Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sansun wrote:O kome vi onda ispišaste preko 100 str.? što o zejnilu zikiću ne pišete i pola od ovoga? Vi ste samo jedna rulja koja pljuje ionako po svemu i svačemu pa je vaše mišljenje ionako nebitno.
IspiŠasmo, kako ti reče, i o Ekremu Jevriću...to je taj rang, otprilike Raji dosadno, šta li...
Bujrum na avazov forum, tamo ti niko neće protivrječiti
Ne vrijeđaj Ekrema crni ultima
Sorry Više sam se osvrnuo na taj fenomen popularnosti...a Ekrem je pošten, za razliku od zemljaka mu
Radi, radi, a i samo radi A onaj laže, krade, podmićuje, huška...
Ako neko ima kakvih dokaza koji inkriminiraju Fahru kuma, fino predati postojećim državnim organima pa ne'k mu oni sude, a ne ovdje da se palamudi rekla-kazala metodom, nema fajde od toga
thepatriot wrote:Ako neko ima kakvih dokaza koji inkriminiraju Fahru kuma, fino predati postojećim državnim organima pa ne'k mu oni sude, a ne ovdje da se palamudi rekla-kazala metodom, nema fajde od toga
Ni protiv Al Caponea niko nije ništa imao dok se nije pojavili
thepatriot wrote:Ako neko ima kakvih dokaza koji inkriminiraju Fahru kuma, fino predati postojećim državnim organima pa ne'k mu oni sude, a ne ovdje da se palamudi rekla-kazala metodom, nema fajde od toga
----------------------------------------------
pa znaju oni da ima falš državljanstvo,kako će u predsjedništvo,a trebao bi u azilantski kamp sa Abu hamzom
Ti i takvi poput tebe niste u stanju isprano ni deklinirati nazive tih gradova, moja preporuka, putujte malo, hodajte, upoznavajte svijet i vidjet ćete da ksenofobija nema nigdje drugo prolaza osim u nazadnim provincijama. U svim uspješnim sredinama svijeta s evrewdnuje samo uspjeh i ništa drugo, a vi koji biste željeli po genima i porijeklu kopati, pazite da ne iskopate nešto po čemu danas tolikjo pljujete
sansun wrote:Ti i takvi poput tebe niste u stanju isprano ni deklinirati nazive tih gradova, moja preporuka, putujte malo, hodajte, upoznavajte svijet i vidjet ćete da ksenofobija nema nigdje drugo prolaza osim u nazadnim provincijama. U svim uspješnim sredinama svijeta s evrewdnuje samo uspjeh i ništa drugo, a vi koji biste željeli po genima i porijeklu kopati, pazite da ne iskopate nešto po čemu danas tolikjo pljujete
jel ti mozda ovdje odradjujes pripravnicki za avaz?
sansun wrote:Ti i takvi poput tebe niste u stanju isprano ni deklinirati nazive tih gradova, moja preporuka, putujte malo, hodajte, upoznavajte svijet i vidjet ćete da ksenofobija nema nigdje drugo prolaza osim u nazadnim provincijama. U svim uspješnim sredinama svijeta s evrewdnuje samo uspjeh i ništa drugo, a vi koji biste željeli po genima i porijeklu kopati, pazite da ne iskopate nešto po čemu danas tolikjo pljujete
--------------------------
pa ja onako zavičajno da me i Fahro i ti razumijete.Nego ima li Fahra,kako jadan pored žene se preženi.
pa znaju oni da ima falš državljanstvo,kako će u predsjedništvo,a trebao bi u azilantski kamp sa Abu hamzom
Ko oni dečko, to mi,oni,ovi, ne ide već fino za ove svoje izjave,ako imaš dokaze, prijavi nadležnim organima, budi legalista, pusti internet revoluciju od nje nema ništa
Ko oni dečko, to mi,oni,ovi, ne ide već fino za ove svoje izjave,ako imaš dokaze, prijavi nadležnim organima, budi legalista, pusti internet revoluciju od nje nema ništa
----------------------
koja banda, sjebati državu pa onda prizivati legalne metode.Pa će policija u Fahre nam i sudstvo u njega mi suditi mi za saznanja o magu bosanskog izdavaštva.Pa pišu ljudi i da je kodnog imena Ščepo,srednjeslikarske/likovne škole dogurao do izvršnog sekretara SKJ Titograda,to se nije moglo bez znanja Službe.Što svi vjeruju da su te strukture uzelu Rusiju,Češku i sl.samo kod kao nisu.Pa Milo mu bio šef.Milo osta da brani Dubrovnik,a ovaj sa najlon kesom spuca kod Alije u I korpus,samo još fali Flaš Gordon da strip bude kompletan.
To nema veze sa ksenofobijom.Zaboli mene odakle je,sve dok posteno radi.Ali,kada on,koji uopste nije iz BiH,meni koji sam rodjen ovdje i zadnjih ko zna koliko mojih generacija...onda me to nervira.Ovdje neka radi posteno,zaraduje,gradi,ali ako ako uzima sebi za pravo da ljude ovdje proglasava izdajnicima i ko zna kakvim groznim epitetima,onda i ja imam pravo da mu porucim neka ide u Crnu Goru i dijeli lekcije iz patriotizma.
IspiŠasmo, kako ti reče, i o Ekremu Jevriću...to je taj rang, otprilike Raji dosadno, šta li...
Bujrum na avazov forum, tamo ti niko neće protivrječiti
Mislim da je taj Ekrem Jevrić postigao više tog au svom zivotu nego 90% vas koji ga simijavate. Svjesni ste da ste čak i ispod Ekremovog ranga pa sada ismijavajući i napadajući tog čovjeka u suštini samo želite svoju ništavnost, anonimnost i besposlenost prekriti. Neko ko generacijama potiče iz Sarajeva a nije bio u stanju ni stan sebi da obezbijedi naravno da će biti ljubomoran na jednog došlju koji je svojom sposobnošću uspio od Sarajevske kasabe nešto nalik gradu da napravi, a kamo li da mu daju šansu da još više od toga ucini.
U vašoj kritici prema njemu samo svoj jad oslikavate i ništa drugo. Kada budete shvatili da u politici trebaju sposobni i bogati ljudi a ne "moralisti" i bijednici onda ćete shvatiti poentu politike.
sansun wrote:
Mislim da je taj Ekrem Jevrić postigao više tog au svom zivotu nego 90% vas koji ga simijavate. Svjesni ste da ste čak i ispod Ekremovog ranga pa sada ismijavajući i napadajući tog čovjeka u suštini samo želite svoju ništavnost, anonimnost i besposlenost prekriti. Neko ko generacijama potiče iz Sarajeva a nije bio u stanju ni stan sebi da obezbijedi naravno da će biti ljubomoran na jednog došlju koji je svojom sposobnošću uspio od Sarajevske kasabe nešto nalik gradu da napravi, a kamo li da mu daju šansu da još više od toga ucini.
U vašoj kritici prema njemu samo svoj jad oslikavate i ništa drugo. Kada budete shvatili da u politici trebaju sposobni i bogati ljudi a ne "moralisti" i bijednici onda ćete shvatiti poentu politike.
GRAD ne čine zgrade... a pogotovo ne lijep, onakve...
sansun wrote:
GRAD ne čine zgrade... a pogotovo ne lijep, onakve...
Nemoj da mu ubijas "ideal".
Znas kako to hoda... kao kod indijanaca. Samo da sija... pa malo stkalarije, efekat ogledala, i - eto ga! Cudo!
Da Mamford pozivi jos koju godinu, siigurno bi uvrstio i ovo cudo u svoj Grad u istoriji...
Last edited by Chisum on 06/07/2010 19:05, edited 1 time in total.
Nosilac liste iz USK-a je dr. Hazim Kapić, ugledni neuropsihijatar-neurolog iz Cazina.Jednu od dvije ZDK-a liste nosi Zeničak Nasir Beganović, diplomirani pravnik, dok je na drugoj, što je kuriozitet na ovdašnjim prostorima, studentica iz Visokog Alina Čabaravdić.
[/b]
dali neko ima neku info o gore pomenutim ljudima..poznaje li koji forumas nekog licno od ovih ljudi il nesto slicno? neke afere,kontraverze,dobre stvari,lose stvari i tak..
Ja samo znam da niko ne kaže Zeničak osim ovih Mandalovih pulena
...
Nosioci federalnih lista su također zvučna, ali u politici nova imena. Iz Kantona Sarajevo to je diplomirani inžinjer elektrotehnike Mirza Ustamujić jedan od menadžera “Nokie”
...
Nosioci SBB-ovih državnih lista su eminentna i zvučna imena. Tako je na čelu sarajevske liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH doktor pravnih nauka Enver Išerić, aktuelni direktor Agencije za državnu službu Federacije BiH.
Samo u koliko su se do sada direktori agencija birali po strucnosti, mozda je ovo novi covjek
ne bih da vam kvarim igranku ali samo da vas podsjetim da sutra u 20h na tvsa ide novi dokumentarni film o genocidu u Srebrenici "Daleko je Tuzla"...ne propustite
Fahrin prijatelj i donedavno poslovni partner M.Miskovic je pred bankrotom
Racuni su mu blokirani, duzan je dobavljacima, bivsa desna ruka M.Forcan ga tuzi a firma je pred prodajom
Sta ovo govori???
Isti scenario do kraja godine ce biti sa Radonccem
Pa pogledajte samo na web site Avaza i rubrike o rentanju prostora u ATT
Niko ga nece
Kada dozivi poraz na izborima i na utrci za predsjednistvo to ce mu biti definitivni kraj