Haj kad svi dijele svoja iskustva da i ja sta napisem =)
Za jedan mjesec sam izgubila 6kg ali su bitniji centimetri od kilograma... vjerovatno bi bilo vise kg ali se formiralo dosta misicne mase.
Helem, neki plan koji je trener napravio da se jede tri puta dnevno, prvi put 13h, drugi put 15:30 i treci izmedju 20 i 21. Plan je podrazumjevao da se jede tokom 8 sati jednog dana, bez ikakvih ugljikohidrata. Izdrzala sam 3 dana a onda sam to nekako prilagodila sebi pa je postalo low carb diet. Treninzi prve dvije sedmice 3 puta, 2 cardio/fitness i 1 kruzni, iduce dvije sedmice 4 puta hefticno, ponekad dva kruzna. Od trece sedmice smo mogli imati cheat meal, najbolje dan kad nema treninga, jedan obrok sta god zelimo ali da se pojede do 16h i poslije toga nista. Tad nam je dodao da u obrocima poslije treninga mozemo imati rizu ili krompir (trenutak kad sam shvatila koliko ustvari volim rizu

).
Dakle, mjesec dana 6 kg, -cm, +kondicija i fitness iliti fizicka sprema. Ali, poslije sam jela ugljikohidrate kao i inace, srecom nisam se udebljala ni kg ni cm
Iz objektivnih razloga nisam mogla ici na treninge mjesec i pol pa sad crkavam na istim, ali ajde nek se nesto radi
Poenta: moze se 6kg za 2 hefte izgubit', gladovanjem i sl (nisam jednom

) ali to apsolutno nista ne znaci jer se to vrati u roku od nekoliko dana. I zato kazem, pogotovo ako neko ima bas viska, koza mora pratiti gubitak kg i mora se vjezbati inace nikakve fajde od dijetalne ishrane =)
P.S. Nakon tog prvog mjeseca sam zamrzila jaja na sve moguce nacine i sad ih jedva mogu smislit'