Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
ultima_palabra

#3276 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

aerosa wrote:
ultima_palabra wrote:
sansun wrote:O kome vi onda ispišaste preko 100 str.? što o zejnilu zikiću ne pišete i pola od ovoga? Vi ste samo jedna rulja koja pljuje ionako po svemu i svačemu pa je vaše mišljenje ionako nebitno.
IspiŠasmo, kako ti reče, i o Ekremu Jevriću...to je taj rang, otprilike 8-) Raji dosadno, šta li...
Bujrum na avazov forum, tamo ti niko neće protivrječiti ;-)
:lol: :lol: :lol: Ne vrijeđaj Ekrema crni ultima :lol: :lol:
Sorry :oops: Više sam se osvrnuo na taj fenomen popularnosti...a Ekrem je pošten, za razliku od zemljaka mu :-D
Radi, radi, a i samo radi :lol: A onaj laže, krade, podmićuje, huška...
thepatriot

#3277 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by thepatriot »

Ako neko ima kakvih dokaza koji inkriminiraju Fahru kuma, fino predati postojećim državnim organima pa ne'k mu oni sude, a ne ovdje da se palamudi rekla-kazala metodom, nema fajde od toga :!:
nellington

#3278 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nellington »

thepatriot wrote:Ako neko ima kakvih dokaza koji inkriminiraju Fahru kuma, fino predati postojećim državnim organima pa ne'k mu oni sude, a ne ovdje da se palamudi rekla-kazala metodom, nema fajde od toga :!:
Ni protiv Al Caponea niko nije ništa imao dok se nije pojavili

Image
zonbirile

#3279 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

thepatriot wrote:Ako neko ima kakvih dokaza koji inkriminiraju Fahru kuma, fino predati postojećim državnim organima pa ne'k mu oni sude, a ne ovdje da se palamudi rekla-kazala metodom, nema fajde od toga :!:
----------------------------------------------
pa znaju oni da ima falš državljanstvo,kako će u predsjedništvo,a trebao bi u azilantski kamp sa Abu hamzom
sansun

#3280 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by sansun »

Ti i takvi poput tebe niste u stanju isprano ni deklinirati nazive tih gradova, moja preporuka, putujte malo, hodajte, upoznavajte svijet i vidjet ćete da ksenofobija nema nigdje drugo prolaza osim u nazadnim provincijama. U svim uspješnim sredinama svijeta s evrewdnuje samo uspjeh i ništa drugo, a vi koji biste željeli po genima i porijeklu kopati, pazite da ne iskopate nešto po čemu danas tolikjo pljujete :wink:
joeaziz

#3281 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by joeaziz »

sansun wrote:Ti i takvi poput tebe niste u stanju isprano ni deklinirati nazive tih gradova, moja preporuka, putujte malo, hodajte, upoznavajte svijet i vidjet ćete da ksenofobija nema nigdje drugo prolaza osim u nazadnim provincijama. U svim uspješnim sredinama svijeta s evrewdnuje samo uspjeh i ništa drugo, a vi koji biste željeli po genima i porijeklu kopati, pazite da ne iskopate nešto po čemu danas tolikjo pljujete :wink:

jel ti mozda ovdje odradjujes pripravnicki za avaz?
zonbirile

#3282 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

sansun wrote:Ti i takvi poput tebe niste u stanju isprano ni deklinirati nazive tih gradova, moja preporuka, putujte malo, hodajte, upoznavajte svijet i vidjet ćete da ksenofobija nema nigdje drugo prolaza osim u nazadnim provincijama. U svim uspješnim sredinama svijeta s evrewdnuje samo uspjeh i ništa drugo, a vi koji biste željeli po genima i porijeklu kopati, pazite da ne iskopate nešto po čemu danas tolikjo pljujete :wink:
--------------------------
pa ja onako zavičajno da me i Fahro i ti razumijete.Nego ima li Fahra,kako jadan pored žene se preženi.
thepatriot

#3283 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by thepatriot »

zonbirile wrote:
pa znaju oni da ima falš državljanstvo,kako će u predsjedništvo,a trebao bi u azilantski kamp sa Abu hamzom
Ko oni dečko, to mi,oni,ovi, ne ide ;-) već fino za ove svoje izjave,ako imaš dokaze, prijavi nadležnim organima, budi legalista, pusti internet revoluciju od nje nema ništa 8-)
zonbirile

#3284 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

thepatriot wrote:
zonbirile wrote:
Ko oni dečko, to mi,oni,ovi, ne ide ;-) već fino za ove svoje izjave,ako imaš dokaze, prijavi nadležnim organima, budi legalista, pusti internet revoluciju od nje nema ništa 8-)
----------------------
koja banda, sjebati državu pa onda prizivati legalne metode.Pa će policija u Fahre nam i sudstvo u njega mi suditi mi za saznanja o magu bosanskog izdavaštva.Pa pišu ljudi i da je kodnog imena Ščepo,srednjeslikarske/likovne škole dogurao do izvršnog sekretara SKJ Titograda,to se nije moglo bez znanja Službe.Što svi vjeruju da su te strukture uzelu Rusiju,Češku i sl.samo kod kao nisu.Pa Milo mu bio šef.Milo osta da brani Dubrovnik,a ovaj sa najlon kesom spuca kod Alije u I korpus,samo još fali Flaš Gordon da strip bude kompletan.
klixober

#3285 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by klixober »

To nema veze sa ksenofobijom.Zaboli mene odakle je,sve dok posteno radi.Ali,kada on,koji uopste nije iz BiH,meni koji sam rodjen ovdje i zadnjih ko zna koliko mojih generacija...onda me to nervira.Ovdje neka radi posteno,zaraduje,gradi,ali ako ako uzima sebi za pravo da ljude ovdje proglasava izdajnicima i ko zna kakvim groznim epitetima,onda i ja imam pravo da mu porucim neka ide u Crnu Goru i dijeli lekcije iz patriotizma.
Chisum

#3286 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chisum »

sansun wrote:
IspiŠasmo, kako ti reče, i o Ekremu Jevriću...to je taj rang, otprilike 8-) Raji dosadno, šta li...
Bujrum na avazov forum, tamo ti niko neće protivrječiti ;-)
Mislim da je taj Ekrem Jevrić postigao više tog au svom zivotu nego 90% vas koji ga simijavate. Svjesni ste da ste čak i ispod Ekremovog ranga pa sada ismijavajući i napadajući tog čovjeka u suštini samo želite svoju ništavnost, anonimnost i besposlenost prekriti. Neko ko generacijama potiče iz Sarajeva a nije bio u stanju ni stan sebi da obezbijedi naravno da će biti ljubomoran na jednog došlju koji je svojom sposobnošću uspio od Sarajevske kasabe nešto nalik gradu da napravi, a kamo li da mu daju šansu da još više od toga ucini.

U vašoj kritici prema njemu samo svoj jad oslikavate i ništa drugo. Kada budete shvatili da u politici trebaju sposobni i bogati ljudi a ne "moralisti" i bijednici onda ćete shvatiti poentu politike.

Al usra... dozavrat.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Je li ovo onaj... kako se zvase?

Mandal?

:lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3287 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chmoljo »

sansun wrote:
Mislim da je taj Ekrem Jevrić postigao više tog au svom zivotu nego 90% vas koji ga simijavate. Svjesni ste da ste čak i ispod Ekremovog ranga pa sada ismijavajući i napadajući tog čovjeka u suštini samo želite svoju ništavnost, anonimnost i besposlenost prekriti. Neko ko generacijama potiče iz Sarajeva a nije bio u stanju ni stan sebi da obezbijedi naravno da će biti ljubomoran na jednog došlju koji je svojom sposobnošću uspio od Sarajevske kasabe nešto nalik gradu da napravi, a kamo li da mu daju šansu da još više od toga ucini.

U vašoj kritici prema njemu samo svoj jad oslikavate i ništa drugo. Kada budete shvatili da u politici trebaju sposobni i bogati ljudi a ne "moralisti" i bijednici onda ćete shvatiti poentu politike.
GRAD ne čine zgrade... a pogotovo ne lijep, onakve... :-)
HAVANA

#3288 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HAVANA »

E nek si im odbrusio. :lol:
Chisum

#3289 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chisum »

Chmoljo wrote:
sansun wrote:

GRAD ne čine zgrade... a pogotovo ne lijep, onakve... :-)
Nemoj da mu ubijas "ideal". :lol:

Znas kako to hoda... kao kod indijanaca. Samo da sija... pa malo stkalarije, efekat ogledala, i - eto ga! Cudo!

Da Mamford pozivi jos koju godinu, siigurno bi uvrstio i ovo cudo u svoj Grad u istoriji... :-D
Last edited by Chisum on 06/07/2010 19:05, edited 1 time in total.
BiH-x

#3290 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by BiH-x »

:thumbup:
zonbirile

#3291 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

našla krpa zakrpu,pa kod vas se kaže iz Gusinje,Rožaje,kod Fahra.Nego oslobodi nogu,slobodno stani na štreku,neće struja.
MrMaliJoe

#3292 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by MrMaliJoe »

nellington wrote:

Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
VjecitiStudent

#3293 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by VjecitiStudent »

kakavdanakneiskustvu wrote:
zonbirile wrote:sinoć capo di tutti capi izjavi da će se boriti protiv mafije.Keljmendi s Gašijem zajedno cijelu noć nije oka sklopio-od smijeha.
:thumbup: :thumbup:
Vlasnik novine koja je glavni glasnogovornik bjegunaca od zakona sad ce se "boriti protiv mafije" :-)

Akteri oružanog sukoba u Zenici obratili se redakciji Dnevnog avaza i najavili skoru predaju policiji
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna ... omana.html
nellington

#3294 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nellington »

Sofoklo wrote:
Nosilac liste iz USK-a je dr. Hazim Kapić, ugledni neuropsihijatar-neurolog iz Cazina. Jednu od dvije ZDK-a liste nosi Zeničak Nasir Beganović, diplomirani pravnik, dok je na drugoj, što je kuriozitet na ovdašnjim prostorima, studentica iz Visokog Alina Čabaravdić.
[/b]
dali neko ima neku info o gore pomenutim ljudima..poznaje li koji forumas nekog licno od ovih ljudi il nesto slicno? neke afere,kontraverze,dobre stvari,lose stvari i tak..
Ja samo znam da niko ne kaže Zeničak osim ovih Mandalovih pulena :lol:
VjecitiStudent

#3295 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by VjecitiStudent »

Sofoklo wrote:
...
Nosioci federalnih lista su također zvučna, ali u politici nova imena. Iz Kantona Sarajevo to je diplomirani inžinjer elektrotehnike Mirza Ustamujić jedan od menadžera “Nokie”
...
:lol: :lol: :lol:
privremeni

#3296 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by privremeni »

Nosioci SBB-ovih državnih lista su eminentna i zvučna imena. Tako je na čelu sarajevske liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH doktor pravnih nauka Enver Išerić, aktuelni direktor Agencije za državnu službu Federacije BiH.
Samo u koliko su se do sada direktori agencija birali po strucnosti, mozda je ovo novi covjek :lol:
doktor78

#3297 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by doktor78 »

...
kamen spoticanja

#3298 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by kamen spoticanja »

ne bih da vam kvarim igranku ali samo da vas podsjetim da sutra u 20h na tvsa ide novi dokumentarni film o genocidu u Srebrenici "Daleko je Tuzla"...ne propustite
ja.neron

#3299 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ja.neron »

nellington wrote:

Image

Image

ovo je bolja verzija istog filma :D
StupskaBitanga

#3300 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by StupskaBitanga »

Fahrin prijatelj i donedavno poslovni partner M.Miskovic je pred bankrotom
Racuni su mu blokirani, duzan je dobavljacima, bivsa desna ruka M.Forcan ga tuzi a firma je pred prodajom

Sta ovo govori???
Isti scenario do kraja godine ce biti sa Radonccem
Pa pogledajte samo na web site Avaza i rubrike o rentanju prostora u ATT
Niko ga nece
Kada dozivi poraz na izborima i na utrci za predsjednistvo to ce mu biti definitivni kraj
Post Reply