Hayat
Moderator: anex
- kurty
#3276 Re: Hayat
Bodovi zirija se mnoze sa 1,5...
I sad skontajte kakve ocjene su dobili Mirza, Emina ili Edin, kad je Anida pobjedila...
I sad skontajte kakve ocjene su dobili Mirza, Emina ili Edin, kad je Anida pobjedila...
-
Trebam te
#3277 Re: Hayat
plain vanilla wrote:mene izlevatio niko nijeTrebam te wrote:
Hajmo u planine jer tamo nema zime zabavlja vas nova zvijezda bosanske estrade, Anida Idrizovic brrrrrrrrrrrrrrr![]()
Ovo samo u Bosni ima, ja kako vas izlevati Hayat
ja glasala nisam
a ti malo smiri dozivljaje
Kako necu bona, zar tebi pobjednik nije sam po sebi dozivljaj...
A tek Hayatov profesionalizam, taman su za Puracickog vasara nasli zvijezdu...samo tamo je teska konkurencija Mara i Derventske lole,..
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3278 Re: Hayat
pa sta radis na ovoj temi?Trebam te wrote:
Kako necu bona, zar tebi pobjednik nije sam po sebi dozivljaj...![]()
![]()
A tek Hayatov profesionalizam, taman su za Puracickog vasara nasli zvijezdu...samo tamo je teska konkurencija Mara i Derventske lole,..![]()
idi na neku urbanu
-
Trebam te
#3280 Re: Hayat
Cestitam, odlicno receno!pianist wrote:Ziri bi se najmanje trebalo pitati u finalu, jer upravo njihov zadatak bi po nekoj logici trebao biti da do finala obezbjede 11 kvalitetnih pjevaca (sto ovdje i nije bas bio slucaj, cast izuzecima), a u finalu da upravo narod, jer su oni ti koji ce i podrzati i kupiti cd (skinut s neta) zvijezde za koju glasaju....Pa hoce li neko biti zvijezda se najbolje pokaze u narodu, kako je narod prihvati, a ne troclani ziri....Zao mi je ljudi sto su bacili pare na glasanje, zao mi je svih koji se nerviraju i koji su se nervirali, jer budimo realni,
ona ce proci kao i njeni prethodnici, bice aktuelna par mjeseci, dok nesto ne snimi i izbaci, a cim pocne nova sezona ona ce biti zaboravljena kao i Soljanin i Nezirov (koji nisu ni Z od zvijezde).
Pohvala svaka, cisti Odron od show-a i nazalost Hayat je tako bezveze provalio show jer nemogu ili neznaju biti profesionalni. Ipak je to javni medij a reklame i cirkus sa deterdzentima (sta nas u inostranstvu interesuje koji je najbolji deterdzent za sudje u Bosni)
Jeftino, kao i pobjednik
-
jastuk1
#3281 Re: Hayat
plain vanilla je u pravu.
Ovo je Hayatu samo jedna od emisija u repertoaru i nastavljaju je jer je profitabilna. Tržiste je toliko koliko je - ne može svak biti superpriznat pjevač pored svih glasovnih mogućnosti.
Ovi takmičari su isto ko radnici u firmi. Potpišu ugovor i dedera. Pleši kako poslodavac svira ili razguli. Očigledno je da u novogodišnjem programu i drugim emisijama ima previše muških pjevača, pa su odlučili da žensko pobjedi ovaj put da malo poprave taj balans. Imali su sreće jer Anida ima svoj "mini" orginalno prepoznatljiv stil i širok vibrato, jako pogodan za stil koji Hayat gura, a narod navodno voli.
Što se tiče njenog izgleda - ispunjava sve uslove, puno komentara na to je bilo i nema se šta više reć.
Sve u svemu, za Hayat uspješno odrađen posao.
Meni je i Šaćir bolji od prošlogodišnjeg pobjednika, ne da je prošlogodišnji pobjednik loš - samo je kako plain vanilla kaže "dosadan," ja bih rekao nedinamičan.
Ma eto im scene pa nek se probijaju. I ja, kao i svi mi se probijamo u svojim branšama. haja
Ovo je Hayatu samo jedna od emisija u repertoaru i nastavljaju je jer je profitabilna. Tržiste je toliko koliko je - ne može svak biti superpriznat pjevač pored svih glasovnih mogućnosti.
Ovi takmičari su isto ko radnici u firmi. Potpišu ugovor i dedera. Pleši kako poslodavac svira ili razguli. Očigledno je da u novogodišnjem programu i drugim emisijama ima previše muških pjevača, pa su odlučili da žensko pobjedi ovaj put da malo poprave taj balans. Imali su sreće jer Anida ima svoj "mini" orginalno prepoznatljiv stil i širok vibrato, jako pogodan za stil koji Hayat gura, a narod navodno voli.
Što se tiče njenog izgleda - ispunjava sve uslove, puno komentara na to je bilo i nema se šta više reć.
Meni je i Šaćir bolji od prošlogodišnjeg pobjednika, ne da je prošlogodišnji pobjednik loš - samo je kako plain vanilla kaže "dosadan," ja bih rekao nedinamičan.
Ma eto im scene pa nek se probijaju. I ja, kao i svi mi se probijamo u svojim branšama. haja
-
zelenashica
#3282 Re: Hayat
Cijeli svijet gleda gdje zaraditi, a vi se nešto čudite Hayatu.
-
Trebam te
#3283 Re: Hayat
boracha wrote:mi bi rekli puracki vaser
Izvinjavam se
- iPod
#3284 Re: Hayat
Ilijas Gadžo
Anida Idrizović
Emina Tufo
Anida Idrizović
Emina Tufo
-
Trebam te
#3285 Re: Hayat
jastuk1 wrote:plain vanilla je u pravu.
Hayat, ako TV kuce u Bosni pod svaku cijenu zaraditi novac, onda je taj narod koji gleda Hayat jadan!?
Hayat je jedna od glavnih bosanskih medijskih kuca, i ovakav providan odron ne treba sebi dozvoliti!? :dance
-
Trebam te
#3286 Re: Hayat
zoom66 wrote:top puche', bajram prodje, itd![]()
I od mene laku noc
-
xDenisx
#3287 Re: Hayat
...
Last edited by Anonymous on 18/02/2012 02:06, edited 1 time in total.
Reason: OPOMENA pred ban!
Reason: OPOMENA pred ban!
-
xDenisx
#3289 Re: Hayat
Sramota me gdje zivimzelenashica wrote:Za koju je glasala masa
-
jastuk1
#3290 Re: Hayat
Izvini, al to je čista glupost. Svi oni rade i prave program radi profita, a ne kako se kaže radi lijepog vremena ili naroda. Odron??? Koliko sam mogao vidjeti publici je bilo jako lijepo.Trebam te wrote:
Hayat, ako TV kuce u Bosni pod svaku cijenu zaraditi novac, onda je taj narod koji gleda Hayat jadan!?
Hayat je jedna od glavnih bosanskih medijskih kuca, i ovakav providan odron ne treba sebi dozvoliti!? :dance
Uopšte ne kontam, šta je Hayat konkretno trebao da uradi pa da u tvom viđenju svijeta ovo ne bude odron. Nije realno reći da je nešto odron ako ti se ne sviđa.
Evo pjevačica Adele, "svi" je vole, a ja je smislit ne mogu, jer mi je lažna do kosti kad pjeva. I sad bih ja trebao da kažem da je Adele odron? Vidiš da takvo rezonovanje ne ide.
-
xDenisx
#3291 Re: Hayat
Jeste ljudi, ovo stvorenje je stvarno '87 godiste
-
xDenisx
#3292 Re: Hayat
Kazu da je Mirza bio prvi po televotingu? Jel to tacno, nisam gledao sou pa ne znam?zelenashica wrote:Za koju je glasala masa
-
zelenashica
#3293 Re: Hayat
Ako se dobro sjećam nisu po redoslijedu čitali televolting,...samo su nabacali imena.Ali kazem po sjecanju, nisam ti ja to pratila ono 100% nako u hodu.xDenisx wrote:Kazu da je Mirza bio prvi po televotingu? Jel to tacno, nisam gledao sou pa ne znam?zelenashica wrote:Za koju je glasala masa
- zenny
#3294 Re: Hayat
vracam se kuci oko 1-pola 2 veceras.. puno djece po 12-14 godina po gradu, setaju kuci jer ne radi javni prijevoz a nema dovoljno taxija, ili ga jednostavno ne zele. tuzna slika za pogledat'
-
crnoplavo
#3295 Re: Hayat
nije tuzno, to je zdravo, nek hodaju, svi bi u auta...zenny wrote:vracam se kuci oko 1-pola 2 veceras.. setaju kuci jer ne radi javni prijevoz a nema dovoljno taxija, ili ga jednostavno ne zele. tuzna slika za pogledat'
- dusa_raskopuša
#3296 Re: Hayat
crnoplavo wrote:nije tuzno, to je zdravo, nek hodaju, svi bi u auta...zenny wrote:vracam se kuci oko 1-pola 2 veceras.. setaju kuci jer ne radi javni prijevoz a nema dovoljno taxija, ili ga jednostavno ne zele. tuzna slika za pogledat'
ni'e to on/ona rek'o/la, zbog toga sto hodaju, vec zbog perioda u kome hodaju po gradu
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3297 Re: Hayat
Jel se pojavio "gost iznenađenje"?
-
mumy
#3298 Re: Hayat
Izbor pjesama je katastrofa,svi su mi bili nekako losi.Il se nisu culi,il im pjesma ne odgovara...treceg nema.Ova Eminina pjesma o Safetu Isovicu definitivno nije za takmicenja.Iznenadilo me sto je Anida pobjedila,ipak nije sa ovih prostora
a gost Saban nije doso
a gost Saban nije doso
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3299 Re: Hayat
KatarinaKosaca wrote:Jel se pojavio "gost iznenađenje"?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3300 Re: Hayat
jooojj yes bilo napeto...