ekupon.ba
- seoBIH
#3276 Re: ekupon.ba
Na zalost vise ne postoji ta opcija, izgleda da im ne odgovara :S Ni sam ne znam zasto te su zakomplikovali proces kontaktiranja.
Jedini nacin je da putem kontakt forme postavis ptianje direkt ekuponu.
Jedini nacin je da putem kontakt forme postavis ptianje direkt ekuponu.
-
Frutek
#3277 Re: ekupon.ba
Mislim da je vrlo jasno zašto više nema te opcije. Na dosta ponuda se neko znao javit, napisat da je "taj i taj" restoran, hotel ili šta već, grozan, opiše ukratko svoje loše iskustvo i kaze da više nikad ne bi kod njih otišao. Onda se svijet javljo pa govorio da je bio za iste pare van svake ponude ili sl. - bilo je raznih komentara i to im nije odgovaralo, jer se naravno dosta ljudi predomisli i odustane od kupovine kad to pročita.
Ovaj podforum opet daleko manje ljudi čita i to ih puno ne interesuje. Lijep pozdrav.
Ovaj podforum opet daleko manje ljudi čita i to ih puno ne interesuje. Lijep pozdrav.
- _Reds_
#3278 Re: ekupon.ba
Upravo zbog toga.Frutek wrote:Mislim da je vrlo jasno zašto više nema te opcije. Na dosta ponuda se neko znao javit, napisat da je "taj i taj" restoran, hotel ili šta već, grozan, opiše ukratko svoje loše iskustvo i kaze da više nikad ne bi kod njih otišao. Onda se svijet javljo pa govorio da je bio za iste pare van svake ponude ili sl. - bilo je raznih komentara i to im nije odgovaralo, jer se naravno dosta ljudi predomisli i odustane od kupovine kad to pročita.
NI konkurencija nije puno bolja.
- P308
#3280 Re: ekupon.ba
JaoPower2 wrote:Naša ponuda na ekupon je realna, kod nas je taj miš bio 25 KM po redovnoj cijeni. Zar je nemoguće da postoji razlike u cijenama, zar ne postoji mogucnost da fis ima puno manju ulaznu cijenu od nas jer su veliki trgovački lanac i uzimaju u velikim količinama pa zato mogu prodavati po 8 KM?
Miš koji mi prodajemo ima garanciju 2 GODINE, kupovinom u fisu vjerujemo da to nemate. (nismo provjerili)
Takođe uvidom u našu ponudu na ekuponu možete vidjeti da prilikom kupovine ponuđenog miša imate popuste na sve artikle osim artikle koji su na akciji u rasponu od 5% - 15%. Npr. Hocete da kupite laptop u vrijednosti od 1.000 KM imate popusta 5%, znači to je još 50 KM uštede.
Benjamin Hrustić je poslao portalu doznajemo informaciju da je kupio mis za 8 KM u fisu a isti su objavili kao ekskluzivnu vijest, gdje smo spomenute kontaktirali i pokusali im objasniti da se ne radi o bilo kakvoj obmani ili varki i bilo čemu drugom, te da su prvo trebali nas kontaktirati i provjeriti informaciju o čemu se radi tačno oni su nam odgovorili da članak nije upućen na nas nego na ekupon.ba te kao da njih neko želi ugroziti te su nam obećali da će izbrisati članak, međutim nisu. Kao što su i sami rekli radi se o nekom drugom interesu a ne o nama.
U poslovanju s ekuponom dosad nismo imali ni najmanjeg problema, uvijek bude ono što je dogovoreno dok kod ostalih portala grupne kupovine imali smo jako negativna iskustva, gdje nam je upravu nuđeno da bez obzira sto nam je stanardna cijena nekog artikla bila 35 KM da mi stavimo 55 kako bih mogli uraditi ponudu, što smo mi odbili.
Power Computers
http://www.pct.ba
- iz dna duše
#3281 Re: ekupon.ba
"zar ne postoji mogucnost da fis ima puno manju ulaznu cijenu od nas jer su veliki trgovački lanac i uzimaju u velikim količinama pa zato mogu prodavati po 8 KM? "Power2 wrote:Naša ponuda na ekupon je realna, kod nas je taj miš bio 25 KM po redovnoj cijeni. Zar je nemoguće da postoji razlike u cijenama, zar ne postoji mogucnost da fis ima puno manju ulaznu cijenu od nas jer su veliki trgovački lanac i uzimaju u velikim količinama pa zato mogu prodavati po 8 KM?
Miš koji mi prodajemo ima garanciju 2 GODINE, kupovinom u fisu vjerujemo da to nemate. (nismo provjerili)
Takođe uvidom u našu ponudu na ekuponu možete vidjeti da prilikom kupovine ponuđenog miša imate popuste na sve artikle osim artikle koji su na akciji u rasponu od 5% - 15%. Npr. Hocete da kupite laptop u vrijednosti od 1.000 KM imate popusta 5%, znači to je još 50 KM uštede.
Benjamin Hrustić je poslao portalu doznajemo informaciju da je kupio mis za 8 KM u fisu a isti su objavili kao ekskluzivnu vijest, gdje smo spomenute kontaktirali i pokusali im objasniti da se ne radi o bilo kakvoj obmani ili varki i bilo čemu drugom, te da su prvo trebali nas kontaktirati i provjeriti informaciju o čemu se radi tačno oni su nam odgovorili da članak nije upućen na nas nego na ekupon.ba te kao da njih neko želi ugroziti te su nam obećali da će izbrisati članak, međutim nisu. Kao što su i sami rekli radi se o nekom drugom interesu a ne o nama.
U poslovanju s ekuponom dosad nismo imali ni najmanjeg problema, uvijek bude ono što je dogovoreno dok kod ostalih portala grupne kupovine imali smo jako negativna iskustva, gdje nam je upravu nuđeno da bez obzira sto nam je stanardna cijena nekog artikla bila 35 KM da mi stavimo 55 kako bih mogli uraditi ponudu, što smo mi odbili.
Power Computers
http://www.pct.ba
Ne ljutite se, ali razlika je prevelika između 25 i 8 KM, da bismo mogli govoriti o nižoj ulaznoj cijeni, velikog trgovačkog lanca. U tom slučaju bi se moglo govoriti o nekoj razlici od 2, 3, 4 KM, ali ne i o razlici od 17 KM! I da je u FIS-u bez garancije, razlika je prevelika.
A ispravno je da E kupon nije izbrisao post, sa fiskalnim računom, bilo kakvi problemi se ne rješavaju, ako se pometu pod tepih. Mi koji smo korisnici njihovih usluga, imamo pravo da znamo iskustva sa njihovim ponudama, a i za njih je to dobro, da se ne daju ponude, za nešto što se pokaže da nema veze sa popustom, nego je čak i skuplje. Na taj način ugrožavaju i svoje poslovanje. Bolje je stoga da pokažu transparentnost u radu.
Ja da sam na mjestu Vaše nabave, dobro bih provjerila zašto je, miš, kojeg je @pathyeshme kupio u FIS-u za 17 KM jeftiniji od istog miša kod Vas. Nije odgovor "možda" je ovo ili ono. Utvrdite činjenice, možda je i Vas neko prevario od strane dobavljača
- zlo zlo
#3282 Re: ekupon.ba
slazem se 8 i 25 nije mala razlika, i prirodno je da se kupci osjecaju prevarenim.
realno ja ne pušim taj dio da razlicite ulazne, nego vi ste na neku realnu cjenu duplo marže trgovacke nabili,da dobili tih 10km i izmislili neku cijenu da izgleda ko da je sniženje, tj da je projzvod neka extra kvaliteta, što nije, nego je obican mis od 8km
jedan primjer:
http://www.shopmania.rs/tastature-i-mis ... ed-2421716
po pretvorniku je ovo oko 6km:)
ovo drugo malo više u hr, ali duplo manje od 25km:)
http://www.svijet-medija.hr/?q=product- ... h%20GM-230
6,5 km
http://www.dinnet.net/web-trgovina.html ... gory_id=14
realno ja ne pušim taj dio da razlicite ulazne, nego vi ste na neku realnu cjenu duplo marže trgovacke nabili,da dobili tih 10km i izmislili neku cijenu da izgleda ko da je sniženje, tj da je projzvod neka extra kvaliteta, što nije, nego je obican mis od 8km
jedan primjer:
http://www.shopmania.rs/tastature-i-mis ... ed-2421716
po pretvorniku je ovo oko 6km:)
ovo drugo malo više u hr, ali duplo manje od 25km:)
http://www.svijet-medija.hr/?q=product- ... h%20GM-230
6,5 km
http://www.dinnet.net/web-trgovina.html ... gory_id=14
Last edited by zlo zlo on 06/07/2013 19:56, edited 3 times in total.
- karanana
#3283 Re: ekupon.ba
vjerovatno je to razlog. bilo je tamo i glupih komentara, ali vise je bilo korisnih pitanja, sugestija i komentara na ponudu.Frutek wrote:Mislim da je vrlo jasno zašto više nema te opcije. Na dosta ponuda se neko znao javit, napisat da je "taj i taj" restoran, hotel ili šta već, grozan, opiše ukratko svoje loše iskustvo i kaze da više nikad ne bi kod njih otišao. Onda se svijet javljo pa govorio da je bio za iste pare van svake ponude ili sl. - bilo je raznih komentara i to im nije odgovaralo, jer se naravno dosta ljudi predomisli i odustane od kupovine kad to pročita.
-
nino90
#3284 Re: ekupon.ba
mutvqk svako malo na nekom od ovih stranica nudi ponudu, ne kontam zasto jednostavno ne spuste cijene. I ovako uvijek mozes kupon uzeti za njih xd
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#3285 Re: ekupon.ba
Isti ovaj mis ima kupiti i u Bingu, klasicna prevara iz koje se sada izvlace misleci da je raja glupa... Isto tako i ova ponuda na jednom od portala, sport mp3, kao umjesto 78 KM sada je 12,6 KM, a na alibaba.com za 50 narucenih komada cijena 1-3$...
Treba dobro paziti kada ove ponude izlaze i dobro odvagati da li je nesto povoljno ili nije...
Treba dobro paziti kada ove ponude izlaze i dobro odvagati da li je nesto povoljno ili nije...
-
Cafe Camargue
#3286 Re: ekupon.ba
ovaj miš u srbiji košta cca 6 KM, tako da su i tebe zajebali u fisupathyeshme wrote:Koga ovi handre? http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/60-p ... -computers
Prije 3 dana u FIS-u (Vitez) isti miš kupio za, ni manje ni više, 8 KM!
E ovo je dokaz koliko ekupon i ostali portali za grupnu kupovinu u stvari handre kupce.
I da napomenem da sam provjerio - miš je 100% identičan ponuđenom.
-
Frutek
#3287 Re: ekupon.ba
Evo da prenesem utisak Caffe-Restoran Zrno u BBI. Jest da sam ga jedva našao, dosta je zavučen i mislim da će im to predstavljat problem u daljem poslovanju, ali usluga i sve ostalo sasvim korektno. Otišao sam s prijateljima, latte i tost odlično napravljeni, ukusno, ambijent je fin, svidja mi se enterijer kako je sredjen i nadam se da će imat sreće u daljem radu. Jedina zamjerka je za one eKupon kartice čiji smisao više ne vidim jer ih nikad nikom ne mozes predat nego moraš nosit zapisan broj kupona.
S druge strane, kupio sam kupon na jednom drugom portalu (raja koja to prati, znaće koji), hotel Exlusive (Sarajevo) i to je bilo BAŠ baš loše, ne bi ga nikom preporučio! Sramota šta sve moze imat 4 zvjezdice u BiH.
S druge strane, kupio sam kupon na jednom drugom portalu (raja koja to prati, znaće koji), hotel Exlusive (Sarajevo) i to je bilo BAŠ baš loše, ne bi ga nikom preporučio! Sramota šta sve moze imat 4 zvjezdice u BiH.
- seoBIH
#3288 Re: ekupon.ba
Ovo je do tebe i sto pristajes na "pausalna" rijesenjaJedina zamjerka je za one eKupon kartice čiji smisao više ne vidim jer ih nikad nikom ne mozes predat nego moraš nosit zapisan broj kupona.
-
Frutek
#3289 Re: ekupon.ba
Ma prijatelju, ofirno mi se nešto prepirat čim udjem u restoran oko nečeg. Uostalom, čovjek ti kaze da ne moze kartica i da bez zapisanog koda nema ništa. Šta sam trebao, okrenut se i vratit s drustvom, a popeli se na 5 sprat BBI-a123456789 wrote:Ovo je do tebe i sto pristajes na "pausalna" rijesenjaJedina zamjerka je za one eKupon kartice čiji smisao više ne vidim jer ih nikad nikom ne mozes predat nego moraš nosit zapisan broj kupona.Otkako imam karticu nema sanse da cu printati kupon i nikada do sada nisam imao problema. To sto je njima mrsko baratati karticom i imenom to je do ponudjaca kupona i to mene apsolutno ne zanima.
- seoBIH
#3290 Re: ekupon.ba
Ne trebas da se prepires vec da kazes da je kartica dovoljna i ako postoji problem da se kontaktira ekupon
Ti si svoje izvrsio, platio uslugu, poneo karticu koja je VALIDAN dokument i to je dovoljno.
Problem je u tome sto je ovo BIH i sto pristajemo na polovicna rijesenja
Tome treba stati u kraj..
Problem je u tome sto je ovo BIH i sto pristajemo na polovicna rijesenja
-
Frutek
#3291 Re: ekupon.ba
Ja bi najviše volio da si u pravu al evo upravo zbog toga što je ovo BiH, to bi preraslo u prepirku, a onda ode sve u pm i ćejf dolaska i sve redom. Teško se kod nas nešto može kulturno riješit, al mi to ne bi ni trebalo da rješavamo već 2 firme koje su potpisale nešto o suradnji. Trebam platit i još se borit za neke principe kad dodjem. Jašta ću...123456789 wrote: Problem je u tome sto je ovo BIH...
-
Cafe Camargue
- Pitarrr82
#3293 Re: ekupon.ba
123456789 wrote:Ovo je do tebe i sto pristajes na "pausalna" rijesenjaJedina zamjerka je za one eKupon kartice čiji smisao više ne vidim jer ih nikad nikom ne mozes predat nego moraš nosit zapisan broj kupona.Otkako imam karticu nema sanse da cu printati kupon i nikada do sada nisam imao problema. To sto je njima mrsko baratati karticom i imenom to je do ponudjaca kupona i to mene apsolutno ne zanima.
Ja sam u "Garden City" morao printati kupon u jednoj od kancelarija kod njih jer nisu htjeli prihvatiti karticu...
-
Frutek
#3294 Re: ekupon.ba
Haha o tom ti govorim (pišem). Jbg, BosnaPitarrr82 wrote:Ja sam u "Garden City" morao printati kupon u jednoj od kancelarija kod njih jer nisu htjeli prihvatiti karticu...123456789 wrote:Ovo je do tebe i sto pristajes na "pausalna" rijesenjaJedina zamjerka je za one eKupon kartice čiji smisao više ne vidim jer ih nikad nikom ne mozes predat nego moraš nosit zapisan broj kupona.Otkako imam karticu nema sanse da cu printati kupon i nikada do sada nisam imao problema. To sto je njima mrsko baratati karticom i imenom to je do ponudjaca kupona i to mene apsolutno ne zanima.
- Pitarrr82
#3295 Re: ekupon.ba
Iako to je rijetkost ali eto desi se povremeno.
- madnessa
#3296 Re: ekupon.ba
I ja sam morala printati u domu u Faletićima (Druga kuća), iako sam imala zapisane brojeve kupona. Gazda tako naredio, a radnici ne smiju drugačije da postupe. 
- Pitarrr82
#3297 Re: ekupon.ba
Nesto gledam, na kartici pise vazi do 12/2012 
- madnessa
#3298 Re: ekupon.ba
Pitarrr82 wrote:Nesto gledam, na kartici pise vazi do 12/2012
Po nekoj mojoj logici bi lična+brojevi isto tako funkcionisali.
- Pitarrr82
#3299 Re: ekupon.ba
madnessa wrote:Pitarrr82 wrote:Nesto gledam, na kartici pise vazi do 12/2012![]()
Ma i brojevi nisu potrebni, gledao sam nekoliko puta i 100% oni svi dobiju spisak onih koji su kupili kupon tako da se bezveze komplikuje...
- madnessa
#3300 Re: ekupon.ba
Koliko sam ja skontala, tek kad dobiju taj moj broj mogu to naplatiti od ekupona. Oni imaju jedan broj, a mi dobijemo oba, pa se to uparuje.Pitarrr82 wrote:madnessa wrote:Pitarrr82 wrote:Nesto gledam, na kartici pise vazi do 12/2012![]()
Ma i brojevi nisu potrebni, gledao sam nekoliko puta i 100% oni svi dobiju spisak onih koji su kupili kupon tako da se bezveze komplikuje...