Bosanska piramida Sunca

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Locked
El-bosniaco

Post by El-bosniaco »

jest stvarno to fino receno

ovo sa osmangicom, kad je pocelo u oktobru internet mi je postao josh interesantniji, i imam nadu da ce je iskopati u aprilu, isti onaj osjecaj kao kad dobijes poklon od nekog i jedva cekas da vidi sta je u fino skrivenom zapakovanom poklonu, tako isto sa ovo piramidom, jedva cekas da zabodu tu lopatu i da se ukaze nesto , samo sto to nece biti samo i uzbudljivo za mene nego za cita svijet, cijeli svijet ce sa nestrpljenjem da prate vijesti sa iskopavanja , i to mene raduje da bosna daje nesto svijetu interesantno

zato znanje, burazeru moj, niko tebi ziv ne vjeruje, dok god ti sam ne zabodes lopatu u brdo i jasno dokazes da nema piramide

a ti nastavi trabunjati kako nema piramide do beskonacnosti , niko ti ne vjeruje

zato ja tebi predlazem, da sutis do aprila , pa ako nebude piramide, ozezi rafal po svima onim koji su vjerovali u piramidu, i po cijeloj fondaciji :-?
onda cu se i ja usutit i izvinut
:-?
terapija

Post by terapija »

El-bosniaco wrote:jest stvarno to fino receno

ovo sa osmangicom, kad je pocelo u oktobru internet mi je postao josh interesantniji, i imam nadu da ce je iskopati u aprilu, isti onaj osjecaj kao kad dobijes poklon od nekog i jedva cekas da vidi sta je u fino skrivenom zapakovanom poklonu, tako isto sa ovo piramidom, jedva cekas da zabodu tu lopatu i da se ukaze nesto , samo sto to nece biti samo i uzbudljivo za mene nego za cita svijet, cijeli svijet ce sa nestrpljenjem da prate vijesti sa iskopavanja , i to mene raduje da bosna daje nesto svijetu interesantno

zato znanje, burazeru moj, niko tebi ziv ne vjeruje, dok god ti sam ne zabodes lopatu u brdo i jasno dokazes da nema piramide

a ti nastavi trabunjati kako nema piramide do beskonacnosti , niko ti ne vjeruje

zato ja tebi predlazem, da sutis do aprila , pa ako nebude piramide, ozezi rafal po svima onim koji su vjerovali u piramidu, i po cijeloj fondaciji :-?
onda cu se i ja usutit i izvinut
:-?
Sve ovo stoji, ali pod jednim uslovom. A to je, da se piramida zaista i islopa, bar djelomicno.
Ja na zalost ne vjerujem da ce odmah u aprilu poceti bilo kakvi konkretni radovi. Nesto me strah da se to ne razvuce kao mnogo stosta "u nas".
I onda, mjesec za mjesecom, drzat ce nas doslovce u neizvjesnosti, ljudi ce gutati svakakva objasnjenja i izgovore, a od piramide, odnosno kopanja, nista.

Ja smatram, da ukoliko se ovo desi, dakle ukoliko najdalje do juna ne ugledamo ni P od piramide, da treba odmah cjelokupan projekat obustaviti, tj. masovnim demonstracijama na samoj Visocici zatraziti objasnjenje i raskrinkati prevaru ukoliko je ista u pitanju... valjda do tada nece biti prekasno

Na Semiru je odgovornost da sada pokaze da li je u pravu. Dobio je priliku da to pokaze, jer ocigledno niko ga nije uspio omesti.

Zima prolazi, sad ce april, dobio je i Fondaciju, vise ne postoje apsolutno nikakvi razlozi da dalje razvlaci, osim, ako sve ovo nije neka velika ubleha...

PEACE
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Prenj wrote:
znanje wrote:
Prenj wrote:Jos kad bi ti svoje poluprivatne ratove vodio tamo gdje ih i zapocnes, umjesto da nas ovdje davis ...
Od 130 stranica ove teme, 100 otpada na tvoj dosadni rat sa piramidolozima ...
Ja ne znam ¹ta ti sa tom tvojom napadno izvje¹taèenom neutralno¹æu koju praktikuje¹ s vremena na vrijeme zapravo ¾eli¹? Ovo nije ni prvi ni zadnji put na ovom forumu da neko ponavlja pitanje na koje nije dobio odgovor. Zato sine, da ti èiko ne¹ta ka¾e: odjebi. Al' za stalno, please...
:shock:
Vise su ovakvi tvoji stavovi preveli forumasha u pristalice piramide nego sva Semirova argumentacija.
Tebi na obraz.
O tempora, ...
;) "" evo ti i navodnici ;) zaboravio si ih staviti ;) na par mjesta :).
forUMASH

Post by forUMASH »

....hebo te....shebase vam ove demonstracije temu....do sada je trebalo biti barem 160 strana... :D :D :D
znanje

Post by znanje »

PETICIJA

http://peticija.white.prohosting.com/

(VEĆINA ZAGOVORNIKA "PIRAMIDA" U BOSNI SU I ORGANIZATORI DANAŠNJE PARADE NAKAZA U SARAJEVU!)
ludvig

Post by ludvig »

znanje wrote:PETICIJA

(VEĆINA ZAGOVORNIKA "PIRAMIDA" U BOSNI SU I ORGANIZATORI DANAŠNJE PARADE NAKAZA U SARAJEVU!)
Jado anonimni, kukavicki, nesto se nije prikazao danas niti Osmanagic niti profesor Smailbegovic na kako ti kazes paradi. A na tebe lici da si bio tamo :lol: :lol: :lol:

A direktni odgovor na ono gore: Većina potpisnika peticije su: __________________ (ispuniti po zelji) :lol: :lol:

Moj odgovor: naivni kompleksasi. P.S Priznajem da moze i orginalnije :D
Goran_35

Post by Goran_35 »

:-)

Sa ovim si rekao sve o sebi :D Konacno si se legitimisao,i ovo vrijedi vise od stotinu strana debate sa tobom,odnosno presipanja iz supljeg u prazno :oops:
El-bosniaco

Post by El-bosniaco »

jest stvarno jadan ovaj znanje

e jado jadni :-? zao mi te stvarno

tvoji tekstovi opisuju tebe kakav si kao osoba, nula i to jedna velika nula :-? niko i nista
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

E znanje...a jesi cuo mozda za onu piramidu kod Visokog? :D
Fair Life

Post by Fair Life »

Mislim da si u pravu...
Macuser

Post by Macuser »

Fair Life wrote:

Mislim da si u pravu...
Naravno, isti soj ljudi.
Macuser

Post by Macuser »

Parada nakaza, vrlo precizno i deskriptivno receno. Uruk Hai i Orci, zajedno sa kolegama im sa Ravne Gore.
stickitout

Post by stickitout »

Fair Life wrote:
morse wrote:ma piramidu je pravio moj rahmetli prapraprapraprapra dedo,
evo i dokaza, mislim nema sumnje.

Image
Vidi se da ti dedo nije baratao internetom kao moj... pa da ti pomognem.

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a joj haosa....podsjeca me na slavnu "stariji i lijepsi" :lol: :lol:
kekec

Post by kekec »

Ovdje nikakve aktivnosti, a posla preko glave.

Evo malo teorije:
Image
a tacnost dobivenih rezultata provjeriti na terenu uz pomoc lopata. :)
vedderedi

Post by vedderedi »

Ja predlazem Znanjetu :D da ukoliko se u aprilu otkrije da nema piramide, da je mi sami napravimo! :D
Fair Life

Post by Fair Life »

U pravu si Kekec za lopatu.
Bez alata... nema zanata.

Image
kekec

Post by kekec »

Fair Life wrote:U pravu si Kekec za lopatu.
Bez alata... nema zanata.Image
Mene bi bilo strah uci u ovu "piramidu". :shock:
Haj´ti prvi. :D
Fair Life

Post by Fair Life »

kekec wrote:
Fair Life wrote:U pravu si Kekec za lopatu.
Bez alata... nema zanata.Image
Mene bi bilo strah uci u ovu "piramidu". :shock:
Haj´ti prvi. :D
Ne mogu... nemam sesir.
kekec

Post by kekec »

Ne mogu... nemam sesir.
Onda cekamo nekoga sa sesirom.
Ima li ko poznat da nosi sesir? :D
pentijum

Post by pentijum »

Ne mogu da vjerujem. Dođe ublehaš i provali da je naš'o zatrpanu piramidu u Bosni i razvije se tema sa haman 100 000 komentara?! :shock: Na čitavom forumu ima oko 500 000 komentara. :-) :-)

Ko će sa mnom po cenera, da nema piramide. :P
Fair Life

Post by Fair Life »

kekec wrote:
Ne mogu... nemam sesir.
Onda cekamo nekoga sa sesirom.
Ima li ko poznat da nosi sesir? :D
Tunjo !?!?
kekec

Post by kekec »

Tacno, ali on nije arheolog/piramidolog.
Ima jos kandidata ( koji nose sesir) :D .
Fair Life

Post by Fair Life »

kekec wrote:Tacno, ali on nije arheolog/piramidolog.
Ima jos kandidata ( koji nose sesir) :D .
Nadjoh kandidata... nosi dva sesira.
Locked