Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
fixer

#3276 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

skenderija04 wrote: Nararvno, i postujem tvoje misljnje. Ali Real je znao doci u Barcelonu u jos goroj situaciji i pobjediti.
Ali Barcelona nikad nije imala ovakvu ekipu. :wink:
LSD

#3277 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

Fixer, ne budali :-) cuj ko je Cruyff :mrgreen:
fixer

#3278 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

LSD wrote:Fixer, ne budali :-) cuj ko je Cruyff :mrgreen:
Pa ne pitam, nego omalovazavam, bas kao sto i ti to radis s Murinhom. Kad budes posten dovoljno da Murinha posmatras objektivno, onda cu i ja objektivno da raspravljam o onome ko je Krofna i sta je rekao.
LSD

#3279 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

fixer wrote:
LSD wrote:Fixer, ne budali :-) cuj ko je Cruyff :mrgreen:
Pa ne pitam, nego omalovazavam, bas kao sto i ti to radis s Murinhom. Kad budes posten dovoljno da Murinha posmatras objektivno, onda cu i ja objektivno da raspravljam o onome ko je Krofna i sta je rekao.
Sam je sebe Mourinho omalovažio svojim postupcima, ponašanjem, izjavama - sam i niko drugi... a i klub koji trenira usput je srozao time....i to sve uz blagoslov presidentea Pereza, ovo što kaže Krofna.
I ne trebaš mu ti glumiti advokata...nema potrebe.
Cruyff govori samo istinu i ono što svi mi vidimo.
5 0 5

#3280 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

Guardiola: "The doctors told us that Abidal is ok physically and can play the whole game. Maybe he can play a few minutes"
"Madrid can play many different systems. We'll have to be prepared for everything, there will be very tough moments."
"We play to reach a final of the Champions League, not to eliminate Real Madrid."
fixer

#3281 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

LSD wrote: Sam je sebe Mourinho omalovažio svojim postupcima, ponašanjem, izjavama - sam i niko drugi... a i klub koji trenira usput....i to sve uz blagoslov presidentea Pereza, ovo što kaže Krofna.
Da si malo posten shvatio bi da obojica imaju slicne retorike. Slican je to karakter, samo sto je jedan zaduzio svijet fudbala, a drugi je Krofna :D
Sala. :-)
Mada meni ne smeta Krofna sto prica, nego vi koji sve gledate tako pristrasno. Kod vas nema sivo, nego ili jesi ili nisi. Obojica iste retorike, jedan legenda, drugi sve najgore.
5 0 5

#3282 Moguci pocetni timovi

Post by 5 0 5 »

FC BARCELONA: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Puyol; Sergio Busquets, Xavi, Keita; Pedro, Messi i Villa.

REAL MADRID: Casillas; Arbeloa, Albiol, Carvalho, Marcelo; Lass, Xabi Alonso, Özil; Di María, Adebayor i Cristiano Ronaldo.
ratata

#3283 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ratata »

fixer wrote:
LSD wrote: Sam je sebe Mourinho omalovažio svojim postupcima, ponašanjem, izjavama - sam i niko drugi... a i klub koji trenira usput....i to sve uz blagoslov presidentea Pereza, ovo što kaže Krofna.
Da si malo posten shvatio bi da obojica imaju slicne retorike. Slican je to karakter, samo sto je jedan zaduzio svijet fudbala, a drugi je Krofna :D
Sala. :-)
Mada meni ne smeta Krofna sto prica, nego vi koji sve gledate tako pristrasno. Kod vas nema sivo, nego ili jesi ili nisi. Obojica iste retorike, jedan legenda, drugi sve najgore.
ma Krofna ima kompleks nize vrijednosti :lol: , ni Vrbanjusa ga ne zove da bude trener :mrgreen: , a kao igrac je bio prgaviji od Gatuza :roll: , i sad nesto moralise :-) , klasicna intelektualna prostitucija :!: :!:
LSD

#3284 Re: Moguci pocetni timovi

Post by LSD »

505sCrtom wrote:FC BARCELONA: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Puyol; Sergio Busquets, Xavi, Keita; Pedro, Messi i Villa.

REAL MADRID: Casillas; Arbeloa, Albiol, Carvalho, Marcelo; Lass, Xabi Alonso, Özil; Di María, Adebayor i Cristiano Ronaldo.
Opet im na klupi Kaka ,Benzema i Higuain...a trebaju da stižu -2 i to na Nou Campu :roll:
Eto imaju 90 minuta vremena za popravni i on opet udari nitnu sa ovim bunkerašima...pa kako to objasniti :? i onda se ko nešto cude i ljute cak ,što raja ismijava takvu ziherašku taktiku.
ratata

#3285 Re: Moguci pocetni timovi

Post by ratata »

LSD wrote:
505sCrtom wrote:FC BARCELONA: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Puyol; Sergio Busquets, Xavi, Keita; Pedro, Messi i Villa.

Opet im na klupi Kaka ,Benzema i Higuain...a trebaju da stižu -2 i to na Nou Campu :roll:
Eto imaju 90 minuta vremena za popravni i on opet udari nitnu sa ovim bunkerašima...pa kako to objasniti :? i onda se ko nešto cude i ljute cak ,što raja ismijava takvu ziherašku taktiku.
izvini ko si ti, ako mozes molim te javi se Komitetu za Normalizaciju da budes novi selektor BiH, u tebi cuci potencijal...pasha jesi ti svjestan da se pravis pametniji od lika koji je osvojio 2 trofeja Lige prvaka :-) :-) :-)
LSD

#3286 Re: Moguci pocetni timovi

Post by LSD »

ratata wrote:
LSD wrote:

izvini ko si ti, ako mozes molim te javi se Komitetu za Normalizaciju da budes novi selektor BiH, u tebi cuci potencijal
De nam nabaci koju sličicu kako tvoj idol puca u Pepa :lol: :lol: to ti dobro ide....samo nemoj ništa komentarisati :-) to te ne ide definitivno 8-)
fixer

#3287 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Mozes li ti LSD komentarisat onaj faul Mascherana nad Pepe-om?
LSD

#3288 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

fixer wrote:Mozes li ti LSD komentarisat onaj faul Mascherana nad Pepe-om? Postavim ponovo video.
Jel dobio žuti karton :? ako nije onda jbg :lol: sudijski previd.
fixer

#3289 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

LSD wrote:
fixer wrote:Mozes li ti LSD komentarisat onaj faul Mascherana nad Pepe-om? Postavim ponovo video.
Dobio je zuti. Ali haj malo opravdaj sto je ono zuti,a Pepeov crveni?
LSD

#3290 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

fixer wrote:
LSD wrote:
Dobio je zuti. Ali haj malo opravdaj sto je ono zuti,a Pepeov crveni?
Zato što je Mascherano išao na loptu pa bio kratak, a Pepe direktno na Alvesovu cijevanicu.
Jednom je cilj lopta, a dugom protivnikova noga.
fixer

#3291 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

LSD wrote: Zato što je Mascherano išao na loptu pa bio kratak, a Pepe direktno na Alvesovu cijevanicu.
Kako ti znas sta je kome bio cilj? Jesi vidovit? Neke moci i slicno?
LSD

#3292 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

fixer wrote:
LSD wrote: Zato što je Mascherano išao na loptu pa bio kratak, a Pepe direktno na Alvesovu cijevanicu.
Kako ti znas sta je kome bio cilj? Jesi vidovit? Neke moci i slicno?
Kako znam,jel...pa jesmo li postavljali klipove gdje se sve fino vidi, majka mu stara :mrgreen:
fixer

#3293 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

LSD wrote: Kako znam,jel...pa jesmo li postavljali klipove gdje se sve fino vidi, majka mu stara :mrgreen:
Prvo i osnovno - nismo imali ovaj klip. :wink:
Sta si ti vidio na klipu, ne znaci da sam ja vidio. Pa kad si vec pri nekom stavu, izvoli ga elaborirat. Kako da mi laici uvidimo kome je sta namjera bila?
MrSejo38

#3294 Re: Moguci pocetni timovi

Post by MrSejo38 »

LSD wrote:

Pa jel treba ovako po tvom misljenju ( Casillas,Arbeloa,Carvalho,Higuain,Marcelo,Kaka,Benzema,Ozil,Di Maria,Adebayor i Cristiano Ronaldo ) ?

Mislim jel ti to dovoljno napadacki ?

I koliko sam ja upoznat sa Murinjovim taktikama,tako on igra napadacki protiv ostalih ekipa.Sa tom taktikom koju ta neka tvoja raja ismijava :roll:
Last edited by MrSejo38 on 02/05/2011 21:58, edited 1 time in total.
LSD

#3295 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

fixer wrote:
LSD wrote: Kako znam,jel...pa jesmo li postavljali klipove gdje se sve fino vidi, majka mu stara :mrgreen:
Prvo i osnovno - nismo imali ovaj klip. :wink:
Sta si ti vidio na klipu, ne znaci da sam ja vidio. Pa kad si vec pri nekom stavu, izvoli ga elaborirat. Kako da mi laici uvidimo kome je sta namjera bila?
Ma nemam ja šta elaborirati i iznositi svoj stav...sudija je samo mjerodavan, a ne mi forumaši na Sa-X. comu :mrgreen: ... Wolfgang je iznio svoj stav i to je najbitnije u svemu.
Moramo vjerovati sudijama i njihovim casnim namjerama :lol:
Last edited by LSD on 02/05/2011 22:00, edited 1 time in total.
fixer

#3296 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

LSD wrote: Ma nemam ja šta elaborirati i iznositi svoj stav...sudija je samo mjerodavan, a ne mi forumaši na Sa-X. comu :mrgreen: ... Wolfgang je iznio svoj stav i to je najbitnije u svemu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Reci cu ti sljedeci put da je sudija mjerodavan kad ti Zeljo bude pokraden. :-)
5 0 5

#3297 Re: Moguci pocetni timovi

Post by 5 0 5 »

MrSejo38 wrote: Pa jel treba ovako po tvom misljenju ( Casillas,Arbeloa,Carvalho,Higuain,Marcelo,Kaka,Benzema,Ozil,Di Maria,Adebayor i Cristiano Ronaldo ) ?

Mislim jel ti to dovoljno napadacki ?

I koliko sam ja upoznat sa Murinjovoim taktikama,tako on igra napadacki protiv ostalih ekipa.Sa tom taktikom koju ta neka tvoja raja ismijava :roll:
Ja mislim da ovo moze biti napadacki. Adebayor od pocetka. Sumnjam.

Benzema: "Nothing is set in stone in football and we can end up winning the tie"

Image

"I feel fine at Real Madrid and every game is different; we will have to defend well in order to score goals"
Realmadrid.com

Karim Benzema addressed the media at Camp Nou the day prior to the match against Barcelona.

"We will attack to score goals. I will do so too. We need goals, so we will look for them."

"Mourinho is a great coach and I believe he's proved it by winning the Copa del Rey and reaching the Champions League semifinals. I hope we win here tomorrow and reach the final."

"Many things can happen in 90 minutes of football and I hope we win the game. Nothing is set in stone in football and we can end up winning the tie. We will have to defend well in order to score goals. It's important to keep a clean sheet."

"I'm not here to talk about referees. I'm here to play football. That's my job. That's it."

"I adapt to anything the coach asks of me and I try to do what he wants on the pitch. So does Cristiano. He is a great player and we need him to score goals. He is very important to us."
LSD

#3298 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

fixer wrote:
LSD wrote: Ma nemam ja šta elaborirati i iznositi svoj stav...sudija je samo mjerodavan, a ne mi forumaši na Sa-X. comu :mrgreen: ... Wolfgang je iznio svoj stav i to je najbitnije u svemu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Reci cu ti sljedeci put da je sudija mjerodavan kad ti Zeljo bude pokraden. :-)
Pa ne možeš porediti ove naše nespremne klošare od sudija koji imaju po 100 kila i pivski stomak od kojeg ne mogu potrcati (plus što vole da se zakite sa stojom) sa najboljim svijetskim sudijama koje delegira UEFA ili FIFA...pretjeruješ i ti, namjerno.
fixer

#3299 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

LSD wrote: Pa ne možeš porediti ove naše nespremne klošare od sudija koji imaju po 100 kila i pivski stomak od kojeg ne mogu potrcati (plus što vole da se zakite sa stojom) sa najboljim svijetskim sudijama koje delegira UEFA ili FIFA...pretjeruješ i ti, namjerno.
Ovi drugi ne mogu pogrijesiti pa im toliko slijepo moramo vjerovati?
5 0 5

#3300 Barcelona Vs Manchester United

Post by 5 0 5 »

Locked