Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
adis204 wrote:U EU nakon 10 servisa rashodujes iz novčanika još jednu vrijednost auta. Pravna država. U Bosni nakon 10 servisa pogine pumpa goriva, ali sta je to spram novog auta.
Još kako su počeli pušiti (naši) turskim djelatnicima koji im tvrde da u pravnoj državi nema prevare. Lijepa distanca.
10 servise za mog Sportage je 300 hiljada kilometara ili 20 godina a ja cu ga prodati za jos 2 sevisa a zetim cu vidjeti
kako je servisirati bembaru X5 od 2 godine starosti...
Dirli, dirli, dirlija nemoj dizat' graju para ima hadzija i za sitnu raju....
adis204 wrote:U EU nakon 10 servisa rashodujes iz novčanika još jednu vrijednost auta. Pravna država. U Bosni nakon 10 servisa pogine pumpa goriva, ali sta je to spram novog auta.
Još kako su počeli pušiti (naši) turskim djelatnicima koji im tvrde da u pravnoj državi nema prevare. Lijepa distanca.
10 servise za mog Sportage je 300 hiljada kilometara ili 20 godina a ja cu ga prodati za jos 2 sevisa a zetim cu vidjeti
kako je servisirati bembaru X5 od 2 godine starosti...
Dirli, dirli, dirlija nemoj dizat' graju para ima hadzija i za sitnu raju....
Bembaro na ovom forumu shvatim da neki demografski trendovi trebaju da se ubrzaju u BiH. Lakše se diše, a uzorci potvrđuju. Cijenim tvoja nastojanja, ali ni u domeni dječijeg humora ga ne varim. Izvini, ali imam osjećaj dok si živio u Bosni da ti je prvi grad bio na rezervoar goriva vožnje u 5. na 80 km/h.
adis204 wrote:
Bembaro na ovom forumu shvatim da neki demografski trendovi trebaju da se ubrzaju u BiH. Lakše se diše, a uzorci potvrđuju. Cijenim tvoja nastojanja, ali ni u domeni dječijeg humora ga ne varim. Izvini, ali imam osjećaj dok si živio u Bosni da ti je prvi grad bio na rezervoar goriva vožnje u 5. na 80 km/h.
Tvoja je psiha tako misticnog karaktera da je apstraktno govoriti o morfologiji njene dijalektike...
Varas se,evo grohotom se smijem,dapace,gradska sam raja koja u nedostatku sagovornika upotrebljava rijeci i fraze bliske nivou
obrazovanja sagovornika.
adis204 wrote:
Tvoja je psiha tako misticnog karaktera da je apstraktno govoriti o morfologiji njene dijalektike...
Varas se,evo grohotom se smijem,dapace,gradska sam raja koja u nedostatku sagovornika upotrebljava rijeci i fraze bliske nivou
obrazovanja sagovornika.
Za razliku od polubrata mu Ria ove generacije imali su problem sa elektricnim servom, dok je kod Ria bio klasicni servo. Znam da je u pitanju bila skupa zajebancija, i da se nesto moglo karabudziti sa senzorom od Punta. Tako da provjeri upravljac ako je tezak, znaci rikavela EPS.
Sto se cijene tice, naravno pregovarati, ali realno sta mozes kupiti za 3-4 milje?
Kolega ima Rio HB to godiste, 1.4 sa 80k km na satu. Kupljen nov, prvi i jedini vlasnik. Nesto je govorio da bi ga mozda prodao, ali ni on sam ne zna sta bi.
Ovo su auti lokalno kupljeni, uglavnom, 1-2 ruka, stvarni kilometri i nece glava zaboliti. Samo namastavaju cifre, sta li bi tek @Naslovnica za ovu rek'o ako je 3.900 "masna".
sime_cipol wrote:Kolega ima Rio HB to godiste, 1.4 sa 80k km na satu. Kupljen nov, prvi i jedini vlasnik. Nesto je govorio da bi ga mozda prodao, ali ni on sam ne zna sta bi.
Pitaj ga, za jarana.mi je dobrog, isplata odmah
Dobar i ovaj od 6 milja, facelift. Ali budzet je 4 milje. Znaci servo samo provjeriti, nadam se da nije mnogo.zedan.?
Vozio sam taj 1.4 motor ali u Getzu. Fino ide, fino povlaci, uzbrdo kao i svaki drugi benzinac te snage. U leru potpuno necujan. Samo se cuje ventilator kad se upali.
P. S. Kolega ima Accenta 1.4, 2008 god sa plinom. Kaze da je zadovoljan.
Pa kvare al za te 4 milje moze kupit pregazenog dizela jedino od kojeg je ovaj accent puno pouzdaniji. Sto zbog stanja, kilometraze tako l i zbog jednostavnosti. Sta ce kupit, cetvorku iz 2000te?
Throttle wrote:Pa kvare al za te 4 milje moze kupit pregazenog dizela jedino od kojeg je ovaj accent puno pouzdaniji. Sto zbog stanja, kilometraze tako l i zbog jednostavnosti. Sta ce kupit, cetvorku iz 2000te?
Throttle wrote:Napisao sam ti, zbog stanja,kilometraze i jednostavnosti. Pretpostavit je da se nece kvarit jer nije puno presao, izgleda ocuvan, prvi vlasnik its
Upravo, pretpostave da se ćetvorka neće kvarit
P.S. Nemam ja stvarno nista protiv dizela, uporedo isli na more komsija i ja u CG, kod njega 2.0 tdi 140 a kod mene 2.2 147KS, razlika u potrosnji 1.5 litar do tamo s tim sa sam se ja na moru puno vozao po gradu s klimom a on nije nikako pa se vratio s prosjekom 5 litara a ja sa 7.5l prosjeka na 850km. Potrosnja je nemjerljiva al kad su stara auta gledas stanje i potencijalne kvarove kojih ima manje, opet kazem vjerovatno, na accentu s malim kilometrima i dobrim godistem nego na necemu koje je oreslo ko zna koliko