Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
campa_xxx wrote:I jos nesto....prije ovog satro penala Nasri je faulirao Spahica s ledja kad su se borili oko lopte...to je moron trebao svirati. Ali ne vrijedi sada pricati, utakmica je zavrsena a nama slijedi baraz ! Jos jednom, ja sam ponosan!
Evo i Begovic potvrdio...
"Šta reći nakon ovakve utakmice? Zaslužili smo pobjedu, no ovaj put sreća nije bila na našoj strani", rekao je Begović i dodao:
"Prije nego što je sudija sviao penal bio je prekršaj nad Spahićem. Sudija je krenuo da svira faul za nas, no predomislio se. Šteta, baš smo odigrali dobro, no imamo velike izglede u baražu."
Ovdje je trebao svirati faul nad Spahom sve mu j...
campa_xxx wrote:I jos nesto....prije ovog satro penala Nasri je faulirao Spahica s ledja kad su se borili oko lopte...to je moron trebao svirati. Ali ne vrijedi sada pricati, utakmica je zavrsena a nama slijedi baraz ! Jos jednom, ja sam ponosan!
Evo i Begovic potvrdio...
"Šta reći nakon ovakve utakmice? Zaslužili smo pobjedu, no ovaj put sreća nije bila na našoj strani", rekao je Begović i dodao:
"Prije nego što je sudija sviao penal bio je prekršaj nad Spahićem. Sudija je krenuo da svira faul za nas, no predomislio se. Šteta, baš smo odigrali dobro, no imamo velike izglede u baražu."
Ovdje je trebao svirati faul nad Spahom sve mu j...
upravo ta slika pokazuje ocigledan prekršaj Nasria nad Spahićem....samo mnogi, izgleda, to nisu primjetili.
Comrad wrote:I valja sad Dzeki sa ovim govnetom igrat u citiju. Nadam se da ce ga dobro isamarat na treningu.
boli dzeku briga, ima milione, ovo je bas smijesno o cemu se ovdje raspravlja, ni iz dzepa ni u dzep, izgubili pobjedili
pa sta ako ima milione? to ga ne cini robotom bez osjecaja. pa tebi ako je svejedno izgubili pobjedili meni nije...ovo je forum i mogu pisati sta hocu.
Sta ima veze? Nasri igra za svoj tim kao sto bi svako drugi. Nije kriv ni sudija koji je vjerovatno popustio pritisku. Kriva je FIFA i UEFA sto ne dozvoljavaju tehnologiji da se umjesa, da bi mogli i dalje rezirati utakmice.
Nasim momcima SVAKA CAST. Ne znam da li sam se ikad od rata osjecao ovako ponosno. Hvala im.
The draw for the qualifying play-off matches for UEFA EURO 2012 will take place from 13.00CET on Thursday 13 October at the Sheraton Hotel in Krakow, Poland
The first leg will be played on 11 and 12 November, and the return legs on 15 November.
ljudi smanjite toliku histeriju baražom. ista histerija je bila i pred ovu tekmu i pred dansku i pred srbiju i pred portugal, pa smo vidjeli kako je završilo.
sad bi rado izjavio kao svojevremeno sir charles barkley kad je rekao da će poljubiti magare u dupe ako yao ming ikad postane igrač, ali nisam uopšte optimista za baraž. igrači su sigurno pali psihički, pritisak će biti još veći, ostali smo bez papca i pandže, spahi će se sigurno u glavi vrtiti nasri i penal, bit će nervoze, uefa će nam uvaliti najgoreg protivnika k'o da gledam...
da Bog da se posuo pepelom i poljubio magarca u dupe
A da Spahić malo nabije loptu umjesto da je gradi ? Glupan. Nije početak utakmice nego je kraj utakmice pri čemu vodimo.
Povrijeđeni Hasagić na golu. Gubitak izmjene. To je u redu. Dobar potez ?
Medunjanin, Pjanić i Misimović NE MOGU igrati zajedno. Ne mogu da trče. Možemo mi pričati šta hoćemo al su nas Francuzi pretrčali u drugom poluvremenu.
nemam_ideje wrote:A da Spahić malo nabije loptu umjesto da je gradi ? Glupan. Nije početak utakmice nego je kraj utakmice pri čemu vodimo.
Medunjanin, Pjanić i Misimović NE MOGU igrati zajedno. Ne mogu da trče. Možemo mi pričati šta hoćemo al su nas Francuzi pretrčali u drugom poluvremenu.
nemam_ideje wrote:A da Spahić malo nabije loptu umjesto da je gradi ? Glupan. Nije početak utakmice nego je kraj utakmice pri čemu vodimo.
Pjanić, Misimović i Lulić su stali skroz..
Nemam ništa protiv Hasagića kojeg volim, ali da nam je u 60 minuti ušao Ibišević umjesto Misketa ili Lulića ne bi nas Franzuci onoliko stisli..
Nakon 60-te minute više nismo imali snage prema naprijed..
To je to..
Da je drugačija situacija rekao bih da je Pape ispao međed, ali odigrali smo poluvrijeme za 10..
Comrad wrote:I valja sad Dzeki sa ovim govnetom igrat u citiju. Nadam se da ce ga dobro isamarat na treningu.
boli dzeku briga, ima milione, ovo je bas smijesno o cemu se ovdje raspravlja, ni iz dzepa ni u dzep, izgubili pobjedili
pa sta ako ima milione? to ga ne cini robotom bez osjecaja. pa tebi ako je svejedno izgubili pobjedili meni nije...ovo je forum i mogu pisati sta hocu.
dzekson je bio prejak ba, pa borio se ko lav, bacao onog ramija ko budalu, po meni uz Medunjanina i Mujdzu bio najbolji... tj ako se i za koga moze reci da je prednjacio jer su momci dali sve od sebe...
Comrad, za pravog sportistu postoji i nesto drugo osim para.. a to su uspjesi i velika takmicenja, ko god je ikada nesto igrao i trenirao to ce ti potvrditi...
Molim te javi se u NSBiH i apliciraj za mjesto pomoćnika Sušiću ...
I manite se penala, gotovo je..
Bilo je vidljivo da sudija ide na crveni karton, a kad je Nasri pao jedva je dočekao da odahne i da ne misli više o tome..
Spahić mu to nije smio dozvoliti..
eyesburn wrote:ljudi smanjite toliku histeriju baražom. ista histerija je bila i pred ovu tekmu i pred dansku i pred srbiju i pred portugal, pa smo vidjeli kako je završilo.
sad bi rado izjavio kao svojevremeno sir charles barkley kad je rekao da će poljubiti magare u dupe ako yao ming ikad postane igrač, ali nisam uopšte optimista za baraž. igrači su sigurno pali psihički, pritisak će biti još veći, ostali smo bez papca i pandže, spahi će se sigurno u glavi vrtiti nasri i penal, bit će nervoze, uefa će nam uvaliti najgoreg protivnika k'o da gledam...
da Bog da se posuo pepelom i poljubio magarca u dupe
Da su nas uzeli 3:0, 4:0. 5:0 ali posteno, rekao bih: " Svaka cast ! "
Ali jarane, svirati penal, koji je prvo pitanje jel za faul pa onda sto je bilo jedno, cirka, pola metra vani, pa dodaj jos zuti Spahicu pa sjeckanje vremena u sudijsko nadoknadi, i sada reci kako da ne budem histerican ( ili raja, kojoj se u zadnjih petnaest godina nakupilo svega ) ?
qwertzuiop123 wrote:
dzekson je bio prejak ba, pa borio se ko lav, bacao onog ramija ko budalu, po meni uz Medunjanina i Mujdzu bio najbolji... tj ako se i za koga moze reci da je prednjacio jer su momci dali sve od sebe...
Comrad, za pravog sportistu postoji i nesto drugo osim para.. a to su uspjesi i velika takmicenja, ko god je ikada nesto igrao i trenirao to ce ti potvrditi...
Pa da to i pisem, da nisu samo pare vazne. Jest profesionalac i sigurno je navikao na te stvari, al opet nije svejedno sigurno kad sutra dodje u svlacionicu i vidi onu Nasrijevu njusku...al ajd, mozda i ja malo pretjerujem..nebitno.
Pa mi smo svjesno u drugom pol prepustili sredinu terena francuzima, nemoguce je bilo izdrzati onaj ritam iz prvog pol. Al opet nismo igrali klasicni bunker, uopste nije bila rijetka situacija da dolazimo do njihovog gola i shutamo, samo dzeki uvijek na lijevu dodje i slabo opuca, a vidjeli smo kako desnom zabi golcinu. Francuzi nam realno sanse nisu napravili osim iz ona dva slobodnjaka i to je ono sto me najvishe boli, sto smo na preglup nacin primili gol.
Ko je francuzima danas igrao napadaca, pa vidio se nije citavu utakmicu
nemas ti ideje jarane
Ovo nije obdanište. Popij mlijeko i u krevetac. Nećemo tako pričati. Ako nemaš ništa da napišeš, nemoj pisati gluposti.
Nama su uvijek svi krivi osim nas samih. Pogledajte malo drugo poluvrijeme, gol je vidio u zraku. Igra nam se raspala. Francuske izmjene su nas poprilično uništile dok su naši ostali bez daha.
Utakmica se igra 90 minuta. Odlično odigranih 45 minuta skoro pa ništa ne znače ako nismo u stanju da održimo nivo igre. A očito je da nismo. U drugom poluvrmenu, od početka, smo izgledali kao amateri.
U baražu imamo šanse samo pritv Čeha ako je istina da su Turci nosioci umjesto Iraca.
xyzz3 wrote:ja sam vidio da je hasagic branio perfektno, a bega je imao par manjih kikseva.
onaj udarac u precku je bio bespotreban.
dobar golman je trebao ono izbaciti izvan gola/
mada svaka cast.. i bega je veliki golman,, vidi se.
najbolje je sto susic radi. stvara namjerno konkurenciju izmedju njih dvojice.. i time izvlaci najbolje od njih.
nikome nije mjesto zagarantovano, i to je uvijek recept za uspjeh
Jesi ti ALlahati pjan, hajd molim te reci??? Cuj Hasagic odlican, Begovic imo par manjih kikiseva, ti nisi dobar u vugla nikako majkemi mile, post godine!!!
Dvije parade kod slobodnjaka su vrhunske, jedna zabica druga pod rpecku..A kenan bi qrac onu loptu Ramiju uhvatio da ovom nije pobjegla, kakva intervencija kakva picka materna...
jeza u ledja wrote:I jos nesto, nako sa strane nabijem Svedsku i Dansku na kurac, opet su sebi sredili medjusobni prolaz, kao onomad kad su igrali 2-2.
s tim da su sad jedni pobijedili portugalce, drugi Nizozemce... zahebana neka namještaljka