El-bosniaco wrote:jest stvarno to fino receno
ovo sa osmangicom, kad je pocelo u oktobru internet mi je postao josh interesantniji, i imam nadu da ce je iskopati u aprilu, isti onaj osjecaj kao kad dobijes poklon od nekog i jedva cekas da vidi sta je u fino skrivenom zapakovanom poklonu, tako isto sa ovo piramidom, jedva cekas da zabodu tu lopatu i da se ukaze nesto , samo sto to nece biti samo i uzbudljivo za mene nego za cita svijet, cijeli svijet ce sa nestrpljenjem da prate vijesti sa iskopavanja , i to mene raduje da bosna daje nesto svijetu interesantno
zato
znanje, burazeru moj, niko tebi ziv ne vjeruje, dok god ti sam ne zabodes lopatu u brdo i jasno dokazes da nema piramide
a ti nastavi trabunjati kako nema piramide do beskonacnosti , niko ti ne vjeruje
zato ja tebi predlazem, da sutis do aprila , pa ako nebude piramide, ozezi rafal po svima onim koji su vjerovali u piramidu, i po cijeloj fondaciji 
onda cu se i ja usutit i izvinut 
Sve ovo stoji, ali pod jednim uslovom. A to je, da se piramida zaista i islopa, bar djelomicno.
Ja na zalost ne vjerujem da ce odmah u aprilu poceti bilo kakvi konkretni radovi. Nesto me strah da se to ne razvuce kao mnogo stosta "u nas".
I onda, mjesec za mjesecom, drzat ce nas doslovce u neizvjesnosti, ljudi ce gutati svakakva objasnjenja i izgovore, a od piramide, odnosno kopanja, nista.
Ja smatram, da ukoliko se ovo desi, dakle ukoliko najdalje do juna ne ugledamo ni P od piramide, da treba odmah cjelokupan projekat obustaviti, tj. masovnim demonstracijama na samoj Visocici zatraziti objasnjenje i raskrinkati prevaru ukoliko je ista u pitanju... valjda do tada nece biti prekasno
Na Semiru je odgovornost da sada pokaze da li je u pravu. Dobio je priliku da to pokaze, jer ocigledno niko ga nije uspio omesti.
Zima prolazi, sad ce april, dobio je i Fondaciju, vise ne postoje apsolutno nikakvi razlozi da dalje razvlaci, osim, ako sve ovo nije neka velika ubleha...
PEACE