johnnykola wrote:Zato što ti je lubanja počela izgarati?![]()
![]()
nisam je nista pitao ni ona mene,samo njeni cudni pogledi,scene kad djecaci hodaju,sute,kraj kad su na onoj plazi,ma nisam takav film nikad gledao
Moderator: _BataZiv_0809
johnnykola wrote:Zato što ti je lubanja počela izgarati?![]()
![]()
labudana u 21.10 na PinkBH:onog

johnnykola wrote:Evo zalabudana u 21.10 na PinkBH:onog

Odlican ako poredimo sa odronom od Part 1.House wrote:
'nako

moglo bi se pogledati ..hvalaBlackSnake wrote:Neko je predložio francusku komediju "Serial (Bad) Weddings". Ne znam više ko, ali od srca mu hvala
Skinuo sam ja to poodavno, ali nije mi se dalo gledati. Sinoć, onako ne imajući ništa drugo, pustim taj film u porodičnoj atmosferi.
Ljudi moji odavno se nismo smijali onako da stomak zaboli![]()
E sada, komedija je čudna, neko ima ovakve neko onakve okidače za smijeh, ali toplo preporučujem ovaj film, pogotovo ko voli francuski humor.![]()
http://www.imdb.com/title/tt2800240/?ref_=nv_sr_1
BlackSnake wrote:Neko je predložio francusku komediju "Serial (Bad) Weddings". Ne znam više ko, ali od srca mu hvala
Skinuo sam ja to poodavno, ali nije mi se dalo gledati. Sinoć, onako ne imajući ništa drugo, pustim taj film u porodičnoj atmosferi.
Ljudi moji odavno se nismo smijali onako da stomak zaboli![]()
E sada, komedija je čudna, neko ima ovakve neko onakve okidače za smijeh, ali toplo preporučujem ovaj film, pogotovo ko voli francuski humor.![]()
http://www.imdb.com/title/tt2800240/?ref_=nv_sr_1
dodano:markioni wrote:malo nevezano za temu ali ajde...sinoc mi je naumpalo da skinem kolekciju filmova od wendersa, brace coen, tarantina i jos par omiljenih rezisera pa ako neko zeli link za provatni server na kojem su i info kako se spojiti, neka se javi na pp. (brzina je zagarantovana nista torrent ovo ono..direct download ftpom ) .
možeš li i meni poslati linkmarkioni wrote:dodano:markioni wrote:malo nevezano za temu ali ajde...sinoc mi je naumpalo da skinem kolekciju filmova od wendersa, brace coen, tarantina i jos par omiljenih rezisera pa ako neko zeli link za provatni server na kojem su i info kako se spojiti, neka se javi na pp. (brzina je zagarantovana nista torrent ovo ono..direct download ftpom ) .
Woody Allen Wes Anderson STANLEY KUBRICK Collection![]()

+ DAVID LYNCH Spike Lee Kevin Smithmarkioni wrote:dodano:markioni wrote:malo nevezano za temu ali ajde...sinoc mi je naumpalo da skinem kolekciju filmova od wendersa, brace coen, tarantina i jos par omiljenih rezisera pa ako neko zeli link za provatni server na kojem su i info kako se spojiti, neka se javi na pp. (brzina je zagarantovana nista torrent ovo ono..direct download ftpom ) .
Javni kad nabaciš Dumonta, Leigha i Korinea.markioni wrote:+ DAVID LYNCH Spike Lee Kevin Smithmarkioni wrote:dodano:markioni wrote:malo nevezano za temu ali ajde...sinoc mi je naumpalo da skinem kolekciju filmova od wendersa, brace coen, tarantina i jos par omiljenih rezisera pa ako neko zeli link za provatni server na kojem su i info kako se spojiti, neka se javi na pp. (brzina je zagarantovana nista torrent ovo ono..direct download ftpom ) .
Bravo majstore !markioni wrote:+ DAVID LYNCH Spike Lee Kevin Smithmarkioni wrote:dodano:markioni wrote:malo nevezano za temu ali ajde...sinoc mi je naumpalo da skinem kolekciju filmova od wendersa, brace coen, tarantina i jos par omiljenih rezisera pa ako neko zeli link za provatni server na kojem su i info kako se spojiti, neka se javi na pp. (brzina je zagarantovana nista torrent ovo ono..direct download ftpom ) .
Hvala i od mene, javnoBlackSnake wrote:Bravo majstore !markioni wrote:+ DAVID LYNCH Spike Lee Kevin Smithmarkioni wrote: dodano:
Odlično, svaka častmarkioni wrote:+ DAVID LYNCH Spike Lee Kevin Smithmarkioni wrote:dodano:markioni wrote:malo nevezano za temu ali ajde...sinoc mi je naumpalo da skinem kolekciju filmova od wendersa, brace coen, tarantina i jos par omiljenih rezisera pa ako neko zeli link za provatni server na kojem su i info kako se spojiti, neka se javi na pp. (brzina je zagarantovana nista torrent ovo ono..direct download ftpom ) .
Meni je prvi za klasu bolji. Drugi i treci su mi tu negdje. Jest da su borbe dobro odradjene al mi je prica losija od prva dva dijela. Ne znam mozda sam imao malo veca ocekivanjadrag_gost wrote:http://www.imdb.com/title/tt2888046/ - Ip Man 3
Rijetko mi je koji film u zadnje vrijeme "sjeo" kao ovaj.. meni licno bolji od prethodna dva dijela. Preporuka i Donnie Yen, kapa dolje majstore!
Tyson me iznenadio pozitivno glumom, a i Tony Jaa se pojavljuje.