FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Bijeli_sa
#3276 Re: FK Zeljeznicar
kakav je penal bio? i sto go ponisti zrinjskom 
-
Adi_vp
#3277 Re: FK Zeljeznicar
Zeljo nije nesto impresionirao veceras,igraci Zrinjskog rano su izlazili na nase igrace tako da smo se jedno vrijeme tesko s loptom sastavljali
,uigrana ekipa vidi se to odmah,tehnicki jaca..Zeljo jedino fizicki dobar ostalo bacit u vodu,par bitnih igraca falilo sto se i osjetilo na terenu..Sve kad se uzme u obzir,zadnjih 20 minuta valjanja gostiju i odugovlacenja,Zeljine bezidejnosti u napadu,x je najrealnija varijanta veceras bila.Jug veceras pun ko sibica
I da gubis deset nula s juga bi se pjesma cula mi te volimo,mi te volimo...
I da gubis deset nula s juga bi se pjesma cula mi te volimo,mi te volimo...
-
LSD
#3278 Re: FK Zeljeznicar
pa reci gdje sam pogriješio kulturno ko covjek,a ne odmah neko napadanje...šta ti je ,jesi li normalanChairman wrote:??? Ajde ziv bio malo nauci igrace Zelje i ko je igrao veceras pa komentarisi.LSD wrote:Tanko veceras ovo…ne može se na horuk pobjediti Zrinjski ,treba tu igre u polju I kombinacija jer oni znaju postavljati I braniti,a Bogami su opasni su iz kontri.
Bekrić se poceo ponašati ko da je Maradona,onaj njihov gol je njegova katastrofana greška-pokloni im loptu I još njihovog izbaci u kontru I ljudi nam zavukoše gol…Prenaivno…Cocalić izrasta u najjaceg našeg igraca I neka mu je Amar dao traku,Bešlija solidan probio par puta stranu I nabacio u 16 ali nema gola,onaj Serdarević tanak pametuje nešto I kasni sa reakcijom I predajom lopte.
Kovacevic nidje veze,nije se sastavio sa loptom kako treba,onaj centarfor što uđe pred kraj (valjda je to Lazarević ili kako vec) ništa isto,mali Ćolić super odigrao opet djete se borilo ko lav.
Sve su svemu bolje ne može od ovog jer igramo samo jednim špicom a Mešanoviću za vratom dva jablana od 2 metra I nema šanse da se probije.
Zrinjski solidan,došli po bod I igrali taman koliko im je dovoljno…mi nešto napadamo u 2 poluvremenu ali to je do 16 metara I nema dalje-kapak…bezveze im ono valjanje,ukrali su 20 minuta glumom…njihov igrac pokosi našeg,ovaj naš se pridigne a njihov koji je napravio faul ostaje da laži,nevjerovatno...pa to samo kod nas ima
- Magarece_godine
#3279 Re: FK Zeljeznicar
LSD los si navijacLSD wrote:pa reci gdje sam pogriješio kulturno ko covjek,a ne odmah neko napadanje...šta ti je ,jesi li normalanChairman wrote:??? Ajde ziv bio malo nauci igrace Zelje i ko je igrao veceras pa komentarisi.LSD wrote:Tanko veceras ovo…ne može se na horuk pobjediti Zrinjski ,treba tu igre u polju I kombinacija jer oni znaju postavljati I braniti,a Bogami su opasni su iz kontri.
Bekrić se poceo ponašati ko da je Maradona,onaj njihov gol je njegova katastrofana greška-pokloni im loptu I još njihovog izbaci u kontru I ljudi nam zavukoše gol…Prenaivno…Cocalić izrasta u najjaceg našeg igraca I neka mu je Amar dao traku,Bešlija solidan probio par puta stranu I nabacio u 16 ali nema gola,onaj Serdarević tanak pametuje nešto I kasni sa reakcijom I predajom lopte.
Kovacevic nidje veze,nije se sastavio sa loptom kako treba,onaj centarfor što uđe pred kraj (valjda je to Lazarević ili kako vec) ništa isto,mali Ćolić super odigrao opet djete se borilo ko lav.
Sve su svemu bolje ne može od ovog jer igramo samo jednim špicom a Mešanoviću za vratom dva jablana od 2 metra I nema šanse da se probije.
Zrinjski solidan,došli po bod I igrali taman koliko im je dovoljno…mi nešto napadamo u 2 poluvremenu ali to je do 16 metara I nema dalje-kapak…bezveze im ono valjanje,ukrali su 20 minuta glumom…njihov igrac pokosi našeg,ovaj naš se pridigne a njihov koji je napravio faul ostaje da laži,nevjerovatno...pa to samo kod nas ima
U Zelji veceras nije igrao nikakav Kovacevic, ne znam na koga si mislio ...
Centarfor koji je usao pred kraj ? U igru su usli ovim redom: Svraka, Lazo Popovic i Srdjan Stanic ...
ziv bio ... bez uvrede
-
Chairman
#3280 Re: FK Zeljeznicar
Svi bi da budu nekakvi strucnjaci a ni igrace ne poznaju. Kakav crni Kovacevic, nije covjek uopste igrao. Drugo nije Lazarevic nego Lazar Popovic!LSD wrote:pa reci gdje sam pogriješio kulturno ko covjek,a ne odmah neko napadanje...šta ti je ,jesi li normalanChairman wrote:??? Ajde ziv bio malo nauci igrace Zelje i ko je igrao veceras pa komentarisi.LSD wrote:Tanko veceras ovo…ne može se na horuk pobjediti Zrinjski ,treba tu igre u polju I kombinacija jer oni znaju postavljati I braniti,a Bogami su opasni su iz kontri.
-
LSD
#3281 Re: FK Zeljeznicar
ma šta ste se ufatili tih imena,ja sam prije svega igru komentarisao...došlo novih igraca i ko ce zapamtiti sva ta imena...što me bezze turirate nepotrebnim pricama...a ovaj pitar se sad nešto naš'o da me proziva-nema pametnijeg posla...eto nek si ti pravi navijac Želje kad ih sve znaš nabrojati.
-
LSD
#3282 Re: FK Zeljeznicar
charirman...eto tuži me što sam napisao Lazarević umjesto Popović...i neces mi određivati šta cu ja pisati i kako cu pisati.
Imaš sud pa me prijavi.
Imaš sud pa me prijavi.
- aze
#3283 Re: FK Zeljeznicar
LSD wrote:ma šta ste se ufatili tih imena,ja sam prije svega igru komentarisao...došlo novih igraca i ko ce zapamtiti sva ta imena...što me bezze turirate nepotrebnim pricama...a ovaj pitar se sad nešto naš'o da me proziva-nema pametnijeg posla...eto nek si ti pravi navijac Želje kad ih sve znaš nabrojati.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#3284 Re: FK Zeljeznicar
aze wrote:LSD wrote:ma šta ste se ufatili tih imena,ja sam prije svega igru komentarisao...došlo novih igraca i ko ce zapamtiti sva ta imena...što me bezze turirate nepotrebnim pricama...a ovaj pitar se sad nešto naš'o da me proziva-nema pametnijeg posla...eto nek si ti pravi navijac Želje kad ih sve znaš nabrojati.
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Chairman
#3285 Re: FK Zeljeznicar
Care, je li i Drogba veceras za Zelju igrao? HahaLSD wrote:charirman...eto tuži me što sam napisao Lazarević umjesto Popović...i neces mi određivati šta cu ja pisati i kako cu pisati.
Imaš sud pa me prijavi.
Fol navijac ne zna igrace nabrojati!
Moram te prijaviti da ti uzmu godisnju
- Magarece_godine
#3286 Re: FK Zeljeznicar
Bilo je dobronamjerno ... bez uvredeLSD wrote:ma šta ste se ufatili tih imena,ja sam prije svega igru komentarisao...došlo novih igraca i ko ce zapamtiti sva ta imena...što me bezze turirate nepotrebnim pricama...a ovaj pitar se sad nešto naš'o da me proziva-nema pametnijeg posla...eto nek si ti pravi navijac Želje kad ih sve znaš nabrojati.
Mislim da Zelji treba vise kreativnosti na sredini i jedan igrac koji moze probiti po boku (ala Bucan) ... Zrinjski je veceras izvrsno djelovao iako su igrali bez nekoliko standardnih igraca ... Onaj njihov Ivankovic (dvica) stavio je u mali dzep Mesanovica ... Strasan igrac ...
Cestitke Osimu na izmjenama, utakmicu su zavrsili Mesanovic, Mehic, Popovic, Stanic .. izraziti ofanzivci ...
-
LSD
#3287 Re: FK Zeljeznicar
HA HA HA grohotom se smijem...jesi otkacenChairman wrote:Care, je li i Drogba veceras za Zelju igrao? HahaLSD wrote:charirman...eto tuži me što sam napisao Lazarević umjesto Popović...i neces mi određivati šta cu ja pisati i kako cu pisati.
Imaš sud pa me prijavi.
- dzipalo_junuz
#3288 Re: FK Zeljeznicar
Manijaci sretno vam u ovoj godini ali da zavrsiti abd iza kluba koji je ostvario najveci rezultat u europi poslje rata iz BiH... 

-
Chairman
#3289 Re: FK Zeljeznicar
LSD wrote:HA HA HA grohotom se smijem...jesi otkacenChairman wrote:Care, je li i Drogba veceras za Zelju igrao? HahaLSD wrote:charirman...eto tuži me što sam napisao Lazarević umjesto Popović...i neces mi određivati šta cu ja pisati i kako cu pisati.
Imaš sud pa me prijavi.
Hajd uzivaj Lazare
-
LSD
#3290 Re: FK Zeljeznicar
ko fol dobronamjerno...što ne mogu na rende kora ni na viljusku supe...sit sam ja takvih "dobronamjernih" prozivki...što to ja ne dolazim na vašu temu i ne pišem ništa ni dobronamjerno ni zlonamjerno...ali hajde,nek ti bude.Magarece_godine wrote:Bilo je dobronamjerno ... bez uvredeLSD wrote:ma šta ste se ufatili tih imena,ja sam prije svega igru komentarisao...došlo novih igraca i ko ce zapamtiti sva ta imena...što me bezze turirate nepotrebnim pricama...a ovaj pitar se sad nešto naš'o da me proziva-nema pametnijeg posla...eto nek si ti pravi navijac Želje kad ih sve znaš nabrojati.
Mislim da Zelji treba vise kreativnosti na sredini i jedan igrac koji moze probiti po boku (ala Bucan) ... Zrinjski je veceras izvrsno djelovao iako su igrali bez nekoliko standardnih igraca ... Onaj njihov Ivankovic (dvica) stavio je u mali dzep Mesanovica ... Strasan igrac ...
Cestitke Osimu na izmjenama, utakmicu su zavrsili Mesanovic, Mehic, Popovic, Stanic .. izraziti ofanzivci ...
Last edited by LSD on 24/08/2009 00:35, edited 1 time in total.
- aze
#3291 Re: FK Zeljeznicar
Vidim ja ti se nocas samo grohotom smijes i komentarises tekmu izmedju 2 kluba a ne znas ni ko je igraoLSD wrote:HA HA HA grohotom se smijem...jesi otkacenChairman wrote:Care, je li i Drogba veceras za Zelju igrao? HahaLSD wrote:charirman...eto tuži me što sam napisao Lazarević umjesto Popović...i neces mi određivati šta cu ja pisati i kako cu pisati.
Imaš sud pa me prijavi.
PS: Ti ostao tripovan haman jelde ?
-
Chairman
#3292 Re: FK Zeljeznicar
LSD wrote:ko fol dobronamjerno...što ne mogu na rende kora ni na viljusku supe...sit sam ja takvih "dobronamjernih" prozivki...što to ja ne dolazim na vašu temu i ne pišem ništa ni dobronamjerno ni zlonamjerno...ali hajde,nek ti bude.Magarece_godine wrote:Bilo je dobronamjerno ... bez uvredeLSD wrote:ma šta ste se ufatili tih imena,ja sam prije svega igru komentarisao...došlo novih igraca i ko ce zapamtiti sva ta imena...što me bezze turirate nepotrebnim pricama...a ovaj pitar se sad nešto naš'o da me proziva-nema pametnijeg posla...eto nek si ti pravi navijac Želje kad ih sve znaš nabrojati.
Pa kako ti to jedes supu?
edit: popravio si se , na vakat
Cuj na kasiku supe
-
LSD
#3293 Re: FK Zeljeznicar
koji li je ovaj Aze od ovih urođenika koji redovno mjenjaju nickove da mi je znati...mislim da znam koji je,ali brzo ce se on vratiti na stari 
-
LSD
#3294 Re: FK Zeljeznicar
što mi se Chairman svezo bezze,ali eto njemu na obraz.
- aze
#3295 Re: FK Zeljeznicar
Jest ja sam urođenik a ti kolonista sa nekog brda ocitoLSD wrote:koji li je ovaj Aze od ovih urođenika koji redovno mjenjaju nickove da mi je znati...mislim da znam koji je,ali brzo ce se on vratiti na stari
-
LSD
#3296 Re: FK Zeljeznicar
hajd priznaj koji si (može i na PM)...necu te ofirati garantujem...ja mislim da znam koji si ,ali etoaze wrote:Jest ja sam urođenik a ti kolonista sa nekog brda ocitoLSD wrote:koji li je ovaj Aze od ovih urođenika koji redovno mjenjaju nickove da mi je znati...mislim da znam koji je,ali brzo ce se on vratiti na stari
- Petit_Beurre
#3297 Re: FK Zeljeznicar
@ LSD: Ne odgovaraj navijačima klubova koji nemaju više od 3 boda
Igra može i mora biti bolja. Zalaganje i fizička se sprema su vrhunska ali nam fali samo malo, večeras je to bila sreća. A doći će, sigurno
Manijaci
koreo za 25
Igra može i mora biti bolja. Zalaganje i fizička se sprema su vrhunska ali nam fali samo malo, večeras je to bila sreća. A doći će, sigurno
Manijaci
- Deriguz
#3298 Re: FK Zeljeznicar
Alo ba papci, jeste vi normalni ba...
Stvarno od ovih pitara nema gorih kompleksasa.... to je fuj ba... pogledajte samo komentare na clanku ZELJO-zrinjski 1:1... 90% njihovih debilnih komentara... Boze me sacuvaj, svaki me put me iznova podsjete zasto ne navijam za Sarajevo i zasto su mi pitari uvijek bili sinonim za seljacine i rumenjake ... novopocene sarajlije neupucene u gradski duh i mentalitet
FUJ
Stvarno od ovih pitara nema gorih kompleksasa.... to je fuj ba... pogledajte samo komentare na clanku ZELJO-zrinjski 1:1... 90% njihovih debilnih komentara... Boze me sacuvaj, svaki me put me iznova podsjete zasto ne navijam za Sarajevo i zasto su mi pitari uvijek bili sinonim za seljacine i rumenjake ... novopocene sarajlije neupucene u gradski duh i mentalitet
FUJ
- slucajan
#3299 Re: FK Zeljeznicar
Je li ulazio Boris Bračulj u igru ili se on oprostio od aktivnog igranja.
Pitanje se odnosi samo na one koji su bili na utakmici ili znaju ovosezonski sastav Zeljeznicara.
Unaprijed, hvala.
Pitanje se odnosi samo na one koji su bili na utakmici ili znaju ovosezonski sastav Zeljeznicara.
Unaprijed, hvala.
-
LSD
#3300 Re: FK Zeljeznicar
jel to još sređuješ utiske sa utakmiceslucajan wrote:Je li ulazio Boris Bračulj u igru ili se on oprostio od aktivnog igranja.
Unaprijed, hvala.