Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
sredoje

#3276 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sredoje »

Lajavikrelac wrote:
animals wrote:Odes u Hrvatsku i rijesis problem..ako odes, vidjeces da nije tako crno kako ti i nosara prikazujete..sve lijepo i sredjeno, blista..jbg. Evropa je to...
Nisam nikad otišao u HR pa eto prolupavam napamet :-) Kad siđeš sa autoputa, i ne ideš u ZG ili Dubrovnik ili bilo koji šminka primorski grad vidiš pravu sliku Hrvatske....u Slavoniji i Zagorju nažalost je druga slika od one koju serviraju po medijima, a ja sam je svojim očima vidio :( sramota za jedan jako plodan i nekada veoma bogat dio bivše SFRJ :oops:

Nije moguće da si u Hrvatskoj vidio nešto loše! :lol:
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#3277 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Domaci izdajnik »

Što ne prikazuje Exkluziv magazin nije istina, čuj vjerovati svojim očima :D mediji su čudo jedno....
Nass

#3278 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Nass »

Domagoj Margetić oprao Bajića pred Europskim parlamentom
Objavljeno od tacno.net dana Travanj 24, 2013 u Novosti, Zagreb

Domagoj Margetić jučer se pojavio pred Antikorupcijskim odborom Europskog parlamenta gdje je izložio genezu afere Hypo na prostorima bivše Jugoslavije, nakon čega je odgovarao na pitanja europarlamentaraca.

Ono što ih je najviše zanimalo bila je ugroženost Margetića nakon otkrića, na što je on jedino mogao predočiti svoju priču koja nije nimalo laka, započevši s tvrdnjom da je govoriti istinu u Hrvatskoj vrlo opasno jer je istina u Hrvatskoj jeftina, a laž skupa.

Ponovno je na tapeti bio i državni odvjetnik Mladen Bajić kojeg Margetić već godinama neuspješno pokušava dovesti pred lice pravde.

Izjednačio je sve Vlade u Hrvatskoj, predočivši primjer Milanovićeva brata koji je dobio dvojbeni kredit u LHB banci od direktora te banke, inače bivšeg direktora Hypo banke. Za kraj je rekao da nikad nije uspio osigurati suradnju državnih tijela, iako su njegova otkrića o aferi Hypo objavljena daleko prije pokretanja bilo kojeg postupka.
Hoće, ovo će zahvatiti i BiH.
Domaci izdajnik

#3279 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Eöl Mornedhel wrote:
animals wrote: Evropa je to...
Šinko, Evropa se prostire na sever i zapad od linije Beč-Drezden.
Evropa počinje od terase hotela Esplanade što je rekao onomad Krleža :wink:
http://www.jutarnji.hr/cak-15-000-grada ... e/1099118/
Žalosno nije za sprdnju :(
http://www.jutarnji.hr/prosjecan-hrvat- ... s/1098797/
Toliko o odskakanju i prosjeku.... :roll:
dalmatinka

#3280 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

Da se vratimo na temu kukanja i tekstova katastofe na jednoj strani i razliku u onome što vidim vlastitim očima na drugoj strani:
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarst ... secno.html
kerima1

#3281 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kerima1 »

dalmatinka wrote:Da se vratimo na temu kukanja i tekstova katastofe na jednoj strani i razliku u onome što vidim vlastitim očima na drugoj strani:
Otvarala sam ovaj link i na dnu imas komentare hrvata kako oni pisu nije ni blizu kako mediji plasiraju.
sredoje

#3282 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sredoje »

kerima1 wrote:
dalmatinka wrote:Da se vratimo na temu kukanja i tekstova katastofe na jednoj strani i razliku u onome što vidim vlastitim očima na drugoj strani:
Otvarala sam ovaj link i na dnu imas komentare hrvata kako oni pisu nije ni blizu kako mediji plasiraju.

Kao sto svi ne potpadaju u gornje linkove tako isto ne potpadaju svi niti u ovaj...

U svakom slucaju ja mislim da se Hrvatskoj ne isplati biti previse napredna u odnosu na susjedstvo jer bi je satrale imigracije.
kerima1

#3283 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kerima1 »

Kao sto svi ne potpadaju u gornje linkove tako isto ne potpadaju svi niti u ovaj...

U svakom slucaju ja mislim da se Hrvatskoj ne isplati biti previse napredna u odnosu na susjedstvo jer bi je satrale imigracije.
Balkanci ne mogu zatraziti azil,ne znam za boravak u Hrvatskoj prema tome ne vidim da bi isti navalili u Hr.
dalmatinka

#3284 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

kerima1 wrote:

Balkanci ne mogu zatraziti azil,ne znam za boravak u Hrvatskoj prema tome ne vidim da bi isti navalili u Hr.

Do prije 6 godina azil u Hrvatskoj su najviše tražili Srbi, danas su to Afganistanci. Nije riječ samo o azilu. Susjedi na milijun malih načina mogu boraviti u Hrvatskoj legalno ili nelegalno a da nema veze s traženjem azila.
sredoje

#3285 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sredoje »

kerima1 wrote:

Sad ne, nezaposlenost je velika, iako je putovnica trazena roba...
Danguba

#3286 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Danguba »

kakav je tvoj osjecaj, koliko je pucanstvo zaduzeno...
kerima1

#3287 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kerima1 »

Gdje nema posla nema opasnosti od najezde stranaca :D Znaci no sikirati mucimo se svi.
Bodkin

#3288 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Eöl Mornedhel wrote:
animals wrote: Evropa je to...
Šinko, Evropa se prostire na sever i zapad od linije Beč-Drezden.
:thumbup:
kerima1

#3289 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kerima1 »

Do prije 6 godina azil u Hrvatskoj su najviše tražili Srbi, danas su to Afganistanci.
Pa jel dobije iko azil ili samo produzi gore u naprednije evropske zemlje?!
Pingwin

#3290 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Pingwin »

Da li je za dobijanje putovnice rh potrebno samo predočiti dokaz da se neko iz bliže familije izjašnjavao hrvatom? Mislim, ja ne vidim logiku tu, ako se neko izjašnjava sada hrvatom znači li to da će dobiti domovnicu'?
dalmatinka

#3291 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

Danguba wrote:
kakav je tvoj osjecaj, koliko je pucanstvo zaduzeno...
Evo ovako, to nije moj osjećaj, to je nešto što gledam svakodnevno. Ljudi koji su zaduženi , zaduženi su svojom krivicom u velikoj većini slučajeva jer su pretjerali. Primjer - moj šef mi prije nekoliko dana govori kako je mora uplatiti na račun nekoliko tisuća kuna da ga odblokiraju. On koji ima ne znam koliko veću plaču od moje, djeca su mu još u gradu u školi ( ja imam studenta u drugom gradu ). Ja imam plaču ispod prosječne, muž nešto iznad prosječne i uspijevam svaki mjesec nešto staviti u štednju. U minusu nisam nikad i vjeruj mi da velika većina onih koji imaju debele minuse na tekućim računima nisu sirotinja već bahati pojedinci koji žive iznad svojih mogućnosti. Sirotinja se uglavnom pokriva onim što ima.
Osobni bankrot je nešto najbolje što im se može desiti, jer ako oni sami nemaju mozga za reći -sada je dosta, onda će to netko napraviti za njih.
kerima1

#3292 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kerima1 »

Da je Bogdom Bosna priblizno kao Hrvatska kakva je takva bolja je od ove propale jazbine. :cry:
dalmatinka

#3293 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

kerima1 wrote:
Do prije 6 godina azil u Hrvatskoj su najviše tražili Srbi, danas su to Afganistanci.
Dobije.
kerima1

#3294 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kerima1 »

dalmatinka wrote:
kerima1 wrote:
Dobije.
Ja sam nasla podatak da se u Hrvatskoj za 20 godina dalo azil za par ljudi na prste da izbrojis.
Domaci izdajnik

#3295 Re: Desavanja u Hrvatskoj

dalmatinka wrote:

Srbi su tražili svoja prava (nekretnine i radni staž) koja su im bila oduzeta za Franceka, al srećom i EU ima svoje korisne zakone i pravila u moru apsurdnih :wink: A azil u Rvackoj i Smrdiji :-) samo tranzitne vize i zapad :run:
dalmatinka

#3296 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dalmatinka »

Lajavikrelac wrote:
dalmatinka wrote:

Srbi su tražili svoja prava (nekretnine i radni staž) koja su im bila oduzeta za Franceka, al srećom i EU ima svoje korisne zakone i pravila u moru apsurdnih :wink: A azil u Rvackoj i Smrdiji :-) samo tranzitne vize i zapad :run:
Srbi koji su tražili svoje nekretnine su građani RH i za Boga miloga kakve veze imaju s azilantima i kako uopće mogu bit azilanti u vlastitoj državi? Saberi se malo. :roll:
Pingwin

#3297 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Pingwin »

Zašto je teško nekome napisati H ispred R? Ili zašto Smrdija kad tamo fino miriše.. Jel ko bio na plantažama maslačka 8-)
Jesu to ovi etno-vjerski ispadi ili kaj? Kaj ne? :lol:
Pingwin

#3298 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Pingwin »

sherbett wrote: zato što taj "netko" tko ne napiše H ispred R misli da je Ercegovina Hrvatska, ili da su u Hrvatskoj samo Ercegovci, uglavnom zato što provocira iz sebi poznatih razloga
Šta fali Hercegovcima molim te? Zašto sad ti provociraš molim te? H ispred E ne stavljaš molim te? Zakaj?
Pingwin

#3299 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Pingwin »

sherbett wrote: po meni hercegovcima ne fali ama baš ništa! dapače!
zakaj? da si ti neki koji govori kaj ne bi postavljao ovakva pitanja jer bi bio upućen u situaciju, i mogućnosti eventualnih provokacija! zato, bolje se naj mešati
Ostavite vi ero mrzitelji moje zemljake :kulerka:
Gdje bi bili da ih nema
hhaarree

#3300 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by hhaarree »

:zoka:

oj boze olaksaj a ne otezaj
Post Reply