BHF_Manijak wrote:
Znaci ako napises duzi post, odmah je proljevanje zuci? Nidje veze ti je prica. Nema potrebe da kao mene nesto ujedas, nisam ti ja u tom filmu, imas ovdje dovoljno forumasa koji su raspolozeni za tu pricu jebavanja majki suparniku, pa sa njima u kolo.
Druga stvar, rijesilo bi se to sa SD-om, nista se ti ne sekiraj, kao sto se i sad rijesilo. I ne moras mene ni uvazavati niti ozbiljno shvatiti, prvo i ne znam te ko si, obicni forumas, zasto bi mi bilo bitno tvoje misljenje? S forumasima s kojima se licno znam i mogu na taj nacin diskutovati.
I sta si opet nadrobio u post? Naravno stvari koje si navikao pisati godinama obitvavajuci na forumu, paraziti, grebatori, mitomani... Kazem ti ja, jednostavno vise mrzis drugi klub, nego sto svoj volis, ali nisi jedini. Ima takvih na obje strane na forumu, tako da pici ti svoje. Broj postova na temama o Zeljeznicaru govori u prilog tome. S tobom ne mozes svakako ni objektivno razgovarati o ovim temama, kako pricati s nekim iz kojeg bije mrznja prema drugom? Ne moze nikako.
Sto se FKS tice, vidim kako ih tjerate. Dino se smilova da ode, kad je nasao alternativu, a ostali su tu i nemaju namjeru noge se hvatati.
Ja sa Zeljeznicarom nisam zadovoljan od osvanja posljednjeg trofeja naovamo, logicno.
Ne znam otkud ti te prostacke formulacije gore, to jebavanje majki. Sto ce ti to?
I nekako ti nestade Koldzo iz price kroz 2-3 posta potpuno. Kao glavni dusman, koji je zaostavio projekat da Grbavica postane Camp Nou i potjero Madjare pune ko brod a sioke ruke nevidjeno

. Hebo tog nacelnika nego to vam je prica patern, ta prokleta vlast koja vas stalno prci

od nastanka na ovamo.
Dobro, ovaj zadnji post je cinjenicno pristojan, povratak realnosti. Znaci do vas je, SD i nikog drugog.
I malo zahvalnosti kad vam ljudi udjele za reflektore. Treba to cijeniti..
To su razlozi zbog kojih sam komenirao tvoj prvi post, a gdje ti je prica drasticno drugacija. Sustavno sirite lazi i raspirujete mitomaniju i ova je prica jedna od tih.Treba vas na vrijeme korigovat dok skroz ne odlijepite.
I od tebe, s obzirom, da nisi obicni forumas vec novinar ocekivao sam kvalitetnije spinovanje. Ne na nivou nekih balavanera koji dodijavaju ovdje.
Mozes ti to bolje, samo ako malo potrudis.