Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vjeruj! wrote:
Ne prepucavam se, diskutujem sa kolegom @LSD.
Ne mogu gledati taj kic sa sezonskim navijacima koji se izgube nakon prve susne sezone.
Uzivajte!
ti is pravi primjer, uvijek si uz svoj klub iako se nisi ni rodio kad su zadnji put titulu osvojili
oprosti al moro sam
Pa nemojte potcjenjivati covjeka. Fin je on, samo zivi u svom svijetu.
Kumerle wrote:Tipicna proslava separatista, drze neke govore salju nacinonalisticke i politicke poruke fuj i to sve na jednoj sportskoj manifestaciji. Davno sam ja rekao da su oni politicka partija.
PostPostao/la -Paja dana 16 maj 2010, 22:44
Tipicna proslava katalonskih separatista uz puno politickih govora i nacionalistickih poruka i ispada sve to na jednoj sportskoj manifestaciji sto potvrdjuje ono sto sam rekao prava politicka partija!
Vjeruj! wrote:Ne znas sta propustas, sad ce protiv Borca biti lom.
Nisu one Olimpije, ove su bile kod Pivovarne. Ako se cega u zivotu sjecam, to je kad vidim dobro zensko.
Trebalo bi otvorit negdje temu o navijacicama da imamo sta pricat, ovako zacatavas, burece.
Eto ti prilike da doprinesesh sportskom pdf-u nabavi slike, istorijat za svaku grupu koju odluchish postaviti, a moja topla preporuka je da pochnesh sa navijachicama Dallas Cowboysa
Eto ti prilike da doprinesesh sportskom pdf-u nabavi slike, istorijat za svaku grupu koju odluchish postaviti, a moja topla preporuka je da pochnesh sa navijachicama Dallas Cowboysa
Namazan si ti, to isto ono, haj je ti vodaj, a ja cu .
Neka, naci cemo nekog naivnog da ih pripremi, a onda .
Vjeruj! wrote:Ne znas sta propustas, sad ce protiv Borca biti lom.
ciki jarane mogu te nesto zamoliti, ako ne mozes prestati navijati za zelju da bar propustis tu utakmicu sa borcem...
jbg ovo ne pricam napamet. ti si toliki maler da se pocinjem plasiti za rezultat, sta kazes ??
Splinter wrote:
ciki jarane mogu te nesto zamoliti, ako ne mozes prestati navijati za zelju da bar propustis tu utakmicu sa borcem...
jbg ovo ne pricam napamet. ti si toliki maler da se pocinjem plasiti za rezultat, sta kazes ??
Pa sta je do sada falilo, kad sam na kraju prosle godine najavio titulu smijali su mi se, a sad ne valjam.
Splinter wrote:
Pa sta je do sada falilo, kad sam na kraju prosle godine najavio titulu smijali su mi se, a sad ne valjam.
Hvala vam, eto.
ma nemoj se ljutis, ovo ostalo si sve popad`o tako da je jedini zeljo ostao...
pa se nekako pribojavam
sta mislis da titulu proslavimo kao barca, ali samo pred nekih 25 hiljada...
Splinter wrote:
Hvala vam, eto.
ma nemoj se ljutis, ovo ostalo si sve popad`o tako da je jedini zeljo ostao...
pa se nekako pribojavam
sta mislis da titulu proslavimo kao barca, ali samo pred nekih 25 hiljada...
Nije jos zeljo i onaj bokser haye. Sve ostalo prnulo u fenjer
spanska liga je stvarno postala dosadna
previse su se izdvojili real i barsa. Od ostalih jedino im mogu otkinut bodove su sevilla, valencia i atletiko.
Ostali su prejadni.
mikelandjelo wrote:spanska liga je stvarno postala dosadna
previse su se izdvojili real i barsa. Od ostalih jedino im mogu otkinut bodove su sevilla, valencia i atletiko.
Ostali su prejadni.
Sta si to novo rekao?! O tome se prica cijele sezone, prema tome
Ne vidim sta ce biti drugacije iduce sezone, opet ce se strasno pojacavati Real i Barcelona, ostali ce prodavati svoje najbolje igrace (Sevilla, Atletico, Valencia, Villareal, Deportivo) tako da su automatski nekonkurentni.
Pare, pare, pare...