Da i ovo je veliki problem kad covjek koji treba da daje golove mora biti i onaj koji ce i djeliti lopte.Ammaar wrote:Dzeko je king fakat jucer je pokazao koja je klasa. Misketa pod hitno vratiti cak i ako je debel i van forme jucer bi mnogo vise pruzio nego Pjanic. Pjanic je sinoc samo smetao bio totalno neiskoristen. Koliko smo puta jucer Dzeku vidjeli da preuzima loptu odma poslje polovine terena??? To se nebi trebalo cesto desavati jer Dzeko je igrac za 16-rca fakat su se gubili jucer po terenu cisti sataras od formacije i taktike. Dali smo rano gol i odma se povukli umjesto da se nametnemo jos vise mi se povlacimo. Pojedincima se treba zahvaliti i adios. Uz Dzeku u napadu bi trebao biti Mahmutovic, mislim da bi njih dvojica u napadu biti ubojit tandem jer od Ibisevica nema nista.
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#32776 Re: Edin Džeko
-
Paul F.
#32777 Re: Edin Džeko
Gol protiv Belgije je vrhunski. Glavom potpuno obrne smjer lopte.
-
Korisničkoime
#32778 Re: Edin Džeko
Sve ja kontam ali nikako to vezano za Amru ne znam i ne radi se samo o dotičnom naletio sam na kamaru komentara o krivici iste, hajd kad se neko zeza ali ono likovi ozbiljni. Ne kontam to nikako šta treba Džeko hodati suha qurca koji vam je klinac. Lik našao njemu paše šta sada, gdje to veze ima sa fudbalom.Artest wrote:Malo duze pratim patologiju doticnog. Za sve je kriva Amra i nikad prezaljena karta protiv Egipta, gdje se Dzeko nije zalagao.
Postoji samo jedan veci bolesnik od njega, a to je onaj sizofrenicar @Zviz. Njega bih odveo da mu pokazem potok.
Ustvari, ima i onaj Klan G. Klan...
nadje se svasta u Bajinoj basti.
(ne zalim bana)
- and
#32779 Re: Edin Džeko
u zadnjoj hefti sam misliomirzadelibasic wrote:Zaboravio si ti Neuera. Taj ti je trenutno broj 1 u svijetu.and wrote:bufon,pa kurtoa,najbolji svjetski golmani,al dečko buši.
ovaj šut sa 12-13 metara glavom izgleda nestvarno.
majstor
Zanimljivo je to da je Dzeko sve trojici zabijao golove![]()
a bušio je i Neuera i Kasiljasa,De Geu...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#32781 Re: Edin Džeko
Ma hajde sve Frojd do Frojda a pola bi ih kucu prodalo da mogu biti sa Amrom:) izuzev djecaka sa vrucim hlacicama:)Korisničkoime wrote:Sve ja kontam ali nikako to vezano za Amru ne znam i ne radi se samo o dotičnom naletio sam na kamaru komentara o krivici iste, hajd kad se neko zeza ali ono likovi ozbiljni. Ne kontam to nikako šta treba Džeko hodati suha qurca koji vam je klinac. Lik našao njemu paše šta sada, gdje to veze ima sa fudbalom.Artest wrote:Malo duze pratim patologiju doticnog. Za sve je kriva Amra i nikad prezaljena karta protiv Egipta, gdje se Dzeko nije zalagao.
Postoji samo jedan veci bolesnik od njega, a to je onaj sizofrenicar @Zviz. Njega bih odveo da mu pokazem potok.
(ne zalim bana)
- drug_profi
#32782 Re: Edin Džeko
Van der Saara...and wrote:u zadnjoj hefti sam misliomirzadelibasic wrote:Zaboravio si ti Neuera. Taj ti je trenutno broj 1 u svijetu.and wrote:bufon,pa kurtoa,najbolji svjetski golmani,al dečko buši.
ovaj šut sa 12-13 metara glavom izgleda nestvarno.
majstor
Zanimljivo je to da je Dzeko sve trojici zabijao golove![]()
![]()
a bušio je i Neuera i Kasiljasa,De Geu...
Jel Khana stigao probusiti?
- mirzadelibasic
#32783 Re: Edin Džeko
Eh njega nije. Ali da je onaj ostao makar još dvije godine, bio bi probušen.drugi profil wrote:
Van der Saara...
Jel Khana stigao probusiti?
- noiserr
#32784 Re: Edin Džeko
Dzekini golovi se tesko brane, jer su vrlo cesto golovi iz prve. On rijetko kad ustopa loptu, nego odmah puca, a dobar je sa bilo kojom nogom i glavom tako da nije vazno kako je primi on moze odmah da puca.
Takvi golovi se vrlo tesko brane. I zato mislim da je jedan od najubitacnijih strjelaca na planeti.
Takvi golovi se vrlo tesko brane. I zato mislim da je jedan od najubitacnijih strjelaca na planeti.
- soccerfan88
#32785 Re: Edin Džeko
Zato je i dobar. Cim Dzeko pocne razmisljati kako da loptu opuca, ne izade na dobro. Najjaci je kad puca na prvu bilo nogom ili glavom.noiserr wrote:Dzekini golovi se tesko brane, jer su vrlo cesto golovi iz prve. On rijetko kad ustopa loptu, nego odmah puca, a dobar je sa bilo kojom nogom i glavom tako da nije vazno kako je primi on moze odmah da puca.
- mO k3
#32786 Re: Edin Džeko
citam tek sadahrasno38 wrote:Ma hajde sve Frojd do Frojda a pola bi ih kucu prodalo da mogu biti sa Amrom:) izuzev djecaka sa vrucim hlacicama:)Korisničkoime wrote:Sve ja kontam ali nikako to vezano za Amru ne znam i ne radi se samo o dotičnom naletio sam na kamaru komentara o krivici iste, hajd kad se neko zeza ali ono likovi ozbiljni. Ne kontam to nikako šta treba Džeko hodati suha qurca koji vam je klinac. Lik našao njemu paše šta sada, gdje to veze ima sa fudbalom.Artest wrote:Malo duze pratim patologiju doticnog. Za sve je kriva Amra i nikad prezaljena karta protiv Egipta, gdje se Dzeko nije zalagao.
(ne zalim bana)
-
Korisničkoime
#32787 Re: Edin Džeko
Rekoh ja ne znam i ne radi se samo o dotičnom, time da se ogradim ako je ti nisi spominjao, ja ne znam ali kolega navede da jesi a meni se nije dalo provjeravati vjeruj.
U svakom slučaju mislim da si i ti bio svjedok da se Amra svako malo proziva a kao što rekoh nigdje veze.
U svakom slučaju mislim da si i ti bio svjedok da se Amra svako malo proziva a kao što rekoh nigdje veze.
- mO k3
#32788 Re: Edin Džeko
Nisam bio svjedok niti me zanima ona ili njegov privatni zivot , ali u postu prije si me indirektno prozvao ..svejednoKorisničkoime wrote:Rekoh ja ne znam i ne radi se samo o dotičnom, time da se ogradim ako je ti nisi spominjao, ja ne znam ali kolega navede da jesi a meni se nije dalo provjeravati vjeruj.
Nikoga ne vrijedjam licno kao pojedini forumasi u postovima prije , ali stas tako je ...
- emigrazione
#32789 Re: Edin Džeko
Mi smo jedina reprezentacija na svijetu ciji kapiten pokazuje kurac navijacima, a i dalje nosi tu svetu traku...kada ce ovo govno od igraca da preda tu traku nekome ko zasluzuje da je nosi?
- Bosanski_kralj
#32790 Re: Edin Džeko
Većina navijača nije ni zaslužila ništa drugo osim toga što im je i pokazao.
- mO k3
#32791 Re: Edin Džeko
???emigrazione wrote:Mi smo jedina reprezentacija na svijetu ciji kapiten pokazuje kurac navijacima, a i dalje nosi tu svetu traku...kada ce ovo govno od igraca da preda tu traku nekome ko zasluzuje da je nosi?
gdje i sta to
-
palermo
#32792 Re: Edin Džeko
Sad protiV Andore, zar ne znaš za tomO k3 wrote:???emigrazione wrote:Mi smo jedina reprezentacija na svijetu ciji kapiten pokazuje kurac navijacima, a i dalje nosi tu svetu traku...kada ce ovo govno od igraca da preda tu traku nekome ko zasluzuje da je nosi?
gdje i sta to
- mO k3
#32793 Re: Edin Džeko
...ma da
- emigrazione
#32794 Re: Edin Džeko
Nije protiv Andore, ali jeste protiv Egipta...govno obicno
- MOSALJOZE
#32795 Re: Edin Džeko
Kad spomenes ime EDINA DZEKE trebas ustati!!!
-
Paul F.
#32796 Re: Edin Džeko
Oni navijali a on njima tako. Baš je nezahvalan.emigrazione wrote:Nije protiv Andore, ali jeste protiv Egipta...govno obicno
Last edited by Paul F. on 08/09/2015 23:12, edited 1 time in total.
- Point.
#32797 Re: Edin Džeko
Haj isamaraj se. Cisto preventivno.emigrazione wrote:Nije protiv Andore, ali jeste protiv Egipta...govno obicno
- ultima_palabra
#32798 Re: Edin Džeko
A fino pise na ulazu da mu ne drmaju kavez... bezobrazna djeca 
- bingov buraz
#32799 Re: Edin Džeko
Ja sam ga svojim ocima gledao kad na crveno prelazi ulicu.
- jeza u ledja
#32800 Re: Edin Džeko
a koliki mu je? ako se moze znat