Ispade Hare opet u pravu.

Post Reply
ibizza

#3276 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by ibizza »

recto-verso wrote:Da li će Hare hajrovat šta na izborima u oktobru :-)
Tesko! Previse je stranka pala da bi se uspjela vratiti...
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#3277 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by sabina1 »

ibizza wrote:
Ne zaslužuje više zbog suza. svih nas koji smo bili "uspjeh" njegove politike od rata do danas.
ibizza

#3278 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by ibizza »

tvsabina wrote:
ibizza wrote:
Ne zaslužuje više zbog suza. svih nas koji smo bili "uspjeh" njegove politike od rata do danas.
Bilo je mnogo gorih od njega,vjeruj mi ;)
sabina1

#3279 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by sabina1 »

ibizza wrote:Bilo je mnogo gorih od njega,vjeruj mi ;)
To posmatramo subjektivno iako je izbor - prelagan. Toliko nekompetentnih , korumpiranih i nečasnih ljudi se pojavilo u našoj zemlji od rata do danas da je gotovo nemoguće napraviti izbor .
No Silajdžić Haris spada u šampione privrednog razaranja i nekreiranja makar minimuma međunacionalne toleranicije - vjeruj i ti meni :-).
Pozdrav.
ibizza

#3280 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by ibizza »

tvsabina wrote:
ibizza wrote:Bilo je mnogo gorih od njega,vjeruj mi ;)
To posmatramo subjektivno iako je izbor - prelagan. Toliko nekompetentnih , korumpiranih i nečasnih ljudi se pojavilo u našoj zemlji od rata do danas da je gotovo nemoguće napraviti izbor .
No Silajdžić Haris spada u šampione privrednog razaranja i nekreiranja makar minimuma međunacionalne toleranicije - vjeruj i ti meni :-).
Pozdrav.
Tvoje misljenje ;)
Pozz :)
kiky

#3281 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by kiky »

ah, da ...
hare ...
:D
Skijaš

#3282 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Skijaš »

Platformas

#3283 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Platformas »

Skijaš

#3284 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Skijaš »

Platformas wrote:

:thumbup:

:lol: :lol: :lol:
p.s. to sam našao na forumu, neko je to davno postavio, čini mi se @ultima_palabra. Ali svakako u istom kontekstu :-D
kiky

#3285 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by kiky »

hareta za predsjednika ...
seln

#3286 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by seln »

kiky wrote:hareta za predsjednika ...
Malo je za njakog insana....
za halifu.
beeri

#3287 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by beeri »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-i-sb ... /120613082#

Jos kad Hare uleti mjesec pred izbore,pa pozove narod da glasa za ocuvanje BiH,ima da pometu SDP i SBB :D
Bloger

#3288 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bloger »

No Silajdžić Haris spada u šampione nekreiranja makar minimuma međunacionalne toleranicije - vjeruj i ti meni :-).
Pozdrav.

Zlatko je nasuprot Haretu šampion toleranicije-izvrši je sve zadatke koje mu je zadao Dodik i šta je dobio zauzvrat? Dodik ga javno ismijeva i hvali se na BN-u da je na račun tolerantnog Lagumdžija za 11 posto povećao budžet RS!
CaCO3

#3289 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by CaCO3 »

beeri wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-i-sb ... /120613082#

Jos kad Hare uleti mjesec pred izbore,pa pozove narod da glasa za ocuvanje BiH,ima da pometu SDP i SBB :D
Koje jezive face, strasno ...
mO k3

#3290 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by mO k3 »

Lepi hare vrati se imas 16 glasova iz moje kuce ;)
hAZNADAR

#3292 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by hAZNADAR »

Da ipak osvjezim jednu stariju temu o njemu,.. umjesto da pokrenem novu.

Hare je stvorio jednu nepotrebnu stranku koja je visak na politickoj sceni,.. i koja osim kradja i korupcije nije nista pozitivno donijela - samo dodatno rastocila bosnjacko biracko tijelo. Nadam se iskreno da ce ta stranka prestati postojati a da ce se Hare ipak ponovo aktivirati u politici na neki drugi nacin.

Jednostavno danas postoji potreba za tim tipom politicara. Imao je ipak najvise principa i garda prema RS i srpskoj politici i najbolje je emisario po svijetu u korist BiH - niko to nije bolje radio nego Hare.

Popljuvali smo ga,.. sto sa razlogom, sto bez,... al to nam je u krvi nekako, pljujemo i prizivamo sve politicare, hodze, intelektualce, slavne,.. niko nije postedjen,.. jer mentalitet mahale ne trpi da je neko malo iznad. Svako ko planira da se bori za BiH mora u startu racunati da ce biti prozivan i pljuvan,.. Bosnjaci odaju pocast svojima samo posthumno i to je jednostavno tako.

Prozivali smo ga za Aprilski paket gdje svi koji su Za i Protiv imaju masu argumenata ali smatam ipak da taj paket usvojen ili ne nebi primijenio nista na sceni.

Ipak smo pogrijesili sto smo njega okrivljavali za dodikov ekstremizam. Napadali smo Hareta i njegove principe, kritikovali njegove nastupe jer smo smatrali da je on stvorio Dodika,.. a i sami srpski nacionalisti su sebe opravdavali ekstremnim Haretom i potrebom da se odbrane.
Pa ode Hare a Dodik osta isti krkan ako ne i gori. Godinama se ne moze vaditi da to sto prica i radi je reakcija na Hareta. Godinama sroski nacionalizam i incidenti ne mogu naci opravdanje u Haretovim atacima. Sto znaci da nije bas bilo do Hareta,.. srpski nacionalizam radi svoje i bez Hareta i sa njim. U zamjenu smo imali gledati Zlatkovo puzanje pred Dodikom u Laktasima, i impotentnost Ridjobradog.

Zato Hare, zaboravi malo na sujetu i povrijedjen ponos, malo smanji svoj ters i vrati se u politiku. Ispada ipak da se prema njima mora imati gard, princip i nepopustljivost. Ako vec gubimo u politici - onda barem dostojanstveno a ne kao pi*ke. Pljuvacemo te ali to nemoj shvatiti preozbiljno,.. sad je momenat da se opet emisari po svijetu i prezentira nasa istina, i sada je momenat ponovo da se povuce crta u nekim stvarima.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3293 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by KatarinaKosaca »

Poslije jebanja nema kajanja. Htjeli ste Lagumdžiju, vjerovali ste Bakiru Hadžiomeroviću koji su ga sistematski i lažima, domoniziranjem rušili, dobili ste Lagumdžiju. Sad ga vodite kući, pa njemu recite da smanji sujetu, jer je radi Lagumdžijine sujete i glupom sačekivanja i prozivanja i vrijeđanja nekog nepismenog Avde Avdića, Hare i digao ruke od svega. Jedini ko treba smanjiti sujetu je mrtvac Lagumdžija.
sabina1

#3294 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by sabina1 »

hAZNADAR wrote: Nadam se iskreno da ce ta stranka prestati postojati a da ce se Hare ipak ponovo aktivirati u politici na neki drugi nacin.
Iskreno se i ja nadam da će ta stranka što hitnije prestati postojati. S obzirom da protiv Silajdžića nikada nije podignuta krivična prijava u bilo kom kontekstu , materijalnom ili političkom , iskreno se nadam da on kao osoba u sebi ima minimum MORALA i da ne razmišlja da se politički bilo kada ili bilo gdje aktivira na bilo koji način , jer je odbijanjem Aprilskog paketa zakucao posljednji ekser u mrtvački sanduk naše budućnosti.....od srca mu želim sve ono što je on nama napravio tim postupkom.
hAZNADAR wrote: Jednostavno danas postoji potreba za tim tipom politicara. Imao je ipak najvise principa i garda prema RS i srpskoj politici i najbolje je emisario po osvijetu u korist BiH - niko to nije bolje radio nego Hare.
Onog trena kada jedna-jedina naša riječ bude mogla smanjiti ili ugasiti makar jednu nadležnost tog entiteta , to neka urade mladi ,inteligentni i etični ljudi koji će to uraditi po savjesti,radi opšteg dobra. Ne treba nam politički fosilni licemjer da gasi nešto što je u Dejtonu - dogovorio.
hAZNADAR wrote: Popljuvali smo ga,....
Jesmo. Ali blago , meko , nedovoljno......
hAZNADAR wrote: Prozivali smo ga za Aprilski paket gdje svi koji su Za i Protiv imaju masu argumenata ali smatam ipak da taj paket usvojen ili ne nebi primijenio nista na sceni.
Iskreno sam obradovana svim "promjenama"koje su se "desile" od dana neusvajanja Aprilskog paketa do danas....presretni smo... :roll:
hAZNADAR wrote: Ipak smo pogrijesili sto smo njega okrivljavali za dodikov ekstremizam. Napadali smo Hareta i njegove principe, kritikovali njegove nastupe jer smo smatrali da je on stvorio Dodika,.. a i sami srpski nacionalisti su sebe opravdavali ekstremnim Haretom i potrebom da se odbrane.
Pa ode Hare a Dodik osta isti krkan ako ne i gori. Godinama se ne moze vaditi da to sto prica i radi je reakcija na Hareta. Godinama sroski nacionalizam i incidenti ne mogu naci opravdanje u Haretovim atacima. Sto znaci da nije bas bilo do Hareta,.. srpski nacionalizam radi svoje i bez Hareta i sa njim. U zamjenu smo imali gledati Zlatkovo puzanje pred Dodikom u Laktasima, i impotentnost Ridjobradog.
Haretovim "ostankom" Dodik bi bio najmanje isti. Samo što bi nama poispadali zubi dosada od neuhranjenosti. Ne zlatni nego obični.
hAZNADAR wrote: Zato Hare, zaboravi malo na sujetu i povrijedjen ponos, malo smanji svoj ters i vrati se u politiku. Ispada ipak da se prema njima mora imati gard, princip i nepopustljivost. Ako vec gubimo u politici - onda barem dostojanstveno a ne kao pi*ke. Pljuvacemo te ali to nemoj shvatiti preozbiljno,.. sad je momenat da se opet emisari po svijetu i prezentira nasa istina, i sada je momenat ponovo da se povuce crta u nekim stvarima.
Zato Hare........budi manji od makovog zrna....za dlaku si se izvukao a samo ti znaš kako...
Danguba

#3295 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Danguba »

hAZNADAR wrote:
Ipak smo pogrijesili sto smo njega okrivljavali za dodikov ekstremizam. Napadali smo Hareta i njegove principe, kritikovali njegove nastupe jer smo smatrali da je on stvorio Dodika,.. a i sami srpski nacionalisti su sebe opravdavali ekstremnim Haretom i potrebom da se odbrane.

Jos cemo mi zaliti za Haretom. Ovo sve kao pioniri iz Kumrovca.

Ne spajam Hareta sa njegovom strankom nego ga gledam individualno. Ja sam cak ubijedjen da su mu ljudi iz stranke dosli ''glave''.

Poslije Alije Hare je mogao mnoga vrata otvoriti a ovi danas, ne izlaze iz Sarajeva ne zato sto ne zele nego zato sto nisu nigdje pozeljni.
spreca

#3296 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by spreca »

Danguba wrote:
hAZNADAR wrote:

Jos cemo mi zaliti za Haretom. Ovo sve kao pioniri iz Kumrovca.

Ne spajam Hareta sa njegovom strankom nego ga gledam individualno. Ja sam cak ubijedjen da su mu ljudi iz stranke dosli ''glave''.

Poslije Alije Hare je mogao mnoga vrata otvoriti a ovi danas, ne izlaze iz Sarajeva ne zato sto ne zele nego zato sto nisu nigdje pozeljni.
ja sam davno rekao...doce vrijeme kad cemo zaliti za Haretom.....jedini nas politicar koji je znao kako treba sa cetnikom Milokrmom......ali mi smo spremni da pljujemo svakog bez razmisljanja a nismo iz onih koji bar posle priznaju svoju gresku
vivaldi

#3297 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by vivaldi »

Danguba wrote:Ja sam cak ubijedjen da su mu ljudi iz stranke dosli ''glave''.
hare zapadnjacima uopste nije bio drag, to i nije bila tajna..sticajem okolnosti njega su se prije rijeslili puno prije nego dodika
jao_situacije

#3298 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by jao_situacije »

.
Danguba

#3299 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Danguba »

vivaldi wrote:
Danguba wrote:Ja sam cak ubijedjen da su mu ljudi iz stranke dosli ''glave''.
hare zapadnjacima uopste nije bio drag, to i nije bila tajna..sticajem okolnosti njega su se prije rijeslili puno prije nego dodika
Nekome se dobro zamjerio a ovaj to izlobirao. Sta drugo reci.
Moramo priznati da je znao daleko dobaciti pogotovu u Americi.
SA 071

#3300 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by SA 071 »

hAZNADAR wrote:Da ipak osvjezim jednu stariju temu o njemu,.. umjesto da pokrenem novu.

Hare je stvorio jednu nepotrebnu stranku koja je visak na politickoj sceni,.. i koja osim kradja i korupcije nije nista pozitivno donijela - samo dodatno rastocila bosnjacko biracko tijelo. Nadam se iskreno da ce ta stranka prestati postojati a da ce se Hare ipak ponovo aktivirati u politici na neki drugi nacin.

Jednostavno danas postoji potreba za tim tipom politicara. Imao je ipak najvise principa i garda prema RS i srpskoj politici i najbolje je emisario po svijetu u korist BiH - niko to nije bolje radio nego Hare.

Popljuvali smo ga,.. sto sa razlogom, sto bez,... al to nam je u krvi nekako, pljujemo i prizivamo sve politicare, hodze, intelektualce, slavne,.. niko nije postedjen,.. jer mentalitet mahale ne trpi da je neko malo iznad. Svako ko planira da se bori za BiH mora u startu racunati da ce biti prozivan i pljuvan,.. Bosnjaci odaju pocast svojima samo posthumno i to je jednostavno tako.

Prozivali smo ga za Aprilski paket gdje svi koji su Za i Protiv imaju masu argumenata ali smatam ipak da taj paket usvojen ili ne nebi primijenio nista na sceni.

Zato Hare, zaboravi malo na sujetu i povrijedjen ponos, malo smanji svoj ters i vrati se u politiku. Ispada ipak da se prema njima mora imati gard, princip i nepopustljivost. Ako vec gubimo u politici - onda barem dostojanstveno a ne kao pi*ke. Pljuvacemo te ali to nemoj shvatiti preozbiljno,.. sad je momenat da se opet emisari po svijetu i prezentira nasa istina, i sada je momenat ponovo da se povuce crta u nekim stvarima.
Ja sam ga vazda branio od "udruženog zločinačkog poduhvata" Lagumdžije i Tihića sa jedne strane, i Dodika i Ćovića sa druge strane. Ali, jebi ga, raja je sklona da podlegne propagandi tipa "60 minuta", Avaz i sličnog smeća.

Ali Hare na jednu stranu, a karijeristi iz stranke mu na drugu stranu. Mada je i tamo bilo čestitih ljudi, bar u samom vrhu stranke (Azra H., Belkić i sl.).
Post Reply