Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Najkrvaviji su mi ljudi koji igraju do 100 KM da mu kao porez ne bi "uzeli"
Pa jebo ga život uplatiš 2 KM i još cigančiš stvarno nema smisla...Kad mi kaže ona radnica u kladionici (valjda naviknuta da masa ljudi igra do 100 KM da im ne bi "uzeli" koju marku poreza) prešlo ti je 100 KM dođe mi da glavom u zid maznem...
Na ovo me podsjetio ovaj gore liket pa eto morao sam napisati
sinus wrote:Najkrvaviji su mi ljudi koji igraju do 100 KM da mu kao porez ne bi "uzeli"
Pa jebo ga život uplatiš 2 KM i još cigančiš stvarno nema smisla...Kad mi kaže ona radnica u kladionici (valjda naviknuta da masa ljudi igra do 100 KM da im ne bi "uzeli" koju marku poreza) prešlo ti je 100 KM dođe mi da glavom u zid maznem...
Nemoj da ko šta zamjeri
Za danas sigurica EP Žene
Engleska - Rusija tip 1 koeficijent 1,5 KM
Samo cu ti kratko reci sto se tice tog poreza...nije to cigancenje kako si ti to nazvao vec zdrava logika: tu "neku marku koju dajes za porez" je bolje dati radniku-radnici(castiti)ili odigrati novi tiket ili bilo sta drugo...a drzava kad pocne da daje i da brine o tebi onda vise i nece biti vazni tih 10%...
a sada do 100 je zakon
Nego da ne odlutamo imam neke dobre za ovaj vikend pa bih da ih podijelim sa vama...pa kome se svidi...
Mancester-Arsenal 3+ kv.1.90-ne mogu da zamislim da ce biti manje od 3 gola na toj utakmici.
Napoli-Livorno 1 kv.1.60-Lavezzi,Hamsik,domaci teren...jednostavno kec ko vrata.
Milan-Inter 2 kv 2.50-OVu utakmicu je mozda bolje odigrati 3+ ali mi se sve nesto cini da je steta propustiti ovu kvotu jer to je derbi i Milan je Milan ali puno,PUNO je slabiji od Intera.
St.Etienne-Grenob.1 kv.1.75 ovo mi je cist kec najvise zbog toga sto vjerujem da je Grenoble od naredne sezone 100% u drugoj ligi-takav tim imaju.Mesha je plakao za pojacanjima ali dzaba...proslogodisnji start sezone mogu samo da sanjaju kroz nekoliko godina.
Pobjegao sam od bešiktaša, legie (koja vodi) sumnjajući da će oni našteliti, al eto
ni ovi nisu daleko od toga... u pravu si za to da je često namještena utakmica
kad se jedna samo igra. Čovjeku nikad dovoljno pameti
Na drugom listiću...
Gratkorn 1 @ 1.55
GO Ahead 1 @ 1.40
Eindhoven - Exvelisior odg 1 @ 1.55...
padam isto na luganu
sinus wrote:Najkrvaviji su mi ljudi koji igraju do 100 KM da mu kao porez ne bi "uzeli"
Nemoj da ko šta zamjeri
Ovoliko dobijes na 1 KM, jer koeficijent ne moze biti 1,5 KM, Dolara, Eura...
Nemoj da ko šta zamjeri
Inace, kada vidim ove divlje lige kao svicarska 2 ili nizozemska 2, cim je neko favorit igraj ps1, sigurnije je.
Bronco_Billy wrote:Pobjegao sam od bešiktaša, legie (koja vodi) sumnjajući da će oni našteliti, al eto
ni ovi nisu daleko od toga... u pravu si za to da je često namještena utakmica
kad se jedna samo igra. Čovjeku nikad dovoljno pameti
Na drugom listiću...
Gratkorn 1 @ 1.55
GO Ahead 1 @ 1.40
Eindhoven - Exvelisior odg 1 @ 1.55...
padam isto na luganu
Nemoj da ko šta zamjeri
Pa dobro ako ćemo da cigančimo oko toga da li sam ja dodao KM iza 1,5 ili nisam nije frka...hvala na ispravci.
Svi vi što niste shvatili šta sam napisao u vezi para Engleska - Rusija izvinjavam se...
--------------------------
Aferim, Sinus , samo nek se pogadja... Hajmo danas kakvih dobitnih, ova UEFA takmicenja nas odrase, da vidimo kakvi smo s ligaskim takmicenjima.
Tenis... KIsa... nek natkiju stadione
chelsea-burnley 1
bolton-liverpool 2
tottenham-birmingham 1
Man utd- asrenal 2-3 gola
porthsmouth -man city 2
milan- inter 0-2 gola
st etiene-grenoble 1
lyon - nice 1
Van Music wrote:Nego da ne odlutamo imam neke dobre za ovaj vikend pa bih da ih podijelim sa vama...pa kome se svidi...
Mancester-Arsenal 3+ kv.1.90-ne mogu da zamislim da ce biti manje od 3 gola na toj utakmici.
Napoli-Livorno 1 kv.1.60-Lavezzi,Hamsik,domaci teren...jednostavno kec ko vrata.
Milan-Inter 2 kv 2.50-OVu utakmicu je mozda bolje odigrati 3+ ali mi se sve nesto cini da je steta propustiti ovu kvotu jer to je derbi i Milan je Milan ali puno,PUNO je slabiji od Intera.
St.Etienne-Grenob.1 kv.1.75 ovo mi je cist kec najvise zbog toga sto vjerujem da je Grenoble od naredne sezone 100% u drugoj ligi-takav tim imaju.Mesha je plakao za pojacanjima ali dzaba...proslogodisnji start sezone mogu samo da sanjaju kroz nekoliko godina.
Toliko za sada...
Dodao bih jos Redjinu-1,igra protiv novog clana druge Italijanske a Redjina ima mozda i najjaci tim u drugoj.kv1.5
Moze se ubaciti i Bajern-Wolfsburg oba tima daju gol u Derbiju je pravo dobra kvota -1.6