SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

skafiskafsnjak

#32801 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by skafiskafsnjak »

bitanga_sa_otesa wrote:
skafiskafsnjak wrote:. prije tunela gore , skrene na prosirenje....
:lol: :lol: :lol: :lol: kloc,a mozda je skocila temperatura kad ga je pritisno :lol:
Nemoguce.
1,9 TeDeI . I crveno !
Ommadawn

#32802 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Ommadawn »

Objesiš tespih o retrovizor, još kakvu amajliju i ne brini. Vozi koliko hoćeš, pretiči gdje hoćeš.
Ha ja.
uglavnomja

#32803 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

Ommadawn wrote:Objesiš tespih o retrovizor, još kakvu amajliju i ne brini. Vozi koliko hoćeš, pretiči gdje hoćeš.
Ha ja.

:lol: :lol:
Ommadawn

#32804 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Ommadawn »

nepass1 wrote:
Cookie85 wrote:
vjeshalica wrote:Ne mora ga oderat,odrace mu neko dijete kad mu ga zakuca za volan
I to poenta?? Mislis da je dijete krivo sto je za volanom?? Ne moze dijete biti svjestan opasnosti, ali bi zato roditelj trebao da bude odgovoran i svjestan opasnosti u koje stavlja svoje dijete!
ama zna,komsija policajac da on nikad ne bi ugrozio djete svoje, to je ona prica fina porodica, bio je dobar itd
pa predji romaniju i vidi sta se sve voza, ja jos jedino sanke zavezane za haskije nisam vidio.
“Ne moreš ti moje djete vol’ti više od mene. Piši kaznu et’”.
Ako nastrada “Kuku, jao”.
rumenige_brajtner

#32805 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by rumenige_brajtner »

nepass1 wrote:
pa predji romaniju i vidi sta se sve voza, ja jos jedino sanke zavezane za haskije nisam vidio.
Zato što koštaju kao 5 novih polovnih dvojki, a zna se da je dvičina kralj drumova :D
Last edited by rumenige_brajtner on 03/08/2019 17:55, edited 1 time in total.
insomnia78

#32806 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insomnia78 »

Precerujete. Reko bi cojk djeca buljucima ginu
90minut

#32808 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

Znaci zajedno su za godinu
drug_profi

#32809 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Lik je klasicna propalica.
Ne znam ima li ova cura oca, jer ovo je posao za njega, a ne za nju.
uglavnomja

#32810 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

sta znaci ova recenica:

" Svaki mjesec sam podizala 500 dolara s Denisove plaće za njegove troškove, tako da nisam podizala svoju plaću. "
Ommadawn

#32811 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Ommadawn »

uglavnomja wrote:sta znaci ova recenica:

" Svaki mjesec sam podizala 500 dolara s Denisove plaće za njegove troškove, tako da nisam podizala svoju plaću. "
Sve se nema...
Sociolog

#32812 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Sociolog »

Kladionice su prepune ,prepune mladje raje do 35 godina(ciljna grupa),postaju ovisni,mozak trazi adrenalin +dosta raje mladje na njih mislim uziva u speedu...ova raja poludi od speeda,i dobijes ovo sto dobijes kao posljedicu+sigurno su i nju malo privlacili losi momci(da ne odemo u off),koliko je raje navuceno na kocku u ozbiljnijem formatu,kao ovisnost,ovo je haos ,teza je kocka od droge,mozak pukne
insomnia78

#32813 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insomnia78 »

Sto ih vise maltretiras vise te vole. Dok te ne upucaju :lol:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#32814 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sime_cipol »

Prije bih rekao da je ovaj frajer razmazenko, mamin sin. Nista mu u zivotu nije falilo, sve dobio. A onda upadne u kolo droge, alkohola, kocke i o jadu zabavi cijelu porodicu, jer nije naučio sam rješavati svoje probleme.
90minut

#32815 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

sime_cipol wrote:Prije bih rekao da je ovaj frajer razmazenko, mamin sin. Nista mu u zivotu nije falilo, sve dobio. A onda upadne u kolo droge, alkohola, kocke i o jadu zabavi cijelu porodicu, jer nije naučio sam rješavati svoje probleme.
stara klasicna prica viđena milijardu puta
drug_profi

#32816 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Generalno danas muskarci su nezreli. Nesposobni da civilizovano zavrse vezu. Znam sta su mi sve kcerke prolazile sa naizgled finim momcima.
Na kraju svega nisu u stanju da normalno razgovaraju o raskidu, već pizde, prijete, dure se, i statijaznam jos iz arsenala djetinjastih ponasanja.
Jednom sam se morao i ja umjesati.
90minut

#32817 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

drug_profi wrote:Generalno danas muskarci su nezreli. Nesposobni da civilizovano zavrse vezu. Znam sta su mi sve kcerke prolazile sa naizgled finim momcima.
Na kraju svega nisu u stanju da normalno razgovaraju o raskidu, već pizde, prijete, dure se, i statijaznam jos iz arsenala djetinjastih ponasanja.
Sve je to isto druže moj sad kad bi ja rekao primjer djevojke koja mi je pratila druga i vrištala ulicom " zašto " jedno 100 puta i proganjala ga porukama i ostalim pratecim vokalima ti mi ne bi vjerovao..

Daleko i gluho bilo da je bila jedina sve je to isto i muskarci i zene problem dolazi do toga da je ovaj znao kako s njom fizičko nasilje do mjere a mjera je recimo šamar i tako to zabrana izlaska s drugaricama i to.

Evo sad nakon svega i ranjavanja dabogda mi cijela porodica poginula ako ce joj ovaj opet prici na 5 metara da je maltretira..

Problem ženama je upravo taj što nemaju ono zadnje stop vec cekaju nekoliko godina 90 posto njih do tog finalnog stop evo vidiš primjera Ajle šta joj je morao sve uraditi da bi ga konacno roknula to krediti to varanje pred njenim ocima to fizičko šamaranje..
drug_profi

#32818 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Zato kazem, otac je onaj koji treba da robija.
Ja bih za svoje bez problema, pobio pola planete a ne jednu gnjidu...
90minut

#32819 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by 90minut »

drug_profi wrote:Zato kazem, otac je onaj koji treba da robija.
Ja bih za svoje bez problema, pobio pola planete a ne jednu gnjidu...
Otac u 99,99 posto situacija nema pojma šta se dešava..
Porodice Foht

#32820 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Porodice Foht »

drug_profi wrote:Generalno danas muskarci su nezreli. Nesposobni da civilizovano zavrse vezu. Znam sta su mi sve kcerke prolazile sa naizgled finim momcima.
:mrgreen: Daj da cujemo kako se babuka umijesao i kakva je omladina danas!
vjeshalica

#32821 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

To je tacno ali nisu ni zene nista zaostale za njima
Ostalo sve od gledanja safunjara i kulta ljubavnih serija koje su se emitovale..
Dublji je to problem
Meni samo nije jasno kakve je kvalitete ona vidjela u doticnom da je odlucila sa njim graditi zivot?Lako je pricat da je bilo bajno na pocetku iako se bas prica i ne uklapa u kompletu kad pogledas...
Mislim masa je takvih koji se odluce zivot prepustiti nekoj propalici,dal alkoholicaru dal neradniku i parazitu....kasnije sav svijet kriv kad dodje do obracuna jer su oni zaboga znali izabrati,ko ce njima govoriti sta da rade od zivota
muha_sa

#32822 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by muha_sa »

vjeshalica wrote:
Ostalo sve od gledanja safunjara i kulta ljubavnih serija koje su se emitovale..
Dublji je to problem
Meni samo nije jasno kakve je kvalitete ona vidjela u doticnom da je odlucila sa njim graditi zivot?Lako je pricat da je bilo bajno na pocetku iako se bas prica i ne uklapa u kompletu kad pogledas...
Mislim masa je takvih koji se odluce zivot prepustiti nekoj propalici,dal alkoholicaru dal neradniku i parazitu....kasnije sav svijet kriv kad dodje do obracuna jer su oni zaboga znali izabrati,ko ce njima govoriti sta da rade od zivota
po slikama koje objavljuje vidi se da je žena prava domacica--o sebi pri sebi :thumbup:
SmokingMan

#32823 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by SmokingMan »

Život me je naučio da je čovjek po prirodi sklon glumi kada nešto želi da "dobije",a situacija se drastično mjenja kada se ne ispune njegova/njena očekivanja.

Nekontrolisane emocije kontrolišu čovjeka.Nadati se ne do tragičnog ishoda.
uglavnomja

#32824 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

vjeshalica wrote:
Dublji je to problem

lik radio u un, afrika, folovi, dolari ...
mati mu u un

nije da nije bilo formalnih kvaiteta

pitanje je samo kako je ona dosla do vojske i do afganistana

s ovim cinjenicama, mati u un, afganistan i ostale misije su pod kontrolom un-a

:oops:

tesko da ona nije imala koristi
JThomas

#32825 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

savršen, idealan, nacrtan frajer za ove što vole da "popravljaju". nikad njemu neće faliti :-D
Post Reply