Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cyprus

#3276 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Igrajte vi šta god hoćete, ali bez mene i moje podrške. I bez da to bude na zvaničnoj stranici:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=1725

PS Nemam ništa protiv Bajrama (a ni Božića i Nove Godine), nego jednostavno generalno ne volim revijalne utakmice :D
elSaik

#3277 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Moj klub, kao jedan od velike trojke, također neće učestvovati. Pripreme za narednu sezonu će biti žestoke, pa je shodno tome, prethodni odmor veoma potreban. :oops:
elSaik

#3278 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Ej, cyprus, jel ti imaš bilo kakve statistike u vezi druge sezone, ili samo konačnu tabelu? Pomoglo bi čak i kad bi imao sve rezultate na jednom mjestu, ono slikice, kolo po kolo, pa da mi zipuješ i proslijediš, ali sumnjam u to... :-?
cyprus

#3279 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

elSaik wrote:Ej, cyprus, jel ti imaš bilo kakve statistike u vezi druge sezone, ili samo konačnu tabelu? Pomoglo bi čak i kad bi imao sve rezultate na jednom mjestu, ono slikice, kolo po kolo, pa da mi zipuješ i proslijediš, ali sumnjam u to... :-?
Jedino što pored generalne tabele imam jesu svi rezultati na jednom mjestu :)
elSaik

#3280 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

cyprus wrote:
elSaik wrote:Ej, cyprus, jel ti imaš bilo kakve statistike u vezi druge sezone, ili samo konačnu tabelu? Pomoglo bi čak i kad bi imao sve rezultate na jednom mjestu, ono slikice, kolo po kolo, pa da mi zipuješ i proslijediš, ali sumnjam u to... :-?
Jedino što pored generalne tabele imam jesu svi rezultati na jednom mjestu :)
Odlično. To mi treba. :thumbup:
Nisam onda kad si me tražio na msnu bio za laptopom, pa ćeš mi to poslije proslijediti... :thumbup:
srpanj

#3281 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

cyprus wrote:Igrajte vi šta god hoćete, ali bez mene i moje podrške. I bez da to bude na zvaničnoj stranici:

PS Nemam ništa protiv Bajrama (a ni Božića i Nove Godine), nego jednostavno generalno ne volim revijalne utakmice :D
da, ti ne volis revijalne utakmice...u redu...vidis, neki vole...ovo sto si ti srocio... gore, iznad...meni zvuci jako prepotentno....to da si ti protiv, ja sam znao i da se nisi javio(sem tebe, mnogi se nisu javili....i nejavljanjem su dali do znanja da ne zele ucestvovati u revijalnim utakmicama....sto je meni posve ok)
ja ne znam koliko ti ozbiljno shvatas svoju ulogu i koliko ozbiljno shvatas ovu igru....da li mi tebe mozda obavezujemo da nam nadgledas revijalne utakmice? ili da budes arbitar?? ....zasto mi u pauzi prvenstava ne mozemo igrati turnire?
-zato, sto se tebi ne igra !?
Igrajte vi šta god hoćete, ali bez mene i moje podrške. I bez da to bude na zvaničnoj stranici:

i sto sad? znaci li to da cu biti kaznjen ako ucinim suprotno??
Neelix

#3282 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Neelix »

rekoh ja, ovi su gori od usanovica i kompanije :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3283 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Admir_1984 »

Kakve su sanse da se ja ukljucim u ovo?
Enrico

#3284 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Enrico »

Moja ekipa nece ucestvovati na Bajramskom turniru,zbog intenzivnih priprema za novu sezonu. :D
Lakat Jebić

#3285 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

mojoj ekipi je mrsko da ucestvuje na bajramsko turniru, igraci su izrazili zelju da bajram provedu u krugu porodice i prijatelja :zzzz:
elSaik

#3286 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Admir_1984 wrote:Kakve su sanse da se ja ukljucim u ovo?
Mislim da nam fali jedan igrač, tako da, ako bude falio, javim ti. Samo moraš biti redovan, ko Boga te molim, više me glava zaboli od ovih što se jave, odigraju par kola i onda razgule... :thumbup:
elSaik

#3287 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

srpanj wrote:
cyprus wrote:

Pa možete vi šta hoćete raditi, ali lik reče da ne pišete tamo, jer je tema predviđena samo za ona takmičenja predviđena pravilnikom. :run:

Ali sva sreća, pa se napokon njega proziva, a ne stalno mene...

CYPRUS NAPOLJE!

:dance: 8-)
J.P.Montoya

#3288 Re: Sa-x liga, komentari

Post by J.P.Montoya »

na danasnjoj press konferenciji, u prijateljskom tonu, sa trenerima i kapitenima obiju momcadi, najavljen je derbi Enrico-JPM. Podatak da je stadion rasprodan vec neko vrijeme garantuje odlicnu atmosferu. Takodjer treneri oba tima su rekli pocetnih 11, al moguca su iznenadjenja do pocetka utakmice. Treneri su izjavili da ocekuju fer i korektnu utakmicu i nek pobjedi bolji......
cyprus

#3289 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

srpanj wrote:
cyprus wrote:Igrajte vi šta god hoćete, ali bez mene i moje podrške. I bez da to bude na zvaničnoj stranici:

da, ti ne volis revijalne utakmice...u redu...vidis, neki vole...ovo sto si ti srocio... gore, iznad...meni zvuci jako prepotentno....to da si ti protiv, ja sam znao i da se nisi javio(sem tebe, mnogi se nisu javili....i nejavljanjem su dali do znanja da ne zele ucestvovati u revijalnim utakmicama....sto je meni posve ok)
ja ne znam koliko ti ozbiljno shvatas svoju ulogu i koliko ozbiljno shvatas ovu igru....da li mi tebe mozda obavezujemo da nam nadgledas revijalne utakmice? ili da budes arbitar?? ....zasto mi u pauzi prvenstava ne mozemo igrati turnire?
-zato, sto se tebi ne igra !?

Uh joj...nisam očekivao da će se neko ovoliko zapalit :D . Ko da sam vam zabranio Deda Mraza :-D

Kako rekoh, ko hoće da igra bajramski turnir, neka igra. S tim što se to ne održava pod organizacijom saveza.

To bi izgledalo vako: skupi se vas 4,5,6,8 nebitno koliko i organizujete šta god vi hoćete i na način na koji vi hoćete. Što se mene tiče možete i prognozirat koliko će snijega past, meni svejedno. Kvaka je samo u tome što to ne može biti na temi gdje se igraju zvanične utakmice. Evo recimo nemam ništa protiv da to bude i na ovoj temi.
abondanzieri

#3290 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

Evo bas pricam sa svojim juniorima,kazu da izgaraju od zelje da nastupe na Bajramskom turniru,pa eto ako bi se to igralo rado bih im udovoljio :D :-D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3291 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Admir_1984 »

elSaik wrote:
Admir_1984 wrote:Kakve su sanse da se ja ukljucim u ovo?
Mislim da nam fali jedan igrač, tako da, ako bude falio, javim ti. Samo moraš biti redovan, ko Boga te molim, više me glava zaboli od ovih što se jave, odigraju par kola i onda razgule... :thumbup:
Reovan 100%, a i ne prijeti mi opasnost od banovanja jer sam mirnog duha :D
srpanj

#3292 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

prvo: jako sam, nikakav sam, bezveze sam veceras....jos sam pod utiscima veceranjeg dvoboja bundeslige...zato se necu osvrnuti na posljednje dvije recenice gdina koji broji preko 8000 postova...ako bilo sto kazem, sve cu pokvariti...ovog trena je najbitnije zeleno svjetlo koje je dao doticni gdin.........
striker,vjecnobordo,vodo topla...jeste li vi jos uvijek za ono sto ste rekli ili ne.....?

opce poznata stvar je da se igra posljednje i najuzbudljivije kolo u obje lige.....ipak je to dogadjaj prvenstva...ja bih predlozio da onih 10 tekmi koje smo vec prognozirali za 22 kolo budu i kvalifikaciske za bajramski turnir....u srijedu se najvjerojatnije igra finale kupa...zato bi mi trebali odigrati finalni turnir u utorak...tako da bi s kupom mogli zakljuciti prvenstvo, a malo se bolje organizirati za bozicni i novogodisnji turnir?? cini mi se da ovaj turnir broji pet ucesnika(ako se ne varam, abondanzieri je peti).....a vi ..... ako ste jos uvijek za ovaj turnir, dajte brate i vi neke prijedloge...kako da se organiziramo ...striker, ti svi sve ovo poceo....hajde, davaj prijedlog :razz:

ova sezona je za moju ekipu propast....ja bih bio zadovoljan kada bih podigao bilo kakav pehar u ovoj godini...pa i onaj u brojanju pahuljica :skoljka:
striker

#3293 Re: Sa-x liga, komentari

Post by striker »

Ma smiješni su pomalo pojedinci iz prve lige. Šta god da čovjek predloži ne valja. :sad:

Imam jednog prijatelja koji je dobio sina... otprilike kad i ja kćerkicu... i skoro se nešto zezamo i kaže on meni: "Šta se čeka? Udri pod prečku, valja ti sina praviti." Ok rekoh, ali valja i tebi curicu da imaš. Kaže:"Ma ne bih kvario rezultat, nema teorije". :D
Eh, sad nema veze što moja malena razbije njegovog sina, što bolje šuta loptu od njega, što se ne boji pauka ko on i razne gluposti... važno je da on ima REZULTAT?!
E tako i naši prvoligaši ne vole revijalne utakmice, kupove, ujedinjenje lige i ostalo, jer zaboga kvare rezultat. Može ih neko iz druge lige uzeti, a to je sramota... ipak je on prva liga.

Izvinite zbog off topica, ali sam morao... i nadam se da ste shvatili suštinu priče.

Što se tiče Bajramskog, Božićnog, a bogami i novogodišnjeg turnira odustajem.
elSaik

#3294 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

:mrgreen: Sa bih mogao obrazložiti što nisi u pravu, ali neću. :mrgreen:
cyprus

#3295 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

E tako i naši prvoligaši ne vole revijalne utakmice, kupove, ujedinjenje lige i ostalo, jer zaboga kvare rezultat. Može ih neko iz druge lige uzeti, a to je sramota... ipak je on prva liga.
Ako elSaik neće da obrazlaže, ja ipak hoću pokušat :D

1. Revijalne utakmice - ne volim ih zbog nebitnosti rezultata. Moje pravo da ne učestvujem, a pravo da učestvuje nisam nikom osporio, niti to mogu.
2. Kupovi - pričaš sa finalistom kupa, ali opet nisam najzagriženiji fan istog, jer se pretrpava raspored, a pojedinci znaju propuštat i kola lige, a nisu se baš proslavili ni sa pojavljivanjem u Kupu.
3. Ujedinjenje - jok, jer stvarno zašto smo onda igrali ovu sezonu i odredili koliko ispada koliko ulazi :roll: . Ako bi takvo nešto napravili, a opet ponavljam da sam ja protiv (što ne znači da to neće moći bit izvedeno i protiv moje volje), onda to treba odredit sezonu unaprijed. To znači, ako sad odlučimo da će se lige ujedinit, to će bit izvedeno tek u eventualnoj sljedećoj jesenjoj ligi.

Što se tiče tog tvog REZULTATA, ja se evo upravo borim za opstanak upravo. Ako izgubim danas, a avenged i and pobjede na svom terenu, onda mi se u baražu smješi druga liga. Dakle, vjerovatnost je solidna. I vjeruj da trunke se ne bi bunio da se ovo desi, a bio bih protivnik ujedinjenja ko i sad. Mislim da je u ovome svemu i draž cijelog takmičenja.

Nadam se da sam bio dovoljno jasan.
cyprus

#3296 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Enrico - J.P.Montoya 1:0

10' Borussia M - Bayer L 1:3
elSaik

#3297 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Ne dam treće mjesto nikome... Mc_len - elSaik 0:1. :dance:
cyprus

#3298 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Enrico - J.P.Montoya 2:0

13' Bolton - Chelsea 0:2
Last edited by cyprus on 06/12/2008 18:01, edited 1 time in total.
elSaik

#3299 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

:mrgreen: Odličan timing, kolega, odličan timing...

Nego, kako to Enrico čas domaćin, čas gost... :mrgreen:
cyprus

#3300 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

van Basten - campa_xxx 1:0

14' Bolton - Chelsea 0:2
Post Reply