Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
animals wrote:Odes u Hrvatsku i rijesis problem..ako odes, vidjeces da nije tako crno kako ti i nosara prikazujete..sve lijepo i sredjeno, blista..jbg. Evropa je to...
Nisam nikad otišao u HR pa eto prolupavam napamet Kad siđeš sa autoputa, i ne ideš u ZG ili Dubrovnik ili bilo koji šminka primorski grad vidiš pravu sliku Hrvatske....u Slavoniji i Zagorju nažalost je druga slika od one koju serviraju po medijima, a ja sam je svojim očima vidio sramota za jedan jako plodan i nekada veoma bogat dio bivše SFRJ
Domagoj Margetić jučer se pojavio pred Antikorupcijskim odborom Europskog parlamenta gdje je izložio genezu afere Hypo na prostorima bivše Jugoslavije, nakon čega je odgovarao na pitanja europarlamentaraca.
Ono što ih je najviše zanimalo bila je ugroženost Margetića nakon otkrića, na što je on jedino mogao predočiti svoju priču koja nije nimalo laka, započevši s tvrdnjom da je govoriti istinu u Hrvatskoj vrlo opasno jer je istina u Hrvatskoj jeftina, a laž skupa.
Ponovno je na tapeti bio i državni odvjetnik Mladen Bajić kojeg Margetić već godinama neuspješno pokušava dovesti pred lice pravde.
Izjednačio je sve Vlade u Hrvatskoj, predočivši primjer Milanovićeva brata koji je dobio dvojbeni kredit u LHB banci od direktora te banke, inače bivšeg direktora Hypo banke. Za kraj je rekao da nikad nije uspio osigurati suradnju državnih tijela, iako su njegova otkrića o aferi Hypo objavljena daleko prije pokretanja bilo kojeg postupka.
Kao sto svi ne potpadaju u gornje linkove tako isto ne potpadaju svi niti u ovaj...
U svakom slucaju ja mislim da se Hrvatskoj ne isplati biti previse napredna u odnosu na susjedstvo jer bi je satrale imigracije.
Balkanci ne mogu zatraziti azil,ne znam za boravak u Hrvatskoj prema tome ne vidim da bi isti navalili u Hr.
Do prije 6 godina azil u Hrvatskoj su najviše tražili Srbi, danas su to Afganistanci. Nije riječ samo o azilu. Susjedi na milijun malih načina mogu boraviti u Hrvatskoj legalno ili nelegalno a da nema veze s traženjem azila.
Da li je za dobijanje putovnice rh potrebno samo predočiti dokaz da se neko iz bliže familije izjašnjavao hrvatom? Mislim, ja ne vidim logiku tu, ako se neko izjašnjava sada hrvatom znači li to da će dobiti domovnicu'?
kakav je tvoj osjecaj, koliko je pucanstvo zaduzeno...
Evo ovako, to nije moj osjećaj, to je nešto što gledam svakodnevno. Ljudi koji su zaduženi , zaduženi su svojom krivicom u velikoj većini slučajeva jer su pretjerali. Primjer - moj šef mi prije nekoliko dana govori kako je mora uplatiti na račun nekoliko tisuća kuna da ga odblokiraju. On koji ima ne znam koliko veću plaču od moje, djeca su mu još u gradu u školi ( ja imam studenta u drugom gradu ). Ja imam plaču ispod prosječne, muž nešto iznad prosječne i uspijevam svaki mjesec nešto staviti u štednju. U minusu nisam nikad i vjeruj mi da velika većina onih koji imaju debele minuse na tekućim računima nisu sirotinja već bahati pojedinci koji žive iznad svojih mogućnosti. Sirotinja se uglavnom pokriva onim što ima.
Osobni bankrot je nešto najbolje što im se može desiti, jer ako oni sami nemaju mozga za reći -sada je dosta, onda će to netko napraviti za njih.
Do prije 6 godina azil u Hrvatskoj su najviše tražili Srbi, danas su to Afganistanci.
Srbi su tražili svoja prava (nekretnine i radni staž) koja su im bila oduzeta za Franceka, al srećom i EU ima svoje korisne zakone i pravila u moru apsurdnih A azil u Rvackoj i Smrdiji samo tranzitne vize i zapad
Do prije 6 godina azil u Hrvatskoj su najviše tražili Srbi, danas su to Afganistanci.
Srbi su tražili svoja prava (nekretnine i radni staž) koja su im bila oduzeta za Franceka, al srećom i EU ima svoje korisne zakone i pravila u moru apsurdnih A azil u Rvackoj i Smrdiji samo tranzitne vize i zapad
Srbi koji su tražili svoje nekretnine su građani RH i za Boga miloga kakve veze imaju s azilantima i kako uopće mogu bit azilanti u vlastitoj državi? Saberi se malo.
Zašto je teško nekome napisati H ispred R? Ili zašto Smrdija kad tamo fino miriše.. Jel ko bio na plantažama maslačka
Jesu to ovi etno-vjerski ispadi ili kaj? Kaj ne?
sherbett wrote:
zato što taj "netko" tko ne napiše H ispred R misli da je Ercegovina Hrvatska, ili da su u Hrvatskoj samo Ercegovci, uglavnom zato što provocira iz sebi poznatih razloga
Šta fali Hercegovcima molim te? Zašto sad ti provociraš molim te? H ispred E ne stavljaš molim te? Zakaj?
sherbett wrote:
po meni hercegovcima ne fali ama baš ništa! dapače!
zakaj? da si ti neki koji govori kaj ne bi postavljao ovakva pitanja jer bi bio upućen u situaciju, i mogućnosti eventualnih provokacija! zato, bolje se naj mešati
Ostavite vi ero mrzitelji moje zemljake
Gdje bi bili da ih nema