Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#3276 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:
Tomahawk11 wrote:U fudbalu je uvijek bilo tipova kao sto je Spahic. Zidane je zakucao lika glavom, ali ti ne umanjuje njegove igracke sposobnosti.
Emir Spahic je i sa 35 odlican stoper i treba nam. Mahaluse, psiholozi, moralisti, manite se privatnog zivota covjeka. Spahic je takav kakav je, ni on nikom ne brani da sa francuzicom sjedi u kakvom cosku, pijucka dzezvicu domace i naglaba svu mudrost ovog svijeta.
Mene samo zanima hoce li igrati za reprezentaciju protiv Izraela, jer on definitivno treba reprezentaciji.
Eh, ali Zidane nije Bošnjo :mrgreen: Popljuj svoga... još ako te je nekad mršnuo dok si tražio autogram, onda će vidjeti svoje preko foruma :oops:

Eto Džeko je nevinašce haman, pa pogledaj šta se o njemu sere.
Pa to je, prilika da se pljucne, ono naletio na volej, pa hajmo ga sad :izet:
A i to sto kazes, ne mora nista uraditi, naci ce se (izmisliti ako treba) nesto da se po nekom kenja.
marschall

#3277 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by marschall »

todd_smith wrote:
ultima_palabra wrote:
todd_smith wrote: zlatan je krkan, to se ne moze osporavati, ali lik ima PR tim koji spinuje to

i kako nije otkaz ako te se klub proaktivno rijesi? nije dosla ponuda za njega nego su oni trazili. I sada kada "ode" tj nece dobiti otkaz jer to je nemoguce eto, sta ce biti taj klub mjesecima prati spahica pa sada ODJEDNOM dosli da ga kupe? daj ba, nisi ti naivan

ti meni evo reci da radis u 4 razlicite firme, i u svakoj pravis belaj nakon kojeg ides u drugu firmu...bil` tebe bilo imalo stid?
Pa kako svaki put ode u bolji ili bar klub istog ranga? Još u tim godinama?
zar je anzi bolji klub od Sevilje? ali ok to ne pase pa se nece spominjati

Samo iz Monoplja u Sevilju je otisao da se moze reci u veci klub, u Bayer je otisao jer je fakticki besplatno dosao jer nije imao drugog izbora jer ga niko drugi nije zelio, i Bayer ga je doveo da bude pojacanje
cuj argumenta da je spaha los jer je eto bio dzaba pa ga bayer doveo.
tip medju najboljim stoperima u bundesligi, sinoc je bio jedan od boljih na terenu.
Tito_i_Partija

#3278 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Point. wrote:Naravno da cu napadati miseve poput tebe, kojeg nema mjesecima kad Spaha, Dzeko ili bilo ko drugi dobro igra, nego ceka prvu priliku da izviri iz rupe i svojim kretenskim smajlijima i kompleksaskim komentarima napada beha igrace. Pa jebemu majku, dokle vise?
Mozda dok ne dodje pameti? :D

Pojma nemas, nego po obicaju volis da lajes (i lazes) kad ti proradi cir na guzici. Pokazi mi kad sam to napad'o ikoga osim Spahica, Bicakcica, i u jednom komentaru neki dan, Pjanica (gdje sam i indirektno branio tvoj voljeni klub Lazio :wink: ). Usput idi na temu zvanu "Edin Dzeko" i procitaj par zadnjih stranica kad sam ga branio od tipova kao sto je Leskarenje. To ti je promaklo, je li? :lol:

Ali nema veze. Dok ja cesto volim da se zajebajem (ipak je ovo jedan internet forum), ti izgleda imas puno psihickih problema na kojima moras intenzivno poradit'. Ako sve receno na jednom forumu shvatas toliko ozbiljno, neka ti je Bog na pomoci.

Jah, umalo zaboravih...evo jedan "kretenski" smajli za tebe, jer si prava raja. :bih:
jasko_ba

#3279 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by jasko_ba »

Pricaju sad misevi protiv Spahe, vidim lajkovi idu ko ludi
Sirotinja jedna :lol:
todd_smith

#3280 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

marschall wrote: cuj argumenta da je spaha los jer je eto bio dzaba pa ga bayer doveo.
tip medju najboljim stoperima u bundesligi, sinoc je bio jedan od boljih na terenu.
naravno

zato je vecinu karijere proveo igrajuci za samu elitu evropskog fudbala
Edin H.

#3281 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

jasko_ba wrote:Pricaju sad misevi protiv Spahe, vidim lajkovi idu ko ludi
Mogu dok im Spaha ne provali IP adrese, onda panika :izet:
betametazon

#3282 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by betametazon »

da se ovo desilo negdje u bugarskoj pa bih jos inekako shvatio ali u njemackoj, gdje zastitari sigurno rade svoj posao po najvisim standardima? meni ovo izgleda kao nase standardno bosansko koorchenje, cije smo demonstracije uostalom vidjeli i na nedavnim utakmicama reprezentacije...dusa nam se pobit :D
Tito_i_Partija

#3283 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Nemojte ba Spahu, proplakace covjek. :D

Image
marschall

#3284 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by marschall »

todd_smith wrote:
marschall wrote: cuj argumenta da je spaha los jer je eto bio dzaba pa ga bayer doveo.
naravno

ako ti tip ne lezi pa ga ne volis ok, ali prica da nema kvalitet je bezveze.
PriNc_ba

#3285 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by PriNc_ba »

ultima_palabra wrote:
PriNc_ba wrote:I ovi sto opravdavaju neka skontaju da se ne vidi pocetak konflikta.

Buraz mu je 99% bio na drogama, ovaj zastitar cini mi se pokusava nesto da mu uzme iz ruku na pocetku a spaha kad se zaletio niko nikoga nije udarao vec su mu samo cuvali buraza. Realno da su htjeli nagazali bi ih onde ne bi kurcu valjali s obzirom da je ovaj s crvenim kacketom jos jedna picketina puna para koja se voda s nasim fudbalercicima po evropi. Vise su popili udaraca ovde zastitari koji u ovim slucajevima hvatanjem ljudi sprecavaju tucu ili da povrijede nekoga I tako smire donekle situaciju.

Sto vise gledam snimak imam vecu zelju neki sparing mec sa ovim ublehama fighterskim xD
Takve levate kapiten namara jednom rukom, i ne da im plakati :D
Ma jasta radi :)

Dupelizac :)
Baresi 6

#3286 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Baresi 6 »

nezgodna situacija je izbila, nije fer pljuvati spahica sada, jbg dese se takve situacije nekad i onda belaj bude neminovan. a za ovu nezgodnu situaciju su krivi zastitari, dosli tu neku strogocu provodit. pusti covjeka da prodje jebote, igrac tvog kluba, nije neki anonimus.
todd_smith

#3287 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

marschall wrote:
todd_smith wrote:
naravno

ako ti tip ne lezi pa ga ne volis ok, ali prica da nema kvalitet je bezveze.
ne, ne

kao igrac mislim da je tokom karijere bio malo iznad prosjeka, sada u za godine koje ima igra sasvim solidno u ligama gdje je tehnika i taktika istaknuta, a ne brzina i agilnost

kao osoba, mislim da je smece

razlika je ovdje gdje raja njega stavlja u isti kos sa Koemanom, Maldinijem, Bekenbauerom, itd itd jednostavno jer je reprezentativac
betametazon

#3288 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by betametazon »

Baresi 6 wrote:nezgodna situacija je izbila, nije fer pljuvati spahica sada, jbg dese se takve situacije nekad i onda belaj bude neminovan. a za ovu nezgodnu situaciju su krivi zastitari, dosli tu neku strogocu provodit. pusti covjeka da prodje jebote, igrac tvog kluba, nije neki anonimus.
opet cu ponoviti, uvjeren sam da su zastitari radili svoj posao korektno imajuci u vidu da se radi o njemackoj ciju kulturu i standarde necemo vjerovatno nikad dostici.
i nije sada bitno koliko je spaha kvalitetan kao fudbaler (a jeste) i da li je u pitanju navodna odbrana brata mu (ja ne vidjoh nikakvu ugrozenost) ovaj potez je u najmanju ruku seljacki. ali seljacki su i potezi pepea, balotelija i sl.
Grean

#3289 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Grean »

Jedini nas igrac koji je uspio gdje god je dosao dok je vecina drugih koji se slave ko' nekakve mega zvijezde i nezamjenjivi nasla dlaku u jajetu i bili neprihvaceni, neshvaceni od trenera i sl.

Tu se vidi kvalitet.
alijagoro

#3290 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by alijagoro »

Edin H. wrote:
jasko_ba wrote:Pricaju sad misevi protiv Spahe, vidim lajkovi idu ko ludi
Mogu dok im Spaha ne provali IP adrese, onda panika :izet:
:lol: :thumbup:
Stari

#3291 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Stari »

Svoje misljenje o ovoj i slicnim situacijama sam ranije vec jasno iznio ... Ne mislim nit sam ikad mislio da je Emir odvec simpatican momak .... Isto tako ne gajim simpatije spram milicije i njihovih jataka i vazala - portira, izbacivaca, redara ....nekako mi skroz- ni tamo - ni vamo .... Eto ok ...spahic je onom jednom skocio za ledja (nisam primjetio da je bio uniformisan) ....kasnije su ga skinuli sa njega....i na kraju je u mimohodu zgargo glavom jednog koji jeste bio uniformisan... Da mu je bilo koji od njih uzvratio bio bih (vjerujem) jednako ravnodusan kao i ovako...

A jel ima kakva pozadina svega toga ? .. Sto je do toga doslo ? Jel bio neki nesporazum? Ili je medju ovim murijashima bilo onih koji su odskora ljetovali u Dubrovniku ?
ultima_palabra

#3292 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Ma ne kontam šta nekog ima boliti kurac kakva je on osoba? I još da mahala o tome po forumu... ne kontate vi izgleda koliko je to jadno.

Vjerovatno nije osoba s kojom bih se družio, i šta sad? I inače se ne družim sa sportistima i poznatim osobama općenito. Možda je i u tome kvaka... kad vidim koliko se kvazi-novinara, mahalaša, uvlakača i ostalih debilčića vazda mota oko reprezentacije, po Hrasnici, Ilidži, Zenici, onda moram pomisliti da su ovi hejteri neki od tih koje je Spaha mršnuo, nije im dao marku ili da okinu selfie sa njim :mrgreen:
Last edited by ultima_palabra on 09/04/2015 22:17, edited 1 time in total.
Edin H.

#3293 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Edin H. »

betametazon wrote:da se ovo desilo negdje u bugarskoj pa bih jos inekako shvatio ali u njemackoj, gdje zastitari sigurno rade svoj posao po najvisim standardima? meni ovo izgleda kao nase standardno bosansko koorchenje, cije smo demonstracije uostalom vidjeli i na nedavnim utakmicama reprezentacije...dusa nam se pobit :D
Pa jeste, trenirali od 1933 - 1945-te :oops:
marschall

#3294 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by marschall »

betametazon wrote:
Baresi 6 wrote:nezgodna situacija je izbila, nije fer pljuvati spahica sada, jbg dese se takve situacije nekad i onda belaj bude neminovan. a za ovu nezgodnu situaciju su krivi zastitari, dosli tu neku strogocu provodit. pusti covjeka da prodje jebote, igrac tvog kluba, nije neki anonimus.
opet cu ponoviti, uvjeren sam da su zastitari radili svoj posao korektno imajuci u vidu da se radi o njemackoj ciju kulturu i standarde necemo vjerovatno nikad dostici.
i nije sada bitno koliko je spaha kvalitetan kao fudbaler (a jeste) i da li je u pitanju navodna odbrana brata mu (ja ne vidjoh nikakvu ugrozenost) ovaj potez je u najmanju ruku seljacki. ali seljacki su i potezi pepea, balotelija i sl.
pa sigurno da mi ovo nije trebalo ali fudbaler je nije ministar.
ne izdvaja se on toliko od prosjeka.
alijagoro

#3295 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by alijagoro »

ultima_palabra wrote:Ma ne kontam šta nekog ima boliti kurac kakva je on osoba? I još da mahala o tome po forumu... ne kontate vi izgleda koliko je to jadno.

Vjerovatno nije osoba s kojom bih se družio, i šta sad? I inače se ne družim sa sportistima i poznatim osobama općenito. Možda je i u tome kvaka... kad vidim koliko se kvazi-novinara, mahalaša, uvlakača i ostalih debilčića vazda mota oko reprezentacije, po Hrasnici, Ilidži, Zenici, onda moram pomisliti da su ovi hejteri neki od tih koje je Spaha mršnuo, nije im dao marku ili da okinu selfie sa njim :mrgreen:
Forumasi su nam muhanati,rekoh par dana ranije gori su od zena,samo se nesto zale i u svemu traze neku negativnost(pretjeranu negativnost to jest).
groove

#3296 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by groove »

--
Last edited by groove on 10/04/2015 08:10, edited 1 time in total.
studeni76

#3297 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by studeni76 »

Svoj ti poso Emire, pusti ti ove naše sa "bečkom školom"...
MOSALJOZE

#3298 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

Ma vratiš se 15-ak stranica unazad sve ti bude jasno :wink:
condy

#3299 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by condy »

Spaha sa svojih 35 godina je standardan i imao je sjajnu sezonu u Bayeru i zbog toga mi je žao što se povrijedio. Nije mu pohvalno ponašanje van terena iako mislim da on nije loš momak.
betametazon

#3300 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by betametazon »

Edin H. wrote:
betametazon wrote:da se ovo desilo negdje u bugarskoj pa bih jos inekako shvatio ali u njemackoj, gdje zastitari sigurno rade svoj posao po najvisim standardima? meni ovo izgleda kao nase standardno bosansko koorchenje, cije smo demonstracije uostalom vidjeli i na nedavnim utakmicama reprezentacije...dusa nam se pobit :D
Pa jeste, trenirali od 1933 - 1945-te :oops:
cisto sumnjam da su ovi iz tog doba :oops: vjerujem da bi u nekoj drugoj sredini i spaha popio par samara ali nece u njemackoj :D :oops:
Post Reply