Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
forum_selektor

#3276 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by forum_selektor »

Zmijuga loma wrote:Halilović će sam kucati na vrata kad dobiju po ušima u Beogradu.
pod uslovom da ga trener drži na klupi tokom tih 90 minuta
Muhamed Đakmić

#3277 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

Ne bih ja odbio Izeta. Na sličan smo način dobili i Medunjanina, nije da sad nešto manje grize od ostalih.
Murat Sabanovic

#3278 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Murat Sabanovic »

jeza u ledja wrote:
frngla wrote:http://www.sport.ba/istaknuto/izet-hajr ... rcegovinu/

Zar se on nije halalio s nama onom igrom u prijateljskoj :-)
Samo takmicarske tekme dolaze u obzir.

Seferovic se tako halalio s nama.
lijepa vijest ! buducnost reprezentacije nije upitna. samo da nas jos politika zaobidje ...
MOSALJOZE

#3279 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Sarajevo1946 wrote:Ne bih ja odbio Izeta. Na sličan smo način dobili i Medunjanina, nije da sad nešto manje grize od ostalih.
Naravno da ga ne treba odbiti,jer repka je na prvom mjestu.Ne znam za vas,ali ja mu nikada neću ovo zaboraviti koliko god odigrao za nas i šta god učinio.Ponavljam rezultat repke je najvazniji,i ako nam moze pomoći dobro došao.
luckylaka

#3280 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Sarajevo1946 wrote:Ne bih ja odbio Izeta. Na sličan smo način dobili i Medunjanina, nije da sad nešto manje grize od ostalih.
Naravno da ga ne treba odbiti i treba shvatiti da su to jos uvijek skoro pa djeca i jos im puse kroz usi,sad bi ovdje sad onde.Kaparisati koga god mozemo a onda je lako napraviti izbor.Sa ovima sto se prica Hajrovici,Bicakcic,Kolasinac,Besic,Atajic..,mi smo beton samo mi zao sto ovako zatvaramo vrata reprezentacije vjecnim talentima Husejnovicu i Cocalicu.Mozda ih i proba protiv mojih na A.F.
Dead Man Walking

#3281 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Dead Man Walking »

Pa ovdje su i Begovicu upucivane kletve, sirok repertoar, od majke KanaDZanske do lomljenja nogu. Cim Izo odigra 3-4 dobre tekme i zabije gol-dva bice idol nacije istim tim za koje je juce (i danas) bio izmet. Tako to ide kod nas, sto kaze Edo Maajka, danas vel'ka faca, sutra opet kita. I tako u krug.
Murat Sabanovic

#3282 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

MOSALJOZE wrote:
Naravno da ga ne treba odbiti,jer repka je na prvom mjestu.Ne znam za vas,ali ja mu nikada neću ovo zaboraviti koliko god odigrao za nas i šta god učinio.Ponavljam rezultat repke je najvazniji,i ako nam moze pomoći dobro došao.
ne znamo mi sta se desavalo iza paravana ! novinari nam kroje misljenje, a mi cesto reagujemo kako ne treba . ukoliko stariji hajrovic odluci igrati za nas ,treba ga podrzati.na pocetku mu sigurno nece biti lahko...
MOSALJOZE

#3283 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Murat Sabanovic wrote:
MOSALJOZE wrote:
ne znamo mi sta se desavalo iza paravana ! novinari nam kroje misljenje, a mi cesto reagujemo kako ne treba . ukoliko stariji hajrovic odluci igrati za nas ,treba ga podrzati.na pocetku mu sigurno nece biti lahko...
Treba ga podrzati upravu si,ali treba se i on sam "izvaditi".
vee-jay

#3284 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by vee-jay »

super vijest :thumbup:
electric

#3285 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by electric »

ma momak je kvalitet i kao takav je vise nego dobrodosao u repku ali vise od svega ja molim Boga za Kolasinca on je prioritet!!
MOSALJOZE

#3286 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

electric wrote:ma momak je kvalitet i kao takav je vise nego dobrodosao u repku ali vise od svega ja molim Boga za Kolasinca on je prioritet!!
:thumbup:
Pitarrr82

#3287 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Pitarrr82 »

Od kad je to novo pravilo da se moze igrati za jednu pa drugu A repku?
MOSALJOZE

#3288 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

Pitarrr82 wrote:Od kad je to novo pravilo da se moze igrati za jednu pa drugu A repku?
Igrao je samo u prijateljskoj,nije ulazio u kvalifikacijama.Tako da se "ne pika" taj nastup.
Muhamed Đakmić

#3289 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Muhamed Đakmić »

Pitarrr82 wrote:Od kad je to novo pravilo da se moze igrati za jednu pa drugu A repku?
Ima ihihi :D

Samo takmičarske utakmice te kaparišu, prijateljske jok.
Murat Sabanovic

#3290 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

MOSALJOZE wrote: Treba ga podrzati upravu si,ali treba se i on sam "izvaditi".
normalno :thumbup:
Pitarrr82

#3291 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Pitarrr82 »

MOSALJOZE wrote:
Igrao je samo u prijateljskoj,nije ulazio u kvalifikacijama.Tako da se "ne pika" taj nastup.

A friendly je bila :thumbup: fOla
mevkobass

#3292 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by mevkobass »

vec kad je hajvaz objavio tekmu protiv amera , napisao sam svoju tezu u vezi buducih dresova.

sad nesto drugo :

koliko god nas neko ili neki mediji zapostavljali , pogotovo u EU , i pored zadnjih rezultata , citajuci zadnji tekst na fifa.com , dodjose mi neke druge misli

trebali bi se sad spremati i za neku malu prezentaciju u svijetu , pa i oni koji ne budu isli u Brasil , u svojim sredinama gdje trenutno zive i rade trebace odgovoriti na neka pitanja svojih komsija , radnih kolega itd. , kad se " Zmajevi " dokazu na mundijalu. Nesto u vezi historije fudbala kod nas , ili uopce historije BiH , ili sto je najvaznije u vezi naziva " Zmajevi "

PS. meni nikako do sada nije poslo za rukom da adekvatno prevedem " Sa Gradacca Bijele Kule " na engleski il njemacki , mogu misliti kako je nasim navijacima koji su priviremeno u Francuskoj , Italiji ili Spaniji :D :D :D
psy5000

#3293 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by psy5000 »

svaka čast za novosti, samo nek se radi :thumbup:
jeza u ledja

#3294 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

mevkobass wrote:vec kad je hajvaz objavio tekmu protiv amera , napisao sam svoju tezu u vezi buducih dresova.

sad nesto drugo :

koliko god nas neko ili neki mediji zapostavljali , pogotovo u EU , i pored zadnjih rezultata , citajuci zadnji tekst na fifa.com , dodjose mi neke druge misli

trebali bi se sad spremati i za neku malu prezentaciju u svijetu , pa i oni koji ne budu isli u Brasil , u svojim sredinama gdje trenutno zive i rade trebace odgovoriti na neka pitanja svojih komsija , radnih kolega itd. , kad se " Zmajevi " dokazu na mundijalu. Nesto u vezi historije fudbala kod nas , ili uopce historije BiH , ili sto je najvaznije u vezi naziva " Zmajevi "

PS. meni nikako do sada nije poslo za rukom da adekvatno prevedem " Sa Gradacca Bijele Kule " na engleski il njemacki , mogu misliti kako je nasim navijacima koji su priviremeno u Francuskoj , Italiji ili Spaniji :D :D :D
:?
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#3295 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by I am Happy »

http://www.klix.ba/sport/nogomet/sead-h ... /130614118
Iskreno, mislim da je ovaj komentar od medolina najrealniji, istina primitivan, ali tako stoje stvari.

Da je Izet htio igrati za Bosnu ( svojim srcem ) odmah bi pristao i ne bi puno okolisao...
On je birao i birao....raspitao se sa manadjerom i ljudima koji se razumiju, i dosao da zakljucka da mu je najbolje igrati za Bosnu da bi se mogao PRODATI.
Murat Sabanovic

#3296 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Yahel wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/sead-h ... /130614118
Iskreno, mislim da je ovaj komentar od medolina najrealniji, istina primitivan, ali tako stoje stvari.

Da je Izet htio igrati za Bosnu ( svojim srcem ) odmah bi pristao i ne bi puno okolisao...
On je birao i birao....raspitao se sa manadjerom i ljudima koji se razumiju, i dosao da zakljucka da mu je najbolje igrati za Bosnu da bi se mogao PRODATI.
bolje da ne mislis !
ljevoruki

#3297 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ljevoruki »

Ovaj Hajrovic igra desno krilo ili napadaca, jesam li ja to dobro upratio? :D
Kakav je igrac, je li bolji od Stevanovica i Visce koji igraju na toj poziciji?
Nisam ga nikad gledao, zato pitam.
:bih:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#3298 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by I am Happy »

Kao sto rekoh to je moje licno misljenje i ta opcija nije iskljucena.
Ako ti MISLIS da ja nisam upravu, onda navedi razlog ?

Za drzavni dres se gine, kao sto kazu i krv pljuje, a ne dvoumis se kao u ovom slucaju
DonVito

#3299 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVito »

Izmet je izradio nas u BIH.... jos kako izradi Dzeku, Spahu i Papeta.
Kemal Malovčić

#3300 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Kemal Malovčić »

Yahel wrote:Kao sto rekoh to je moje licno misljenje i ta opcija nije iskljucena.
Ako ti MISLIS da ja nisam upravu, onda navedi razlog ?

Za drzavni dres se gine, kao sto kazu i krv pljuje, a ne dvoumis se kao u ovom slucaju
onda treba pozvat tuberkoloze, oni najbolje krv pljuju
Post Reply