Nemoguce.bitanga_sa_otesa wrote:skafiskafsnjak wrote:. prije tunela gore , skrene na prosirenje....![]()
![]()
![]()
kloc,a mozda je skocila temperatura kad ga je pritisno
1,9 TeDeI . I crveno !
Nemoguce.bitanga_sa_otesa wrote:skafiskafsnjak wrote:. prije tunela gore , skrene na prosirenje....![]()
![]()
![]()
kloc,a mozda je skocila temperatura kad ga je pritisno
Ommadawn wrote:Objesiš tespih o retrovizor, još kakvu amajliju i ne brini. Vozi koliko hoćeš, pretiči gdje hoćeš.
Ha ja.
“Ne moreš ti moje djete vol’ti više od mene. Piši kaznu et’”.nepass1 wrote:ama zna,komsija policajac da on nikad ne bi ugrozio djete svoje, to je ona prica fina porodica, bio je dobar itdCookie85 wrote:I to poenta?? Mislis da je dijete krivo sto je za volanom?? Ne moze dijete biti svjestan opasnosti, ali bi zato roditelj trebao da bude odgovoran i svjestan opasnosti u koje stavlja svoje dijete!vjeshalica wrote:Ne mora ga oderat,odrace mu neko dijete kad mu ga zakuca za volan
pa predji romaniju i vidi sta se sve voza, ja jos jedino sanke zavezane za haskije nisam vidio.
Zato što koštaju kao 5 novih polovnih dvojki, a zna se da je dvičina kralj drumovanepass1 wrote:
pa predji romaniju i vidi sta se sve voza, ja jos jedino sanke zavezane za haskije nisam vidio.
Sve se nema...uglavnomja wrote:sta znaci ova recenica:
" Svaki mjesec sam podizala 500 dolara s Denisove plaće za njegove troškove, tako da nisam podizala svoju plaću. "
stara klasicna prica viđena milijardu putasime_cipol wrote:Prije bih rekao da je ovaj frajer razmazenko, mamin sin. Nista mu u zivotu nije falilo, sve dobio. A onda upadne u kolo droge, alkohola, kocke i o jadu zabavi cijelu porodicu, jer nije naučio sam rješavati svoje probleme.
Sve je to isto druže moj sad kad bi ja rekao primjer djevojke koja mi je pratila druga i vrištala ulicom " zašto " jedno 100 puta i proganjala ga porukama i ostalim pratecim vokalima ti mi ne bi vjerovao..drug_profi wrote:Generalno danas muskarci su nezreli. Nesposobni da civilizovano zavrse vezu. Znam sta su mi sve kcerke prolazile sa naizgled finim momcima.
Na kraju svega nisu u stanju da normalno razgovaraju o raskidu, već pizde, prijete, dure se, i statijaznam jos iz arsenala djetinjastih ponasanja.
Jednom sam se morao i ja umjesati.
Otac u 99,99 posto situacija nema pojma šta se dešava..drug_profi wrote:Zato kazem, otac je onaj koji treba da robija.
Ja bih za svoje bez problema, pobio pola planete a ne jednu gnjidu...
drug_profi wrote:Generalno danas muskarci su nezreli. Nesposobni da civilizovano zavrse vezu. Znam sta su mi sve kcerke prolazile sa naizgled finim momcima.
Na kraju svega nisu u stanju da normalno razgovaraju o raskidu, već pizde, prijete, dure se, i statijaznam jos iz arsenala djetinjastih ponasanja.
To je tacno ali nisu ni zene nista zaostale za njimadrug_profi wrote:Generalno danas muskarci su nezreli. Nesposobni da civilizovano zavrse vezu. Znam sta su mi sve kcerke prolazile sa naizgled finim momcima.
po slikama koje objavljuje vidi se da je žena prava domacica--o sebi pri sebivjeshalica wrote:To je tacno ali nisu ni zene nista zaostale za njimadrug_profi wrote:Generalno danas muskarci su nezreli. Nesposobni da civilizovano zavrse vezu. Znam sta su mi sve kcerke prolazile sa naizgled finim momcima.
Ostalo sve od gledanja safunjara i kulta ljubavnih serija koje su se emitovale..
Dublji je to problem
Meni samo nije jasno kakve je kvalitete ona vidjela u doticnom da je odlucila sa njim graditi zivot?Lako je pricat da je bilo bajno na pocetku iako se bas prica i ne uklapa u kompletu kad pogledas...
Mislim masa je takvih koji se odluce zivot prepustiti nekoj propalici,dal alkoholicaru dal neradniku i parazitu....kasnije sav svijet kriv kad dodje do obracuna jer su oni zaboga znali izabrati,ko ce njima govoriti sta da rade od zivota
Život me je naučio da je čovjek po prirodi sklon glumi kada nešto želi da "dobije",a situacija se drastično mjenja kada se ne ispune njegova/njena očekivanja.drug_profi wrote:Generalno danas muskarci su nezreli. Nesposobni da civilizovano zavrse vezu. Znam sta su mi sve kcerke prolazile sa naizgled finim momcima.
vjeshalica wrote:To je tacno ali nisu ni zene nista zaostale za njimadrug_profi wrote:Generalno danas muskarci su nezreli. Nesposobni da civilizovano zavrse vezu. Znam sta su mi sve kcerke prolazile sa naizgled finim momcima.
Ostalo sve od gledanja safunjara i kulta ljubavnih serija koje su se emitovale..
Dublji je to problem
Meni samo nije jasno kakve je kvalitete ona vidjela u doticnom da je odlucila sa njim graditi zivot?Lako je pricat da je bilo bajno na pocetku iako se bas prica i ne uklapa u kompletu kad pogledas...
Mislim masa je takvih koji se odluce zivot prepustiti nekoj propalici,dal alkoholicaru dal neradniku i parazitu....kasnije sav svijet kriv kad dodje do obracuna jer su oni zaboga znali izabrati,ko ce njima govoriti sta da rade od zivota