HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
theprodigy

#3276 Re: HS kablovska

Post by theprodigy »

opa22 wrote:je li netko ima problema s digitalnom????? imao sam prije problema kad su mi je digitalna spojena na tv slika na tv-u mi je bila katastrofa recimo rtl i rtl2 i jos par domacih kanala slika mi je katastrofa kao da preko sobne antene gledam k'o da je 1998 godina pa mi slika rizi, i ajde danas kupim one nove kako se zovu adapteri mislim :lol: i sada upoce nemam slike na digitalnom a slika na kablovskoj mi se poboljsala :S da li netko ima slicnih problema?
imam ja isto ko i ti, ja sam zvao rekli su mi da je do softvera na digitalnom, da moram odnijeti do njih da mi zamjene to
japo

#3277 Re: HS kablovska

Post by japo »

nešto su čačakali :evil: nema B92, jel neko zna frekvenciju :-) jedina serija koju gledam dva i po muškarca i nema kanala :-x :cry:
ado-pasha

#3278 Re: HS kablovska

Post by ado-pasha »

Moze li neko napisati aktuelne frekfencije na digitali, i je li bilo novih? Hvala :)
ado-pasha

#3279 Re: HS kablovska

Post by ado-pasha »

Također, dosta kanala na digitalnoj nemam, tj. nema slike ni tona..a i ponavljaju se (dva travel & living, 2 bbc entertainment) itd...
johntra

#3280 Re: HS kablovska

Post by johntra »

Opet su se pojavili problemi sa paljenjem Sony LCD TV-a...ima li još ko takvih problema?
shlauf

#3281 Re: HS kablovska

Post by shlauf »

Isti slučaj haveru.

Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeee :dance:
lijan

#3282 Re: HS kablovska

Post by lijan »

preskeniram frekvenciju na kojoj je b92 na kratko se pojavi i opet nestane, koji im je racku.. :x
AfromMann

#3283 Re: HS kablovska

Post by AfromMann »

HS im je!
shlauf

#3284 Re: HS kablovska

Post by shlauf »

Kod mene B92 ima i to bez prekida. Ali zato i dalje problem sa palenjem TV-a.

Aleeee aleeeeeeeeeeeeee :dance:
riko-ga

#3285 Re: HS kablovska

Post by riko-ga »

A kod mene problemi sa HD kanalima.Ledi se slika.Odo sutra do nji da vidim sta je u pitanju.Nepada mi na pamet da ih zovem telefonom.Pa nemam cio dan slobodan da bi ih dobio. :x
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3286 Re: HS kablovska

Post by -LIBERO- »

Svako malo cackaju po frekvencijama,svako malo nestanu kanali..svako malo se ledi slika kada prebacujes kanale.

Sve vise i vise raspad sistema.
O'zone
Globalni moderator

#3287 Re: HS kablovska

Post by O'zone »

Gdje je sad SCI-FI? Sve sam preskenirao ali nemaaaaaaa
LordRaven

#3288 Re: HS kablovska

Post by LordRaven »

O'zone wrote:Gdje je sad SCI-FI? Sve sam preskenirao ali nemaaaaaaa
Na istom mjestu gdje je bio samo nema naziva.
shlauf

#3289 Re: HS kablovska

Post by shlauf »

U mene ima i naziv. :dance:
O'zone
Globalni moderator

#3290 Re: HS kablovska

Post by O'zone »

LordRaven wrote:
O'zone wrote:Gdje je sad SCI-FI? Sve sam preskenirao ali nemaaaaaaa
Na istom mjestu gdje je bio samo nema naziva.
E kod mene ga nema ali tu je neki Luxe.tv :?
lijan

#3291 Re: HS kablovska

Post by lijan »

kod mene nema B92 i SCI-FI ??''
Ublehas

#3292 Re: HS kablovska

Post by Ublehas »

johntra wrote:Opet su se pojavili problemi sa paljenjem Sony LCD TV-a...ima li još ko takvih problema?
Imam i ja opet, dokle li kako li
shlauf

#3293 Re: HS kablovska

Post by shlauf »

lijan wrote:kod mene nema B92 i SCI-FI ??''
Jbga, kod mene ima ali zajebaje palenje TV-a Sony

Aleeee aleeeeeeeeeeeeeeeee :dance:
showman

#3294 Re: HS kablovska

Post by showman »

Neki dan sam te kretene zvao dva ipo sata da mi restartuju modem. Dva ipo sata se niko ne javlja i upalim auto i odem tamo kad ono dvojica debličića sjede, a telefoni zvrndaju li zvrndaju. Nije mi jasno kako može doći na posao i pustiti da telefoni zvone i da se ne jave. Kako mu ne dosadi da zvoni? Koji moj sjedi kad neće da radi? Ima ljudi na birou koji bi radili svojski, ali ne može. Treba primiti sestrića i bratića koji neće ništa raditi jer mu je vlasnik dajdža. Nabijem ih sve :x
riko-ga

#3295 Re: HS kablovska

Post by riko-ga »

showman wrote:Neki dan sam te kretene zvao dva ipo sata da mi restartuju modem. Dva ipo sata se niko ne javlja i upalim auto i odem tamo kad ono dvojica debličića sjede, a telefoni zvrndaju li zvrndaju. Nije mi jasno kako može doći na posao i pustiti da telefoni zvone i da se ne jave. Kako mu ne dosadi da zvoni? Koji moj sjedi kad neće da radi? Ima ljudi na birou koji bi radili svojski, ali ne može. Treba primiti sestrića i bratića koji neće ništa raditi jer mu je vlasnik dajdža. Nabijem ih sve :x
I ja sam danas otiso njima na noge.Reko da se ne nerviram bezveze sa telefonom.I udjem unutra u info salu.Za onim stolovima nji 6-7 se nesto kao vrte rade.Ja stao i reko da sacekam dok neko ne kaze "izvoli te".Jeste sipak.5 min. sam stajao kao debil i dok nisam povisenim tonom upitao hoce li mene neko upitati sto sam dosao niko me nije pogledao.Pa reko kako vas nije stid.Zovem cijeli dan na telefon i nemogu vas dobiti.Dodjem ovdje i niko me neprimjeti.

Uglavnom ono sve debil do debila dole.Nije mi jasno kako se onom gazdi isplati drzati neradnike.Fuj.
adoking

#3296 Re: HS kablovska

Post by adoking »

johntra wrote:Opet su se pojavili problemi sa paljenjem Sony LCD TV-a...ima li još ko takvih problema?
naravno da svi koji imaju Sony TV imaju problema sa paljenjem, ali se ne isplati vise nervirati...HS je zakon :run:
AfromMann

#3297 Re: HS kablovska

Post by AfromMann »

riko-ga wrote:
showman wrote:Neki dan sam te kretene zvao dva ipo sata da mi restartuju modem. Dva ipo sata se niko ne javlja i upalim auto i odem tamo kad ono dvojica debličića sjede, a telefoni zvrndaju li zvrndaju. Nije mi jasno kako može doći na posao i pustiti da telefoni zvone i da se ne jave. Kako mu ne dosadi da zvoni? Koji moj sjedi kad neće da radi? Ima ljudi na birou koji bi radili svojski, ali ne može. Treba primiti sestrića i bratića koji neće ništa raditi jer mu je vlasnik dajdža. Nabijem ih sve :x
I ja sam danas otiso njima na noge.Reko da se ne nerviram bezveze sa telefonom.I udjem unutra u info salu.Za onim stolovima nji 6-7 se nesto kao vrte rade.Ja stao i reko da sacekam dok neko ne kaze "izvoli te".Jeste sipak.5 min. sam stajao kao debil i dok nisam povisenim tonom upitao hoce li mene neko upitati sto sam dosao niko me nije pogledao.Pa reko kako vas nije stid.Zovem cijeli dan na telefon i nemogu vas dobiti.Dodjem ovdje i niko me neprimjeti.

Uglavnom ono sve debil do debila dole.Nije mi jasno kako se onom gazdi isplati drzati neradnike.Fuj.
Zato sto je gazda jos gori od radnika!
davorf
Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...

#3298 Re: HS kablovska

Post by davorf »

adoking wrote:
naravno da svi koji imaju Sony TV imaju problema sa paljenjem, ali se ne isplati vise nervirati...HS je zakon :run:
Nemaju svi. I prosli put kad je bio problem, kod mene je radilo OK. Mislim da je problem u Gradacackoj bio...i u tom dijelu, na Cengic Vili 2. :roll:
Irvinovo stado

#3299 Re: HS kablovska

Post by Irvinovo stado »

Uveli ljudi VH1 Classic... Fali jos koji muzicki, al ajde...
adoking

#3300 Re: HS kablovska

Post by adoking »

davorf wrote: Nemaju svi. I prosli put kad je bio problem, kod mene je radilo OK. Mislim da je problem u Gradacackoj bio...i u tom dijelu, na Cengic Vili 2. :roll:
Ja nisam ni blizu Cengic Vile 2, pa imam vec treci put problem sa paljenjem, i to svaki put kad su ovi "strucnjaci" mijenjali frekvencije...
Locked