Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
help....ove moje cipele, ili sta li su vec, ali me zuljaju tu ispod malog prst, dodje mi da placem, jel zna neko za neku metodu da manje zuljaju, da se to omeksa ili sta vec
Last edited by Marb on 01/04/2012 19:22, edited 1 time in total.
Marb wrote:dear ljudi help....ovo su moje nove cipele, ili sta li su vec, ali me zuljaju tu ispod malog prst, dodje mi da placem, jel zna neko za neku metodu da manje zuljaju, da se to omeksa ili sta vec
ja sam kupila u retru ( u Robotu )
jedne su bez ,nisu kozne,relativno su udobne,al pretanak djon za moj ukus,bile su oko 40 KM..
druge su smedje ,kozne,jaceg djona,bile su 94 KM ja mislim........mada kvalitet ni tim nije nesta !
Na izgled su prelijepe i jedne i druge ( uostalom eto te na slici )
btw u bingu sam vidjela finih baletankica ali nije bilo onih koje sam ja trazila u mom broju
cijena im je 20-30KM..a originalna na kutiji ..tamo odnekud iz njemacke..je 30-40 eura
toffifee wrote:iam u bingu super baletanki, tamo je obuća kvalitetna stvarno .. ja sam kupila čizme benetton u bingu, koža, 60KM evo treća godina, ko nove
Stvari su im originalne. Ja ću sutra, usput su mi Ciglane, pa vam izvidim situaciju.
toffifee wrote:iam u bingu super baletanki, tamo je obuća kvalitetna stvarno .. ja sam kupila čizme benetton u bingu, koža, 60KM evo treća godina, ko nove
Stvari su im originalne. Ja ću sutra, usput su mi Ciglane, pa vam izvidim situaciju.
zar ima na ciglanama u bingu odjeca i obuca?
Nema nema.. samo namirnice..
Ima samo u onom na Alipašinu, tamo često svratim.. i odem nekad onaj u Hadžićima-tamo sam i kupila čizme. Tamo je ogroman izbor, svega ima fkt, samo se treba nakaniti otići do tamo.. kupila sam dvije torbe za 20KM
Ali super su stvarno i za posao i za izlazak.