Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
1946--1987

#32801 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

kakav je brat ovaj LSD
vazda na prvoj liniji, vazda tu da ukori ove pocetnike na forumu :D :thumbup:
Stroj-2

#32802 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

Ne boj' se forume mladosti mi moje, na braniku tvome LSD-ovi stoje :gunjastajl:
Logovan

#32803 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote:
Logovan wrote:Jest dosadno bez utakmica. :mrgreen:
taman da rane zacijele :mrgreen:
Eh to to. :mrgreen: :lol: :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#32804 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote:
plain vanilla wrote:
taman da rane zacijele :mrgreen:
Eh to to. :mrgreen: :lol: :lol:
neka srca ne bi izdrzala jos jedno kolo bez pobjede
vidis kako je ova pauza utjecala da se zaborave svoji problemi :mrgreen:

a malo je i zaustavilo strmopizdenje Slobode :mrgreen:
BHF_Manijak

#32805 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

bjelave wrote: :-) Nisam ja kriv sto si izvalio da su Madjari htjeli napraviti stadion ali im nije dao Koldzo. Ne moras zbog toga ispisivati eseje i siriti pricu.

Koji su to Madjari bili spremili desetine milona eura da uloze u nesto gdje se ne zna ni ko je vlasnik :lol: :lol: :lol:
Kakve su to djecije price na nivou ovog malog sa vise profila.
Vela Havle, a lik je jos novinar :-)
Pa jeste kazem ti, sve si u pravu, ja lazem, ti imas uvijek provjerene i friske informacije. Ne znam eto sta hoces vise da ti kazem?
Ne pada mi napamet ubjedjviati se sa covjekom 30+ godina.
Naravno, uredno si preskocio dio o bespotrebnom forsiranju glabanja Siljka Koldzi, jer nema mu sta glabati kad je pomocni teren vlasnistvo Opstine.

I na kraju, brate dragi, pored svih silnih problema u kojima ti je klub, od titule prvaka do tjeranja Uprave i svakog njenog clana, okretanja navijaca kontra Uprave, poraza od Metalleghea, prica o malverzacijama, ti nadjes snage da pricas o gradskom rivalu, pa to nema ni u PM.
Razumijem euforiju od dolaska Tana, imalo se materijala, milioni, avioni, kamioni, ruzicasti svijet, love na bacanje, prepisavanje lige, dominacija, pisanje po sirotinji, kampovi, bh. Dinamo itd.. Ali pade to preko noci, ne znam kako sad imas ikoga i za sta zajebavati?
Covjece uspjeli ste kao klub napraviti nevjerovatan pad i ti mene kao za nesto zajebavas?

Jedina moguca opcija jeste da si iz one kategorije koja vise mrzi suparnicki klub, nego sto voli svoj. Godine pisanja psotova na ovim temama to samo potvrdjuju i nazaost puno vas je takvih, na obje strane.
agnostic_front

#32806 Re: Premijer liga BiH

Post by agnostic_front »

Strah od lsd-a :thumbup:
alberto_tomba

#32807 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

Madjari htjeli da ulazu milione u stadion, a do prije dva dana sjeverna tribina bila u vlasnistvu Violine. Pa dragi BHFe, ja sam mislio da si ti malo ozbiljniji.
BHF_Manijak

#32808 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Prica o Madjarima mnogo je starija od Misimovica i ostale garniture. Nije fudbal u Premijer ligi poceo dolaskom Tana ili Misimovica. No, nebitno. Sta pricati, kad ste svakaov ec iskrekirali svoju pricu, kao i mnogo puta ranije, zato kazem nebitno, zanemarite uopste.
Jest, Koldzo je u vasim ocima spasioc Zeljeznicara i dobrotvor i idemo dalje, za mene ce biti grobar i olos.
alberto_tomba

#32809 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

Kakve veze ima ko je bio u klubu sa nesredjenim imovinskim odnosima?
BHF_Manijak

#32810 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Ako ne znas da pomocni nije u vlasnistvu Fudbalskog kluba Zeljeznicar, valjda znas kad su odredjeni poslovni prostori na sjeveru stadiona presli sa FK na SD?
Smara ovo Boga mi, a nema koristi, moras svaki detalj objasnjavati.
bjelave

#32811 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

BHF_Manijak wrote:
bjelave wrote: :-) Nisam ja kriv sto si izvalio da su Madjari htjeli napraviti stadion ali im nije dao Koldzo. Ne moras zbog toga ispisivati eseje i siriti pricu.

Koji su to Madjari bili spremili desetine milona eura da uloze u nesto gdje se ne zna ni ko je vlasnik :lol: :lol: :lol:
Kakve su to djecije price na nivou ovog malog sa vise profila.
Vela Havle, a lik je jos novinar :-)
Pa jeste kazem ti, sve si u pravu, ja lazem, ti imas uvijek provjerene i friske informacije. Ne znam eto sta hoces vise da ti kazem?
Ne pada mi napamet ubjedjviati se sa covjekom 30+ godina.
Naravno, uredno si preskocio dio o bespotrebnom forsiranju glabanja Siljka Koldzi, jer nema mu sta glabati kad je pomocni teren vlasnistvo Opstine.

I na kraju, brate dragi, pored svih silnih problema u kojima ti je klub, od titule prvaka do tjeranja Uprave i svakog njenog clana, okretanja navijaca kontra Uprave, poraza od Metalleghea, prica o malverzacijama, ti nadjes snage da pricas o gradskom rivalu, pa to nema ni u PM.
Razumijem euforiju od dolaska Tana, imalo se materijala, milioni, avioni, kamioni, ruzicasti svijet, love na bacanje, prepisavanje lige, dominacija, pisanje po sirotinji, kampovi, bh. Dinamo itd.. Ali pade to preko noci, ne znam kako sad imas ikoga i za sta zajebavati?
Covjece uspjeli ste kao klub napraviti nevjerovatan pad i ti mene kao za nesto zajebavas?

Jedina moguca opcija jeste da si iz one kategorije koja vise mrzi suparnicki klub, nego sto voli svoj. Godine pisanja psotova na ovim temama to samo potvrdjuju i nazaost puno vas je takvih, na obje strane.
Opet esej :-) zuc se proljeva a cinjenica nidje.

Dakle, kako ce madjari kupiti stadion pa ga onda renovirati kad se ne zna ni ciji je? Pa i procjecan covjek, sa srednjom sumarskom, prije nego sto kupi nekretninu od npr sedamdeset milja maraka provjeri jesu li imovinski odnosi rjeseni, jeli 1/1, a ti ovdje ozbiljno tvrdis da ima biznismena koji bi bez takvih provjera potrosili desetine miliona eura?
Samo da ih nije vlast, pokvarena i mrska nije zaustavila u nakani da od Grbavice naprave Nou Camp.
Valjda je Koldzo trebao falsicirati papire,oteti suvlasnicima stadiona njihov dio, pa bi onda bio dobar. To je ono sto vi ocekujete od vlasti, sto ste ranije od iste dobijali.

I jos bi htio da te uvazamo i uzimamo za ozbiljno?

No dobro, to je dakle do te vase mitomanije kako je vlast, svaka i uvijek, protiv vas pa to valjda pomuti razum i onim koji bi trebalo da njome pristojno vladaju.
Takva ti je prica i oko reflektora na pomocnom stadionu. Naravno da opcina i Koldzo investiraju i doniraju zelji bez obzira ko je titular vlasnistva jer taj teren najvise koristi vas tim. Znas i sam da je tako al se pravis lud.
To bi bilo kao da mi kazemo hebe nas se hoce li neko renovirati stadion Kosevo, svakako nije nas.

Valjda vam je ta prica posljedica parazitskog i grebtorskog mentaliteta zvanog ''jazavac pred sudom''. Kukaj i pljuj ruku koja te hrani, koja ti jucer stadion udjelila, istina ne cijeli, danas reflektore napravila, jos prije toga uz pomoc policije, tada narodne milicije, prenijela tribinu sa jednog drugog stadiona na Grbavicu itd.Ali je opet hracete jer valjda nije dovoljno i jer kmecite po inerciji, cisto preventivno.

A kad je rijec o stanju u FKS ja nisam zadovoljan posljednjom i ovom sezonom.
S koliko ti nisi zadovoljan u zelji?
I ima malverzacija u FKS ali te ljude polako rastjerujemo i sigurno nas nece odvesti u stecaj. Za razliku od zelje gdje je sve sjajano jer niko ne krade i imate najbolju i najposteniju posljeratnu upravu, zvanu 7%.Jel tako?
Nama se zna vlasnik i koliku su nam dugovi. Mozes li ti ti isto ustvrditi?
alberto_tomba

#32812 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

BHF_Manijak wrote:Ako ne znas da pomocni nije u vlasnistvu Fudbalskog kluba Zeljeznicar, valjda znas kad su odredjeni poslovni prostori na sjeveru stadiona presli sa FK na SD?
Smara ovo Boga mi, a nema koristi, moras svaki detalj objasnjavati.
Ja koliko znam da je to odradjeno jos za vrijeme Zdenka Jelica.
Samprotivsviju

#32813 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

Ako treba kojem klubu sef strucnog staba, nek se javi meni

Ubijam nasu ligu u Online soccer manageru 8-) :nargila:
Last edited by Samprotivsviju on 02/09/2016 09:47, edited 3 times in total.
1946--1987

#32814 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

Misimovic je zeljeznicar :mrgreen:
Kad osvane dres sa njegovom slikom umjesto generalnog :mrgreen:
bjelave

#32816 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Tlinest mu godina, golemo.
Promoe

#32817 Re: Premijer liga BiH

Post by Promoe »

Prešao je i neki kadet iz akademije. :zoka:
Charuga
Globalni moderator

#32818 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Promoe wrote:Prešao je i neki kadet iz akademije. :zoka:
Šušić
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#32819 Re: Premijer liga BiH

Post by Velkoski »

I golman Kršić. Ima i još neko, zaboravio sam, dok viidm zapisnik :mrgreen:
BHF_Manijak

#32820 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

bjelave wrote: Opet esej :-) zuc se proljeva a cinjenica nidje.

Dakle, kako ce madjari kupiti stadion pa ga onda renovirati kad se ne zna ni ciji je? Pa i procjecan covjek, sa srednjom sumarskom, prije nego sto kupi nekretninu od npr sedamdeset milja maraka provjeri jesu li imovinski odnosi rjeseni, jeli 1/1, a ti ovdje ozbiljno tvrdis da ima biznismena koji bi bez takvih provjera potrosili desetine miliona eura?
Samo da ih nije vlast, pokvarena i mrska nije zaustavila u nakani da od Grbavice naprave Nou Camp.
Valjda je Koldzo trebao falsicirati papire,oteti suvlasnicima stadiona njihov dio, pa bi onda bio dobar. To je ono sto vi ocekujete od vlasti, sto ste ranije od iste dobijali.

I jos bi htio da te uvazamo i uzimamo za ozbiljno?

No dobro, to je dakle do te vase mitomanije kako je vlast, svaka i uvijek, protiv vas pa to valjda pomuti razum i onim koji bi trebalo da njome pristojno vladaju.
Takva ti je prica i oko reflektora na pomocnom stadionu. Naravno da opcina i Koldzo investiraju i doniraju zelji bez obzira ko je titular vlasnistva jer taj teren najvise koristi vas tim. Znas i sam da je tako al se pravis lud.
To bi bilo kao da mi kazemo hebe nas se hoce li neko renovirati stadion Kosevo, svakako nije nas.

Valjda vam je ta prica posljedica parazitskog i grebtorskog mentaliteta zvanog ''jazavac pred sudom''. Kukaj i pljuj ruku koja te hrani, koja ti jucer stadion udjelila, istina ne cijeli, danas reflektore napravila, jos prije toga uz pomoc policije, tada narodne milicije, prenijela tribinu sa jednog drugog stadiona na Grbavicu itd.Ali je opet hracete jer valjda nije dovoljno i jer kmecite po inerciji, cisto preventivno.

A kad je rijec o stanju u FKS ja nisam zadovoljan posljednjom i ovom sezonom.
S koliko ti nisi zadovoljan u zelji?
I ima malverzacija u FKS ali te ljude polako rastjerujemo i sigurno nas nece odvesti u stecaj. Za razliku od zelje gdje je sve sjajano jer niko ne krade i imate najbolju i najposteniju posljeratnu upravu, zvanu 7%.Jel tako?
Nama se zna vlasnik i koliku su nam dugovi. Mozes li ti ti isto ustvrditi?
Znaci ako napises duzi post, odmah je proljevanje zuci? Nidje veze ti je prica. Nema potrebe da kao mene nesto ujedas, nisam ti ja u tom filmu, imas ovdje dovoljno forumasa koji su raspolozeni za tu pricu jebavanja majki suparniku, pa sa njima u kolo.

Druga stvar, rijesilo bi se to sa SD-om, nista se ti ne sekiraj, kao sto se i sad rijesilo. I ne moras mene ni uvazavati niti ozbiljno shvatiti, prvo i ne znam te ko si, obicni forumas, zasto bi mi bilo bitno tvoje misljenje? S forumasima s kojima se licno znam i mogu na taj nacin diskutovati.

I sta si opet nadrobio u post? Naravno stvari koje si navikao pisati godinama obitvavajuci na forumu, paraziti, grebatori, mitomani... Kazem ti ja, jednostavno vise mrzis drugi klub, nego sto svoj volis, ali nisi jedini. Ima takvih na obje strane na forumu, tako da pici ti svoje. Broj postova na temama o Zeljeznicaru govori u prilog tome. S tobom ne mozes svakako ni objektivno razgovarati o ovim temama, kako pricati s nekim iz kojeg bije mrznja prema drugom? Ne moze nikako.
Sto se FKS tice, vidim kako ih tjerate. Dino se smilova da ode, kad je nasao alternativu, a ostali su tu i nemaju namjeru noge se hvatati.

Ja sa Zeljeznicarom nisam zadovoljan od osvanja posljednjeg trofeja naovamo, logicno.
Last edited by BHF_Manijak on 02/09/2016 14:33, edited 1 time in total.
Nadzorna_ploca

#32821 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Ne brini se ti za nase tjeranje, mi smo se vec pokazali u tome. ;-)
BHF_Manijak

#32822 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

@Nadzorna, pa OK, mene u sustini i nije briga, za razliku od tvog kolege. Ima dovoljno stvari koje Zelji jako lose idu, pa vise oko toga dumam, za razliku od kolege bjelave, koji i pored silnih problema koje ima FKS, on i dalje 90% postova pise o Zeljeznicaru.
Ja s tim nemam problema i valjda je to sustina bodrenja kluba. Podrzati i misliti o svom, a ne pisati konstantno o drugom, a ni tebi nije dobro. Zato mu i ponavljam da mi se cini da vise mrzi Zeljeznicar, nego voli Sarajevo.
Last edited by BHF_Manijak on 02/09/2016 14:33, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#32823 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Jel se to fakat trudiš da mu nešto objasniš? :-) S takvima se komunicira jednom rečenicom, a najbolje nikako... ko može izdržati.
tcz

#32824 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

BHF_Manijak wrote:@Nadzorna, pa OK, mene u sustini i nije briga, za razliku od tvog kolege. Ima dovoljno stvari koje Zelji jako lose idu, pa vise oko toga dumam, za razliku od kolege bjelave, koji i pored silnih problema koje ima FKS, on i dalje 90% postova pise o Zeljeznicaru.
Ja s tim nemam problema i valjda je to sustina bodrenja kluba. Podrzati i misliti o svom, a ne pisati konstantno o drugom, a ni tebi nije dobro. Zato mu i ponavljam da mi se cini da vise mrzi Zeljeznicar, nego voli Sarajevo.
zasto ovo nisi nikad napisao cvrletu, bambinu, lendricu...? :D ultima te savjetuje poznati infovac :lol: :lol: :thumbup:
BHF_Manijak

#32825 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Procitaj zadnji pasus mog posta. Kazem da ima takvih na obje strane i nikad nisam takve likove razumio. Nekom forum sluzi za zajebanciju, da ujedaju druge, da podjebaju, da izljevaju mrznju i bijes, meni ne, dodjem da prodiskutujem normalno s nekim, razmjenim misljenje i to je to. Nisam u tom filmu kao pojedinci s obje strane.
Locked