Pa dobro, šta god tebe čini sretnim, nije to razlog da se ljutimo... Što se mene tiče kad repka igra dok god vatrogasci kolo oko kuće ne zaigraju ništa drugo nema pravo na ometanje. A Ezela ne bih gledao ni pod fizičkom prisilom, ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja. To ja poštujem maksimalno.no_crnjak wrote:nisam operisan od sporta,al mi puca kurac za repku..i da prebacit cu na Ezela...i da...nisam pička
Ljubav je....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ridjobrki
#3276 Re: Ljubav je....
-
Zoya
#3277 Re: Ljubav je....
Znas gdje takvi zavrse? U kafaniRidjobrki wrote:Pa dobro, šta god tebe čini sretnim, nije to razlog da se ljutimo... Što se mene tiče kad repka igra dok god vatrogasci kolo oko kuće ne zaigraju ništa drugo nema pravo na ometanje. A Ezela ne bih gledao ni pod fizičkom prisilom, ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja. To ja poštujem maksimalno.no_crnjak wrote:nisam operisan od sporta,al mi puca kurac za repku..i da prebacit cu na Ezela...i da...nisam pička
- dječak sa šibicama
#3278 Re: Ljubav je....
Ma samo potpaljujem vatru, bona nebilaPalaSa Marsa wrote:Ti djacic sa sibama rece zbog svoje drage sve, jel' tako ono bi'?
Znaci za sta?
Znaci za Ljubav!!![]()
Njoj Ezel, meni net streaming utakmice, i ljubav cvjeta
-
PalaSa Marsa
#3279 Re: Ljubav je....
Vrlo jednostavno, dva TV-a i Bog te veselio.dječak sa šibicama wrote:Ma samo potpaljujem vatru, bona nebilaPalaSa Marsa wrote:Ti djacic sa sibama rece zbog svoje drage sve, jel' tako ono bi'?
Znaci za sta?
Znaci za Ljubav!!![]()
![]()
Njoj Ezel, meni net streaming utakmice, i ljubav cvjetaposebno kad opsujem majku sudiji a ona cinicno dobaci "majke mi, ko da te placaju, koliko ti dobijes ako oni pobijede?".
Svi sretni, ha ya!
A za glupe principe se uvijek moze naci mjesta, ako je bas princip u pitanju.
-
PalaSa Marsa
#3280 Re: Ljubav je....
Ma ljubav je najbitnija.no_crnjak wrote:nisam operisan od sporta,al mi puca kurac za repku..i da prebacit cu na Ezela...i da...nisam pička
Moze te zamajat' kad gledas utakmicu svojom pojavom, da ti prodje i utakmica i sav plan i program tog dana.
- Ridjobrki
#3281 Re: Ljubav je....
Dušo, uzmemo li se ikad neće do toga doći - dva TeVea u kući i mirna Bosna!Zoya wrote:Znas gdje takvi zavrse? U kafaniRidjobrki wrote:Pa dobro, šta god tebe čini sretnim, nije to razlog da se ljutimo... Što se mene tiče kad repka igra dok god vatrogasci kolo oko kuće ne zaigraju ništa drugo nema pravo na ometanje. A Ezela ne bih gledao ni pod fizičkom prisilom, ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja. To ja poštujem maksimalno.no_crnjak wrote:nisam operisan od sporta,al mi puca kurac za repku..i da prebacit cu na Ezela...i da...nisam pičkaJer im zena uzme daljinski i kaze da idu do djavola sa tekmom i oni odu u prvu kafanu
Eto, ja unaprijed pristajem da moj bude onaj manji.
Last edited by Ridjobrki on 15/09/2011 17:47, edited 1 time in total.
- Ridjobrki
#3282 Re: Ljubav je....
Mada ne vidim da je kafana nešto loša solucija... 
-
Zoya
#3283 Re: Ljubav je....
Ljubav je kad ti da veci televizor
Moze li ovako? 
- Ridjobrki
#3284 Re: Ljubav je....
Zoya wrote:Ljubav je kad ti da veci televizor![]()
Moze li ovako?
Ma nek je portabl i crno-bijeli. Rahatluk je neprocjenjiv...
-
PalaSa Marsa
#3285 Re: Ljubav je....
Il' kad ti da daljinski u ruke, pa upravljas.

- no_crnjak
#3286 Re: Ljubav je....
PalaSa Marsa wrote:Ma ljubav je najbitnija.no_crnjak wrote:nisam operisan od sporta,al mi puca kurac za repku..i da prebacit cu na Ezela...i da...nisam pička![]()
![]()
![]()
Moze te zamajat' kad gledas utakmicu svojom pojavom, da ti prodje i utakmica i sav plan i program tog dana.![]()
![]()
zena ako je nanijetila,da ti NE gledas tekmu...tj da gledas u nju ....vjeruj...gledat ces u nju xD
-
Zoya
#3287 Re: Ljubav je....
Ridjobrki wrote:Zoya wrote:Ljubav je kad ti da veci televizor![]()
Moze li ovako?
Volim te.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nek je portabl i crno-bijeli. Rahatluk je neprocjenjiv...
I sto smo se televizora uhvatili, sta je sa satelitskom i kad ona hoce da okrene na ezela a ti na utakmicù? Ovdje sve preko satelita pa zato i pitam
-
PalaSa Marsa
#3288 Re: Ljubav je....
no_crnjak wrote:PalaSa Marsa wrote:Ma ljubav je najbitnija.no_crnjak wrote:nisam operisan od sporta,al mi puca kurac za repku..i da prebacit cu na Ezela...i da...nisam pička![]()
![]()
![]()
Moze te zamajat' kad gledas utakmicu svojom pojavom, da ti prodje i utakmica i sav plan i program tog dana.![]()
![]()
zena ako je nanijetila,da ti NE gledas tekmu...tj da gledas u nju ....vjeruj...gledat ces u nju xD
- Ridjobrki
#3289 Re: Ljubav je....
no_crnjak wrote:PalaSa Marsa wrote:Ma ljubav je najbitnija.no_crnjak wrote:nisam operisan od sporta,al mi puca kurac za repku..i da prebacit cu na Ezela...i da...nisam pička![]()
![]()
![]()
![]()
Znači zavališ se u kredu sto milja za stan da bi ona po njemu gola hodala i odvlačila ti pozornost od tekme.
-
PalaSa Marsa
- dječak sa šibicama
#3291 Re: Ljubav je....
sigurno je bilo, ali meni je preslatko
-
PalaSa Marsa
#3292 Re: Ljubav je....
dječak sa šibicama wrote:sigurno je bilo, ali meni je preslatko![]()
-
drekalica28
#3293 Re: Ljubav je....
da se svađam oko toga ko će šta gledati na televiziji??
pa nisam luda.
ako mu se gleda tekma, neka gleda.
jal sa rajom, jal sam, jal negdje.
zato će on samnom otiću recimo u šoping
, pogledat neki hard core chick flick samnom ili nešto treće. nije ni bitno.
ljubav je međuostalom i kompromis.
pa nisam luda.
ako mu se gleda tekma, neka gleda.
zato će on samnom otiću recimo u šoping
ljubav je međuostalom i kompromis.
- dječak sa šibicama
#3294 Re: Ljubav je....
Ja jos imam traume iz jednog takvog sopinga, a proslo je 5 godinadrekalica28 wrote: zato će on samnom otiću recimo u šoping![]()
-
drekalica28
#3295 Re: Ljubav je....
dječak sa šibicama wrote:Ja jos imam traume iz jednog takvog sopinga, a proslo je 5 godinadrekalica28 wrote: zato će on samnom otiću recimo u šoping![]()
Ali vidiš...ja imam jedan super dar.
Ja sa vrata prodavnice skeniram da li u njoj ima išta interesantno za mene.
Ako ima uđem
-
Tirkiz
#3296 Re: Ljubav je....
"Kako malo znaju ljudi koji misle da se ljubav rađa dugim poznavanjem i stalnim boravkom zajedno! Istinska ljubav je čedo duševnoga razumijevanja i ukoliko se to razumijevanje ne postigne u jednome trenu, neće ni za godinu, niti za vijek jednog naraštaja."
H Dz
H Dz
- ladacoko
#3297 Re: Ljubav je....
kad ja nju volim a ona mene ne 
- Ma.Le.Na
#3298 Re: Ljubav je....
lijepa.
- 1987
#3299 Re: Ljubav je....
Ljubav je kad nemas para za sladoled,a decko ti ga stavi u usta. 
- malaplavooka
#3300 Re: Ljubav je....
LJUBAV JE SIHIRBAZ,BABO....
"Ti si meni,babo,uvijek govorio priče u kojima dobro pobjeđuje zlo,ljubav pobjeđuje mržnju,milosrđe grubost,pamet ludilo.krivo si me ucio,babo.Da si me učio drukčije,možda bi ogrubljela,možda bih sve lakse podnosila.Morao si mi kazati da je život period tmurnog,sivog vremena s iznenadnim a kratkim sunčanim trenutcima.Ja cu tako ucit svoju djecu.Ako pak njima sunčani intervali budu trajali duže,neće biti na gubitku.

"Ti si meni,babo,uvijek govorio priče u kojima dobro pobjeđuje zlo,ljubav pobjeđuje mržnju,milosrđe grubost,pamet ludilo.krivo si me ucio,babo.Da si me učio drukčije,možda bi ogrubljela,možda bih sve lakse podnosila.Morao si mi kazati da je život period tmurnog,sivog vremena s iznenadnim a kratkim sunčanim trenutcima.Ja cu tako ucit svoju djecu.Ako pak njima sunčani intervali budu trajali duže,neće biti na gubitku.