Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- King_Kenny
#32826 Re: Liverpool FC
Robertson - 5 (kako taj lik igra po strani i kako je kompletno u utakmici - čudo)
Salah - 3
Mane - 1 (nervirao me, ali zavuče u mrežu, konačno).
Ukenjao sam se bio, rekoh stari Liverpool. Odbrana na desnoj strani kriza, samo su nas napadali preko Milnera i Matipa.
Salah - 3
Mane - 1 (nervirao me, ali zavuče u mrežu, konačno).
Ukenjao sam se bio, rekoh stari Liverpool. Odbrana na desnoj strani kriza, samo su nas napadali preko Milnera i Matipa.
- BHF_Manijak
#32827 Re: Liverpool FC
Cudna utakmica u najmanju ruku. Ne znam koji im je qrac bio sa defanzivom, ali od pocetka se nekakva nervoza osjetila, strah od greske.
Utakmica za zaborav. Za neutralne je super bila, za one koji bi da Liverpool uzme Boga mi i ne.
Previse gresaka od svakog pomalo. Milner danas, uz duzno postovanje za pozrtvovanost i srcanost, kao dijete izgledao naspram Zahe. Maltretirao ga citavu utakmicu i sve su napravili po toj strani.
Crveni glupost, ali pas prije tog starta ga je ukop'o, nisam vidio ko je dao, ali je uzasan i spor bio.
Helem Klopp bas sranje i glupost napravio sa Clynovom posudbom, bez ikakvog rezona! Sad da odu do dzamije kakve i mole se do Leicestera da se Gomez oporavi, inace ide improvizacija sa desnim bekom.
Matip danas pogubljen, ali eto moze mu se progledati ova utakmica jer se tek oporavio.
O Keiti receno nakon prvog poluvremena. Tesko izvojevana pobjeda, ali eto tjesim se da je njima ovo krizni period, koji su ostale ekipe prebrodile i dobro je onda da se ikako pobjedjuje u tom periodu. U suprotnom, jebada je...
Salah 5
Robertson 3
Firmino 1
Flopa nema, jer ima vise kandidata.
Utakmica za zaborav. Za neutralne je super bila, za one koji bi da Liverpool uzme Boga mi i ne.
Previse gresaka od svakog pomalo. Milner danas, uz duzno postovanje za pozrtvovanost i srcanost, kao dijete izgledao naspram Zahe. Maltretirao ga citavu utakmicu i sve su napravili po toj strani.
Crveni glupost, ali pas prije tog starta ga je ukop'o, nisam vidio ko je dao, ali je uzasan i spor bio.
Helem Klopp bas sranje i glupost napravio sa Clynovom posudbom, bez ikakvog rezona! Sad da odu do dzamije kakve i mole se do Leicestera da se Gomez oporavi, inace ide improvizacija sa desnim bekom.
Matip danas pogubljen, ali eto moze mu se progledati ova utakmica jer se tek oporavio.
O Keiti receno nakon prvog poluvremena. Tesko izvojevana pobjeda, ali eto tjesim se da je njima ovo krizni period, koji su ostale ekipe prebrodile i dobro je onda da se ikako pobjedjuje u tom periodu. U suprotnom, jebada je...
Salah 5
Robertson 3
Firmino 1
Flopa nema, jer ima vise kandidata.
- no_sekirli
#32829 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote:Za mene je 4:2![]()
Meni opet draze ovo, nego ona zadnja 0:1 sa BHA.
Kad se vec sekiram, da barem.ima golova.
- Gandalf
#32830 Re: Liverpool FC
Salah - 5 b - jest da nije u formi, jest da je čudo od jedne sezone ali evo i toj egipatskoj ublehi petica od mene
Robertson - 3 b - jest da je neatraktivni škot sa neegzotičnim imenom i bez 10 tetovaža i plaćen sićom al' eto mu trica od mene
Mane - 1 b - zna nestati na utakmici, vući se ko varalica u prvih 11 u par vezanih utakmica, ali zna zabiti golčinu, kada najviše treba
Honorabl menšns : Firmino i Henderson
Flop(ovi) - barem jedno petorica danas koji su igrali
Robertson - 3 b - jest da je neatraktivni škot sa neegzotičnim imenom i bez 10 tetovaža i plaćen sićom al' eto mu trica od mene
Mane - 1 b - zna nestati na utakmici, vući se ko varalica u prvih 11 u par vezanih utakmica, ali zna zabiti golčinu, kada najviše treba
Honorabl menšns : Firmino i Henderson
Flop(ovi) - barem jedno petorica danas koji su igrali
-
Nadzorna_ploca
#32831 Re: Liverpool FC
Henderson je za njegove standarde odigrao jako dobru utakmicu.
- AmiĐa_Idriz
#32832 Re: Liverpool FC
Gledam baš, već možemo reći da Salah lagano prelazi 20+ i ovu sezonu sa najboljim omjerom iskorištenih prilika u Ligi.
Uz to najviše izborenih penala u ligi + solidan broj asistencija.
World class.
Uz to najviše izborenih penala u ligi + solidan broj asistencija.
World class.
- Ajant
#32833 Re: Liverpool FC
Ko ide sljedeću na desnog beka, Fabinho? U svakom slučaju havarija na toj poziciji bez potrebe, ne razumijem tu odluku da se pusti Clyne.
- AmiĐa_Idriz
#32834 Re: Liverpool FC
Salah - 5b
Henderson - 3b
Fabinho - 1b
HM: Matip, Firmino, Robbo.
Inače mislim da je ova tekma bila kiks od početka, ali je izbjegnut kako tako.
I nije loše što su se primila ova 3 (2
) komada, ozbiljniji da budu u sljedećim.
Henderson - 3b
Fabinho - 1b
HM: Matip, Firmino, Robbo.
Inače mislim da je ova tekma bila kiks od početka, ali je izbjegnut kako tako.
I nije loše što su se primila ova 3 (2
Biće Trent fit do iduće. Postavlja se pitanje šta je sa Fabinhom, valjda nije ozbiljno nešto.Ajant wrote:Ko ide sljedeću na desnog beka, Fabinho? U svakom slučaju havarija na toj poziciji bez potrebe, ne razumijem tu odluku da se pusti Clyne.
- zomri
#32835 Re: Liverpool FC
Mogao je čekati kraj januara pa dozvoliti Clyneu da ide a ne ovako od gotovine praviti veresiju.
Treba ozbiljno zaganjati ovog Wan Bissaku, bolji odbrambeno od Trenta gutu. Problem je samo što bi bio preskup.
Bodovi:
Salah 5
Firmino 3
Robertson 1
Flop bi bio Keita ali izvukao je makar onu asistenciju za Bobbyja. Milner jako loša partija, progledaću kroz prste zbog situacije.
Treba ozbiljno zaganjati ovog Wan Bissaku, bolji odbrambeno od Trenta gutu. Problem je samo što bi bio preskup.
Bodovi:
Salah 5
Firmino 3
Robertson 1
Flop bi bio Keita ali izvukao je makar onu asistenciju za Bobbyja. Milner jako loša partija, progledaću kroz prste zbog situacije.
- no_sekirli
#32836 Re: Liverpool FC
Ako bude srece za zdravljem, opet ce Salah zabiti 30 komada. Dosao je period u takmicenju kad se mora zabiti gol vise. Evo i Arsenal vodi, valjalo bi da ovako ostane samo da se smecari ne popnu na ljestvici.
Mada, mora se priznati da ih je OGS preporodio, i ne bi me cudilo da zavrse ispred Totha i Chea.
Mada, mora se priznati da ih je OGS preporodio, i ne bi me cudilo da zavrse ispred Totha i Chea.
- AmiĐa_Idriz
#32837 Re: Liverpool FC
Ma ide on na Trafford, bar tako kontam ako imaju imalo sive mase u Mančesti.zomri wrote: Treba ozbiljno zaganjati ovog Wan Bissaku, bolji odbrambeno od Trenta gutu. Problem je samo što bi bio preskup.
Ali mi ćemo svakako na ljeto morati dovesti nekoga tu, ili će se Ki prekomandovati u prvi tim što svakako ne bi bilo iznenađenje. Clyneu je ispisnica na ljeto 80%.
- drug_profi
#32838 Re: Liverpool FC
Sretna pobjeda.
To je valjda zastitni znak svakog sampiona.
Jedini gol bez pomoci odbrane palasa je Maneov.
I u tom momentu ne tako bitan gol koliko se na kraju ispostavilo.
Inace Salah se lose otkriva. Pogledati kretanje kod cetvrtog gola. Sam je sebe iskljucio.
Inace Salah se lose otkriva. Pogledati kretanje kod cetvrtog gola. Sam je sebe iskljucio.
- AmiĐa_Idriz
#32839 Re: Liverpool FC
Mene je Salah iznervirao u one dvije kontre pred kraj što je sam istrčao i sam sjebo driblajući samog sebe.
- zomri
#32840 Re: Liverpool FC
drug_profi wrote:Sretna pobjeda.
Salah mora vježbati ulaske unutra prema golu. Ovako proda manje više svaku loptu ako nema prednosti kad je primi. Dribling misaona imenica.
- SmokingMan
#32841 Re: Liverpool FC
Salah 5b
Mane 3b
Robertson 1b
Flopp;Milner
Sudija je bio poprilično loš u procjenama.Dva čista penala nije svirao.
Mane 3b
Robertson 1b
Flopp;Milner
- AmiĐa_Idriz
#32842 Re: Liverpool FC
Inače se trudim zaobići ovoSmokingMan wrote:
- SmokingMan
#32843 Re: Liverpool FC
Ma drugačije bi ti guslao da je bilo 3:3. 
- AmiĐa_Idriz
#32844 Re: Liverpool FC
Čulo bi se...SmokingMan wrote:Ma drugačije bi ti guslao da je bilo 3:3.
- zomri
#32845 Re: Liverpool FC
Matip treba pokazivati manje frustracije kada izgubi loptu. Izgubio je 2 sekunde na psovanje i grananje rukama umjesto da trči nazad, moglo nas je opasno koštati. Pretvara se u Lovrena II.
- BHF_Manijak
#32846 Re: Liverpool FC
Vezano za Salaha isto sam pomislio majke mi. Ne kontam kako mu dribling na uskom prostoru i u guzvi moze onako jak biti, a kad ima "dulum" prostora ispred sebe - meda ne moze, jos strasno brz igrac. Imam osjecaj isto da ne zna ni sam kud ce ni sta ce sa loptom kad je u onakvim situacijama. Nije to samo danas. Generalno ako nema koga naprijed i ako nema kome drugom pas za kontru dati - obicno usere takve napade.
Mislim nije kritika i bez toga je svjetska klasa, nego mi sega da isceprka nekako loptu kad su 3 protivnicka igraca oko njega na metru kvadratnom uz samu aut liniju k'o Saranovic, a ovako kad cistac ima ispred sebe - nista.
Mislim nije kritika i bez toga je svjetska klasa, nego mi sega da isceprka nekako loptu kad su 3 protivnicka igraca oko njega na metru kvadratnom uz samu aut liniju k'o Saranovic, a ovako kad cistac ima ispred sebe - nista.
- AmiĐa_Idriz
#32847 Re: Liverpool FC
Ma overrated mu je na otvorenom prostoru igrati 
Ja bi volio kad bi on malo smanjio sa onim padanjem i nazor izvlačenjem penala. Aj ok ono protiv Brightona kad te baš poklopi, ali ono sa Sakhoom je bilo pomalo žalosno. Znam da sam pizdio na Tottenhamove vazda kad dajvaju, ne treba mu to fakat
Ja bi volio kad bi on malo smanjio sa onim padanjem i nazor izvlačenjem penala. Aj ok ono protiv Brightona kad te baš poklopi, ali ono sa Sakhoom je bilo pomalo žalosno. Znam da sam pizdio na Tottenhamove vazda kad dajvaju, ne treba mu to fakat
- HarunKovac
#32849 Re: Liverpool FC
1.Salah
2.Robertson(kakva borbenost za assist Maneu
)
3.Firmino
Flop Alisson(morao je odbranit onaj treci)
Ugl pobijedili smo jer im je odbrana bila gora od nase hahahabhaabha
2.Robertson(kakva borbenost za assist Maneu
3.Firmino
Flop Alisson(morao je odbranit onaj treci)
Ugl pobijedili smo jer im je odbrana bila gora od nase hahahabhaabha
- HarunKovac
#32850 Re: Liverpool FC
Golovi:
1 Krivac Fabinho jer nije markirao, ne moze Milner protiv Zahe jbg
2 Fabinho ili Firmino nisam vidio
3 Matip
Ispravite ako grijesim
1 Krivac Fabinho jer nije markirao, ne moze Milner protiv Zahe jbg
2 Fabinho ili Firmino nisam vidio
3 Matip
Ispravite ako grijesim