SDP

Post Reply
Ricken

#3276 Re: SDP

Post by Ricken »

zagazaga wrote:
Ricken wrote:
narednik xp wrote:Image

...sve isti klinac,samo drugo pakovanje...
Postoje špekulacije da ga Teniska svjetska federacija razmišlja uvrstiti na ATP listu. Ko zna možda uskoro dobijemo SDP Davis Cup reprezentaciju.
eto vidis kako mozes naci drustvo i mjesto za svoje komentare

:zzzz:
Jel problem?
Ricken

#3277 Re: SDP

Post by Ricken »

zagazaga wrote:ne
E pa onda pretposatvljam da nekada nije problem niti komentarisati sugovornike :zzzz:

Zamolio bih moderatora da se drži teme i ne spama. :D
Alfons Kauders

#3278 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

Ricken wrote:
E pa onda pretposatvljam da nekada nije problem niti komentarisati sugovornike :zzzz:

os da pocnemo od tebe? :D
Ricken

#3279 Re: SDP

Post by Ricken »

Alfons Kauders wrote:
Ricken wrote:

os da pocnemo od tebe? :D

Od nekoga moraš
Ricken

#3280 Re: SDP

Post by Ricken »

zagazaga wrote:
Ricken wrote:

dobro, necu vise :roll:
Praksa moderacije bi trebala biti brisanje takvih sadržaja? Molim te ispravi me ako griješim.
Last edited by Ricken on 30/10/2011 11:25, edited 1 time in total.
madner

#3281 Re: SDP

Post by madner »

narednik xp wrote:
madner wrote:Kakve veze to ima sa SDPom? Znam da je Zvonko crven u srcu, ali jos uvijek je u pravasima :D
...nema nikakve...sem da se svi zaklinju u progon kriminalaca,ratnih profitera...ZAKON O OPLJAČKANOJ IMOVINI!
Moras koristiti citave recenice, te povezati prvi sa drugim dijelom. Dakle kakve veze ima sa SDPom?
dibidus

#3282 Re: SDP

Post by dibidus »

Image
polusvijet

#3283 Re: SDP

Post by polusvijet »

Mrsko mi citati izvjestaje sa sjednice pa ne znam jesu li skontali kako ce se Zeljko postaviti po pitanju glasanja o Palestini?
narednik xp

#3284 Re: SDP

Post by narednik xp »

madner wrote:
narednik xp wrote:
madner wrote:Kakve veze to ima sa SDPom? Znam da je Zvonko crven u srcu, ali jos uvijek je u pravasima :D
...nema nikakve...sem da se svi zaklinju u progon kriminalaca,ratnih profitera...ZAKON O OPLJAČKANOJ IMOVINI!
Moras koristiti citave recenice, te povezati prvi sa drugim dijelom. Dakle kakve veze ima sa SDPom?
..neznam kome bi bas konkretno bilo ko trebao rasclanjivati cinjenice koje se konstantno godinama desavaju, a da se bas nije nasla nikava lopina!!! zanimljivo...za razliku oda nekih, ja samo gledam stanje imovinsko nekada i sada. ti intervali su sa vremenom sve kraci, sa obzirom kako im imovina enormno raste. e sada da nebi stavljao temu hsp (ionako je marginalan) ionako u kraci sdp- atrenutno. ovako usput staviti cu pojedine kojima imovina nije u skladu sa primanjima,pa sveko ima svoje misljenje. moje je ,jednom lopov, vazda lopov! :run:
madner

#3285 Re: SDP

Post by madner »

To je dedukcija na nivou osnovne skole ali opet nema veze sa SDPom. Ako hoces o HSPu, otvori drugu temu.
narednik xp

#3287 Re: SDP

Post by narednik xp »

Bilo kako da se okrenes, dupe ostaje pozadi - Mao Ce Tung
sarkić ajid-paša

#3288 Re: SDP

Post by sarkić ajid-paša »

quasar wrote:Vidim da nesto nismo sretni sa kongresom. Molim, moze li neko da napise ukratko sto su se skupljali i sta su zakljucili?
Molio bih objektivno, bez navijackih strasti. Hvala unaprijed.
Bio sam ja na kongresu kao delegat. U opštinsko organizaciji nam je rečeno da se kongres održava zbog nemogućnosti formiranja vlasti na državnom nivou. Rečeno je i da je pripremljena rezolucija koju ćemo dobiti kad dodjemo na kongres.
Očekivao sam da ćemo prije kongresa imati sastanak samih delegata da zauzmemo nekakav stav ali od toga nije bilo ništa. Kad smo došli na kongres vidio sam rezoluciju, malo je pregledao i vidim da je to napisan dokumenat o opštim ciljevima SDP-a. Vidio sam i to da u dokumentu nema ništa zbog čega sam ja i došao. Razočaran takvim razvojem dogadjaja utopio sam se u masu koja nezna zašto je došla, pripremio listić ZA i otišao na kafu.Slušao sam diskusije i primjetio da sve i jedan predsjednik općinske oranizacije po sto puta spominje"dragi predsjeniče" ko u seriji Lud Zbunjen Normalan. Poslije smo za nešto glasali.Ja sam, ko insan kad nezna klanjati, gledao u one ispred, kako oni tako i ja, dizali smo samo ZA.
Zapamtio sam malo konkretnih diskusija. Jedna je prijetnja Hadije Lipovače predsjedinu i Nerki,otprilike ovako:Ako ne pokrenete nešto u Krajini nemojte dolaziti po glasove, ja nisam prvi iz porodice koji je napustio partiju.
Zapamtio sam i Ekrema Prošića koji je jedan od rijetkih koji ima muda, optužio je direktno Lipovaču pred 600 ljudi.
Zapamtio sam i Željka Mirkovića koji je rekao da kod nas, kad se ožene osobe drugačije nacionalnosti, kao konstutivni narodi prave nekonstuktivnu djecu i tražio da se u ostavu ozvaniči termin "Ostali" kako bi nekonstuktivna djeca imala pravo da budu birani.
Uglavnom, od svega su bili najbolji ćevapi u Travniku
Delegat:Sarkić Ajid-paša
Corto Maltese

#3289 Re: SDP

Post by Corto Maltese »

Usvojeno je sedam rezolucija, a osma se izgubila u sitnom slovu, na dnu strane, mimo glavnih tokova:
"...odlučeno je da sljedeći redovni kongres SDP-a BiH bude održan poslije narednih općih izbora BiH."
http://www.sdp.ba/novost/14069/Kongres- ... Lagumdziji

Ovoliko frke samo da se isprose još dvije godine mandata!? Kim Il Sunže, ustani iz iz groba, donesi nam demokratiju!
quasar

#3290 Re: SDP

Post by quasar »

adi62 wrote:
quasar wrote:Vidim da nesto nismo sretni sa kongresom. Molim, moze li neko da napise ukratko sto su se skupljali i sta su zakljucili?
Molio bih objektivno, bez navijackih strasti. Hvala unaprijed.
Bio sam ja na kongresu kao delegat. U opštinsko organizaciji nam je rečeno da se kongres održava zbog nemogućnosti formiranja vlasti na državnom nivou. Rečeno je i da je pripremljena rezolucija koju ćemo dobiti kad dodjemo na kongres.
Očekivao sam da ćemo prije kongresa imati sastanak samih delegata da zauzmemo nekakav stav ali od toga nije bilo ništa. Kad smo došli na kongres vidio sam rezoluciju, malo je pregledao i vidim da je to napisan dokumenat o opštim ciljevima SDP-a. Vidio sam i to da u dokumentu nema ništa zbog čega sam ja i došao. Razočaran takvim razvojem dogadjaja utopio sam se u masu koja nezna zašto je došla, pripremio listić ZA i otišao na kafu.Slušao sam diskusije i primjetio da sve i jedan predsjednik općinske oranizacije po sto puta spominje"dragi predsjeniče" ko u seriji Lud Zbunjen Normalan. Poslije smo za nešto glasali.Ja sam, ko insan kad nezna klanjati, gledao u one ispred, kako oni tako i ja, dizali smo samo ZA.
Zapamtio sam malo konkretnih diskusija. Jedna je prijetnja Hadije Lipovače predsjedinu i Nerki,otprilike ovako:Ako ne pokrenete nešto u Krajini nemojte dolaziti po glasove, ja nisam prvi iz porodice koji je napustio partiju.
Zapamtio sam i Ekrema Prošića koji je jedan od rijetkih koji ima muda, optužio je direktno Lipovaču pred 600 ljudi.
Zapamtio sam i Željka Mirkovića koji je rekao da kod nas, kad se ožene osobe drugačije nacionalnosti, kao konstutivni narodi prave nekonstuktivnu djecu i tražio da se u ostavu ozvaniči termin "Ostali" kako bi nekonstuktivna djeca imala pravo da budu birani.
Uglavnom, od svega su bili najbolji ćevapi u Travniku
Delegat:Sarkić Ajid-paša
Zahvaljujem i zao mi je. Da sam vjernik, pomolio bih se. Ovako mi ostaje da nastavim da izbjegavam politiku i da cekam da nas sve nesto resetuje jer ja boljeg zivota i normalne drzave necu nikad vidjeti.
narednik xp

#3291 Re: SDP

Post by narednik xp »

...ovo ti ga sa kongresom dode od prilike ovako... Zeljko protiv Zeljka, kao Bandic protiv Bandica u ZG. Doduse Zeljko je bogom dat, pa posto se nije naslo za 15god.niko dostojan, covjek ce biti preCjednik kao Mao. Nema drugog sem mene!

Sto bi rekao jedan latinoamericki preCjednik,... malo sam bolestan, vrtiti cu se i nemoj da nekom padne napamet da nesto!!! :lol: :-)

drzava za covjeka; :?

nemacka BiH
nutela 2,5 10
cajna 2,7 14,5
pusut 8 28
....itd.
cjene su u eu, i izabrane su nasumicno!
Last edited by narednik xp on 30/10/2011 22:59, edited 2 times in total.
ultima_palabra

#3292 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

:oops:
popajic

#3293 Re: SDP

Post by popajic »

ultima_palabra wrote::oops:
:D
Sta veli tip - Zeljko vec 15 god. predsjednik ? Neka masala :D
ultima_palabra

#3294 Re: SDP

Post by ultima_palabra »

popajic wrote:
ultima_palabra wrote::oops:
:D
Sta veli tip - Zeljko vec 15 god. predsjednik ? Neka masala :D
I još saznasmo cijene hrane u Alemanji... za uhar je :D
madner

#3295 Re: SDP

Post by madner »

Corto Maltese wrote:Usvojeno je sedam rezolucija, a osma se izgubila u sitnom slovu, na dnu strane, mimo glavnih tokova:
"...odlučeno je da sljedeći redovni kongres SDP-a BiH bude održan poslije narednih općih izbora BiH."

Ovoliko frke samo da se isprose još dvije godine mandata!? Kim Il Sunže, ustani iz iz groba, donesi nam demokratiju!
Trazio se mandat da se ostane u opoziciji na drzavnom nivou.

Sasvim je logicno da se garnitura treba mijenjat poslje izbora, pa nema niko kristalnu kuglu godinu prije pa da zna da kako ce neko proci na izborima.

UglaFnom, pitam ovog sto je bio sto nije bio covjek pa izasao i rekao to svima javno? :D
hercegovac_pravi

#3296 Re: SDP

Post by hercegovac_pravi »

madner wrote:
Corto Maltese wrote:Usvojeno je sedam rezolucija, a osma se izgubila u sitnom slovu, na dnu strane, mimo glavnih tokova:

Trazio se mandat da se ostane u opoziciji na drzavnom nivou.

Sasvim je logicno da se garnitura treba mijenjat poslje izbora, pa nema niko kristalnu kuglu godinu prije pa da zna da kako ce neko proci na izborima.

UglaFnom, pitam ovog sto je bio sto nije bio covjek pa izasao i rekao to svima javno? :D
....vidjet ćemo koja će struja prevladati...sve indikacije ukazuju da će SDP bukvalno biti natjeran da uđe u vlast na državnom nivou ...a onda spektakl.. :mrgreen:
madner

#3297 Re: SDP

Post by madner »

Pa ovo ti je odgovor protiv tih struja. Dakle kada sutra neko dodje Zlaji on ce rec: zao mi je ali 64545 od 64545 delagata SDP mi je reklo da radim vako kako radim. :D

Tako da, samo lagano i pustiti narcisa da radi dok radi kako treba :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3298 Re: SDP

Post by Truba »

narednik xp wrote: drzava za covjeka; :?

nemacka BiH
nutela 2,5 10
cajna 2,7 14,5
pusut 8 28
....itd.
cjene su u eu, i izabrane su nasumicno!
jesi ovo nabrojao domaće prozvode ili?

njemačka 70 milijuna stanovnika najjače ekonomije svijeta, a BiH 3 milijuna od toga pola ih nema nikakvu kupovnu moć
narednik xp

#3299 Re: SDP

Post by narednik xp »

Black swan, nisu domaci proizvodi, vec onoi koji se uvoze. Cjene su maloprodajne.

Ostaloj gospodi sto im je smjesno,vjerojatno zive na racun svih ostalih i stranacki su dobro uhljebljeni :zzzz: , a vecini ostalih koji su sljakeri i gledaju sto i kako kupuju je vrlo bitno! Meni nije nimalo smjesno, valjda sam ja jedina budala kojoj je bitno u "drzavi za covjeka" cjene namjernica. U svici je npr. cjena struje, kada se tromjesecni racuni (u svici se placa struja tromjesecno) usporedesa BiH,vrlo su slicni sa nasima!

I sve je to smjesno gospodi na vlasti!?
narednik xp

#3300 Re: SDP

Post by narednik xp »

politicki odgovor,ako ce nekome biti lakse...
SDP BiH je vec izdao svoje glasace koalicijom sa HSP-om, veca sramota za jednu socijalisticku stranku ne moze biti.
Post Reply