FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Srebrni

#3276 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Srebrni »

Ali ne u Španiji, ne u Italiji, ne u Engleskoj. Vidi čuda, 3 od najjačih 5 fudbalskih liga na svijetu... Ali evo neka. BHT je kupio sva prava na Brazil i na sljedeće kvalifikacije... FACE je imao svoju priliku. Da vidimo šta će uraditi JAVNI SERVIS koji od nas uzima pare SVAKI MJESEC... da vidim dežurne pljuvače za malo više od 6 mjeseci...
saphir_

#3277 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by saphir_ »

Srebrni wrote:Ali ne u Španiji, ne u Italiji, ne u Engleskoj. Vidi čuda, 3 od najjačih 5 fudbalskih liga na svijetu... Ali evo neka. BHT je kupio sva prava na Brazil i na sljedeće kvalifikacije... FACE je imao svoju priliku. Da vidimo šta će uraditi JAVNI SERVIS koji od nas uzima pare SVAKI MJESEC... da vidim dežurne pljuvače za malo više od 6 mjeseci...

jel bbc i rai nisu drzavne televizije ?

Sto se tice Spanije, evo sta pise za kucu koja prenosi SP

Mediaset España Comunicación, S.A is the largest television network in Spain.

Ne branim bht, dobijam osip na onu sliku koju salju, ali ne znam kako je neko mogao ocekivati da ce neko drugi prenositi SP. :-) Otkad znam za sebe BHT prenosi svjetska i evropska prvenstva u fudbalu kao i olimpijade.
lik5

#3278 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lik5 »

uglavnom javni servisi sirom svijeta i prenose velika takmicenja,pa sta se brinete,gledacemo na zdf i ard svijetsko u HD-u,vecina kablovskih te kanale ima.
Diwan

#3279 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Diwan »

Srebrni wrote:Ali ne u Španiji, ne u Italiji, ne u Engleskoj. Vidi čuda, 3 od najjačih 5 fudbalskih liga na svijetu... Ali evo neka. BHT je kupio sva prava na Brazil i na sljedeće kvalifikacije... FACE je imao svoju priliku. Da vidimo šta će uraditi JAVNI SERVIS koji od nas uzima pare SVAKI MJESEC... da vidim dežurne pljuvače za malo više od 6 mjeseci...
Nije bitan i nama ne treba 'spektakl', teatralnost, gluma,'show' preko kojeg se kupuje gledaoci i mažu oči, već ono zbog čega se i ide u Brazil, a to je dobar rezultat reperezentacije i sama reprezentacija. Ja sam zadovoljan i sa minimum minimuma što se tiče realizacije prijenosa - ne trebaju mi slatkoriječivi i urlikajući glumci u kostimu komentatora ili samohvala i pokazivanje pred utakmicu vlasnika televizije, ali mi treba dobar rezultat, a dobar rezultat ne može obezbjediti ni jedna televizija, niti nečije urlikanje itd.

Osnova je repka, ali naravno, uvijek ima lešinara koji zarađuju na račun nečijeg uspjeha i koji tu vide svoju šansu.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3280 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Ma, naravno šta će nam spektakl, šta će nam tematska emisija, ono uključe se deset minuta pije utakmice KOnjić svoje ispriča, uspavani komentator koji je juče naučio jeeeedva da preko usta prevali "naši", na kraju utakmice kažu sad žurimo iscuriće nam link i onda vijesti. I toliko o utakmici.
A za one koji kažu da je ovo juče bio seljakluk, papanluk i krkanluk, neka brzo nauče značenje tih riječi, jer ništa od toga nije bilo.
I da, nadala sam se da neće državna tv kupiti prava. I nikako se naša državna tv ne može usporediti sa BBC ili TVE. Osim toga spominjala sam prije nekoliko stranica da se ne ponavljam, ne radi se o transparentnoj kupnji.
Onaj ko kaže da je javni servis ispred ovog što smo imali sinoć, taj nije kupio cigare na trafici pored tv kuće, a ne u nju ušao. Kao ono juče "Ma ta je problem iz 6 studija uživo, nita"...
Ponavljam, FACE tv, samo pročitajte ko i sa kojim "adutima" vas pljuje i budite presretni. UPsss, da u isto vrijeme se jako brinu za kartice i kodiranje, ali zbog drugih, vrlo neki fini ljudi :lol: :lol: :lol:
akcid

#3281 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by akcid »

Kakva glupa rasprava na ovoj temi :-) :(
KatarinaKosaca

#3282 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

akcid wrote:Kakva glupa rasprava na ovoj temi :-) :(
A ti kao primjer intelekta i pameti si došao da nas prosvjetliš :-) :-)
akcid

#3283 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by akcid »

KatarinaKosaca wrote:
100% mahaluša :oops:
KatarinaKosaca

#3284 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

akcid wrote:
KatarinaKosaca wrote:
100% mahaluša :oops:
Bolje i mahaluša nego glupan koji o sebi misli da je pametan, a ne zna sastaviti jednu prosto proširenu rečenicu.
KatarinaKosaca

#3285 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Primjer "profesionalnosti" državne tv je i večerašnja emisija sa legendom Osimom i Papetom od strane Darjana Babića. Lagumdžiji pu**i i klima glavom kao na komandu, a iživljava se na jednom Osimu..
Samo se pitam kojem i kakvom mentalnom sklopu i intelektualnom kapacitetu odnosno plitkoći ova tv kuća može biti nekakav primjer nečaga?
MOSALJOZE

#3286 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MOSALJOZE »

KatarinaKosaca wrote:Primjer "profesionalnosti" državne tv je i večerašnja emisija sa legendom Osimom i Papetom od strane Darjana Babića. Lagumdžiji pu**i i klima glavom kao na komandu, a iživljava se na jednom Osimu..
Samo se pitam kojem i kakvom mentalnom sklopu i intelektualnom kapacitetu odnosno plitkoći ova tv kuća može biti nekakav primjer nečaga?
Ma joj Katarina :kiss: :bih:
Diwan

#3287 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Diwan »

KatarinaKosaca wrote:Ma, naravno šta će nam spektakl, šta će nam tematska emisija, ono uključe se deset minuta pije utakmice KOnjić svoje ispriča, uspavani komentator koji je juče naučio jeeeedva da preko usta prevali "naši", na kraju utakmice kažu sad žurimo iscuriće nam link i onda vijesti. I toliko o utakmici.
A za one koji kažu da je ovo juče bio seljakluk, papanluk i krkanluk, neka brzo nauče značenje tih riječi, jer ništa od toga nije bilo.
I da, nadala sam se da neće državna tv kupiti prava. I nikako se naša državna tv ne može usporediti sa BBC ili TVE. Osim toga spominjala sam prije nekoliko stranica da se ne ponavljam, ne radi se o transparentnoj kupnji.
Onaj ko kaže da je javni servis ispred ovog što smo imali sinoć, taj nije kupio cigare na trafici pored tv kuće, a ne u nju ušao. Kao ono juče "Ma ta je problem iz 6 studija uživo, nita"...
Ponavljam, FACE tv, samo pročitajte ko i sa kojim "adutima" vas pljuje i budite presretni. UPsss, da u isto vrijeme se jako brinu za kartice i kodiranje, ali zbog drugih, vrlo neki fini ljudi :lol: :lol: :lol:
Imam naviku čestog prebacivanja kanala sa daljinskim, pošto večina kuća slabo šta nudi od programa vrijednog gledanja, pa tako primjetih da se trenutno na FaceTv po DRUGI put danas prenosi njihov cjelovečernji program.....

Nisam baš lupio da će oni mjesecima vrtjeti ovo od sinoć, samo nisam očekivao da će iči baš dva puta na dan.

Naravno u pauzama preuzimaju program EuroNews ili eventualno repriziraju neki svoj program po jedno 65 put.

Oh da, imaju i dnevnik ...
Chuckie

#3288 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Diwan wrote:Imam naviku čestog prebacivanja kanala sa daljinskim, pošto večina kuća slabo šta nudi od programa vrijednog gledanja, pa tako primjetih da se trenutno na FaceTv po DRUGI put danas prenosi njihov cjelovečernji program.....

Nisam baš lupio da će oni mjesecima vrtjeti ovo od sinoć, samo nisam očekivao da će iči baš dva puta na dan.

Naravno u pauzama preuzimaju program EuroNews ili eventualno repriziraju neki svoj program po jedno 65 put.

Oh da, imaju i dnevnik ...
To zadovoljstvo gledanja vrhunskog HD kanala u SD rezoluciji na satelitu će da košta 110EUR. Pa ko voli nek izvoli. :oops:
Reisova

#3289 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Reisova »

KatarinaKosaca wrote:Primjer "profesionalnosti" državne tv je i večerašnja emisija sa legendom Osimom i Papetom od strane Darjana Babića. Lagumdžiji pu**i i klima glavom kao na komandu, a iživljava se na jednom Osimu..
Slažem se sa tobom. Prvo voditelj je bio nepripremljen i stalno je vrtio jedna te ista pitanja. Bez ikakvog koncepta. Pokušaj se sjetiti jednog intervjua recimo od Mufida Memije ili nekoga od "stare garde" ovo je zaista bilo pravo mučenje. A vrhunac gluposti mi je bio kada je ona novinarka pitala Ambasadora Brazila, hej Ambasadora kada BiH bude igrala sa Brazilom za koga će navijati ?!
Trebao joj reći za Crvene kmere !
Havatar

#3290 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Diwan wrote:
luckylaka wrote:Bht-u i Ftv-u ce trebati jedno 50 godina da naprave nesto slicno kao Facetv juce.
Nije stvar u tehnici, niti u dužini programa, niti javljanju sa više lokacije već u SADRŽAJU, ali naravno, danas svi samo gledaju u kutiju, formu i pakovanje, a šta se nalazi unutra, to je manje bitno.

A sadržaj koju FaceTv nudi je teži papanluk i seljakljuk, počev od same koncepcije, programa, voditelja i ideje televizije.

Što se tiče toga, tu su iza BHT i FTV svjetlosne godine, i bojim se tu će ostati dugo zakovani, pa makar imali tehnologiju 22 vijeka.
:lol: :-)
bug

#3291 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bug »

KatarinaKosaca wrote:Ma, naravno šta će nam spektakl, šta će nam tematska emisija, ono uključe se deset minuta pije utakmice KOnjić svoje ispriča, uspavani komentator koji je juče naučio jeeeedva da preko usta prevali "naši", na kraju utakmice kažu sad žurimo iscuriće nam link i onda vijesti. I toliko o utakmici.
je l' ovo taj nivo?
http://www.youtube.com/watch?v=0JaJmWu8IO0
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wXyQDYBcok
bilo je zaista tužno za gledati kako se ova nekadasnja novinarska gromada, danas samodopadljiva pijanica ovako blamira pred kamerama... džaba tehnika, džaba linkovi...
Havatar

#3292 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

bug wrote:
je l' ovo taj nivo?
bilo je zaista tužno za gledati kako se ova nekadasnja novinarska gromada, danas samodopadljiva pijanica ovako blamira pred kamerama... džaba tehnika, džaba linkovi...
Senad se blamira a Spaho kralj . To je ta objektivnost i nivo :oops:
bug

#3293 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bug »

Havatar wrote:Senad se blamira a Spaho kralj . To je ta objektivnost i nivo :oops:
mozda drugi jesu ali ja nigdje nisam spomenula Spahu. A razlika izmedju Spahe i Senada je u tome sto je Spaho nasmijao naciju a Senad je u svom alkoholiziranom izdanju izgledao kao pedofil koji vreba svoju desetogodisnju zrtvu.
I od Spahe niko nije ni ocekivao spektakl...Od senada se ocekivalo vise.
Last edited by bug on 16/10/2013 22:03, edited 1 time in total.
Diwan

#3294 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Diwan »

Havatar wrote:
bug wrote:
je l' ovo taj nivo?
Senad se blamira a Spaho kralj . To je ta objektivnost i nivo :oops:
A vi sa FaceTv ste kao objektivni :-) :zzzz:

Poenta je u tome da se hvali konj koji je u stvari magarac, odnosno da se prodaju muda za bubrege... u prijevodu, samo ste još jedna očajna televizija u moru istih takvih.
Nucleo1985

#3295 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nucleo1985 »

Ljudi se malo opustali, emocije, slavlje, historija je napisana, i vi trazite dlaku u jajetu.
I poredjenje sa svabskim i ostalim medijima nikako ne ide, ama nikako u isti recenicu, ma ni pod razno.
Havatar

#3296 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Havatar »

Nucleo1985 wrote:Ljudi se malo opustali, emocije, slavlje, historija je napisana, i vi trazite dlaku u jajetu.
I poredjenje sa svabskim i ostalim medijima nikako ne ide, ama nikako u isti recenicu, ma ni pod razno.
:thumbup:
Kome god smeta sto je Senad slavio historijski uspjeh reprezentacije svoje zemlje i kome je to papanluk nesto sigurno nije u redu sa njim
escobar__

#3297 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by escobar__ »

Rekoh ja vama ba, baliluk klasični se provlači ovom temom. Kad prenosi BHT, ne valja komentator, ne valja slika, ne valja ton, qratz, palac... Kad prenosi Face, ne valja Senad, ne valja kartica od 110 eura, ne valja Marjan (kojeg su, btw, isti likovi kojima danas iz ko zna kog razloga ne štima ranije u zvijezde kovali)...

Yebo te, je l' vi gledate tekme il' brojite piksele na ekranima? Da Bog sačuva i sakloni...
shandrprcSA

#3298 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by shandrprcSA »

bug wrote:
Havatar wrote:Senad se blamira a Spaho kralj . To je ta objektivnost i nivo :oops:
mozda drugi jesu ali ja nigdje nisam spomenula Spahu. A razlika izmedju Spahe i Senada je u tome sto je Spaho nasmijao naciju a Senad je u svom alkoholiziranom izdanju izgledao kao pedofil koji vreba svoju desetogodisnju zrtvu.
bugaro :D ne daj se :D :D :D
KatarinaKosaca

#3299 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

bug wrote:
Onaj ko je u tome vidio i tračak pedofilije i naznaku i asocijaciju, taj hitno mora prishjatru. Ja sam mladja od Senada prilično, pa bih opet, nekome od 22, 23 godine rekla "sine" i "dijete".. i ne, nisam pedofil, vjeruj mi. To je vaša pokvarena mašta. Osim toga , Senad se za razliku od svih ostalih zvijezda novinarstva zaista zalagao za Pjanin pasoš i za neke druge. Da li itko ivi Velida Spahu (upsss, zaboravih to je onaj pijani kralj, šah, mat), ili Suzanu Stambol u takvoj ulozi?

Jadan i čemeran je onaj ko u Velidu sinoć vidi simpatičnog pijanicu, a u Senadu pedofila. Ili je zlurad do boli, ili mu je Senad preoteo curu ili je netko iz Hayat tv, ili netko jako, jako psihološki bolestan sa sexualnim devijacijama i pod hitno treba liječenje. I ovo sasvim ozbiljno kažem
KatarinaKosaca

#3300 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Havatar wrote:
Nucleo1985 wrote:Ljudi se malo opustali, emocije, slavlje, historija je napisana, i vi trazite dlaku u jajetu.
:thumbup:
Kome god smeta sto je Senad slavio historijski uspjeh reprezentacije svoje zemlje i kome je to papanluk nesto sigurno nije u redu sa njim
Ili je čisto zloban i drzak. Davno je Selimović napisao da će ti u Bosni oprostiti sve sem uspjeha. Za razliku od ovih koji očito nisu sastanak udruženja mjesne zajednice radi proebrojavanja čizama civilne zaštite organizirali, sinoć je face tv izvještavao uživo sa 6 improviziranih studija. I to zavidne, boli, razdire, ubi.
A onda dođe netko pametan kao na temu da kaže da su ovo samo novinarska prepucavanja, a uopće nisu.
Locked