Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
veella wrote:Werder ce ispasti ako ovako nastavi...
Werder - Hannover
80. minut 0:0
pojma ti nemas
cijelu su utakmicu dominirali. da je arnautovic igrao ranije bi se golovi postigli.
I ja da sam nastavio trenirati bio bih odličan lijevi bek, po potrebi bih mogao igrati i na poziciji stopera. Pusti se priče šta bi bilo, kad bi bilo.
izgleda tebi je najvaznije nesto da napises, nema veze sto je to samo suplja
u ofanzivnoj igri arnautovic za werder ima vrijednost kao npr ribery za bayern.
groove wrote:
izgleda tebi je najvaznije nesto da napises, nema veze sto je to samo suplja
u ofanzivnoj igri arnautovic za werder ima vrijednost kao npr ribery za bayern.
Da mu je vrijednost kao Messiju za Barcelonu, opet bi ti bio onaj gore post priča šbb - kbb.
MOSALJOZE wrote:Šta mislite ko ce biti 2 i 3.Mislim samo se još vella moze nadati nečemu.Pa da vas čujem 1 mjesto je rezervisano za NAJBOLJE
Prvo vas deremo u kupu, a kada se tu kola poljuljaju odose niz brdo... Nece vas spasiti ni 1000 Guardiola (gladiola )
Novi stari prvak je nur der BVB. Pozzzzzz za sve Zeljovce
Mikady wrote:Sutra BVB rutinski uzima uvijek su mi zuti bili simpatican klub sto se tice Bundeslige za razliku od Bajern.M
A jbg kad si NAJBOLJI onda te mnogo ljudi voli a imaš i one koji se pojedu gledajuci uspjehe NAJBOLJEG.Stoji da nas je dortmund pojeo zadnje 2sezone(da vas podsjetim da ne bi BM nikad oni ne bi opstali)
vella evo jedna za tebe:Dosta je bilo 2 godine lošeg kluba.Vrijeme je za preokret
Mikady wrote:Sutra BVB rutinski uzima uvijek su mi zuti bili simpatican klub sto se tice Bundeslige za razliku od Bajern.M
A jbg kad si NAJBOLJI onda te mnogo ljudi voli a imaš i one koji se pojedu gledajuci uspjehe NAJBOLJEG.Stoji da nas je dortmund pojeo zadnje 2sezone(da vas podsjetim da ne bi BM nikad oni ne bi opstali)
vella evo jedna za tebe:Dosta je bilo 2 godine lošeg kluba.Vrijeme je za preokret
Jedva cekam tekmu BVB - bayern, da vidis kako los klub trpa...
Jedva cekam tekmu BVB - bayern, da vidis kako los klub trpa...
Jednom sam ti vec napisao vama derbiji nama titule(:D)
Bayern je institucija a ovo ostalo su samo nuspojave
klasicna nuspojava je Mikady,zelis isprovocirati ban?
nemere druze,provaljen si,nemeres kenjat na svakom pdf-u
simonese wrote:Bayern je institucija a ovo ostalo su samo nuspojave
šta bi ja bez tebe simonese moram sam branit čast NAJBOLJEG kluba
Vella brate hajde napiši šta ocekujes sutra mislim da znaš šta ja ocekujem.Što bi ti rekao da ti neki igrači šalju SMS prije tekme da ti kazem meni kisling poslao poruku kaze nije dobro za BVB
MOSALJOZE wrote:Vella brate hajde napiši šta ocekujes sutra mislim da znaš šta ja ocekujem.Što bi ti rekao da ti neki igrači šalju SMS prije tekme da ti kazem meni kisling poslao poruku kaze nije dobro za BVB