Demokratska fronta Željko Komšić
- Ned071
#32801 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
hoce u predsjednistvo kao clan iz hrvatskog naroda covjek koji za osam godina nije juznije od jablanice otisao... ma hajte molim vas
- 512MB
#32802 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Iso je na godisnji u Dubrovnik, nemoj zezat
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#32803 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
...preko Trebinja512MB wrote:Iso je na godisnji u Dubrovnik, nemoj zezat
- Revolucionar ★
#32804 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A da li neko ima informacija sta se to suska medju zastupnicima u pfbih da ce doci do izmjena izbornog zakona u smislu listi, navodno da ce sistem ici po principu poluzatvorenih listi
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#32805 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Fikreta Nevesinjac bivsa clanica Demokratske fronte , vijecnica u opcinskom vijecu Novo Sarajevo , novouposlena u gradskoj Vijecnici , dosada "nezavisna" (iako konstantno sa nekadasnjim stranackim kolegama Srdicem i Olovcicem od oktobra glasa za SDA i Koldzu) i formalno prelazi u SDA kaze carsija.
Glas za Komsica - siguran glas za SDA.
<3
Glas za Komsica - siguran glas za SDA.
<3
-
zbiljovski
#32806 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Evo populiste, oglašava se u vezi oružja, hoćemol od njega dočekati nešto progresivno ? DF će gori proći od GS-a. . .
- Banksy
-
criticos
#32808 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Rovovska borba za stražarsku kućicu ispred zgrade je počela od strane limitirane političke osobe, poznate kao SDA skaut za selekciju preletačkog kadra. Njegovo političko djelovanje i limiti su u okviru rada sa osobama sličnim Stojnićima, a vokabular na nivou jednog polupismenog školarca.
- Banksy
#32809 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
tocriticos wrote:
SDA skaut za selekciju preletačkog kadra
- JThomas
#32810 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
e ovaj ti je nagodan... 
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#32811 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sve skupa, kada se uzme u obzir ova stranaka, od osnivanja, do danas, nije imala pet ljudi za koje bi se moglo reći da nešto vrijede.
a i ovi što su otišli su još gori i da makar jedan promil pravne države postoji, ovo bi bila zanimljiva igrica za tužilaštvo.
a i ovi što su otišli su još gori i da makar jedan promil pravne države postoji, ovo bi bila zanimljiva igrica za tužilaštvo.
- kmirsad
-
putokaz1
#32813 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Amra Haračić Zastupnica FBIH iz Lukavca je dobra osoba ,podnijela je incijativa oko Zagađenja ipak je nešto radila
Df će i Željko Komšić napustiti nažalost oni neznaju gdje idu,nož u leđa im dade Kojović preko Falatara
Df će i Željko Komšić napustiti nažalost oni neznaju gdje idu,nož u leđa im dade Kojović preko Falatara
- nemampojma0
#32814 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dobra, pravo dobra ta tvoja zemljakinja Amra.putokaz1 wrote:Amra Haračić Zastupnica FBIH iz Lukavca je dobra osoba ,podnijela je incijativa oko Zagađenja ipak je nešto radila
http://fronta.ba/demokratska-fronta-i-f ... aferu-ima/
A što se tiče Falatara, najbolji odgovor je onog tipa.."jel ovo skrivena kamera".
U nekom postu se optuzuje Komsic da je izletio s kandidaturom, a hronoloski gledano prva je NS izasla sa stavom da Komsic nece biti kandidat ljevice i to mnogo ranije nego je Komsic i progovorio o tome. I naravno da nece Komsic pustiti da on i DF ovise o volji i raspolozenju jedne umjetnicko-zabavljacke cete olicene u NS. Falatar je samo potvrda njihovog zabavljackog karaktera.
-
putokaz1
#32815 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I jedni i drugi su PREBRZO donijeli odluku o Kandidatu,što može biti KOBNO za ljevicu ali i pozitivno za Sebiju
MOŽE,ali nemora da odluči
U tekstu se spominje mail Gospođe Haračić
Prvo da li se dobila dozvola,da se tekst objavi,ugrožavanje ljedskih sloboda-dopisivanje,drugo da li je baš njen mail itd
U Lukavcu se o njoj priča pozitivno,djevojka je mlada,lijevo orjentirana i eventulani prelaz u PDA /SDA je nerealan
Na listi SDP 2018 za nju nema mjesta
Ako je DF tako jak zašto od 200 ljudi na anketi koju posjedujem samo 2 glasalo za DF
DF infrastrukturalno ne postoji i predstoji im grčevite borba za prelaz praga,iskjljučivo kantonalnih
Njih broj oko 20 000 KS 2016 će se u 2018 smanjiti na oko praga 7000
Njih treba da nosi Ž.K. čija popularnost pala davno-afere 2014 i 2016,još ako SDP bude kandidovao Bećirevića-DF je TANAK
Ovih 13 000 će pobrati NS GS SDP možda i NBL NZBLOK i NIP
MOŽE,ali nemora da odluči
U tekstu se spominje mail Gospođe Haračić
Prvo da li se dobila dozvola,da se tekst objavi,ugrožavanje ljedskih sloboda-dopisivanje,drugo da li je baš njen mail itd
U Lukavcu se o njoj priča pozitivno,djevojka je mlada,lijevo orjentirana i eventulani prelaz u PDA /SDA je nerealan
Na listi SDP 2018 za nju nema mjesta
Ako je DF tako jak zašto od 200 ljudi na anketi koju posjedujem samo 2 glasalo za DF
DF infrastrukturalno ne postoji i predstoji im grčevite borba za prelaz praga,iskjljučivo kantonalnih
Njih broj oko 20 000 KS 2016 će se u 2018 smanjiti na oko praga 7000
Njih treba da nosi Ž.K. čija popularnost pala davno-afere 2014 i 2016,još ako SDP bude kandidovao Bećirevića-DF je TANAK
Ovih 13 000 će pobrati NS GS SDP možda i NBL NZBLOK i NIP
-
Hafis
#32816 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
https://www.klix.ba/vijesti/bih/amra-ha ... /180506076
Šta je ovo, mitraljezac počeo dilati i mailove? Stvarno, baš ono državnički.
I vi bi ovu klošarčinu po treći put ugurali u predsjedništvo ?
Ovo polako počinje ličiti na Al'dina i Arduanu koji su godinama uveseljavali sarajevsku i bosansku javnost.
- Al'Dino: Arduana me čupala za kosu i udarala, preklinjao sam je da se urazumi
- AlDino: Arduana me htjela zadaviti šalom
- Al'Dino i Arduana se na ulici posvađali i potukli
- Arduana konačno progovorila...... to be continued
Meni se čini da se ovo neće riješiti bez Face to face u gostima kod Senada ili da ih Ž. Mitrović pozove u Zadrugu, pa 'ko koga.
Ovo polako počinje ličiti na Al'dina i Arduanu koji su godinama uveseljavali sarajevsku i bosansku javnost.
- Arduana konačno progovorila...... to be continued
Meni se čini da se ovo neće riješiti bez Face to face u gostima kod Senada ili da ih Ž. Mitrović pozove u Zadrugu, pa 'ko koga.
-
putokaz1
#32817 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Amra je kulturna osoba,jednostavno napustila brod koji tone kao i ranije Sarajlić iz TK ,Zekan iz TK,Stojnići,Monogi jošHafis wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/amra-ha ... /180506076
- Arduana konačno progovorila...... to be continued![]()
-
Hafis
#32818 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne znam stvarno djevojku, prvi put čuo za nju.
Ne ulazim upoće u istinitost ničijih navoda, niti mogu donijeti sud kad sam neupućen u tu cijelu stvar.
Ali ovaj klošarluk i ovo uličarenje samo skida ionako već napuklu fasadu s ovog bezveznjaka.
Lako je bilo 2006. i 2010. izaći na izbore, kada si iza sebe imao jedan uhodan politički stroj vođen jednim od najinteligentnijih i najnamazanijih BiH političara. Dosta je bilo sjest u autobus i izaći na odredištu kad ti kažu i opaliti 2-3 borbene.
A hajd' sad kukavče sinji. Što god progovori izvan okvira one otrcane populističke demagogoje, uvijek zajebe nešto.
U SDP-u pametni. Šute i puštaju ga da se dalje upliće.
Ne ulazim upoće u istinitost ničijih navoda, niti mogu donijeti sud kad sam neupućen u tu cijelu stvar.
Ali ovaj klošarluk i ovo uličarenje samo skida ionako već napuklu fasadu s ovog bezveznjaka.
Lako je bilo 2006. i 2010. izaći na izbore, kada si iza sebe imao jedan uhodan politički stroj vođen jednim od najinteligentnijih i najnamazanijih BiH političara. Dosta je bilo sjest u autobus i izaći na odredištu kad ti kažu i opaliti 2-3 borbene.
A hajd' sad kukavče sinji. Što god progovori izvan okvira one otrcane populističke demagogoje, uvijek zajebe nešto.
-
putokaz1
#32819 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-I ja sma pred izbore 2014 prvi put čuo za nju,al takva izborna jedinica koja je omugućila prolaz u FBIH parlament,dobila je 2200 nije maloHafis wrote:Ne znam stvarno djevojku, prvi put čuo za nju.
Građani je hvale kao osobu i porodicu takođe
Pokrenula je incijativu vezano za ekologiju i po tome je poznata,data joj i mogućnost na OV da se obrati povodom te incijative,pristojna je kulturna,mislim da je pravnica
Glasova je pokupila na ime Željka Komšića i tadašnje popularnosti DF a IJ Tuzla,Lukavac,Srebrenik,Čelić omogućila joj poziciju broj 2
-
Hafis
#32820 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sudeći po rasulu koje se dešava u DF-u, cura vjerojatno diže sidro dok još ima vremena. Politički bi glupo bilo čekati definitivni kraj koji će nastupiti nakon izbora. A ovako još ima nešto vremena da poradi na svojim političkim ambicijama i priključi se nekoj drugoj opciji koja ima više sansi za prolaz.
Moja je pretpostavka da će se ona još više angažirati u javnosti oko ovog slučaja (što neće biti baš sasvim slučajno) jer ovo definitivno šteti Komšićevom rejtingu ''poštenjačine''.
Da je imao imalo soli u glavi ignorirao bi njen odlazak, a ovako su se upleli nepotrebno. Čak su i datume zajebali u onim mailovima.
Moja je pretpostavka da će se ona još više angažirati u javnosti oko ovog slučaja (što neće biti baš sasvim slučajno) jer ovo definitivno šteti Komšićevom rejtingu ''poštenjačine''.
Da je imao imalo soli u glavi ignorirao bi njen odlazak, a ovako su se upleli nepotrebno. Čak su i datume zajebali u onim mailovima.
-
zbiljovski
#32821 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
putokaz1
#32822 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
[quote="Hafis"]https://www.klix.ba/vijesti/bih/amra-ha ... /180506076
Amra je upravo demantovala i najavila Tužbu zbog neovlašćenog čitanja Pošte,blamiranja,nanošenenja duševne boli,iznošenje neistine
Zastupnici u FBIH parlamentu iz Lukavca
2014-2018
Amandmani-Pitanja-Incijative
Tarik Arapčić SDA 0 0 0
Refik Hankić SBIH PDA 0 0 0
Amra Haračić DF ? 4 14 1
Hasiba Isaković SBB 0 2 0
I neko kaže da je ona Loša
Pogledajte ostale nijedno pitanje niti incijative
Amra je upravo demantovala i najavila Tužbu zbog neovlašćenog čitanja Pošte,blamiranja,nanošenenja duševne boli,iznošenje neistine
Zastupnici u FBIH parlamentu iz Lukavca
2014-2018
Amandmani-Pitanja-Incijative
Tarik Arapčić SDA 0 0 0
Refik Hankić SBIH PDA 0 0 0
Amra Haračić DF ? 4 14 1
Hasiba Isaković SBB 0 2 0
I neko kaže da je ona Loša
Pogledajte ostale nijedno pitanje niti incijative
- Roccohljup
#32823 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne ulazeci u razloge sto je dotična otisšla i gdje je otišla, itd., ali ono objavljivanje mejlova od strane DFa je baš degutantno i neprofisionalno. Zena hoce da ide, hajd zdravo i gotovo. Jos ako se utvrdi da su fakat lazirali mejlove......
ne znam sto se Zeljko obrušio na SDP TK? Što mu to treba u ovom momentu?
- Haris.ba
#32824 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Umjesto da su prepisku emalova poturili preko nekoga portala kao ekskluzivnu informaciju, oni sami objavljuju. Tako barem rade svi propangandisti koji drže do svoga zanata.
Amaterski. Mislio sam da im Munja sjedi u upravnim strukturama. Na šta je spao da ga raskrinkavaju mlade djevojke.
Amaterski. Mislio sam da im Munja sjedi u upravnim strukturama. Na šta je spao da ga raskrinkavaju mlade djevojke.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#32825 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
što je degutantno? je li degutantno i bezobrazno kada neko napušta stranku koja mu je dala mandat. ta priča da je nekome mandat dao narod, a bio kandidat ispred stranke je degutantna i bezobrazna. ako im je narod dao mandat, što nisu bili nezvaisni kandidati? jer puno faktora utiče da bi se dobio mandat, a individualni glasovi su samo jedan on njih.Roccohljup wrote:ne ulazeci u razloge sto je dotična otisšla i gdje je otišla, itd., ali ono objavljivanje mejlova od strane DFa je baš degutantno i neprofisionalno. Zena hoce da ide, hajd zdravo i gotovo. Jos ako se utvrdi da su fakat lazirali mejlove......![]()
![]()
![]()
![]()
da smo pravna država, tužilaštvo bi se angažiralo po svakom slučaju napuštanja stranke, za koje postoje osnovane sumnje da su to uradili da bi bili dio vladajuće većine i da bi prodali svoj glas. otkad pratim politiku, a pratim je skoro dvadeset godina, samo 1% ovih odlazaka je bilo zbog nezadovoljstva, a 99% je bilo zato što im se nešto obećalo i što su nešto dobili. do sutra ih možemo nabrajati i kada vidim da su glasali i da glasaju kao vladajuća većina, tu je stvar kristalno čista i jasna. da li je to slučaj za tužilaštvo i sud, naravno da jeste, da li je to silovanje demokratije, naravno da jeste.
a što se tiče mailova, u jednu ruku i jeste nepotrebno, ali poznavajući zlatka miletića, nešto ne bih sumnjao u ispravnost istih, jer ipak mislim da on to sve kontrolira.
ali šta da očekuješ od stranke, čiji je auteritet jednak nekom malom lokalnom udruženju za zaštitu zelenih površina?