Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

mO k3

#32751 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

mirzadelibasic wrote:
mO k3 wrote:
Ma naša reprezentacija je Dzeko. Htjeli mi to priznati ili ne.
Pa vidi sam sta si napisao
Šta sam pogriješio ? Demantuj me i navedi nekoga ko je bolji od njega i ko bolje igra u reprezentaciji. Druga stvar je tvoja lična frustracija prema tom igraču i ne prihvatanje nekih činjenica. Pozdrav druže. :run:[/quote]
tako je najlakse reci "poz druze"
vidi sam sta si napisao
noiserr

#32752 Re: Edin Džeko

Post by noiserr »

ultima_palabra wrote:Đe si moke, poselamio te sunup...
haha :D
SSemir

#32753 Re: Edin Džeko

Post by SSemir »

Jebes dzeku o njegove golove, kad primadona pustila tri gola da begovic primi, da je dzeko dobar koliko pisete ovdje on bi otisao i umjesto begovica odbranio. Ne trudi se za reprezentaciju kao za klub. Eno roma od kako dzeko igra nijednom nije primila ovoliko golova, ali reprezentacija moze. Ja bi ga ostavio na klupi da se zove ronaldo a ne neki dzeko.
Bosanski_kralj

#32754 Re: Edin Džeko

Post by Bosanski_kralj »

mO k3 wrote: joj mirza u proslom ciklusu kome je davao golove ....

Hajde vise to da rascistimo ko je kriv za ovo danas po mome misljenju krivi su oni na terenu i glavni akter dzeko . Krivi su jer nisu sposobni pod dva trenera safet i mesa da ostvare bolje rezultate ...
Jedino sta bi nas spasilo i uvelo red je neki strani trener koji ne bi ove dive i primadone jebavao ni 2%..
Da sam na tvom mjestu ozbiljno bih se zabrinuo za sebe i svoje zdravlje. Idi bolan liječi se..umrijećeš od tolike zavisti i mržnje prema Džeki. Polako te to izjeda.
stari_rastafari

#32755 Re: Edin Džeko

Post by stari_rastafari »

Dzeko je odlican fudbaler i jos bolji momak. Nas najbolji ambasador i pola naseg tima. Hejteri mogu da hejtaju al tesko ce postici sta je postigao nas Dzekson. Cinjenica je da je Edin direktan krivac za nase prvo ucestvovanje na jednom velikom takmicenju. Tako da hejteri imaju na cemu zavidjeti. Dzeko <3
Artest

#32756 Re: Edin Džeko

Post by Artest »

mO k3 wrote:
mirzadelibasic wrote:
mO k3 wrote: ako je tako onda se zna ko je kriv gdje danas repka stoji
Pa nije Dzeko kriv što smo izgubili od Kipra i Izraela. On zabija golove i to je i njegov posao. Od 9 golova on je zabio 6. Sta ti to govori ? Mislim na ovaj kavlifikacioni ciklus, mada je i u prošlom briljirao.
joj mirza u proslom ciklusu kome je davao golove ....

Hajde vise to da rascistimo ko je kriv za ovo danas po mome misljenju krivi su oni na terenu i glavni akter dzeko . Krivi su jer nisu sposobni pod dva trenera safet i mesa da ostvare bolje rezultate ...
Jedino sta bi nas spasilo i uvelo red je neki strani trener koji ne bi ove dive i primadone jebavao ni 2%..
Treba te eutanizirat. Lopatom u potiljak.
Fudo387

#32757 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

Sve je to udure, momak stvarno nema blage veze o cemu pise,

ali,

ovo,
Artest wrote:Treba te eutanizirat. Lopatom u potiljak.

Mislim, halo... :cry:
trcicu trceci

#32758 Re: Edin Džeko

Post by trcicu trceci »

:lol: :lol: haha pa dobro, primjereno njegovom komentaru
Artest

#32759 Re: Edin Džeko

Post by Artest »

Malo duze pratim patologiju doticnog. Za sve je kriva Amra i nikad prezaljena karta protiv Egipta, gdje se Dzeko nije zalagao.

Postoji samo jedan veci bolesnik od njega, a to je onaj sizofrenicar @Zviz. Njega bih odveo da mu pokazem potok.
Ustvari, ima i onaj Klan G. Klan :cry: ...
nadje se svasta u Bajinoj basti.

(ne zalim bana)
Last edited by Artest on 04/09/2015 19:42, edited 1 time in total.
trcicu trceci

#32760 Re: Edin Džeko

Post by trcicu trceci »

ma kakav ban, ne smije te niko banovati za onakav komentar, samo ipak trebalo bi zastititi nase igrace od pogrdnih rijeci ovdje na forumu
Point.

#32761 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

I sta veli Moke, kome je davao golove. :lol:
drug_profi

#32762 Re: Edin Džeko

Post by drug_profi »

Ja stvarno ne znam sto moketu dajete uopste paznju. Frajer je bolestan i sto je najgore nije toga svjestan da bi isao trazit pomoc.
Patoloski je to, definitivno.
Jack Be Nimble

#32763 Re: Edin Džeko

Post by Jack Be Nimble »

Nisu Dzeko i trojica ostali koji valjaju cemu krivi sto igraju sa panjevima na savim ostalim pozicijama. Ukljucujuci trenera.
mirzadelibasic

#32764 Re: Edin Džeko

Post by mirzadelibasic »

Džeko je večeras bio za klasu bolji od svih naših igrača na terenu, a njegovo dobijanje duela, gotovo konstantno ispravan izbor pasova i sposobnost da na sebe povuče često i više od dva belgijska igrača, tokom dobrog dijela utakmice držala nas je na životu. Naš najbolji strijelac svih vremena nastavio je svoj golgeterski niz i kod Mehmeda Baždarevića, pa u 4 nastupa za reprezentaciju otkad je selektor Baždarević, ima već 5 golova.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/analiza-takticki-aspek ... -belgijom/
Gdje je onaj moke, Dzekin kritičar. Baš me zanima sta će za ovo reći.
noiserr

#32765 Re: Edin Džeko

Post by noiserr »

mirzadelibasic wrote:
Džeko je večeras bio za klasu bolji od svih naših igrača na terenu, a njegovo dobijanje duela, gotovo konstantno ispravan izbor pasova i sposobnost da na sebe povuče često i više od dva belgijska igrača, tokom dobrog dijela utakmice držala nas je na životu. Naš najbolji strijelac svih vremena nastavio je svoj golgeterski niz i kod Mehmeda Baždarevića, pa u 4 nastupa za reprezentaciju otkad je selektor Baždarević, ima već 5 golova.

Image
mO k3

#32766 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

mirzadelibasic wrote:

za kvalifikacije ne treba biti analaticar , tabela kaze sve . Pa nek se i dalje trazi krivica u papetu , pijanicu ...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#32767 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

mO k3 wrote:
mirzadelibasic wrote:

za kvalifikacije ne treba biti analaticar , tabela kaze sve . Pa nek se i dalje trazi krivica u papetu , pijanicu ...
Cijeli uspjesan svijet pociva na analitici i statistici a statistika kaze da je Edin Dzeko posto je Miske otisao jedno 10 kopalja iznad svih nasih reprezentativaca po ucinku (golmane ne racunam).
Pape ima ogromne zasluge za odlazak na SP i ogromne zasluge za ovo sto nam se desava u ovim kvalifikacijama ali nije jedini krivac i krivi su apsolutno i fudbaleri. Od Pjanica kao najskupljeg igraca se ocekuje bar da bude u rangu Edina medjutim on je u rangu Medunjanina.
mO k3

#32768 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

@hrasno :thumbup: lajk za komentar
Ammaar

#32769 Re: Edin Džeko

Post by Ammaar »

Dzeko je king fakat jucer je pokazao koja je klasa. Misketa pod hitno vratiti cak i ako je debel i van forme jucer bi mnogo vise pruzio nego Pjanic. Pjanic je sinoc samo smetao bio totalno neiskoristen. Koliko smo puta jucer Dzeku vidjeli da preuzima loptu odma poslje polovine terena??? To se nebi trebalo cesto desavati jer Dzeko je igrac za 16-rca fakat su se gubili jucer po terenu cisti sataras od formacije i taktike. Dali smo rano gol i odma se povukli umjesto da se nametnemo jos vise mi se povlacimo. Pojedincima se treba zahvaliti i adios. Uz Dzeku u napadu bi trebao biti Mahmutovic, mislim da bi njih dvojica u napadu biti ubojit tandem jer od Ibisevica nema nista.
nema me tamo

#32770 Re: Edin Džeko

Post by nema me tamo »

Ej koliko god da je Dzeko limitiran u pojedinim momentima bez njega smo nula.
mirzadelibasic

#32771 Re: Edin Džeko

Post by mirzadelibasic »

mO k3 wrote:
mirzadelibasic wrote:

Pa eto tabela kaže da nam treba 9 bodova da odemo u baraž i da budemo nosioci, također i da imamo najubitacnijeg napadaca koji jednoj Belgiji zabija pet puta. Baraža možda i ne bi bilo da nismo izgubili od Kipra i u Izraelu očajno igrali bez klasičnog napadača - za sta je kriv pape.
Ako ćemo iskreno, on je za mene najbolji trener koji je vodio BiH, jer nas je on odveo na svjetsko. Ali usrao je i šefa i stanicu svojim maloumnim izjavama i famoznim eksperimentiranjem i nikad neoprostivom utakmicom protiv Nigerije gdje je igrao bez lijevog beka.
Njegova eksperimentisanja, tvrdoglavost i glupave izvjave su mu bile dovoljne da dobije tarabu, jer bi mu se mogao oprostiti i Kipar i Izrael.

Nego, ovdje pričamo o Džeki, a ne vidjeh da si ga ti spomenuo u svojim komentarima- :run:
and

#32772 Re: Edin Džeko

Post by and »

bufon,pa kurtoa,najbolji svjetski golmani,al dečko buši.
ovaj šut sa 12-13 metara glavom izgleda nestvarno.
majstor
mirzadelibasic

#32773 Re: Edin Džeko

Post by mirzadelibasic »

and wrote:bufon,pa kurtoa,najbolji svjetski golmani,al dečko buši.
ovaj šut sa 12-13 metara glavom izgleda nestvarno.
majstor
Zaboravio si ti Neuera. Taj ti je trenutno broj 1 u svijetu.
Zanimljivo je to da je Dzeko sve trojici zabijao golove :lol: :lol:
soccerfan88

#32774 Re: Edin Džeko

Post by soccerfan88 »

nema me tamo wrote:Ej koliko god da je Dzeko limitiran u pojedinim momentima bez njega smo nula.
Upravo to. Koliko jgod je pn nekad prije izgleda na terenu kao da igra preko neke stvati, ova repka bez Edina je ispodprosjecna repka. Elem samo da nam bude zdrav ostalo cemo lahko.
jeza u ledja

#32775 Re: Edin Džeko

Post by jeza u ledja »

gol sa onolike udaljenosti glavom, sa onolikom preciznoscu, se rijetko vidja.
Post Reply