Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
SmokingMan

#3276 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SmokingMan »

Očekujem generičke tekstove u kojima su samo izmjenjena imena aktera i navodni događaji,jer kao i uvijek dosada,kod njih sve započinje sa pretpostavkom,dok redakcije tokom narednih dana ne dobiju inspiraciju za događaj(e) koji se nikada nije ni desio...Treba napomenuti kako su režimske "banana novine" Informer,Alo i Kurir za doprinos konstatnog urušavanja ugleda novinarstva od Fake news tragač dobile nesvakidašnju prestižnu nagradu Pinokio. :D
Last edited by SmokingMan on 26/12/2018 21:33, edited 2 times in total.
Nivelacija

#3277 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nivelacija »

Otto_13 wrote:I neka igre pocnu

Image
Nazalost podrska iz FBIH ce ugasiti ove proteste, ustvari vec je ugasila.

Da je podrska iz FBiH isla u ovom slucaju Davor za Lukaca Dodika i MUP GT, entitetske institucije na trgu bi ih bilo veceras 10 000, 1700 privedenih, 250 povjrijedjenih, itd :mrgreen:
horkesh

#3278 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by horkesh »

elcaliente wrote:
General War wrote:
elcaliente wrote:Lazanski od ovoga moze napraviti pricu takvu da homogenizira Srbe za naredne 4 godine i da Mico opet bez problema pobijedi.
Uglavnom, opet miletu ode voda na mlin :D
Naravno, to je tako velemajstorski postavljeno da bilo koji protest ili bilo sta da se uradi ide u korist Miletu.
Fedracija, konzulati, strani spijuni i islamski teroristi svi igraju za Mileta. Nikada ga niko nece moci srusiti dok on sam neode jer hoce na Kipru da uziva.
Jah, kao da je to inače problem tamo uraditi :-) Pa već koliko izbora, mjesec dana pred izbore, svaki put otkriju tajnu zavjeru čiji je cilj srušiti Republiku Srpsku i, konkretno, Mileta. Svaki put. I svaki put upali, a svaki put se odmah nakon izbora na to zaboravi.

Kad imaš ovce za glasače, lako je za sve drugo. Taj lik, šta god da uradi, on će imati bezuslovnu podršku. Šta bi sa zastavom RS-a? Jedno veliko ništa, ali odmah je krenuo spin kako je velika pobjeda što je izbačena zastava FBiH iz sobe/salona...

Neka vlada čovjek, zaslužio je.
horkesh

#3279 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by horkesh »

Otto_13 wrote:Pa i nema na BN tv nista . To je vjerovatno jedina tv koja je opozicija vlasti . Ovo sam postavio kao primjer da je masinerija u punom pogonu na sve strane i da navodi vodu ma Miletov mlin . rtrs je bio i ostao bastiljon a po drustvenim mrezama su se aktivirali ko agiprop
BNTV isto tako već drugi dan ne objavljuje ništa o podršci iz Sarajeva. Iz Beograda, to da. O Sarajevu ništa osim neke male najave jučer.
Nivelacija wrote:
Nazalost podrska iz FBIH ce ugasiti ove proteste, ustvari vec je ugasila.

Da je podrska iz FBiH isla u ovom slucaju Davor za Lukaca Dodika i MUP GT, entitetske institucije na trgu bi ih bilo veceras 10 000, 1700 privedenih, 250 povjrijedjenih, itd :mrgreen:
Što nažalost? Ako će je to ugasiti, neka se ugasi. Ako se zbog toga ugasi, onda i neće biti velika šteta.

Ja sam građanin BiH, isto kao i svi u Banjoj Luci, a to je isto moja zemlja, kakva-takva.
asker

#3280 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by asker »

Evo, gospoda na slobodarskoj RTRS objasnjavaju da je sva ova frka oko protesta smisljen plan da se sprovede reforma policije u BiH i da se drzava na silu ugura u NATO.
Ljudi objasnili :-)
Point.

#3281 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Point. »

Kakvo je bolesno društvo rs da ne možeš podržati oca kojem je dijete ubijeno a da se ne okrene na politički spin.
insomnia78

#3282 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Spinovi, ubaceni elementi i ostali repertoar na protestima su savim normalna stvar
Rampage

#3283 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Rampage »

Kakvi su ovo bolesnici :-)

Lik koji se danas registrovao i čitav dan orgija na portalu:

https://www.klix.ba/profil/natalijaramonda

Neki od njegovih postova, ponavlja ih po čitav dan, na svakoj mogućoj temi:

"krenula je velika mediska hajka protiv republike srpske...a prvi cilj im je uz pomoc domacih medija i muslimanskih i hrvatskih tajnih sluzbi da ukinu policiju republike srpske jer je ona jedan od stubova republike srpske...ovih dana ocekujte spinovanje naslova o brutalnostima i krvi na ulicama banjaluke,ocekujte izvjestaje o prebijenim i poginulim....sve ce to da krene prvo na hrvatskim portalima i medijima a zatim preko bn i federalnih medija da se plasira u svijet...."

"pa ja samo kazem da oni koji zele da zastite republiku srpsku moraju da budu na oprezu...sasvim je normalno da sorosevci,bosnajci i hrvati zele da nestane republika srpska...ali ako srbi zele da je sacuvaju moraju da shvate da je ovo jako bitan trenutak...."

"sve je ovo dobro osmisljen plan...sinoc su clanovi sekte pravda za davida po bn tv i ftv ,aldjazia i face tv citavo vece objavljivali da je vucic poslao specijalnu policiju iz beograda da tuce narod u banjaluci...ta prica se nastavlja i danas....oni kazu da je puna banjaluka vucicevih specijalaca...sta mislis zasto poturaju takvu pricu?..nadaju se stranoj intervenciji...nema veze sto je to laz i svi znaju da je laz...oni citav dan o tom pricaju....a sve je to iz hr tajnih sluzbi"

"sektaski pokret pravdu za davida podrazava muslimanski zlocinac samir celo sadikovic...inace taj samir je sa svojim ljudima svako vece uz dragicevica...samir celo je poznat i po tome sto je ubijao i klao po bugojnu...ubio je 4 srbske djece...ali niti jedan tuzilac ne smije da pokrene protiv njega tuzbu....meni je zanimljivo sto u banjaluci nema patriota da sacekaju tog celu....pa on je poklo srbsku djecu..nije im davao cokoladice i bombone....ali ima srba koji sa njim zele da ukinu mup rs..."
Santic_Aleksa

#3284 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Santic_Aleksa »

Ko misli da je ijedan protest u historiji čovječanstva prošao neispolitiziran, neka preispita svoje stavove.
JThomas

#3285 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by JThomas »

"oni" ipak osjećaju potrebu da objasne i "nama" da to soroševci ruše republiku srpsku. a naši "osviješteni" nam objašnjavaju kako je sve to kontraproduktivno i da ustvari jača republiku srpsku. ali strogo protiv su i jedni i drugi. slučajno.
bh.tornjak

#3286 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bh.tornjak »

Point. wrote:
Otto_13 wrote:
SmokingMan wrote:Koliko su navodi o sadikovim zločinima relevatni,vidim da se srpski mediji neumorno takmiče ko će napisati što "zapaljiviji tekst"?
Bio obican borac nije bio nikakav komandant . Eno ga u kampu u Alipasinoj trazi svoja prava
Neka. Do subote će biti bivši komadant 7. Korpusa ARBiH.
i zamjenik komadanta 6. flote
swanfilter

#3287 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by swanfilter »

Treba i ove novouclanjene forumase iz rs dobro provjeriti. Sve mi se cini da sa ruskim rubljama i srbijanskim dinarima dolaze da ruse FBiH ...
pirmin

#3288 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pirmin »

Covjek x-puta rece da je mrtav iznutra i da vise nema sta izgubiti a oni "hrabar pa hrabar".
insomnia78

#3289 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Pa dabome da je rabar. Valjalo je stati pred povampirene dziadlije
horkesh

#3290 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by horkesh »

swanfilter wrote:Treba i ove novouclanjene forumase iz rs dobro provjeriti. Sve mi se cini da sa ruskim rubljama i srbijanskim dinarima dolaze da ruse FBiH ...
Pa nek' je sruše :lol:
bh.tornjak

#3291 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by bh.tornjak »

zena lijepo objasnila:

Ovaj moj post FB je obrisao I priglasio "govorom mrznje".Mozete vi brisati sta hocete, ali Istinu obrisat ne mozete, a ja nisam pisala o mrznji nego o istini.

Ako ovaj narod nije ustao na noge za pravdu:
za 102 ubijene djece u genocidu u Prijedoru,
za 1601 ubijenim djetetom opkoljenog Sarajeva,
za desetine hiljada ubijenih u genocidu,
za pravdu tek rodjene Fatime Muhic koju ubise srpski vojnici, ciji je pripadnik bio I uhapseni Dragicevic, zbog sest ubijenih sinova Have, Nazije I Garibovica,
a ustaje zbog Davida I njegovog oca koji se ponosi sto se borio za genocidnu tvorevinu,
a ne ustaju zbog zivih visegradskih lomaca, 40000 silovanih djevojcica, djevojaka, zena Bosnjakinja, onda smo dotakli dno.
Ja sam svoje suze isplakala za nevinim zrtvama genocida, da me obracuni genocidnih okota ne doticu.
Da Bog pa se zubima isjeki, hapsili jedni druge do kijametskog dana.
Sad bi se Sarajevo trebalo dici zbog Dragicevica, a sutimo kad nam hapse generale I komadante I gazije.
Ma haram bilo onome ko izadje I da podrsku.
Rampage

#3293 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Rampage »

bh.tornjak wrote:zena lijepo objasnila:

Ovaj moj post FB je obrisao I priglasio "govorom mrznje".Mozete vi brisati sta hocete, ali Istinu obrisat ne mozete, a ja nisam pisala o mrznji nego o istini.

za pravdu tek rodjene Fatime Muhic koju ubise srpski vojnici, ciji je pripadnik bio I uhapseni Dragicevic, zbog sest ubijenih sinova Have, Nazije I Garibovica,
a ustaje zbog Davida I njegovog oca koji se ponosi sto se borio za genocidnu tvorevinu,
a ne ustaju zbog zivih visegradskih lomaca, 40000 silovanih djevojcica, djevojaka, zena Bosnjakinja, onda smo dotakli dno.
Ja sam svoje suze isplakala za nevinim zrtvama genocida, da me obracuni genocidnih okota ne doticu.
Sad bi se Sarajevo trebalo dici zbog Dragicevica, a sutimo kad nam hapse generale I komadante I gazije.
:thumbup:
General War

#3294 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

JThomas wrote:"oni" ipak osjećaju potrebu da objasne i "nama" da to soroševci ruše republiku srpsku. a naši "osviješteni" nam objašnjavaju kako je sve to kontraproduktivno i da ustvari jača republiku srpsku. ali strogo protiv su i jedni i drugi. slučajno.
:thumbup:
Point.

#3295 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Point. »

dzevad gazibara 1978 wrote:Haram mi bilo,ja ga podrzavam :oops: oprostiti DA,zaboraviti NIKAD :thumbup:
Ni oprostiti ni zaboraviti.
General War

#3296 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

Ja, i ovaj narod nije ustao za dejton, pa kad je vec dejton potpisan nije ustao sto ti isti sjede u institucijama BiH, nije ustao kada povratnici nisu mogli da se vrate a njihovi predstavnici nista nisu uradili, nije ustao ni kada ocigledno politicki predstavnici iz njihovog naroda zdusno saradjuju na pokopavanju ove zemlje, nije ustao sto u sudu i tuzilastvu sjede ljudi koji kojima nije interes ni pravo ni pravda....
Svaki novcic ima dva lica.
Patetican post, osim neka prva uzme pusku.
dzevad gazibara 1978

#3298 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dzevad gazibara 1978 »

Point. wrote:
dzevad gazibara 1978 wrote:Haram mi bilo,ja ga podrzavam :oops: oprostiti DA,zaboraviti NIKAD :thumbup:
Ni oprostiti ni zaboraviti.
Nego sta je ciniti,ima li zajednickog zivota ili da se razdjelimo jebaji ga sto je poginulo 100 hiljada ljudi....slogan oprostiti DA,zaboraviti NIKAD koriste Majke Srebrenice :thumbup:
zrakomlat

#3299 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zrakomlat »

dzevad gazibara 1978 wrote:.....oprostiti DA,zaboraviti NIKAD :thumbup:
Onda i zaboravi ako ćeš već opraštati, isti qrz. (nevezano za dragicevice)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3300 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by plain vanilla »

Pa nek ona ustane i sta organizuje, ko joj brani. Ne ustajemo mi ni za sebe kamoli za druge. Najveci nam domet palamudit na internetu.
Post Reply