Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
FreakyStyley

#3276 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreakyStyley »

Evo nesto u duhu teme.

Image

Nastavite.
FreakyStyley

#3277 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreakyStyley »

Joj ovog Ramzesa. Haveru, da li si ti dobar? Haj sto drugi bombe bacaju, ti Hirosimu i Nagasaki pocini na temi. Jel nam vrijedjas inteligenciju ili se zajebavas?

Mozda samo hoces da ispadnes lafcina na anonimnom forumu? Razumljiva potreba. Ako je to, onda nista. Normala. Reci nam koliki ti je i da li je to mozda tvoja slika na avataru, ili si pak vise nabildan? Vjerovatno imas teretanu u stanu.

P.S. Pozdravi portira od mene i mojne vise porshea parkirat pored mog hammera, kvaris mi imidz.
htcxone

#3278 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

FreakyStyley wrote:Joj ovog Ramzesa. Haveru, da li si ti dobar? Haj sto drugi bombe bacaju, ti Hirosimu i Nagasaki pocini na temi. Jel nam vrijedjas inteligenciju ili se zajebavas?

Mozda samo hoces da ispadnes lafcina na anonimnom forumu? Razumljiva potreba. Ako je to, onda nista. Normala. Reci nam koliki ti je i da li je to mozda tvoja slika na avataru, ili si pak vise nabildan? Vjerovatno imas teretanu u stanu.

P.S. Pozdravi portira od mene i mojne vise porshea parkirat pored mog hammera, kvaris mi imidz.
vidi jarane, ovo nije tema o politici il medicini pa da se fura ozbiljnost, nego je tema da se raja ISMIJE, ZAJEBAVA ROŠTILJA DRUGE itd... ako baca bombe sta to tebe briga i sto to tebi vrijedja inteligenciju?
ok ti skontao da laže i fino odes da ne pratis vise ovu temu i mirna bosna... ne kontam cilj tvoje kritike i pametovanja...
odakle garantujes da sve ovdje sto je napisano nije laz, ili mozda su sve istinite price? nikad neces saznati za ove stvari i sluzi forum da se zajebancija vrti i da se rostiljaju likovi koji naprave gresku :D
necemo valjda ovdje postavljati najgore dejtove u 3D formatu, ono slika , ton , i ti fazoni...
ispricas neko, malo ga zajebacaju i to je to...
FreakyStyley

#3279 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreakyStyley »

htcxone wrote:
FreakyStyley wrote:Joj ovog Ramzesa. Haveru, da li si ti dobar? Haj sto drugi bombe bacaju, ti Hirosimu i Nagasaki pocini na temi. Jel nam vrijedjas inteligenciju ili se zajebavas?

vidi jarane, ovo nije tema o politici il medicini pa da se fura ozbiljnost, nego je tema da se raja ISMIJE, ZAJEBAVA ROŠTILJA DRUGE itd... ako baca bombe sta to tebe briga i sto to tebi vrijedja inteligenciju?
ok ti skontao da laže i fino odes da ne pratis vise ovu temu i mirna bosna... ne kontam cilj tvoje kritike i pametovanja...
odakle garantujes da sve ovdje sto je napisano nije laz, ili mozda su sve istinite price? nikad neces saznati za ove stvari i sluzi forum da se zajebancija vrti i da se rostiljaju likovi koji naprave gresku :D
necemo valjda ovdje postavljati najgore dejtove u 3D formatu, ono slika , ton , i ti fazoni...
ispricas neko, malo ga zajebacaju i to je to...
Lepi, sve je to okej, al kako frajer ofirno stavlja do znanja, odnosno pokusava, da ima para, da dobro guzi, da je zajeban, da je nabildan itd. Procitaj mu malo postove. Ima portira u zgradi frajer, ili mozda u hotelu zivi? Mislim, zao mi ga je malo, a malo vise mi je smijesan. :lol:
bomba

#3280 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bomba »

Vidim spominje me se pa reko da se javim :D
FreakyStyley

#3281 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreakyStyley »

bomba wrote:Vidim spominje me se pa reko da se javim :D
oooo, pa sta mai?! Jesi raskino s J.Lo ? Fakat je posesivna treba. :-?
htcxone

#3282 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

pa dobro ozda je iza oblaka ? :D :lol: :lol:

ma nek baca ko sta hoce, ja dodjem ovdje ismijem se dobro i odem raditi :D
bomba

#3283 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bomba »

FreakyStyley wrote:
Mislio sam na moj nick pod ovim "da me se spominje" :D
Nisam ti ja ovaj Ramzes, ako si ti mislio...
FreakyStyley

#3284 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreakyStyley »

Hajd kad je bal nek je maskenbal, da i ja napisem svoje najgore date iskustvo. Inace, bio sam na mnogo dejtova. Evo jedan koji mi je ostao u sjecanju i dan danas se smijem kad se sjetim. :lol:

Sjedim ja u Basementu s rajom, nista specijalno, Jack se pije, standardica. Prilazi mom drugu cura, ma gori( :x ), na skali od nula do 10, 10, barem fizicki. Vidim ja sve me nesto smeka, ha-hu, smjeska se i sjede sa nama s drugaricom i udjemo mi u neku pricu. Vidim inteligenta cura, isto na Harvardu studirala, al nije moja generacija, mladja par godina. Vidim ja neka hemija izmedju nas, ovo ono, jos se malo i popilo, a znate i sami koliko Jack(black label btw) i Chivas brzo "hvataju". Sjedemo sami za sto, ma nema o cemu nismo pricali sve super. I hajd, reko da krenemo, ona mene pod ruku i kaze:"hajmo mojim autom, ne volim jaguare". Na sta sam ja odgovorio da cemo ili mojim jaguarom ili necemo nikako, al sve kroz zajebanciju, ovo ono, u saljivom tonu.

Bezveze bacimo krug po gradu i vratimo se nazad u Bosmal, jer jebiga, tu zivim. Odemo u stan kod mene, reko hajmo na gornji sprat, tamo mi je spavaca. Kaze ona:"neka hajd malo da iskuliramo ovdje, skini taj rolex i tu lacoste kosulju". Ja reko hajde, bice nesto veceras. Skinem ja to sve, normala, javim portiru da mi ne pusta nikoga, mada mi je Amra Silajdzic trebala doc. Poce se ova uvijat oko mene, dira me prica nesto, rukama mi po misicavom torzu, pa malo nize dole, pa sve tako. Uglavnom da ne idem u detalje u roku od 15 minuta smo bili bez odjece, oboje. Ona me odmjerava i nekakvu cudnu facu slozi, kad rece:"Ne znam kako da ti ovo kazem, imas sve sto jedna djevojka moze da pozeli, ali si jednostavno previse nabildan, a i prevelik ti je." Ja u soku, reko smiri se, prosuo joj suplju, reko daj sjedi da popijemo nesto itd. Nista, cao. Ode ona. Otad sam je vidjo dole po Ibizi kad odem, nista specijalno, cao za cao. Tu noc sam izvisio i za Amru Silajdzic jer joj je portir rekao da nisam tu. :-?

Eto, to je moje najgore date iskustvo, ako stignem napisacu jos. Sad odoh do Metropolisa kafu popit.
Last edited by FreakyStyley on 22/03/2013 11:39, edited 1 time in total.
FreakyStyley

#3285 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreakyStyley »

bomba wrote:
FreakyStyley wrote:
Mislio sam na moj nick pod ovim "da me se spominje" :D
Nisam ti ja ovaj Ramzes, ako si ti mislio...
Ma, znam, zato i pitam za Jennifer. :D
bomba

#3286 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bomba »

FreakyStyley wrote:Hajd kad je bal nek je maskenbal, da i ja napisem svoje najgore date iskustvo. Inace, bio sam na mnogo dejtova. Evo jedan koji mi je ostao u sjecanju i dan danas se smijem kad se sjetim. :lol:

Sjedim ja u Basementu s rajom, nista specijalno, Jack se pije, standardica. Prilazi mom drugu cura, ma gori( :x ), na skali od nula do 10, 10, barem fizicki. Vidim ja sve me nesto smeka, ha-hu, smjeska se i sjede sa nama s drugaricom i udjemo mi u neku pricu. Vidim inteligenta cura, isto na Harvardu studirala, al nije moja generacija, mladja par godina. Vidim ja neka hemija izmedju nas, ovo ono, jos se malo i popilo, a znate i sami koliko Jack(black label btw) i Chivas brzo "hvataju". Sjedemo sami za sto, ma nema o cemu nismo pricali sve super. I hajd, reko da krenemo, ona mene pod ruku i kaze:"hajmo mojim autom, ne volim jaguare". Na sta sam ja odgovorio da cemo ili mojim jaguarom ili necemo nikako, al sve kroz zajebanciju, ovo ono, u saljivom tonu.

Bezveze bacimo krug po kradu i vratimo se nazad u Bosmal, jer jebiga, tu zivim. Odemo u stan kod mene, reko hajmo na gornji sprat, tamo mi je spavaca. Kaze ona:"neka hajd malo da iskuliramo ovdje, skini taj rolex i tu lacoste kosulju". Ja reko hajde, bice nesto veceras. Skinem ja to sve, normala, javim portiru da mi ne pusta nikoga, mada mi je Amra Silajdzic trebala doc. Poce se ova uvijat oko mene, dira me prica nesto, rukama mi po misicavom torzu, pa malo nize dole, pa sve tako. Uglavnom da ne idem do detalje u roku od 15 minuta smo bili bez odjece, oboje. Ona me odmjerava i nekakvu cudnu facu slozi, kad rece:"Ne znam kako da ti ovo kazem, imas sve sto jedna djevojka moze da pozeli, ali si jednostavno previse nabildan, a i prevelik ti je." Ja u soku, reko smiri se, prosuo joj suplju, reko daj sjedi da popijemo nesto itd. Nista, cao. Ode ona. Otad sam je vidjo dole po Ibizi kad odem, nista specijalno, cao za cao. Tu noc sam izvisio i za Amru Silajdzic jer joj je portir rekao da nisam tu. :-?

Eto, to je moje najgore date iskustvo, ako stignem napisacu jos. Sad odoh do Metropolisa kafu popit.
:lol: :lol: :lol:
FreakyStyley

#3287 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreakyStyley »

Disclaimer: Amra tad nije bila s Edom, samo da se zna.
htcxone

#3288 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oplako sammmmmmmmmmmmm
jabidapitam

#3289 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by jabidapitam »

Insan73 wrote:Davno je bilo,dok sam momkovo,nabaci mi rodica nekakvu rodicu od svoje najbolje drugarice..i ja hajd reko dodjite sve djuture kod mene na kahvu,i tako lijepa cura zvoni ,ja pisno od srece,reko BINGO!
Ostavise nas nasamo da se dogovorimo oko izlaska,ma odmah sutra i tako jedva ja cekam,sutra,odem po nju,tam vam mladost,haustori,budzaci,ja da nju poljubim,dismr njoj iz usta kad sam joj se priblizio?? Odustanem ja od poljubca kontam nije oprala zube,,prodje vece,nebi nis,sutra opet izlazak ,joj ona dobra bas mami,jebozovna samo tako,ja opet ovlas poljubac u obraz opet isto,brate vonja!! Trece vece sve isto i opet,joj ogadilo mi se,,i ja vise prestanme zvat par dana,kad rodica zove,pita de reci sta je ,mala se zali da si je presto zvat ,reko rode moj ona zvoni al joj dismr iz usta haos,pa kaze daj ,nije to nista reko,idi pricaj snjom malo iz blize,..zove rodica sutra kaze ,joj imo si prave reko etoh ,uvjerila si se i ti ,..i tako steta lijep zgodna al taj smard,haman iz zeluca je to??
Pa sto joj ne rece? Izvini al imas los zadah, mos i kroz salu onako provuci :D

Il ima pokvaren zub il je oko stomaka nesto, il ne pere zube. Sve se to dalo rijesiti :D
Ramzess Veliki

#3290 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Ramzess Veliki wrote:Prošle godine na jesen ... odem kod frenda koji drži DVD-teku, još nekih prijatelja bilo, i tako pričamo mi, kad ulaze dečko sa mamom. Zgodan dečko, visok, vitak, dobra garderoba ... pita:
- "Oprostite, tražimo foto studio ..." I onako nešto me ljubazno gleda sa smiješkom ...
- "E pazi ... na drugoj strani ulice, vidiš tamo - vidi se reklama."
- "Hvala ... a ... pitao biih te nešto ako nije problem ..."
- "Pa pitaj ... "
- "Nadam se da se nećeš ljutiti ili neugodno reagovati ... želio bih izaći sa tobom ... nadam se da nisam predirektan ..." (Mama me gleda sa pogledom odobravanja ... :shock: )
- " :shock: Izvini, ja sam strejt ..."
- "Ok, izvini ..."
- "Ma ne ... u redu je ..."

Odlaze ... ove budale popadale iza šaltera od smijeha. :lol:
Ja ih gledam - "Šta vam je jebovas ... pa pitao momak." :lol:
Uto jedan moj frend pita - "A ko je ova pederčina?"
A drugi kaže - "Pa onaj ljubomorni FrikyStyler ... :lol: "
FreakyStyley

#3291 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreakyStyley »

:lol: :lol:
krater

#3292 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by krater »

Ramzess Veliki wrote:
Ramzess Veliki wrote:Prošle godine na jesen ... odem kod frenda koji drži DVD-teku, još nekih prijatelja bilo, i tako pričamo mi, kad ulaze dečko sa mamom. Zgodan dečko, visok, vitak, dobra garderoba ... pita:
- "Oprostite, tražimo foto studio ..." I onako nešto me ljubazno gleda sa smiješkom ...
- "Pa pitaj ... "
- "Nadam se da se nećeš ljutiti ili neugodno reagovati ... želio bih izaći sa tobom ... nadam se da nisam predirektan ..." (Mama me gleda sa pogledom odobravanja ... :shock: )
- "Ok, izvini ..."

:skoljka:
FreakyStyley

#3293 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreakyStyley »

eeee da je meni portir...
Mikany

#3294 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mikany »

Ramzess Veliki wrote:
Joker88 wrote:
Ramzess Veliki wrote:Ovo je postalo zajebano mjesto za živjeti - jednoj namigneš, pa je tri druge pretuku. Namigneš drugoj, pretuku te tri druge ili ona što si joj namignuo. Tebi neka namigne, frajer je izbode. Ti namigneš frajeru, prebije te njegov dečko.

Ima li još negdje neko pusto ostrvo ... nenaseljeno i pogodno za sadnju?
ma ko te to prebio?
Mene srećom niko, ali čini mi se i batine su bolje od ovog što se desilo mom frendu ...
Nova godina, dobar party kod frenda, dvospratna kuća, gradski undergrownd ... umjetnici, muzičari, lezbe i propali pjesnici koji nikad ništa izdat' neće ... uglavnom party boli glava! Cuga se iz cisterne direktno. :D
Ujutru ustajem, prvo mi treba da shvatim gdje sam uopće ... prolazim hodnicima, svuda polumrtvi zombiji ... spavaju ko je gdje sinoć pao ... ulazim u dnevnu, Drug leži u krevetu sa nekom debelom masom ...
Hajd' kontam - nije bilo mjesta nigdje. Drug je atletičar, malo reći da ima zavidnu figuru, ovo pored njega ... tetka vlasnika kuće koja se tu slučajno zatekla ... ogromna masa, podsjeća me na ženku morža sa poremećajem štitne žlijezde, ili na prenaduvanu reklamu za Mischelin gume.
Ostali se bude, i kako ko pristiže sjedaju na taj krevet, popravljamo se pivom.
... Drug se budi, pogleda nas i okrene se na drugu stranu.

Zatim skoči iskolačenih očiju ... gleda tetku, diže pokrivač ... opet gleda tetku ... "Hej ti ... diži se ... jesi ... jesi li me ti ovo skinula?"
- "Daaa ... dragi ... zar se ne sjećaš?"
- Čega ... nije valjda nešto bilo?
- "Kako se ne sjećaš - na veš mašini ... pričao si sinoć da ti je veliki, morala sam provjeriti ..." :lol:
Evo ga,hangover 4 dio!:D
Insan73

#3295 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Insan73 »

Ramzess Veliki wrote:
- "Pa pitaj ... "
- "Ok, izvini ..."

:thumbup: :D
Ramzess Veliki

#3296 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Dječače ne sprdaj se sa starijim od sebe. To je nepristojno. Ovdje se zezam a da bacam bombe nemam potrebe. Ovdje ne pišu samo srednjoškolci i studenti, nego i ljudi koji su davno pozavršavali škole, imaju porodice, proputovali svijeta poslom ili zabavom, i imau mnogo više iskustava od tebe koji ih tek trebaš početi sticati. Za početak nauči se pristojnosti. Tako ćeš djelovati zrelije. Ovakvi komentari ti nisu potrebni.
Žao mi je ako sam te nečim isprovocirao, nije mi bila namjera. :mrgreen:
FreakyStyley

#3297 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreakyStyley »

Ramzess Veliki wrote:

Dječače ne sprdaj se sa starijim od sebe. To je nepristojno. Ovdje se zezam a da bacam bombe nemam potrebe. Ovdje ne pišu samo srednjoškolci i studenti, nego i ljudi koji su davno pozavršavali škole, imaju porodice, proputovali svijeta poslom ili zabavom, i imau mnogo više iskustava od tebe koji ih tek trebaš početi sticati. Za početak nauči se pristojnosti. Tako ćeš djelovati zrelije. Ovakvi komentari ti nisu potrebni.
Dobro, evo iskreno cu Vam reci. Okomio sam se na Vas jer neki dan nakon sto sam Vas pozdravio niste mi odgovorili, samo ste me mrko pogledali, a iskren da budem, nije prvi put, da ne govorim da nikad marke nisam dobio ni za Bajrame, ni za Bozice, ma nista.
Vas portir
krater

#3298 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by krater »

Ramzess Veliki wrote:

:thumbup: tako je, vikni mu ga, kad ja ne znam :lol:
Insan73

#3299 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Insan73 »

Kad je neko nezivljen,tesko povjeruje u tako nesto,ne zamjeri mu :D
ultima_palabra

#3300 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

Black Label je Johnny, ne Jack :mrgreen:

Inače dobar post :mrgreen:
Post Reply