Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Baltazar_khan

#3276 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

El_maestro wrote:Komisija za propise NS donijela odluku da su i Takmičarska i Apelaciona komisija pogriješile pri donošenju odluke, te da je 3:0 jedina ispravna odluka, te se ista odluka proslijedila Izvršnom odboru NS koji će sada morati glasati po pitanju te odluke.

Tako to rade poštene Komisije u kojima nema ljudi koji gledaju svoj interes, nego samo i isključivo PROPISE.
Od njih 15 koliko ih ima u IO, za nas bi trebalo 12 da glasa da bi dobili te bodove. Odmah na startu piši propalo, jer kad vidimo ko sve sjedi u IO, onda nema čemu da se nadamo.

Image
Fordas

#3277 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

El_maestro wrote:Komisija za propise NS donijela odluku da su i Takmičarska i Apelaciona komisija pogriješile pri donošenju odluke, te da je 3:0 jedina ispravna odluka, te se ista odluka proslijedila Izvršnom odboru NS koji će sada morati glasati po pitanju te odluke.

Tako to rade poštene Komisije u kojima nema ljudi koji gledaju svoj interes, nego samo i isključivo PROPISE.
Pa dok se ne pohapse svi lopovi koji su donijeli dvije nakaradne odluke ja nisam zadovoljan. A IO ce prihvatiti ovu odluku, da znate da hoce :roll:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3278 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Od njih 15 trebamo dobiti 12 glasova..to je ejdnostavno nemoguca misija ,a svi smo svjesni toga vec prvim citanjem njihovih imena i gradova iz kojih dolaze,kao i klubova koje zastupaju.
Nema sanse da dobijemo ni prostu vecinu a kamoli tih 12 glasova.

Sta ba njih briga sto ih je UEFA fino uputila da se Sarajevu treba dati tri boda,sta njih briga za bilo sta,sem licnih talova i sitno sicarske koristi.

Pa pogledajte samo ko su ti ljudi,pa 905 njih je sutnulo loptu samo kada su igrali za raju ili na terminima .

Kakva drzava,takav i ovaj pogani savez.
dobar_ti?

#3279 Re: FK Sarajevo

Post by dobar_ti? »

[quote="-LIBERO-"]Sta ba njih briga sto ih je UEFA fino uputila da se Sarajevu treba dati tri bodaquote]

Bez ikakve namjere provociranja, samo me zanima na osnovu cega tvrdis ovo da je UEFA nalozila da se Sarajevu daju tri boda? Nemam namjeru dalje ucestvovati u raspravi, samo me zanima tvoj odgovor. Hvala unaprijed.
vemus

#3280 Re: FK Sarajevo

Post by vemus »

dobar_ti? wrote:
-LIBERO- wrote:Sta ba njih briga sto ih je UEFA fino uputila da se Sarajevu treba dati tri bodaquote]

Bez ikakve namjere provociranja, samo me zanima na osnovu cega tvrdis ovo da je UEFA nalozila da se Sarajevu daju tri boda? Nemam namjeru dalje ucestvovati u raspravi, samo me zanima tvoj odgovor. Hvala unaprijed.
Hajde manijak, na svoju temu..cuj na osnovu cega??? Pa 3 zuta je imao lik!
Imas tamo o Selji pa izvoli.
Fordas

#3281 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

dobar_ti? wrote:
-LIBERO- wrote:Sta ba njih briga sto ih je UEFA fino uputila da se Sarajevu treba dati tri bodaquote]

Na osnovu dopisa
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3282 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

dobar_ti? wrote:

Ti me zajebajes ili sta????

UEFA je poslala misljenje i zakljucila da po dokumentaciji koja joj je dostavljena u vidu zalbe ,od strane f.k Sarajevo,da se utakmica Sloboda-Sarajevo treba proglasiti rezultatom 0:3,stim da se mogu eventualno sankcionisati i odgovorni ljudi koji su doveli do situacije u kojoj se odigrao taj mec sa igracem koji nije smjeo nastupiti radi tri zuta kartona.

I u ostalom sta se ti kao navijac manjeg sarajevskog kluba uopste petljas u arbitrazu na relaciji Sloboda-Sarajevo-Gavaric-NSBiH-UEFA
Apsolutno ne vidim ni jednu poveznu tacku sa svim ovim i sa tobom (vama),jedino ako ta povezna tacka nije Nijaz Brkovic :D :D :lol:
aerosa

#3283 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Ma bezveze mi bilo da vam ovde uzimam muštuluk kad znam da će većina i onako i na fksinfu pročitati za ovu odluku komisije :D
Uglavnom, veoma je bitno da je komisija koja tumači zakonitost odluke donijela ovakvo riješenje jer je sad jasno da ono što mi tvrdimo od samog početka tj da je jedina zakonita odluka 3:0 za Sarajevo.
Posle ovog, ako bi se izvršni odbor i oglušio i opet donio neku odluku mimo svih pravila UEFA ima pune ruke posla jer bi to značilo da se kod nas igra neka druga inačica fudbala a ne kao i u ostalim zemljama gdje važe UEFA pravila..
A onda bi morali napraviti i u cijelom svijetu novi nekakav savez sa pravilima kakva odgovaraju bandi iz NS-a, a u UEFA takmičenja bi mogli al` u qurcu.
Max Bunker

#3284 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

aerosa wrote:Ma bezveze mi bilo da vam ovde uzimam muštuluk kad znam da će većina i onako i na fksinfu pročitati za ovu odluku komisije :D
Uglavnom, veoma je bitno da je komisija koja tumači zakonitost odluke donijela ovakvo riješenje jer je sad jasno da ono što mi tvrdimo od samog početka tj da je jedina zakonita odluka 3:0 za Sarajevo.
Posle ovog, ako bi se izvršni odbor i oglušio i opet donio neku odluku mimo svih pravila UEFA ima pune ruke posla jer bi to značilo da se kod nas igra neka druga inačica fudbala a ne kao i u ostalim zemljama gdje važe UEFA pravila..
A onda bi morali napraviti i u cijelom svijetu novi nekakav savez sa pravilima kakva odgovaraju bandi iz NS-a, a u UEFA takmičenja bi mogli al` u qurcu.
Ja dok ne vidim da su oni nama upisali ta tri boda, necu vjerovati :D :thumbup:
King_Arthur

#3285 Re: FK Sarajevo

Post by King_Arthur »

ja mislim da mi i ako dobijemo ta tri boda dobit cemo ih tek nakon jos jedno 3-4 te neke sjednice :) kad pokleknemo i kad ne budemo imali ni teoretske sanse za titulu :) e onda ce reci EVO VAM BODOVI :) i hvalit ce se uefi kako su ispravno postupili a nama ta tri boda nece vala puno znaciti jer nece biti podsticaj za bolje igre ;) tako da sto se mene tice ako nam ih ne daju prije sljedeceg gostovanja onog poslije sirokog ne moraju vala nikako ni davati jer nema fajde :)
Fordas

#3286 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

A cumu bi i vrijedila ta 3 boda kad si fizicki potucen i demoralisan, kad su te 2 puta pokrali i pretukli, desetkovali ekipu povredama i kartonima... kadija te tuzi, kadija ti sudi...nek je iskra dobila svoje bodove 2 dana nakon utakmice, to je bitno :twisted:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3287 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

A sta drugo za ocekivati u ovoj drzavi?? Mozda pravdu?? Pravdu koje nikad nece biti bar dok mi ne odlucimo da sta promjenimo.
Alkos

#3288 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

I sta ima kod nas novo? Hocemo li po ta 3 boda konacno!? :mrgreen: :thumbup:
Magarece_godine

#3289 Re: FK Sarajevo

Post by Magarece_godine »

Alkos wrote:I sta ima kod nas novo? Hocemo li po ta 3 boda konacno!? :mrgreen: :thumbup:
Tri boda i tri komada uvaljujemo Celiku :D :D

Zajebana su ekipa ... Duro je jos uvijek dobar, onaj Jamak sto je u Zelji bio pravo brz .. Golman im skide penal protiv Olimpika...Obuca...Dilaver ...
Alkos

#3290 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

Slazem se, jebeni su, ali mi jednostavno vise nemamo pravo na poraz!
Kontam, mozda nas sta ovi "bivsi" igraci poguraju... :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša

#3291 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

...ma sve je to tanko za BORDO masinu :dance: :D :thumbup:

Idemo po pobjedu ,a onda srijeda i Siroki :x :D ;-) ..sto ce se sve skupa pretvoriti u niz pobjeda :thumbup:
Alkos

#3292 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

...i onda idemo lagano po tu titulu. :mrgreen:
Magarece_godine

#3293 Re: FK Sarajevo

Post by Magarece_godine »

Alkos wrote:...i onda idemo lagano po tu titulu. :mrgreen:
:-) :-) :-) Po duplu krunu :-) :-) :-)
-LIBERO-
Čiča Gliša

#3294 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Magarece_godine wrote:
Alkos wrote:...i onda idemo lagano po tu titulu. :mrgreen:
:-) :-) :-) Po duplu krunu :-) :-) :-)
E to slijedece sezone :D

Sad' idemo samo na titulu,jer smo se zeznuli,ono slucajno skroz,pa ispali iz KUP-a :dance: :mrgreen:
Alkos

#3295 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

:mrgreen:
Lakat Jebić

#3296 Re: FK Sarajevo

Post by Lakat Jebić »

halal'te sto pisem ovdje, al gledam onaj spisak IO, pa me zanima, kako ce tigar iz zatvora glasat :-) :-) :-)
ultima_palabra

#3297 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

Lakat Jebić wrote:halal'te sto pisem ovdje, al gledam onaj spisak IO, pa me zanima, kako ce tigar iz zatvora glasat :-) :-) :-)
Dopisni član :D Ili su možda vikendom sjednice :oops:
aerosa

#3298 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Ma vjerovatno da će putam konferncijske veze iz zatvora prisustvovati sjednici i tako dati svoj glas :)
Mada kakva su gamad nešto kontam da će ovo bit gotovo tek kad on izađe iz zatvora da bi imali puni koncezus :D
jazzer

#3299 Re: FK Sarajevo

Post by jazzer »

-LIBERO- wrote:...ma sve je to tanko za BORDO masinu :dance: :D :thumbup:

Idemo po pobjedu ,a onda srijeda i Siroki :x :D ;-) ..sto ce se sve skupa pretvoriti u niz pobjeda :thumbup:
Poslije Sirokog uzimamo Slobodi tri boda... :-D
leo karan

#3300 Re: FK Sarajevo

Post by leo karan »

Lakat Jebić wrote:halal'te sto pisem ovdje, al gledam onaj spisak IO, pa me zanima, kako ce tigar iz zatvora glasat :-) :-) :-)
televoteingom
:)
Locked