Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
kurty

#3276 Re: Hayat

Post by kurty »

Bodovi zirija se mnoze sa 1,5...

I sad skontajte kakve ocjene su dobili Mirza, Emina ili Edin, kad je Anida pobjedila...
Trebam te

#3277 Re: Hayat

Post by Trebam te »

plain vanilla wrote:
Trebam te wrote:

Hajmo u planine jer tamo nema zime zabavlja vas nova zvijezda bosanske estrade, Anida Idrizovic brrrrrrrrrrrrrrr :razz:

Ovo samo u Bosni ima, ja kako vas izlevati Hayat :mrgreen:
mene izlevatio niko nije
ja glasala nisam

a ti malo smiri dozivljaje

Kako necu bona, zar tebi pobjednik nije sam po sebi dozivljaj... :D :skoljka:

A tek Hayatov profesionalizam, taman su za Puracickog vasara nasli zvijezdu...samo tamo je teska konkurencija Mara i Derventske lole,.. :mrgreen: :skoljka:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3278 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Trebam te wrote:

Kako necu bona, zar tebi pobjednik nije sam po sebi dozivljaj... :D :skoljka:

A tek Hayatov profesionalizam, taman su za Puracickog vasara nasli zvijezdu...samo tamo je teska konkurencija Mara i Derventske lole,.. :mrgreen: :skoljka:
pa sta radis na ovoj temi?
idi na neku urbanu
boracha

#3279 Re: Hayat

Post by boracha »

mi bi rekli puracki vaser :D
Trebam te

#3280 Re: Hayat

Post by Trebam te »

pianist wrote:Ziri bi se najmanje trebalo pitati u finalu, jer upravo njihov zadatak bi po nekoj logici trebao biti da do finala obezbjede 11 kvalitetnih pjevaca (sto ovdje i nije bas bio slucaj, cast izuzecima), a u finalu da upravo narod, jer su oni ti koji ce i podrzati i kupiti cd (skinut s neta) zvijezde za koju glasaju....Pa hoce li neko biti zvijezda se najbolje pokaze u narodu, kako je narod prihvati, a ne troclani ziri....Zao mi je ljudi sto su bacili pare na glasanje, zao mi je svih koji se nerviraju i koji su se nervirali, jer budimo realni,

ona ce proci kao i njeni prethodnici, bice aktuelna par mjeseci, dok nesto ne snimi i izbaci, a cim pocne nova sezona ona ce biti zaboravljena kao i Soljanin i Nezirov (koji nisu ni Z od zvijezde).
Cestitam, odlicno receno! :thumbup: :bih:

Pohvala svaka, cisti Odron od show-a i nazalost Hayat je tako bezveze provalio show jer nemogu ili neznaju biti profesionalni. Ipak je to javni medij a reklame i cirkus sa deterdzentima (sta nas u inostranstvu interesuje koji je najbolji deterdzent za sudje u Bosni) :lol:

Jeftino, kao i pobjednik :D ( Ovako su gurali prosle godine Verenu 2 mjesto nadajuci se da ce ona fincukastog izgleda biti trazna, medjutim to se nije desilo jer nemoze biti dobar pjevac sa losim glasom, cista logika nemoze i tacka)
jastuk1

#3281 Re: Hayat

Post by jastuk1 »

plain vanilla je u pravu.

Ovo je Hayatu samo jedna od emisija u repertoaru i nastavljaju je jer je profitabilna. Tržiste je toliko koliko je - ne može svak biti superpriznat pjevač pored svih glasovnih mogućnosti.

Ovi takmičari su isto ko radnici u firmi. Potpišu ugovor i dedera. Pleši kako poslodavac svira ili razguli. Očigledno je da u novogodišnjem programu i drugim emisijama ima previše muških pjevača, pa su odlučili da žensko pobjedi ovaj put da malo poprave taj balans. Imali su sreće jer Anida ima svoj "mini" orginalno prepoznatljiv stil i širok vibrato, jako pogodan za stil koji Hayat gura, a narod navodno voli.

Što se tiče njenog izgleda - ispunjava sve uslove, puno komentara na to je bilo i nema se šta više reć.

Sve u svemu, za Hayat uspješno odrađen posao.

Meni je i Šaćir bolji od prošlogodišnjeg pobjednika, ne da je prošlogodišnji pobjednik loš - samo je kako plain vanilla kaže "dosadan," ja bih rekao nedinamičan.

Ma eto im scene pa nek se probijaju. I ja, kao i svi mi se probijamo u svojim branšama. haja
zelenashica

#3282 Re: Hayat

Post by zelenashica »

Cijeli svijet gleda gdje zaraditi, a vi se nešto čudite Hayatu.
Trebam te

#3283 Re: Hayat

Post by Trebam te »

boracha wrote:mi bi rekli puracki vaser :D

Izvinjavam se :sad: , greska cula sam za vasar :D
iPod

#3284 Re: Hayat

Post by iPod »

Ilijas Gadžo

Anida Idrizović

Emina Tufo

Trebam te

#3285 Re: Hayat

Post by Trebam te »

jastuk1 wrote:plain vanilla je u pravu.

Ovo je Hayatu samo jedna od emisija u repertoaru i nastavljaju je jer je profitabilna. Tržiste je toliko koliko je - ne može svak biti superpriznat pjevač pored svih glasovnih mogućnosti.

Ovi takmičari su isto ko radnici u firmi. Potpišu ugovor i dedera. Pleši kako poslodavac svira ili razguli. Očigledno je da u novogodišnjem programu i drugim emisijama ima previše muških pjevača, pa su odlučili da žensko pobjedi ovaj put da malo poprave taj balans. Imali su sreće jer Anida ima svoj "mini" orginalno prepoznatljiv stil i širok vibrato, jako pogodan za stil koji Hayat gura, a narod navodno voli.

Što se tiče njenog izgleda - ispunjava sve uslove, puno komentara na to je bilo i nema se šta više reć.

Sve u svemu, za Hayat uspješno odrađen posao.

Meni je i Šaćir bolji od prošlogodišnjeg pobjednika, ne da je prošlogodišnji pobjednik loš - samo je kako plain vanilla kaže "dosadan," ja bih rekao nedinamičan.

Ma eto im scene pa nek se probijaju. I ja, kao i svi mi se probijamo u svojim branšama. haja

Hayat, ako TV kuce u Bosni pod svaku cijenu zaraditi novac, onda je taj narod koji gleda Hayat jadan!?

Hayat je jedna od glavnih bosanskih medijskih kuca, i ovakav providan odron ne treba sebi dozvoliti!? :dance
Trebam te

#3286 Re: Hayat

Post by Trebam te »

zoom66 wrote:top puche', bajram prodje, itd :zzzz: :D

I od mene laku noc :zzzz: :run:
xDenisx

#3287 Re: Hayat

Post by xDenisx »

...
Last edited by Anonymous on 18/02/2012 02:06, edited 1 time in total.
Reason: OPOMENA pred ban!
zelenashica

#3288 Re: Hayat

Post by zelenashica »

Za koju je glasala masa :-)
xDenisx

#3289 Re: Hayat

Post by xDenisx »

zelenashica wrote:Za koju je glasala masa :-)
Sramota me gdje zivim
jastuk1

#3290 Re: Hayat

Post by jastuk1 »

Trebam te wrote:

Hayat, ako TV kuce u Bosni pod svaku cijenu zaraditi novac, onda je taj narod koji gleda Hayat jadan!?

Hayat je jedna od glavnih bosanskih medijskih kuca, i ovakav providan odron ne treba sebi dozvoliti!? :dance
Izvini, al to je čista glupost. Svi oni rade i prave program radi profita, a ne kako se kaže radi lijepog vremena ili naroda. Odron??? Koliko sam mogao vidjeti publici je bilo jako lijepo.

Uopšte ne kontam, šta je Hayat konkretno trebao da uradi pa da u tvom viđenju svijeta ovo ne bude odron. Nije realno reći da je nešto odron ako ti se ne sviđa.

Evo pjevačica Adele, "svi" je vole, a ja je smislit ne mogu, jer mi je lažna do kosti kad pjeva. I sad bih ja trebao da kažem da je Adele odron? Vidiš da takvo rezonovanje ne ide.
xDenisx

#3291 Re: Hayat

Post by xDenisx »

Jeste ljudi, ovo stvorenje je stvarno '87 godiste :lol:

xDenisx

#3292 Re: Hayat

Post by xDenisx »

Kazu da je Mirza bio prvi po televotingu? Jel to tacno, nisam gledao sou pa ne znam?
zelenashica

#3293 Re: Hayat

Post by zelenashica »

xDenisx wrote:
Kazu da je Mirza bio prvi po televotingu? Jel to tacno, nisam gledao sou pa ne znam?
Ako se dobro sjećam nisu po redoslijedu čitali televolting,...samo su nabacali imena.Ali kazem po sjecanju, nisam ti ja to pratila ono 100% nako u hodu. ;-)
zenny

#3294 Re: Hayat

Post by zenny »

vracam se kuci oko 1-pola 2 veceras.. puno djece po 12-14 godina po gradu, setaju kuci jer ne radi javni prijevoz a nema dovoljno taxija, ili ga jednostavno ne zele. tuzna slika za pogledat'
crnoplavo

#3295 Re: Hayat

Post by crnoplavo »

zenny wrote:vracam se kuci oko 1-pola 2 veceras.. setaju kuci jer ne radi javni prijevoz a nema dovoljno taxija, ili ga jednostavno ne zele. tuzna slika za pogledat'
nije tuzno, to je zdravo, nek hodaju, svi bi u auta...
dusa_raskopuša

#3296 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

crnoplavo wrote:
zenny wrote:vracam se kuci oko 1-pola 2 veceras.. setaju kuci jer ne radi javni prijevoz a nema dovoljno taxija, ili ga jednostavno ne zele. tuzna slika za pogledat'
nije tuzno, to je zdravo, nek hodaju, svi bi u auta...

ni'e to on/ona rek'o/la, zbog toga sto hodaju, vec zbog perioda u kome hodaju po gradu :wink:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3297 Re: Hayat

Post by KatarinaKosaca »

Jel se pojavio "gost iznenađenje"?
mumy

#3298 Re: Hayat

Post by mumy »

Izbor pjesama je katastrofa,svi su mi bili nekako losi.Il se nisu culi,il im pjesma ne odgovara...treceg nema.Ova Eminina pjesma o Safetu Isovicu definitivno nije za takmicenja.Iznenadilo me sto je Anida pobjedila,ipak nije sa ovih prostora :D
a gost Saban nije doso
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3299 Re: Hayat

Post by pici »

KatarinaKosaca wrote:Jel se pojavio "gost iznenađenje"?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#3300 Re: Hayat

Post by pici »

jooojj yes bilo napeto... :shock:
Post Reply