La Liga Santander

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#3276 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote:Komentator objektivan i fino rece da je Real poveo iz cistog oPsajda ....

Tomahawk na aparatima :izet:
A sto sam na aparatima? Tvoj prosli post, kazes cist ofsajd i ja dodam cist penal. Ne znam sta je tu nejasno.
Uostalom, skvadra sa Barca pdf-a moze mirno spavati. Pravda je zadovoljena. Potplacene sudije, igraci Malage, sve nepravde ovog svijeta nisu pomogle mrskom Madridu :izet:
Crvena Tifoza

#3277 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Crvena Tifoza »

leškarenje wrote:Komentator objektivan i fino rece da je Real poveo iz cistog oPsajda ....

Očekivam pet stranica o ovoj utakmici kao što su prošle sedmice ispisali o penalu. :D

(i naravno da neko tabelu postavi) :P
Tomahawk11
Globalni moderator

#3278 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

NK33 wrote:A nije bio ofsajd kod gola, i Malagi nije sviran nepostojeci ofsajd i Ronaldo se nije bacio ko pogodjen kad ga je lik dirnuo u prsa i nije opet gurnuo/udario igraca bez lopte? Bas smo spijuni :lol:
Malaga ce izgubiti vjerovatno, s ovakvim levatima u napadu nisu bolje ni zasluzili al sudije su danas (kao mnogo puta do sada) smijesni, i opet u korist Reala, slucajno naravno.
Moram li svakom posebno? Bio je ofsajd, ali sudija ga nije svirao. Sta je Ronaldo trebao, udariti sudiju sto nije svirao ofsajd? Nisam upratio tu situaciju s prsima (jbg, ne seciram utakmicu ko vi, ko da je zamorce na casu biologije :-) ), a gurnuo je igraca koji ga je prije toga provocirao, ali to niko ne spominje :zzzz:
Ne znam ni sto gledate, rece vam kolega da ne gleda utakmice Reala :D
Saian

#3279 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Saian »

komentator inace nije registrovan na forumu, al kad dodje da cita samo se oko Barca teme vrti, samo da se zna :oops:

deve' poJena 'arane :D
Saian

#3280 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Saian »

Tomahawk11 wrote: Nisam upratio tu situaciju s prsima (jbg, ne seciram utakmicu ko vi, ko da je zamorce na casu biologije :-) )

al zato ti je dusa skalpelom po kakvom penalu jelde :D
Distortion

#3281 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Distortion »

Tomahawk primas se na svaki post ko...

Real nije zasluzio da pobjedi na ovom gostovanju i to je to. Dali su gol iz ofsajda i naravno da cemo kritikovat sudiju zbog toga.
Malaga odigrala hrabro, momacki i bez ikakvog respekta protiv Reala. U sudijskoj nadoknadi napadaju i nakon prekida idu u 16 iako prijeti kontra. :thumbup:

Ceka se kiks drugog kluba iz Madrida veceras.

Sljedece kolo, ako veceras Atletico pobjedi, navijamo za Real Madrid :lol:
Crvena Tifoza

#3282 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Crvena Tifoza »

Saian wrote:
Tomahawk11 wrote: Nisam upratio tu situaciju s prsima (jbg, ne seciram utakmicu ko vi, ko da je zamorce na casu biologije :-) )

:lol: :lol: :thumbup:
Saian

#3283 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Saian »

Distortion wrote:
auuuuuuuuuuuuuu :D :D :D ne'a boljeg vica od stvarnosti :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3284 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

Saian wrote:

Mislis, o onom cudesnom penalu o kojem svi pricaju :D
I opet ce biti, ja poceo o penalu :zzzz:
A ako cemo realno, i tad sam samo prokomentarisao, a onda me citava horda napala....vaki si, naki si....
Saian

#3285 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Saian »

nemojte ga ljudi :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#3286 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

Distortion wrote:Tomahawk primas se na svaki post ko...

Real nije zasluzio da pobjedi na ovom gostovanju i to je to. Dali su gol iz ofsajda i naravno da cemo kritikovat sudiju zbog toga.
Malaga odigrala hrabro, momacki i bez ikakvog respekta protiv Reala. U sudijskoj nadoknadi napadaju i nakon prekida idu u 16 iako prijeti kontra. :thumbup:

Sto se primam? Sto komentarisem? Bar nista ne umisljam i ne izmisljam. Sta kaze, bio ofsajd, al mozda i nije penal :oops: hajde ba, pa nije mrtva glava, ne valja izmisljati.
Gdje sam ja rekao da je zasluzio? Kritikuj, bio ofsajd, pogrijesio....to se inace ne desava i na drugim utakmica, ono, da sudija pogrijesi?!
Mozes navijati za koga hoces, liga nije veceras rijesena, niti ce biti nakon te utakmice. Liga je ranije rijesena. Previse je Real kostao konobar, a nije posteno od Zidanea ocekivati da tek tako pocisti iza njega. Treba vremena.
Sto se tice Atletica, oni su svoje ispucali ono kad su uzeli titulu. Pitanje je kad ce opet biti u takvoj prilici.
Saian

#3287 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Saian »

Tomahawk11 wrote: I opet ce biti, ja poceo o penalu :zzzz:
A ako cemo realno, i tad sam samo prokomentarisao, a onda me citava horda napala....vaki si, naki si....
podsjeti me ovo na onaj vic, Sta ko je rek'o? Zeeeko rek'o!

nemoj sta zahaterit :)
Tomahawk11
Globalni moderator

#3288 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

Saian wrote:
Tomahawk11 wrote: I opet ce biti, ja poceo o penalu :zzzz:
podsjeti me ovo na onaj vic, Sta ko je rek'o? Zeeeko rek'o!

nemoj sta zahaterit :)
:D
Distortion

#3289 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Distortion »

Tomahawk11 wrote:
Distortion wrote:Tomahawk primas se na svaki post ko...

Sto se primam? Sto komentarisem? Bar nista ne umisljam i ne izmisljam. Sta kaze, bio ofsajd, al mozda i nije penal :oops: hajde ba, pa nije mrtva glava, ne valja izmisljati.
Gdje sam ja rekao da je zasluzio? Kritikuj, bio ofsajd, pogrijesio....to se inace ne desava i na drugim utakmica, ono, da sudija pogrijesi?!
Mozes navijati za koga hoces, liga nije veceras rijesena, niti ce biti nakon te utakmice. Liga je ranije rijesena. Previse je Real kostao konobar, a nije posteno od Zidanea ocekivati da tek tako pocisti iza njega. Treba vremena.
Sto se tice Atletica, oni su svoje ispucali ono kad su uzeli titulu. Pitanje je kad ce opet biti u takvoj prilici.
Ja sam samo komentarisao da nisu zasluzili pobjedu. Nisam rekao da si ti rekao da jest. Vidjelo se da im Malaga lako stvara sanse i da je bilo pitanje vremena kad ce ga primiti.
Kritikovao sam Ronalda zbog padanja i opet cu. Nije mu ono potrebno al eto izgleda da on ima potrebu. :-)

Potajno se ocekivao kiks Reala s obzirom na 2-3 igraca koja nisu bila u sastavu a Malaga je uvijek cvrst protivnik. Niko nije ocekivao da ce Malaga stvoriti onoliko dobrih sansi.

Barcelona ako dobije Sevillu u sljedecem kolu napravit ce veliki korak ka tituli. Vjerovatno ce i opustenije igrati s obzirom na +9 ali je u ovom trenutku Atletico prva prijetnja.
AmiĐa_Idriz

#3290 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by AmiĐa_Idriz »

Jedva čekam tekme Reala/Barce, kad prođe tekma pripremim kokice i uđem na ovu temu. :mrgreen:
Crvena Tifoza

#3291 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Crvena Tifoza »

AmiĐa_Idriz wrote:Jedva čekam tekme Reala/Barce, kad prođe tekma pripremim kokice i uđem na ovu temu. :mrgreen:
Ma neće to biti ništa strašno. Prošla je prošla bez banana ja mislim.

Izdrži Villareal do kraja. :D
LSD

#3292 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by LSD »

Villarreal pokazuje da nije slucajno na 4 mjestu i da zaslužuju igrati LP naredne godine :thumbup: poprilicno su se uozbiljili i postali sasvim solidna ekipa sa budžetom koji je smiješan naspram budžeta Reala, Barce, Atletica, Valencije itd
LSD

#3293 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by LSD »

leškarenje wrote:
LSD wrote:Villarreal pokazuje da nije slucajno na 4 mjestu i da zaslužuju igrati LP naredne godine :thumbup: poprilicno su se uozbiljili i postali sasvim solidna ekipa sa budžetom koji je smiješan naspram budžeta Reala, Barce, Atletica, Valencije itd
Neville pici ha,uso je u seriju...ne vidim da si ga pohvalio :D
Svaka mu cast, sjajan je strucnjak :thumbup:

Geri Nevile, oprosti nama neznalicama što smo sumnjali u tvoje velike trenerske mogucnosti.
dinty2

#3294 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by dinty2 »

Ne vidim razlog da se forumas tomahawk ovdje konstantno napada i proziva jer je momak ok i korektan....u redu zajebancija i navijacka prepucavanja ali ovo vec postaje neukusno.

Sto se tice utakmice...veliki ofsajd i cist penal .....malaga extra odigrala :thumbup:

Sta se desava s atletikom :? Ne djeluju mi jaki kao prosle sezone. ..
Tomahawk11
Globalni moderator

#3295 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

dinty2 wrote:Ne vidim razlog da se forumas tomahawk ovdje konstantno napada i proziva jer je momak ok i korektan....u redu zajebancija i navijacka prepucavanja ali ovo vec postaje neukusno.

Sto se tice utakmice...veliki ofsajd i cist penal .....malaga extra odigrala :thumbup:

Sta se desava s atletikom :? Ne djeluju mi jaki kao prosle sezone. ..
Svaka cast za bold :thumbup:
Atletico....pa i nisu....ona ekipa je imala svoj max prosle sezone i to je to. Osim toga, ako je istina da Cholo ide, onda ima i toga. Ono sto sam sinoc gledao, nista, ko krdo bizona. Trce, a nista ne vidis.

P.S. Ne sikiraj se za napade ;-) Ovdje na forumu (ne samo za ovu temu ili pdf) - to je uobicajeno. Navikne se :D
sumirprimus

#3296 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by sumirprimus »

Kakav je raspiored iduce kolo rm atm i fcb?
Tomahawk11
Globalni moderator

#3297 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:Kakav je raspiored iduce kolo rm atm i fcb?
Real - ATM subota u 16:00
Barca - Sevilla nedelja u 20:30
sumirprimus

#3298 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by sumirprimus »

Tomahawk11 wrote:
sumirprimus wrote:Kakav je raspiored iduce kolo rm atm i fcb?
Real - ATM subota u 16:00
Barca - Sevilla nedelja u 20:30
Ok.danke...
Uu derbi vec....

P.s cojk prvi odgovori a vi ga napadate.ccc :mrgreen:
pirmin

#3299 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by pirmin »

Spanska liga tuzi becki Rapid:

Image
ascari

#3300 Re: Spanska liga ( Primera División )

Post by ascari »

Villarreal na -2 od Reala.
Post Reply