ovako kako sam to nazvao. Nije sija, jest vrat. Upakovano samo u celefon, a pojedinci to fantasticno rade, opet kazem s obje strane.
bjelave

#32845 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

BHF_Manijak wrote:
bjelave wrote:

Ne, Koldzo nije nestao nego nemam namjeru trositi, makar i slova na tastaturi, na tog ublehasa. Ko je kakav i koliki dobrotvor u svoj prici, pokazuju cifre koje su klubovi primali od opstina zadnjih godina. Pogledaj izdvajanja opstine Novo Sarajevo za Zeljeznicar (prije price o rekonustrukciji Grbavice), a pogledaj koliko je Centar davao Sarajevu.
Toliko o toj temi, mitomaniji i slicno...
I na kraju i dalje ostaje, Madjari jesu trebali raditi Grbavicu, a ti to zovi lazima, mitomanijom ili kojim god hoces imenom, to je fakt. Pod kojim uslovima? To nije ni bitno za ovu pricu... Koldzo ostaje zlo u mojim ocima. Prijatno.

Vezano za prostacke formulacije, nista drugo nije pisanje par forumasa vec upravo ovako kako sam to nazvao. Nije sija, jest vrat. Upakovano samo u celefon, a pojedinci to fantasticno rade, opet kazem s obje strane.
Fakt je da je to mitomanija.

Na nivou one da je Luka Modrc ljetos trebao potpisati petogodisnji ugovor za FKS ali da su to zajebali supci iz NS BiH. I onda su jos durit, bit uvrijedjen i gord, kad neko pocne provjeravati vjerodostonost takve nebuloze.

Kad objasnis kako i po kojim uslovima su to Madjari na Grabavicu misli uloziti desetine miliona eura onda nece biti mitomanija epskih razmjera. Dakle, investiciju kakvu bh sport ne pamti, nista ni blizu se nikada nije desilo.

To je ogromno ulaganje, kakvog do sad nije bilo a ti sada ocekujes da neku kupi tu pricu i pored toga sto nijedan investitor tamo nije mogao uloziti ni 10km jer nema osnovnih uvjeta.

Nisu rascisceni imovinski odnosi. Do danas.

A usput godinama ste lagali da ste vlasnici stadiona. Ne do bog da je ko postavio pitanje oko toga, oci bu mu iskopali, da bi se onda ispostavilo da bas i niste.

Sve zajedno prica o Madjarima koji prave novi stadion Grbavicu, tolika je bajka da je ni Anderson ne bi mogao izmastati a pitanje je ima li takvih jetima, cak i pored ovih Larssona, da to kupe.

Dakle,epizoda 824, zeljo u borbi protiv nenardone vlasti skoncala je tako da je od iste, uoci hadzijskog Bajrama, hidzretske 1436,opet primio vitre, par stotina lampiona :D

I kad bude bila kakva nova basna opet cu uzeti sebi zapravo da je prokomentiram.
Prijatno sad.
ultima_palabra

#32846 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Jel iko vidio da tomba i bjelave sta napisu o Sarajevu? Znaju li nabrojati par igraca, naci stadion na mapi?

Sad ce neko reci da ima takvih i kod nas... sa ovim nivoom napacenosti nema.
ZonFon

#32847 Re: Premijer liga BiH

Post by ZonFon »

Image

:-)
decko_sa_kovaca

#32848 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Ne razumijem

Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
Ali_G

#32849 Re: Premijer liga BiH

Post by Ali_G »

A ima li gdje pisani trag da je neko htio da pravi stadion?

Sent from my iPhone using Tapatalk
vicious

#32850 Re: Premijer liga BiH

Post by vicious »

FC.Ž [emoji38] [emoji38]
Locked