Boli me kurac gdje izlaze i do kada i koliko locu i zderu, prisjelo im dabogda... Problem je u tome sto su limitirane picke i svaki izlazak im se odrazi na igru... Picke...splend wrote:dugo nisam nesto gluplje procitao od ovog teksta ovog kvazi novinara i analiticara![]()
gdje skupljate snagu, da jedan dan igrace velicate u zvijezde, a drugi dan pljujete po njima????
shvatite, mi nismo bolji od rumunije!!! jednom smo ih dobili, jednom oni nas. kad se sabere ovaj dvomec, imamo dobar rezultat.
a ko ste vi da odlucujte momcima gdje oni da hodaju, a?
naravno da ce izlaziti, nisi oni roboti. kad izlaze i pobjedjuju svi se usute ko misevi, a kad izgube krece ono standardno nase. svi igraci, svih selekcija na svijetu, izlaze i piju!!! nasi tu nisu izuzetak. opet se to malo smanjilo dolaskom papeta na klupu. a sad vi sto vjerujete sve sto napisu ovi kvazi novinari, to je druga stvar.
BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nosara
#3276 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
-
seshat
#3277 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ma ovo treba na IGNORE punim, ne zaslužuju da ih se gleda dok se ne uozbilje. I nije strašno što su izgubili, ali što gube k'o piz... e to je već veoma loše. Vratite nam suspenziju, barem ćemo se manje sramotiti.
- Topla voda
#3278 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
nas odnos prema fudbalu je totalno pogresan.
pricamo o tome godinama ovdje.
nama je bitno hocel dzeko dat gol za siti,hocel vedo dat za hoff..kako je igrao miske i kolko ima asistencija.
napravimo zvijezde od njih,valjda napaceni kao narod...pa eto dzeko dao gol,dobro je..mediji naprave zvijezde da bi valjda narod imao cemu da se raduje,pa dolaze na iftare na hajat,kao da su prvaci svijeta..udjes u bejzment,nagne se bejzment prema dzeki...svi da ga dotaknu i budu u tom krugu.
nama ne treba dzeko,ne treba nam ni spahic ni miske ...niko.
nama trebaju lavovi,koji ce ostavljati srce na terenu u svakoj utakmici,bilo da imaju transfer u dzepu,ili se bore za njega.a ovakve oscilacije u 2 utakmice su plod toga...individualna igra i oslanjanje na individualne vrijednosti,koje se jedan dan mogu ispoljiti sjajno,a drugi vec katastrofalno.
a to se desilo sada,a i puno puta prije.
nama treba timski duh.
mi to nikad nismo imali,niti cemo imati...sve dok budemo proizvodili idole nacije,i vodali kvazi zvijezde po obdanistima i usput trovali djecu sa tim sistemom vrijednosti.
mi nismo nacija koja moze na individualnom kvalitetu postici rezultat,a za to postoji mnogo razloga..
a non stop forsiramo to...a taj stav za koji smo svi krivi, je nas najveci protivnik.
nek proba pape protiv albanije ostaviti dzeku,spahica,misketa na klupi.......nacija ce napraviti takav pritisak,da ce ga neko rascereciti u gradu.
jer mi stvaramo fudbalske bogove,a fudbalski bogovi ne postoje.
sami smo krivi
pricamo o tome godinama ovdje.
nama je bitno hocel dzeko dat gol za siti,hocel vedo dat za hoff..kako je igrao miske i kolko ima asistencija.
napravimo zvijezde od njih,valjda napaceni kao narod...pa eto dzeko dao gol,dobro je..mediji naprave zvijezde da bi valjda narod imao cemu da se raduje,pa dolaze na iftare na hajat,kao da su prvaci svijeta..udjes u bejzment,nagne se bejzment prema dzeki...svi da ga dotaknu i budu u tom krugu.
nama ne treba dzeko,ne treba nam ni spahic ni miske ...niko.
nama trebaju lavovi,koji ce ostavljati srce na terenu u svakoj utakmici,bilo da imaju transfer u dzepu,ili se bore za njega.a ovakve oscilacije u 2 utakmice su plod toga...individualna igra i oslanjanje na individualne vrijednosti,koje se jedan dan mogu ispoljiti sjajno,a drugi vec katastrofalno.
a to se desilo sada,a i puno puta prije.
nama treba timski duh.
mi to nikad nismo imali,niti cemo imati...sve dok budemo proizvodili idole nacije,i vodali kvazi zvijezde po obdanistima i usput trovali djecu sa tim sistemom vrijednosti.
mi nismo nacija koja moze na individualnom kvalitetu postici rezultat,a za to postoji mnogo razloga..
a non stop forsiramo to...a taj stav za koji smo svi krivi, je nas najveci protivnik.
nek proba pape protiv albanije ostaviti dzeku,spahica,misketa na klupi.......nacija ce napraviti takav pritisak,da ce ga neko rascereciti u gradu.
jer mi stvaramo fudbalske bogove,a fudbalski bogovi ne postoje.
sami smo krivi
-
juan
#3279 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
splend wrote: naravno da ce izlaziti, nisi oni roboti. kad izlaze i pobjedjuju svi se usute ko misevi, a kad izgube krece ono standardno nase. svi igraci, svih selekcija na svijetu, izlaze i piju!!! nasi tu nisu izuzetak.
pa naravno da izlaze, al u svoje slobodno vrijeme!! a ne prilikom okupljanje reprezentacije!!
pa pasa moj, sta mislis sta se desi u engelskoj, njemackoj, francuskoj itiga hrvatskoj, srbiji, sloveniji itd repci, kad se procuje da je noc/dan dva prije bio na rostilj, zikamu itd.
nek idu na muziku kolko hoce, al kad budu na odmoru!!
Chuj nisu roboti, jes ti normalan??? 120.000funti hefticno zaradjuje i nije pasa robot, mora malo na rostilj, na muziku itd. Tacno nije robot al onda i nije profesionalac, nego samo mahalac!
Imas pravo, nisu jedini, al zato svi ti sto to rade nikada nece na bilo kakvo veliko takmicenje!!
niti sam dizao u nebesa bilo koga niti sam pljuvao! Al je, primjera radi, dzeko bio najjaci kad je imao strogi rezim Magata!! vazi isto sa Misimovica.
Kapiten se toliko nafurao, da je u 18tekmi pauzirao 9 zbog kazne, a vamo maltene podpisuje za arsenal!!
sta ti je? neka festaju, al ne dok je vrijeme reprezentacije!! To je svetinja! ko to odobrava ili ko ti ih brani nakon takve prestave, njega nemogu shvatit za ozbiljno!
ne treba njima nikakav advokat, na kraju krajeva boli njih briga za nas, nakon utorka odose svi po bjelom svijetu se zajebavati, boli njih ona stvar, sto narod se opet ponada i po ko zna koji put bude razocaran. djelom imas ipak pravo, krivac smo mi sami i novinari....
- casa_vode
#3280 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
bravo, nakon pobjede nad Belgijom u Genku, niko nije spomenuo onu njihovu "razvaljotku" sto su imali u Sarajevu dva-tri dana prije tekme, da smo nekim slucajem izgubili, samo bi se o tom culo, jednostavno je, dignemo euforiju do svemira protiv opet jedne "nikad slabije repke" Rumunije, a onda ako ne prodje, pljuvanje igraca i selektora na sve strane, naravno sve do iduce pobjede, kad krenemo opet u svemir..splend wrote:dugo nisam nesto gluplje procitao od ovog teksta ovog kvazi novinara i analiticara![]()
gdje skupljate snagu, da jedan dan igrace velicate u zvijezde, a drugi dan pljujete po njima????
shvatite, mi nismo bolji od rumunije!!! jednom smo ih dobili, jednom oni nas. kad se sabere ovaj dvomec, imamo dobar rezultat.
naravno da ce izlaziti, nisi oni roboti. kad izlaze i pobjedjuju svi se usute ko misevi, a kad izgube krece ono standardno nase. svi igraci, svih selekcija na svijetu, izlaze i piju!!! nasi tu nisu izuzetak. opet se to malo smanjilo dolaskom papeta na klupu. a sad vi sto vjerujete sve sto napisu ovi kvazi novinari, to je druga stvar.
Last edited by casa_vode on 04/06/2011 11:52, edited 1 time in total.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3281 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
nosara wrote:
Vrijedi opet poslusati... On bi mnogim "zvjezdama" od sinoc jebao majku kroz majku... Bilo bi i saka u glavu...
Hajmo kredit od MMF-a uzet i dovest Magatha da ih ćera ko volove, s medicinkom uz tribine niz tribine po vas dan dok krv ne propišaju
- nosara
#3282 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Da im neko ponudi po 50000 eura po utakmici ako pobijede ginuli bi na terenu... Posto se igra za obraz, e jebi ga...JoseMujica wrote:nosara wrote:
Vrijedi opet poslusati... On bi mnogim "zvjezdama" od sinoc jebao majku kroz majku... Bilo bi i saka u glavu...sve Švabo reko...dijagnoza je uspostavljena....nego šta je lijek
![]()
Hajmo kredit od MMF-a uzet i dovest Magatha da ih ćera ko volove, s medicinkom uz tribine niz tribine po vas dan dok krv ne propišaju
-
bahtinho
#3283 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ako Bosna ne prodje dalje, nek to napravi Albanija, Bjelorusija... samo da ovi ispadnunet wrote:
![]()
- pirmin
#3284 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Mislis da ovoga nece biti u Bjelorusiji?bahtinho wrote:Ako Bosna ne prodje dalje, nek to napravi Albanija, Bjelorusija... samo da ovi ispadnunet wrote:
![]()
- nosara
#3285 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Umjesto da im ovi transparenti daju snagu, oni su se prepali... Pizdice...pirmin wrote:Mislis da ovoga nece biti u Bjelorusiji?bahtinho wrote:Ako Bosna ne prodje dalje, nek to napravi Albanija, Bjelorusija... samo da ovi ispadnunet wrote:
![]()
-
bahtinho
#3286 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Onda nek Albanije ide daljepirmin wrote:Mislis da ovoga nece biti u Bjelorusiji?bahtinho wrote:Ako Bosna ne prodje dalje, nek to napravi Albanija, Bjelorusija... samo da ovi ispadnunet wrote:
![]()
LUKASENKOVI SU ISTO IMBECILI, BICE I TAMO
-
missko
#3287 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Meni ovaj poraz i nije toliko bitan koliko me boli prikazano na terenu. Ovaj poraz moze biti dobar jer se Rumunija vratila u igru i moze jos nekome pomrsiti racune a mi smo s njima odigrali vec obje tekme tako da do kraja sada sve ostaje nepredvidivo ,osim nas, ako budemo neigrali kao sto smo jucer. Fuj bagro izdajnicka ne vrijedite ni jednog mog zivca samo da znate, jebala me cijela Albanija ako ja budem tu tekmu gledao, nek vas gledaju trebe kafanske nek vas vidi babo nek vas gledaju politicari al ja vise ne dok se nesto drasticno ne promjeni
- Simply_Red
#3288 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
EMir spahic i edin dzEko... vi stE i zvanicno najslabija kArika... zbogom
- nosara
#3289 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ma zbog Safeta cu gledat i nervirat se... Kad moze on mogu i ja...missko wrote:Meni ovaj poraz i nije toliko bitan koliko me boli prikazano na terenu. Ovaj poraz moze biti dobar jer se Rumunija vratila u igru i moze jos nekome pomrsiti racune a mi smo s njima odigrali vec obje tekme tako da do kraja sada sve ostaje nepredvidivo ,osim nas, ako budemo neigrali kao sto smo jucer. Fuj bagro izdajnicka ne vrijedite ni jednog mog zivca samo da znate, jebala me cijela Albanija ako ja budem tu tekmu gledao, nek vas gledaju trebe kafanske nek vas vidi babo nek vas gledaju politicari al ja vise ne dok se nesto drasticno ne promjeni
Kad bi samo jos neke napuhane supcice poslao kuci...
-
missko
#3290 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Imal igdje kakva seljacina od trenera al ono tipa Mamic, dajte nam ga nije skup ni posto. Mateus mozda ili Vaha dajte nekog pobogu dok ovi mamlazi jos igraju da im se neko svega najebe.
-
Liverbird
#3291 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
FALI NAM SALIHOVIĆ 
- nosara
#3292 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Naprasno bi se oprostili... Kucke su to...missko wrote:Imal igdje kakva seljacina od trenera al ono tipa Mamic, dajte nam ga nije skup ni posto. Mateus mozda ili Vaha dajte nekog pobogu dok ovi mamlazi jos igraju da im se neko svega najebe.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3293 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ma malog Osima tita mi...fino vaspitano dijete, ako ništa babu će slušatmissko wrote:Imal igdje kakva seljacina od trenera al ono tipa Mamic, dajte nam ga nije skup ni posto. Mateus mozda ili Vaha dajte nekog pobogu dok ovi mamlazi jos igraju da im se neko svega najebe.
-
missko
#3294 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ne bi bilo lose svega mi, bar da kaze sine Edine sjecas li se ti mene kad bio kloc i malo kapitenu da kaze slusaj mali dsad je khaj phice.JoseMujica wrote:ma malog Osima tita mi...fino vaspitano dijete, ako ništa babu će slušatmissko wrote:Imal igdje kakva seljacina od trenera al ono tipa Mamic, dajte nam ga nije skup ni posto. Mateus mozda ili Vaha dajte nekog pobogu dok ovi mamlazi jos igraju da im se neko svega najebe.a dovoljan je krmak da se nekom glumcu najebe majke, što ponekad i treba uradit
-
interista
#3295 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ovo sto cu sad reci nije zato sto sam from krajine ali repka treba krajisnika za trenere da ih on malo ispleska da im pokaze ko je sef a=i ko ima najveci ego ovdje i ko se pita sta
- shalla
#3296 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ne mogu da vjerujem da ovo govorim ali sam iz dana u dan ubjeđeniji da bi ovo Amar najbolje vodio. Nama treba onakav kreten, fakin koji se neće libiti da ih 10-icu pošalje kući a ne jednog...
- Edin H.
#3297 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Evo sletili su u Sarajevo, ali nece niko da da izjavu osim Papeta.
Tako da necemo saznati ima li kakav dernek kod Mahira Beathouse veceras
Tako da necemo saznati ima li kakav dernek kod Mahira Beathouse veceras
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#3298 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
al u qrcu, heski kod capela zakasni na rucak 5min i dobije suspenziju. Mi nemamo sistema, nema pravilnika da se postuje, ma nema nishta. Mozes ti dobiti jednu tekmu, npr onu u genku ili protiv rumunije u zenici, al za kontinuitet ti treba rad, red i disciplina. Kod nas je nema ni u savezu, ni kod trenera, ni kod igraca, a da ne spominjem intelektualni kapacitet vecine novinara i do ta se kupuju za mezu i pivu. Ako im je do izlaska, moze se i to rijesiti. Prvi dan okupljanja imate vece slobodno, to dodje 4-5 dana prije tekme, al svako naredno da ste u 22:00 u sobama i tacka. Tako rade ozbiljne reprezentacije, a mi smo daleko od istesplend wrote:dugo nisam nesto gluplje procitao od ovog teksta ovog kvazi novinara i analiticara![]()
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#3299 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Slazem se, samo ima jedan problem, novinari glupi bi ga razapeli treci dan, napravili bi nevidjenu hajku, 95% navijaca bi shutilo i napunilo stadion Bilino Polje prvom prilikom, taman gostovao i san marinoshalla wrote:Ne mogu da vjerujem da ovo govorim ali sam iz dana u dan ubjeđeniji da bi ovo Amar najbolje vodio. Nama treba onakav kreten, fakin koji se neće libiti da ih 10-icu pošalje kući a ne jednog...
- pirmin
#3300 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ovo je utakmica sa najvise transakcija na azijskom podrucju na kladioni Betfair, ne bi me cudilo da se
za koji mjesec, godinu ispostavi da je prodana na neki nacin.
A i ne ide mi u glavu da se onoliko zalaganje u Zenici pretvori u onaj strajk na terenu sinoc.
za koji mjesec, godinu ispostavi da je prodana na neki nacin.
A i ne ide mi u glavu da se onoliko zalaganje u Zenici pretvori u onaj strajk na terenu sinoc.